|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
1.10.2008 10:44:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image  Takole se smejim mamici.

user posted image  Pri podiranju kupčka me včasih zmanjka.

user posted image  Mobile - uživam pri gledanju vrtečih se igračk in poslušanju Mozarta

Kako je lepa tvoja pužika user posted image user posted image  Moja nemara Mozarta user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
1.10.2008 10:44:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

mis mo pa danes stari 1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
1.10.2008 10:45:40   
anita goitan
Punce pr men se kr kadi, Zoja nina jaz pa sesam, pucam po tleh, posoda s pomivalca že po omarah, kopalnica in sekret se mal bolj svetita, uf kolk sm pridnaauser posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
1.10.2008 10:45:48   
Neža7

mis mo pa danes stari 1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
1.10.2008 10:46:51   
naty13
Tejka danes sta se pa Jošt in Jaša zmenila, da bosta ob istem času jedla. user posted image  3.30 in 7.15 user posted image  Pa že dolgo nista bila skupaj. user posted image

Zoja Miša Kaja Lina je pravi srček, pa laske ima kot velika. user posted image user posted image user posted image

Matejchi sem v redu, sam eno orng kavo sem mogla spiti. user posted image  Pa raje tukaj mal pojamram, da sem ob otrokih mirna, ker mojo nervozo Jošt takoj občuti. user posted image

Z denarjem sem uredila. Sem tri ure klicarila, pa se noben user posted image  ni javil in sem direkt v LJ klicala. Mi je rekla, da se B na vsake toliko časa resitira in rabi nekaj časa, da tisti znesek nazaj prišteje, če ga ne izplača.user posted image  Bom šla pogledat danes stanje, potem bomo pa videli, kaj bo. user posted image

Nejca pa verjetno mal zobki matrajo, zadaj petke, ker se mi slini že nekaj dni, pa skos bi jedel in pil, potem pa kar od flaše slamco grize. Sicer se ni jokal ampak stokal in atija klical. Ampak jaz z rahlim spancem to vse slišim. user posted image

Pri nas je dež začel. user posted image  Jošt mi pančka v vozičku na hodniku, sem ga dvakrat gor in dol peljala. user posted image  Čez dan je res vozička navajen. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
1.10.2008 10:48:43   
naty13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
1.10.2008 10:56:44   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

pri nas je dež začel. user posted image  Jošt mi pančka v vozičku na hodniku, sem ga dvakrat gor in dol peljala. user posted image  Čez dan je res vozička navajen. user posted image

dežuser posted image tuki ga e ni, aha se že oglaša, greve ven

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
1.10.2008 10:56:59   
Erin
Dober daaaaan!user posted image

Glede pucanja ušesk - meni je otologinja rekla da naj gazo zvijem v paličico in tako ščistim ušeska - z vato se ne sme ker lahko kak del notri ostane - samo da moram na tak način samo malo ščistit, nič vrtat.

Glede peščenega odtisa - super je ja, samo vedite da je odtis rokice nastal s hrbtno stranjo ker s spredno ne moreš ker jo je vsakič ko smo rokico dvignil skrčil v pest in vse uničil. Rabiš pa zato veliko potrpežljivosti - vsaj kake pol ure?user posted image No toliko časa smo se mi matrali, ampak uspeh pa jeuser posted image Aja pa še to..ko je mali odtisnil svojo nogico in rokico sem jaz s prstom malo pritisnila na odtise  da je bolj trdno. user posted image
tejka - hvala za idejo..ga bom s šminko tudi namazala..ta odtis bo pa za v albumuser posted image user posted image

Naša noč - saj ne morem verjetuser posted image - spal od 21.30 do 8 - v enem kosu !!!!!!!!! Celo noč je spal kot polhek- tudi pisnil ni, pa še bi spal če ga jaz nebi zbudila ker sem morala k zdravniku pa nisem morala malega lačnega pustituser posted image . No sedaj pa že spet spanča eno uro - v lupinciuser posted image ... A ni priden??user posted image user posted image Samo ena pomankljivost je pri tem - skor bi mi joške razneslo!user posted image user posted image

Zoja Miša - Kaja Lina je takooooooooo lepaaaaauser posted image Kaj ko bi midve naredile en plan...moj Tilen pa tvoja princeska, čez ene 20 let...a?user posted image user posted image user posted image

naty. sandra, cebrca, Krysia, buhtlčk, gajka - user posted image user posted image user posted image

sayuri - dobro opraviteuser posted image

aradej - upam da je vse ureduuser posted image

anita goitan - drugič ko prideš v naš konec se bova pa zmenile kajne?user posted image

Palec je pa pri nas tudi v ustih (dude ne mara), še posebej zjutraj mi čmoka v posteljici in  nasploh ko je lačen...jaz sem vedno govorila bolje duda kot palec (dudo lahko stran daš palca ne), moja kolegica pa pravi Bolje palčka kot lulčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Prstek je še vedno v povojih, včeraj se je hotelo še malo gnojiti ampak mislim da se zdravi. Bolje že izgledauser posted image

Naty - upam da boš uredila na bankiuser posted image Aha vidim da si že - fajn.user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
1.10.2008 10:57:27   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Čez dan je res vozička navajen. user posted image

joj! nisi edina. Moja bi spala cel dan kot top v vožičku. user posted image  neumen dež user posted image

Mi2 sva že bile na sprehodu do Interspar in DM user posted image
Čas bo za naslednjo rundo prehranevanje   user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
1.10.2008 10:59:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Naša noč - saj ne morem verjetuser posted image - spal od 21.30 do 8 - v enem kosu !!!!!!!!!

ODLIČNO user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
1.10.2008 11:27:04   
sandra123
Lp še enkrat...moji dve princeski sta končno malo zaspali, sta sitni 100/urouser posted image ...Noč je bila katastrofalna zato, ker je Taja bruhala smrkljčke in tulila 100/uro...sem ji ob 2.30 čistila nos, da je revica sploh lahko normalno dihala, revica...pa kiha 100/uro..., pa polulana do vratu...pa še Teja se je potem zbudila in še ena jokica zraven... pa nonstop na zizi obe...se mi je že kar user posted image user posted image in se mi še zdaj...

Naty, zdaj pa rabim malo tvoje pomoči...kje kupuješ Novolac mleko, da je najcenejšeuser posted image ...moji dve kar naenkrat tale AM zapira in bom morala očitno prešaltati na drugo mleko...pa sploh ne vem, katero naj jima zdaj damuser posted image ...je patronažna rekla, da naj dam Novolac...

Kako pa kaj vaši malčki kakajouser posted image , mislim, kolikokrat na dan????

Sayuri, moji dve sta imeli na posvetovalnici pri 1.mesecu kilažo: Taja:3950g, Teja:2900g...sta obe dobili gor skoraj 1000g v enem mesecu...zdaj bo pa en dan patronažna prišla malo stehtat obe, da vidimo, kako kaj napredujemo...

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
1.10.2008 11:40:16   
bella02
Hej!
Naša noč je bila taka, kot ponavadi: 21-3-6. Prej jo je nekaj zvijalo in mi je na rokah zaspala. Sem hotla ven, pa je tako, kot da se bo zdaj zdaj ulilo.Tjaša je šla na kmetijo do petka in jo že pogrešam. Skoz študiram, kako se ima, ali je uredu, ...
Morda bom zdaj malo likala, se še odločam. Ni panike, bo pa potem drugič manj.
sandra, dobra si, da krotiš vse skupajuser posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, mala je tako srčkana

Moram it. Teja ni spala niti urcouser posted image . Upam, da se kaj ne pripravljauser posted image . Torej ne bo nič z likanjem. Popoldne pa dobim sošolke s faksa na obisk in dan bo minil.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
1.10.2008 11:41:32   
Ryssa
Ojla

Zdaj vsaj vidim da ni naš edini ki zvečer kriči. Včeraj je tak kričal da mu je že glasa zmanjkovalo user posted image Pa to nekaj časa kriči potem je pa mir. Se že prav bojim večerov.
Zjutraj je pa tak srček, se mi je danes kar nekaj časa smejčkal. Zdajle pa spi, je pa kr trajalo da je zaspal, ima pa zraven prižgano glasbo lovely baby. Tu pa tam pa tudi malo gode.

Sem dobila kapljice oleovit in mu zdaj kar te dajem, ni videt da bi ga kaj matralo zaradi tega.

Noč je bila standardna, zaspal okrog desetih, jedel ob treh in šestih, ter potem ob devetih ko sva oba vstala.

zoja miša ful je luštna tvoja miška user posted image

Bi še kaj napisala pa se mi mudi, ker že godrnja, ob dvanajstih bi pa naj jedel.

Vam še na hitro dve slikici pokažem, eno imam pa tudi v profilu zraven tickerja - Lan pošilja lubčka user posted image

Več slikic pa drugič ko bo več časa.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
1.10.2008 11:45:54   
Ryssa
Sandra v Avstriji pride Novalac 1 9,95 evra in je ful cenejši kot pri nas. Pri nas mislim da je okrog 16 evrov za 800g user posted image . Če imaš možnost it gor se ti ful splača. Sem primerjala pa ceni pri nas v lekarni kupljenega Novalac proti krčem 400g, ki stane nekaj manj kot 11 evrov, v Avstriji pa pride isti Novalac 7,30 evra. Se kr pozna. Če bo pri nas kazalo da moramo kaj več dodajati, gremo sigurno gor po mleko. 

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
1.10.2008 11:51:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

.. bom morala očitno prešaltati na drugo mleko...pa sploh ne vem, katero naj jima zdaj damuser posted image ...je patronažna rekla, da naj dam Novolac...

Jaz pa za dodatek že od samega začetka kupujem mleko od Hipp-a pa nima nobenih problemov.

Moj mali kaka - od 5x-10x na dan..ima pa tudi kak dan vmes ko je na plenički drekca le za prdec ali pa da samo 3x kaka, so pa dnevi ko ga tako zvija da drekec po meni leti (do sedaj že 3x)...žurkauser posted image

Moj tamlček še vedno spi, mojo joško (tista ki danes še ni prišla do praznenja) je pa že skoraj razneslo- sem si jo spumpala in napumpala 180 mluser posted image user posted image user posted image Uf, ampak sedaj je pa olajšanje. Mleko bom zamrznila, bo prav prišlo ko bom gosto hrano uvajala in bom zraven dala moje mleko.

Sedaj bo pa treba malega zbudit pa nafutrat..danes je premalo jedel...user posted image bo lačen revež.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1765
1.10.2008 11:51:35   
sandra123
Hvala Ryssa za to informacijouser posted image ...bomo poskusili nekako do Austrije prit

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
1.10.2008 11:56:20   
Ryssa
No, sem za hec poklicala v lekarno pa mi je rekla da 800 g pakiranj sploh nimajo, imajo samo 400 g ki pa stane nekaj čez 8 evrov. Tak da se res splača v Avstrijo.

Je nazaj zaspal pa imam čas bluzit po internetu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1767
1.10.2008 12:27:02   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

.. bom morala očitno prešaltati na drugo mleko...pa sploh ne vem, katero naj jima zdaj damuser posted image ...je patronažna rekla, da naj dam Novolac...

Jaz pa za dodatek že od samega začetka kupujem mleko od Hipp-a pa nima nobenih problemov.

Moj mali kaka - od 5x-10x na dan..ima pa tudi kak dan vmes ko je na plenički drekca le za prdec ali pa da samo 3x kaka, so pa dnevi ko ga tako zvija da drekec po meni leti (do sedaj že 3x)...žurkauser posted image

Moj tamlček še vedno spi, mojo joško (tista ki danes še ni prišla do praznenja) je pa že skoraj razneslo- sem si jo spumpala in napumpala 180 mluser posted image user posted image user posted image Uf, ampak sedaj je pa olajšanje. Mleko bom zamrznila, bo prav prišlo ko bom gosto hrano uvajala in bom zraven dala moje mleko.

Sedaj bo pa treba malega zbudit pa nafutrat..danes je premalo jedel...user posted image bo lačen revež.

Erin
, zakaj mu pa ti sploh daješ dodatek, če imaš toliko mlekauser posted image ...mi ni čisto jasnouser posted image , saj lahko to mleko, ki si si ga izčrpala porabiš namesto dodatka...Jaz ga vedno v promet spravim tekom dnevauser posted image ...
Pa hvala za informacijo o mleku, ki ga ti uporabljaš user posted image

Sayuri
dobro opravita z Lovrom na UZ-ju user posted image

Ryssa, hvala za vse informacijeuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
1.10.2008 12:42:57   
tejkaz
Eva je komaj zaspala, Jaša se še trudi. Nič čudnega, da ponoči dolgo spi, če čez dan skoraj nič.
Bili smo zunaj. Malo smo krožili po vasi, da nas dež ne bi dobil.

Erin, vav, 180 ml. Daj mu to nameso dodatka. Za GH ne boš toliko potrebovala.

Ryssa, luštkanega fantiča imaš.

Sandra, moj kaka enkrat na nekaj dni. In takrat zelo konkretno. Sem poskusila tisto kar mi je ena predlagala (sem pozabila katera, vodo + janež) pa nič ne pomaga.

Gajka, mogoče ga je res kaj fejst začrvičilo in ko je popustilo se je umiril. Jaša kdaj tudi kar pojoka v spanju in se nato umiri in spal dalje. Pa hvala za informacijo glede policajev. Saj ne bom več tam vozila. Je bil moj čist prestrašen zraven če bodo kje kakšni policaji in je rekel da mi ga ne da več za vozit dokler ne bom imela izpita.

Zoja Miša, tvoja princeska je pa res luštkana punčka. Pa tudi že lička dobiva. Pridni user posted image user posted image
Glede čiščenja ušesekov, ti je pa že Cebrca odgovorila. Sluhovoda ne, samo školjko. Lip gloss za odtis verjetno ne bo v redu. S šminko za ustnice namažem dlan in stopala in naredim odtis na papir.

Anita, je mene tudi strah da se preveč hvalim. Saj vem da bodo tudi prišle noči ko ne bomo spali nič, zato se še hvalim dokler se še lahko user posted image

Pa še nekaj za v pljuvalnik - jaz sem totalno razočarana nad svojim možekom. Kar se tiče Eve je vse v redu. Jo previje, ji da za jesti, se igra z njo,... vse lepo in prav, ampak za Jaša in stanovanje pa ne poskrbi prav nič. Jaša je previl mogoče enkrat ali dvakrat, ok, hraniti ga niti ne more, lahko bi ga pa kdaj pocrtljal. Z muko sem dosegla da ga zvečer skopa, ker jaz takrat Evi pravljico berem, pa še to sta en dva tri gotova. Da o stanovanju sploh ne razglabljam, niti ene stvari ne naredi. Nikoli posode ne umije, nikoli ne pospravi za samo, zjutraj jaz pobiram perilo naokrog, že lep čas ga prosim da zamenja žarnico v kuhinji, pa še zdaj ni, smeti odnese ven če mu jih že ravno v roke porinem. Potem se pa najde nekdo, ki ga prosi nekaj, pa takoj pomaga. Guma na vozičku je še vedno prazna in jo moram vsak dan pumpati, ker je zaflikati ne znam. Pa še polno je takšnih stvari. In potem se čusi da sem ob devetih utrujena in zaspim še preden pride v posteljo.

In še en problem imam. Ker Jaša ponoči toliko spi, se zbudim s čisto grudastimi prsmi. Poje vse in zaspi nazaj. Zjutraj je potem isto, čez dan pa je večkrat in proti večeru mleka začne zmanjkovati. Ga naj ponoči zbujam ali si naj ponoči črpam, ali naj zdržim in se bodo žleze navadile da morajo čez dan več mleka proizvesti??

In še eno vprašanje: Eva si ni smela zaradi noric skoraj 14 dni umivati las. Največ noric je imela na lasišču. Danes sem opazila, da ima na lasišču grozna temenca. Kako naj jih spravim dol, če je še zaradi krast ne smem česati in umivati??

Jaša ima pa na obrvi en izpuščaj podoben norici. Ga moram fino opazovati, da vidimo ali jih bo dobil.

Zdaj pa kosilo pripravit in polikat kar mi je včeraj ostalo.

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 1.10.2008 12:57:47 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1769
1.10.2008 12:45:16   
Zoja Miša
Vse napišem še pred sprehodom, pa mi napiše, we are sorry...user posted image user posted image user posted image  jaz pa pozabila ctrl c stisnitiuser posted image .
No, bom pa sedaj ponovila vajo, ko sva prišli iz sprehoda in pikica še spi na balkončku. Zunaj sploh ni mraz, le oblačno je.

Naty, super, da imate tako velik prostor, da lahko vozičkanje izvajaš doma!!! Pri nas v stanovanju to nikakor ne pride v poštev!

Neža, koliko pa čez dan spi tvoja pupika, ko je ponoči tako pridna?

Cebrca, a patronažna pri tebi še hodi???

Gajka, Kaja Lina tako dela če je zelo utrujena in ne more zaspati. Se dere na vse grlo, potem pa kot bi jo nekdo po glavi užgal zaspi.In je ne seveda!!! 

Hvala vsem za komplimenteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Erin, zmenjeno. user posted image  Kdo že mora doto dat? user posted image  In 3 x hura za Tilna! Priden fant! Joške si pa lahko spumpaš, da še ti česa ne fašeš, kot Anita. A sem videla, si že, pridna!

Bella, nič bat, Tjaša bo uživala 100/h

Hvala za info glede ušeskov.

user posted image Joj, jaz se bom tudi počasi morala odločiti, katero mleko bom dajala kot dodatek! Kako pa se to sploh veš odločit?user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
1.10.2008 12:50:18   
anita goitan
hoj, me2 ble tud zuni, sedaj mi pa spi na terasi v vozičkuuser posted image ,jaz si pa kuham.
Če bo pa dež začel uf bo dolga dokler ne pride naš očka iz službe, jah obstaja možnost da pičve do Qulandije, v Lj glih ne bi šla ker je danes 1.študentovski dan in zna bit v nakupovalni zadevah ful gužve-sami bruci.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
1.10.2008 12:56:52   
anita goitan

ja Zoja ima skoraj vsako pleničko pokakano, recimo kaj pa vem 10x na dan, včasih samo malo ko prdne, poonavadi pa konkretno.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
1.10.2008 12:59:51   
Zoja Miša
Sandra, sedaj sem študirala, da raje kakšen mali paket hrane tu kupi, preden si narediš zaloge iz Avstrije, ker, kaj pa če jima ne bo odgovarjalo.user posted image No, samo preblisk, dobronamerenuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1773
1.10.2008 13:02:32   
tejkaz
Pa še jaz dva vica prilepim

Dogodivščina kolesarja-avtoštoparja Janez se odpravi s kolesom iz Ljubljane v Maribor. Ampak čez Trojane je bilo malo prehudo, zato dvigne palec in štopa. Ustavi mu prijazen možakar z audijem, ampak kolo seveda ne gre v avto. "Ni problema," pravi šofer in na avto priveže vlečno vrv, drug konec pa na kolo. "Če bo preveč letelo, samo pozvoni, pa bom zmanjšal!" In lepo lezeta v klanec, dokler ne prileti mimo en naspidiran bmw in jasno živci začnejo delati, audi poleti za bmw-jem. Policijska patrulja z radarjem pa javlja naslednji patrulji, ki za vogalom ustavlja dirkače:
"S hitrostjo 140 kilometrov na uro se vam bližata audi in bmw. Pa ne boste verjel, za njima šiba kolesar in zvoni kot nor, zgleda da ju hoče prehiteti!" Novorojenčka v porodnišnici V porodnišnici se pogovarjata dva novorojenčka. Fantek pogleda punčko
in ji ponosno reče:"Fantek sem." "Kako pa to veš?" vpraša punčka in fantek odvrne:
"Počakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal." Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nožice v zrak in pravi:
"Poglej, modre nogavičke!"

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
1.10.2008 13:02:51   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

Punce rabim vašo pomoč:

Pri dojenju je moja user posted image  popila nekaj kri. Opazila sem šele ko je začela polivati.Polila je precej mleka pomešanega s krvjo. Zanima me če je kaj nevarna ta kri? Kaj naj naredim?

To je lahko kri iz tvojih bradavic,če imaš kakšno malo ranico. Lahko je tako mala da je ne boš videla,ampak pri dojenju pa začne krvavet. Če je to potem ni nevarno.

NAty,Tejkaz,kje je Pami?
Jaz kupujem v Cokli v Kranju ponavadi Ciciban,zdaj sem pa že ene 2x vzela PAmi pa so bile v redu,ga niso nič ožulile pa še usnjene so,pa veliko cenejše.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?