Krysia
|
Evo, lahko nadaljujem ... če ne bo sirene. Sem vam pozabla povedat, da se je naš Rok nekaj dni nazaj prvič nasmejal mamici ... to je pa res en tak trenutek ... jaz sem se kar topila. In od takrat se mi ful smeje in kar naprej nekaj "govori". Je pa ful hecen, ko najprej krili z rokami kot da hoče poletet, potem pa šele izdavi kakšen "ge" Drugač imamo pa zamašen nosek, ki ga pridno čistimo, ampak bomo šli po moje jutri kar k P, ker se mi zdi, da ni več zamašen nos, ampak se smrkelj in sluz nabirata nekje zadaj - med nosom in grlom. Ne znam drugač povedat. Ima kakšna kakšen nasvet glede tega? Sem že razmišljala, če bi skuhala ene kamilce pa bi se skupaj z njim pod deko spravla nad lavor kamilic, samo ne vem, če s takim majhnim lahko to počnem ... se pa spomnim, da smo to delali z mojo sestrico, ko je imela ful bronhitise in je bilo potem boljše ... Tejkaz, jaz te čisto razumem glede tvojega . Sem jaz včeraj mislila, da ne bom nikol več spregovorila s svojim. Najprej dela do petih, potem je prišel en njegov kolega, potem je šel v trgovino (pa ne po hrano, ampak po ene tehnične zadeve), pol pa s kolegi ven in ga ni blo do 11h ... jaz pa itak sama z Rokom cel dan ... pa bi rabila samo 20 minut, da se mal spočijem, pa da ga on prime ... pol me pa sekira, zakaj nisem nič jedla Ja zato, ker nimam časa ... No, HB ne poslušam še glede nepospravljenosti ... ker pol bi se mi pa res utrgalo ... No, ampak največja ironija je, da je potem Rok takoj zaspal, prej pa ne in ne spat, pa smo probal vse načine ... pa ok, če ne bi hotel spat, ampak se je drl kot da mu ne vem kaj delam ... erin, samo da je Tilnov prstek bolje ... Sandra, ti si pa res dobra, da ti vse to znese. Tako kot Sayuri ... in vse tiste, ki imate več otrok ... anita, tole je sicer bogokletno, ampak če Rok zaspi med dojenjem, midva kupček spustiva ... je pa res, da nima nekih silnih težav s kupčki in ga že itak skoraj nikoli ne podre ... Aja, pa ko končaš s pospravljanjem, vabljena k meni na obisk - je tudi velik za naredit Aja, še eno vprašanje: kaj naredite, ko se vašim kolca? Meni se ful smili, ko ga kar premetava ... zaenkrat je edina stvar, ki pomaga, da ga še mal priklopim na jošk. Sam pol mi pa seveda mal polije, ker je preveč ... ampak ne vem, kolcat pa neha No, midva sva pa danes uspela it na sprehod pred dežjem, ampak nazaj sva prišla ravno še ob pravem času ... so že padale prve kapljice ... Glede palca in dude: jaz sem Roku kar dudo uturila, ko je začel roke v usta tlačit. In zdaj imamo dudo samo takrat, ko so krči - mu nekak pomaga, čeprav ne vem, zakaj ... No, če ga preveč zvija, pa seveda tudi duda ni dobra. Pa včasih jo rabi pred spanjem, ampak ne vedno. Pa še to mu potem vzamem iz ust, ko zaspi. No, itak mu ven pade ... in potem ne tlači več rok v usta, jaz sem pa srečna ... Zoja miša, tvoja princeska je prava srčica ... res je luštkana! Pa ful laskov ima ... Aja, da se pohvalim: imamo fasado - hiša zgleda kot nova , stanje na računu je pa zdaj bolj klavrno, ampak kaj moremo ... Še čestitke vsem, ki praznujejo en mesec al pa 2 meseca al pa če ima katera slučajno rojstni dan ... Uuu, danes je 1. oktober ... 10 let, odkar sem spoznala svojega ... (se spomnim, ker je bil prvi dan študijskega leta ...)
|