|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
1.10.2008 13:07:57   
aradej
Mi smo danes stari en mesec.

Noč je bila kar dobra. Že druga noč je zapored ko najprej spimo 5 ur potem pa 2 uri. Se kar naspim.

Danes imam pregled pri P . Sem pa ponoči ji dala AM ko bi morala jesti s tiste strani, mleko pa sem si stisnila. Sedaj si pa stiskam in ji dajem po flaški.

Hvala vsem za dobre želje.

P.S Vam sporočim kako je bilo pri P.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
1.10.2008 13:10:58   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

NAty,Tejkaz,kje je Pami?
Jaz kupujem v Cokli v Kranju ponavadi Ciciban,zdaj sem pa že ene 2x vzela PAmi pa so bile v redu,ga niso nič ožulile pa še usnjene so,pa veliko cenejše.

V centru Kranja. Blizu Kranjske hiše.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
1.10.2008 13:16:27   
tatly
hvala...danes ob 17imama prvo posvetovalnico--kaj sploh delajo prvic?pol pa dobi stella od dedija torto..pride katera??
aja jezna sem bla malo prej ko hudić!!!!!!!!!!!!!!!
sem bla na pijaci z enimi noseckami,,moj je pa mel tamalo...pridem domov on pa je sel v maribor,,jaz jo grem kopat in jo po kopanju hocem nahranit in hudič ni blo APTAMILAuser posted image MOJ PA MI NI IČ POVEDO MALA PA JE ZOLILA KOT LEV KER JE VEDNO PO KOPANJU TAKA LAKOTA KOT HUDIC!....KER SMA MOGLA KUPIT VCERAJ TISTE MALE PAKUNGE KER NI BLO 900G IN SEM MISLILA DA SE JE KER JE MOJ PONOCI DELAL GLAZEKA..JOJ JOJ

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
1.10.2008 13:22:22   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Erin
, zakaj mu pa ti sploh daješ dodatek, če imaš toliko mlekauser posted image ...mi ni čisto jasnouser posted image

Ker moje mleko ful ampak res fuuuuuuuuul poliva in včasih tudi vse ven zmeče in takrat dam dodatek ker le ta ostane v trebuščku. Dam ga pa tudi preden gremo kam za dlje časa da ne pobruha oz polije vseh cunc ker v trgovini itd ga nemorem preoblačit. Če pa dam dodatek je pa dlje sit pa še cunje so suhe.user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
1.10.2008 13:25:40   
anita goitan
punce vprašanje-men skor vedno tud čez dan ko se podojive Zoja zaspi, potem pa jo zbudim z dvigovanjem ker želim da punca kupček podre, men se prou smili, kako pa ve to počneteuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
1.10.2008 13:30:32   
tatly
erin tudi moja vedno mojo mleko vso izbruha...in je sploh vec ne dojim ker aptamil pa ji ostane vcasih pa ga mal izbruha

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
1.10.2008 13:31:10   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Erin
, zakaj mu pa ti sploh daješ dodatek, če imaš toliko mlekauser posted image ...mi ni čisto jasnouser posted image

Ker moje mleko ful ampak res fuuuuuuuuul poliva in včasih tudi vse ven zmeče in takrat dam dodatek ker le ta ostane v trebuščku. Dam ga pa tudi preden gremo kam za dlje časa da ne pobruha oz polije vseh cunc ker v trgovini itd ga nemorem preoblačit. Če pa dam dodatek je pa dlje sit pa še cunje so suhe.user posted image

men je babca rekla da tist kar polije oz vn zmeče nam izgleda kao veliko,ampak sploh ni res, on zmeče vn tist kar je za njegov želodček preveč-tako men babca razložila.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
1.10.2008 13:49:49   
Tamy30
ojla punce,
danes sel nabirala solato s tamalim, ki je spal v kengurujckuuser posted image , no umivanje pa nam ani ratalo, pa sem ga dala v vozicekuser posted image brez da bi se zbudil, bravo jazuser posted image

Ryssa tamali na sllikici, ko je na pri mobilah ima glavico na pojstrcku, ali je to mogoce blazina za dojenje. Tak slicno mi zgleda.

Cestitke vsem ki so napolnili 1 mesecuser posted image ali 2user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
1.10.2008 13:56:55   
Krysia
Evo, lahko nadaljujem ... če ne bo sirene.

Sem vam pozabla povedat, da se je naš Rok nekaj dni nazaj prvič nasmejal mamici ... to je pa res en tak trenutek ... jaz sem se kar topila. In od takrat se mi ful smeje in kar naprej nekaj "govori". Je pa ful hecen, ko najprej krili z rokami kot da hoče poletet, potem pa šele izdavi kakšen "ge" user posted image

Drugač imamo pa zamašen nosek, ki ga pridno čistimo, ampak bomo šli po moje jutri kar k P, ker se mi zdi, da ni več zamašen nos, ampak se smrkelj in sluz nabirata nekje zadaj - med nosom in grlom. Ne znam drugač povedat. Ima kakšna kakšen nasvet glede tega? Sem že razmišljala, če bi skuhala ene kamilce pa bi se skupaj z njim pod deko spravla nad lavor kamilic, samo ne vem, če s takim majhnim lahko to počnem ... se pa spomnim, da smo to delali z mojo sestrico, ko je imela ful bronhitise in je bilo potem boljše ...

Tejkaz, jaz te čisto razumem glede tvojega user posted image . Sem jaz včeraj mislila, da ne bom nikol več spregovorila s svojim. Najprej dela do petih, potem je prišel en njegov kolega, potem je šel v trgovino (pa ne po hrano, ampak po ene tehnične zadeve), pol pa s kolegi ven in ga ni blo do 11h ... jaz pa itak sama z Rokom cel dan ... pa bi rabila samo 20 minut, da se mal spočijem, pa da ga on prime ... pol me pa sekira, zakaj nisem nič jedla user posted image Ja zato, ker nimam časa ... No, HB ne poslušam še glede nepospravljenosti ... ker pol bi se mi pa res utrgalo ... No, ampak največja ironija je, da je potem Rok takoj zaspal, prej pa ne in ne spat, pa smo probal vse načine ... pa ok, če ne bi hotel spat, ampak se je drl kot da mu ne vem kaj delam ...

erin, samo da je Tilnov prstek bolje ...

Sandra, ti si pa res dobra, da ti vse to znese. Tako kot Sayuri ... in vse tiste, ki imate več otrok ...

anita, tole je sicer bogokletno, ampak če Rok zaspi med dojenjem, midva kupček spustiva ... je pa res, da nima nekih silnih težav s kupčki in ga že itak skoraj nikoli ne podre ... Aja, pa ko končaš s pospravljanjem, vabljena k meni na obisk - je tudi velik za naredit user posted image user posted image

Aja, še eno vprašanje: kaj naredite, ko se vašim user posted image kolca? Meni se ful smili, ko ga kar premetava ... zaenkrat je edina stvar, ki pomaga, da ga še mal priklopim na jošk. Sam pol mi pa seveda mal polije, ker je preveč ... ampak ne vem, kolcat pa neha user posted image

No, midva sva pa danes uspela it na sprehod pred dežjem, ampak nazaj sva prišla ravno še ob pravem času ... so že padale prve kapljice ...

Glede palca in dude: jaz sem Roku kar dudo uturila, ko je začel roke v usta tlačit. In zdaj imamo dudo samo takrat, ko so krči - mu nekak pomaga, čeprav ne vem, zakaj ... No, če ga preveč zvija, pa seveda tudi duda ni dobra. Pa včasih jo rabi pred spanjem, ampak ne vedno. Pa še to mu potem vzamem iz ust, ko zaspi. No, itak mu ven pade ... in potem ne tlači več rok v usta, jaz sem pa srečna ... user posted image

Zoja miša, tvoja princeska je prava srčica ... res je luštkana! Pa ful laskov ima ...

Aja, da se pohvalim: imamo fasado - hiša zgleda kot nova user posted image , stanje na računu je pa zdaj bolj klavrno, ampak kaj moremo ... user posted image

Še čestitke vsem, ki praznujejo en mesec al pa 2 meseca al pa če ima katera slučajno rojstni dan ... Uuu, danes je 1. oktober ... 10 let, odkar sem spoznala svojega user posted image ... (se spomnim, ker je bil prvi dan študijskega leta ...)

Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.10.2008 14:03:26   
bella02
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image   user posted image   
Vam je dovolj jasno, kaj mislim??????? 

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.10.2008 14:07:02   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Ryssa tamali na sllikici, ko je na pri mobilah ima glavico na pojstrcku, ali je to mogoce blazina za dojenje. Tak slicno mi zgleda.

Ni to blazina za dojenje ampak taka blazina ki je bila zraven igralnega centra. Na hitro pa res zgleda podobno user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.10.2008 14:09:02   
Tamy30
Krysia jaz sem tud imela vecno zamasen nosek. Sva pa bila tak napotena v bolnico zaradi necesa drugega, in ko so videli da ima skoz in skoz zamasen nosek je dobival inhalacije z morsko vodo, pol pa so mu z mocnim vakumom skozi cevko ki so mu jo potisnili skozi nosek nekje do grla(joj je jokal), spravili uf se pa jos polno sluzi in smrklja. Lahko vprasas svojo pediatrinjo ce mu napise kake inhalacije. Sem pa videli da dosti otrok prihaja (sploh takih malih), posebej na inhalacije v bolncio.
Tamalemu se vedno cistimo nosek z fiziolosko raztopino in izsesavamo z aspiratorjem. Sicer ni niti cetrt mocen kot tisti vakum, nekaj pa je le, ce mu redno cistis nosek.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.10.2008 14:10:09   
Ryssa
Aja pa krysia moj ni prehlajen ampak mu vseeno že od samega začetka hrešči tam nekje med grlom in nosom, je tudi pediatrinja slišla pa je rekla da ni to nič takega, da je sluz pač v grlu in da to dojenčki potem itak pojejo. Je pa rekla da večkrat fiziološko v nos da to potem nekako odstopi. Jaz imam tudi el. aspirator pa ne potegne tega ven.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.10.2008 14:12:55   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

NAty,Tejkaz,kje je Pami?
Jaz kupujem v Cokli v Kranju ponavadi Ciciban,zdaj sem pa že ene 2x vzela PAmi pa so bile v redu,ga niso nič ožulile pa še usnjene so,pa veliko cenejše.

V centru Kranja. Blizu Kranjske hiše.

Pa v Supernovi v KR - Lascarpa in Pami sta ista firma

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.10.2008 14:22:06   
naty13
Tejka, ko sem brala tvojo zgodbo o user posted image , sem mislila, da berem svojo. user posted image  Nejca še previje in obleče, Jošta je le enkrat previl, kopat ga noče. Sem mu zdaj rekla, naj Jošta mal popazi, da v miru pojem kosilo, pa ga je dal v ležalnik in on vzame revijo v roke. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko sta pa z Nejcem jedla, sem pa jaz Jošta futrala. Aja, pri nas tudi že en mesec v kuhinji žarnico menjamo. Je treba odšravfat pokrov in zamenjat. Ravno šravfala pa ne bom. user posted image  Mu je flaša z mlekom padla na tla in je mal iz nje špricnilo, namesto da bi šel po cunjo in pobrisal, je raje z nogo potegnil in vaavvvvvvvvvv bo vse flekasto. user posted image  Cunje pa tudi za desci po bajti pobiram kot nora. user posted image

Sandra jaz imam Novalac proti zaprtju in je malo manj kot 10eurov. Dragooooooooo. user posted image  Kaka mi pa 1X na dan ali mogoče 2X je praznik, včasih mi tudi ne. Mi pa kaka zelo zeleno, no dva dni hoče biti mal rumeno vmes. user posted image

Krysia jaz mu za kolcanje dam čaj ali pa par žličk vode. user posted image

Tejka jaz sem Nejcu temenca z nohtom dol spravljala nekaj dni nazaj.

Erin pa saj ne morem verjeti. user posted image user posted image user posted image user posted image  za super noč. pa tilen je fenomen. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.10.2008 14:29:09   
tejkaz
Ah, saj bo bolje, Naty, ne?

Jaz sem se pa ravno prijavila za en predmet ki ga še moram narediti in ga moram letos plačati, če ga želim opravljati. Kar 109 Evrov za semester. Banda.

Krysia, jaz nič ne dam proti kolcanju. Ni še nikoli nič pomagalo. Sicer pa zelo redko kolca. Tako kot kaka user posted image

Bella, jeza škodi lepoti. Kar tipkovnico pod roke in še enkrat tipkat.

Anita, če Jaša podre kupček že med dojenjem, ga potem ne silim še enkrat, drugače ga pa podirava vedno (razen ponoči). Se pač zbudi. Včasih zaspi nazaj, včasih pa pač ne.

Tatly, Stello bodo stehtali, izmerili, pregledali reflekse, se malo pogovorili s tabo o hranjenju in to je to. Traja 15 minut. Povedali ti bodo še o cepljenju, dobila boš cepilno knjigo, kakšne zloženke, mogoče naročila cepivo za rota virus,...

Jaz sem pa naredila za kosilo božanski zelenjavni zavitek. Pride katera? user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.10.2008 14:35:52   
bella02
Ima katera idejo, kadaj je naša stara 2 meseca? 30.? 1.? Rojena je namreč 31.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.10.2008 14:38:15   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, koliko pa čez dan spi tvoja pupika, ko je ponoči tako pridna?

Vedno okoli 9:30 zaspi 1 do1,5ur, ampak to je v vožiku na sprehodu. Potem včasih okoli 13. uri za 30 min in potem ponovno do 1 ure na sprehodu okoli 16. uri. Bistvo je v mojih rok cel dan, ker ne mara kangaručka. Samo gledala bi in se pogovarjala. Sedaj je tudi v mojih rok user posted image  zaspala je toliko, da sem dala nekaj hitro kuhat user posted image

Včeraj je toliko spala čez dan, da sem bila izgubljena user posted image  

Ko pride mož domov popoldne dobim malo PROST časa, da likam ali kaj podobnega user posted image user posted image

So me klicali danes, da ima Neža jutri ponovni UZ na kolk user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.10.2008 14:42:12   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Ima katera idejo, kadaj je naša stara 2 meseca? 30.? 1.? Rojena je namreč 31.  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  to pa je nekaj user posted image user posted image  nisem nikoli na to pomislila, čeprav se je tudi moja sestra se rodila 31. user posted image  
No samo, da se ni rodila 29. januar  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.10.2008 14:45:55   
tejkaz
Bella, na tickerju ti piše, da je danes stara 2 meseca user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.10.2008 14:57:30   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Erin

men je babca rekla da tist kar polije oz vn zmeče nam izgleda kao veliko,ampak sploh ni res, on zmeče vn tist kar je za njegov želodček preveč-tako men babca razložila.

Ja naj bi bilo tako, samo meni poliva tudi še 2-3 ure po obroku in vedno po kakih 50ml in se kar nabere, pa ko kolcne mu ven teče, u glavnem - skoz mu ven teče-kot da bi se slinil in nosiva slinčke - če bi bilo polivanja po obroku malo nebi rekla ali pa da bi polil 1x ali 2x tako pa se to dogaja ves čas in velikokrat in v velikih količinah...
Potem se pa joka oz dere bi prej pripisala njegovemu joku ker je lačen in mu dam flašo z umetnim mlekom in jo popije v šusu...tako da vidim da je res lačen.

Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.10.2008 15:13:52   
naty13
Tejka bo bolje, samo ne vem kdaj. user posted image user posted image user posted image

Bella dobro, da sem 30. rodila, ampak bo pa februarja spet problem. user posted image user posted image user posted image

Tatly javi, kako sta s Stello opravili na pregledu. user posted image

Matr user posted image  vremenski, se napokamo za ven, pa začne padat dež. user posted image  Jošta sem potem kar mal pod nadsterškom ene 10minut vozila, da je zaspal, zdaj je pa zunaj na balkončku. user posted image  Sem ta čas mal prah pobrisala, pa en stroj cunj dala prat, kmal bo za obesit user posted image , pa likanja kar ne bo še zgleda konec. user posted image

Uf zdej pa nisem več frej. Gresta Nejc in user posted image .

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.10.2008 15:14:35   
tatly
kaj pa jaz ko ne dojim???kaj je mozno dobit aptamil na recept?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.10.2008 15:15:51   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kaj pa jaz ko ne dojim???kaj je mozno dobit aptamil na recept?

Ne. V mariborski občini je včasih bilo tako, zdaj pa ne več.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.10.2008 15:32:40   
tatly
aham ker mi je mama rekla ki je rodila skoraj 3 leta nazaj da se da no bom vidla danes

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?