|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
30.9.2008 15:53:17   
sayuri
matejchi, to je tud mene pri vseh previjalnah motilo. Tko, da sem jo dala mizarju narest - še za Filipa. In nam super služi. Predali so dolgi 85.user posted image

Pri ans ni pa nič lepo zunaj. user posted image  Sonček je bil tam do 11h, potem je pa pihat začelo, pa zoprno je spet user posted image .

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
30.9.2008 16:12:47   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Za tiste ki ne dojite oz. dodajate, je katera že poskuspa od Novalaca formulo NF (vsaj mislim da je tak) kao za večerno hranjenje pa nočno, ki daje občutek sitosti dlje časa???

Sem imela NF pri Nejcu pa se je obneslo. Pri Joštu bom pa tudi poskusila čez kak teden. user posted image

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
30.9.2008 16:22:15   
naty13
Dan.

Mi3 smo bili zunaj od 11.30, pa še sedaj sta otroka zunaj. Jošt na balkončku v vozičku zaenkrat še spi, bo pa kmalu alarm za hrano. user posted image  Nejc je šel pa z atijem. user posted image  Je pa začelo zelo pihat, pa stemnilo se je. Samo čakam, kdaj se ulije. user posted image

Sandra, sem že premišljevala, če si nas kar zapustila. user posted image  Sem pa predvidevala, da imaš dela 100 na uro. Še kar čakamo slikice Teje in Taje. Kje je tvoj user posted image  fotograf. user posted image  Naj se Tina čimprej pozdravi. user posted image

Erin super vam je ratalo. jaz sem se tudi odločila, da to kupim, pri Nejcu nisem, ker niti nisem poznala teh stvari - beri nisem še po forumih skakala. user posted image

Anita user posted image user posted image user posted image  za previjalno. user posted image

Gajka jaz sem ga dajala v kombinzjonček (Nejca mislim) v nogavičkah in štrikanih copatkih. Kombinzjončki so zelo debeli in topli. user posted image  Zanimivo, da se ti Rok ni zmatral pri vsem dogajanju. user posted image  To pa res ne morem verjet. Pa je očitno res, ali pa je imel slučajno tak dan. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
30.9.2008 16:37:49   
matejchi
No mi smo zdaj jedli, pred tem pa ob 11.00. Zdaj pa prdimo, pomoje se bomo šli kar počasi kopat, ker zunaj tako piha...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
30.9.2008 16:59:08   
Zoja Miša
No, MI2 sva iz današnjega 3-jega sprehoda. Sva bili toliko danes zunaj, da sem jaz čisto hin!user posted image  Je bilo pa super. 2 x po 1,5h in 1 x po 1h! Jupiii! Zdaj pa fejst piha in pooblačilo se je, pa ni več prijetno. Pikica spi v spalnici, kjer sem nastežaj odprla okno, ker je zaspala v vozeku kot velika, pa je nočem sedaj buditi. Ji potem cel sistem podrem.user posted image

Cebrca, super, da si me spomnila na to kremo! Res jo imam! No, kaj bi brez tebe?!user posted image

Erin, hvala za link. Bo verjetno kar naročila. Ali pa res das maso vzela. Nekaj bo treba.

Sandra, itak, da te pogrešam! Lepo te je brati! naj se Tina pozdravi, hitro!In Teja pa Taja tudi!!!user posted image  Elektronski aspirator je pa res kul!!

Tamy, moja samo da avto vidi in že pančamouser posted image
Erin, jupi za izdelek!!!user posted image

Matejchi, stolček že, ampak tale je prava avionska verzijauser posted image

Naty, ti si tudi uživala zunaj vidim, super. Meni je prav pasalo, čeprav sedaj si bom pa kavico privoščila, sem nekam čudno zaspana!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
30.9.2008 18:15:47   
tinka14
punce, kaj že kej jeste vi? js jem solato in rdečo peso, pa banane in naktarine. kuhano pa vso zelenjavo in sadje.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
30.9.2008 19:16:24   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

punce, kaj že kej jeste vi? js jem solato in rdečo peso, pa banane in naktarine. kuhano pa vso zelenjavo in sadje.

BLAGOR TEBI, če ni posledic in neprespanih noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
30.9.2008 19:42:11   
Tamy30
dober veceruser posted image
sem zdaj cela skrokana, sme malce zaspala poleg tamalega. Ga je sraufalo pa sem ga polozila na trebuscek, pa sva se cartala, pol pa sem zraven zaspalauser posted image Sem mislila da je vmes preteklo cca. pol ure, paje celo uro in poluser posted image
Sva danes bla dvakrat na potepu z vozickom. Sem se odlocla, da se ne bom nic vec cakala kdaj bo primerno ven, ampak takoj ko se bova najedla, bova jo mahnila ven. Mu friski luft pase pa se hitreje zaspi, kot pa da se muci na mojih rokah.

Danes je blo tako sonce, da sem se na sprehodu cel cas preoblacila, enkrat kratke rokave, pol je spet malce zapihalo pa sem se oblekla pa spet kratki, jojuser posted image
Danes bom mu pred kopanjem naoljila lase, pol pa jih s samponomk sprala in pocesala te temence.
Jih vasi ze kaj dobivajo?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
30.9.2008 19:47:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

dober veceruser posted image
sem zdaj cela skrokana, sme malce zaspala poleg tamalega. Ga je sraufalo pa sem ga polozila na trebuscek, pa sva se cartala, pol pa sem zraven zaspalauser posted image Sem mislila da je vmes preteklo cca. pol ure, paje celo uro in poluser posted image
Sva danes bla dvakrat na potepu z vozickom. Sem se odlocla, da se ne bom nic vec cakala kdaj bo primerno ven, ampak takoj ko se bova najedla, bova jo mahnila ven. Mu friski luft pase pa se hitreje zaspi, kot pa da se muci na mojih rokah.

Danes je blo tako sonce, da sem se na sprehodu cel cas preoblacila, enkrat kratke rokave, pol je spet malce zapihalo pa sem se oblekla pa spet kratki, jojuser posted image
Danes bom mu pred kopanjem naoljila lase, pol pa jih s samponomk sprala in pocesala te temence.
Jih vasi ze kaj dobivajo?

Sam, da te pozdravim, Tamara.user posted image

Si čekirala mail kaj od petka?

Se vidimo v petek?

M.

(odgovor članu Tamy30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
30.9.2008 20:20:51   
tejkaz
A danes pa še nikjer ne spite?

Moja dva spita, vprašanje koliko časa, ker Jaša zaradi utrujenosti ni pojedel skoraj nič.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
30.9.2008 20:26:02   
anaya
tejaz: mi se gremo komaj kopat, kje je še spanje...

tinka14: jaz jem vse, no skor vse, redko česa ne jem...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
30.9.2008 20:58:07   
naty13
Tejka jaz sem tukaj. user posted image user posted image user posted image

Sem šla v mullerja po plenice za tavelikga fanta, pa v Qlandijo mal nabavt in na bankomat, pa mi ni dnarja dal ven, odštel mi pa je in to 70eurov. user posted image user posted image user posted image  Moram jutri na banko klicat, da stornirajo. me je skor kap. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa mojadva sinčka spita. Danes je Joštu user posted image  držal flašo, podrl kupčka in odnesel v postlo. Je takoj zaspal. user posted image  Ja saj, pri moških so vedno pridni. user posted image

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
30.9.2008 21:10:31   
tejkaz
Jaz sem tudi bila danes v Mullerju. Katero številko plenic ima pa Nejc? Eva ima še 4.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
30.9.2008 21:29:49   
matejchi
Naty jaz mislim da to sami zrihtajo, je pa bolje da preveriš, meni je tut enkrat nekaj zasral samo se ne spomnim več kaj je bilo,... da bi pa "prasec" kdaj kaj več ven dal pa manj odštel to pa ne...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
30.9.2008 21:31:27   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz sem tudi bila danes v Mullerju. Katero številko plenic ima pa Nejc? Eva ima še 4.

Nejc ima 5. Sem mu pa nazadnje kupila 4+, ker je 5ke zmanjkalo, pa mu kar težko zapnem. Imamo pa 5 že pol leta.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
30.9.2008 21:33:03   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Naty jaz mislim da to sami zrihtajo, je pa bolje da preveriš, meni je tut enkrat nekaj zasral samo se ne spomnim več kaj je bilo,... da bi pa "prasec" kdaj kaj več ven dal pa manj odštel to pa ne...

Bom preverla, sem takoj klicala, ampak ura je bila že mal pred 20h. verjetno že nobenega ni bilo. jutri zjutraj bom še enkrat. user posted image  Ja zakaj ne bi manj odštel, bi bilo kar fajn. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
30.9.2008 21:35:47   
matejchi
Zdaj pa user posted image pride iz rekreacije, samo reče naj da je utrujen pa bo še dolgo na roke...  grem pod tuš... 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
30.9.2008 21:38:34   
matejchi
Naty 01/5834183 je številka pa lahko že danes preveriš, samo mislim da boš mogla številko kartice povedat... kera štorija jaz enkrat kličem, da sem kartico izgubila pa prav ona ja preberte mi številko na zadnji strani kartice... pa pravim kako, če sem jo izgubila... je mislila, da me bo na foro dobila al kaj, samo smo jo pa res pol našli v prtljažniku...

RD RR

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
30.9.2008 21:58:20   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Naty 01/5834183 je številka pa lahko že danes preveriš, samo mislim da boš mogla številko kartice povedat... kera štorija jaz enkrat kličem, da sem kartico izgubila pa prav ona ja preberte mi številko na zadnji strani kartice... pa pravim kako, če sem jo izgubila... je mislila, da me bo na foro dobila al kaj, samo smo jo pa res pol našli v prtljažniku...

user posted image user posted image user posted image

So mi dali cifro od Hypo banke, ki ima ta bankomat. Tko, da bom najprej klicala na tisto številko, če ne bom pa nič uredila, bom pa potem na to. Hvala ti za številko. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
30.9.2008 22:00:01   
aradej
Punce rabim vašo pomoč:

Pri dojenju je moja user posted image  popila nekaj kri. Opazila sem šele ko je začela polivati.Polila je precej mleka pomešanega s krvjo. Zanima me če je kaj nevarna ta kri? Kaj naj naredim?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
30.9.2008 22:05:52   
naty13
Aradej ne znam ti pomagat, žal. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo vse v redu z Lucijo. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
30.9.2008 22:06:39   
naty13
Grem pančkat.

želim vam mirno noč s čim manj vstajanja. user posted image

Nočko. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
30.9.2008 22:27:09   
matejchi
Lahko noč.. zdaj pa jaz upam da je moj utrujen, ker se mi nič več ne da... grem potihem spat... user posted image

RD RR

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
30.9.2008 23:31:32   
bella02
Ojla!
Sem šele pol urce tle gor. Dopoldne sem urejala za zavarovanje, sem prestara, da bi bila še zavarovana po očetu. No, včeraj kličem na Tobačno in vprašam, če lahko kopijo poročnega lista dvignem tudi v Mostah in je rekla ena kokoš, da lahko. Torej grem zjutraj na ZZZS na Miklošičevo in potem v Moste. In tam mi vratar pove, da oni tega ne izdajajo in da moram na Tobačno. Tako sem bila user posted image , da mi je šlo kar na jok. In sem morala lepo nazaj v center. HB sem tam hitro opravila in da je Teja spala do 11h, jedli  sva namreč ob 7h. Popoldne sem šla še v trgovino, zvečer obiski, potem pa sem morala še pripravit kovček za Tjašo, gredo za 3 dni na Vrtec v naravi na eno kmetijo. No, zdaj imam vse poštimano.

Včeraj zvečer je Teja spet ful polivala in celo noč sem spala samo z enim očesom, če slučajno bruhne. HB ni in tudi danes je bilo polivanje v mejah normale. Ma sem že res sita tega polivanja!!! Posledično sem bila dopoldne ful zaspana, zdajle pa me je začelo spet matrat. Zato grem v horizontalo, dokler se Teja ne zbudi.

Tista glasbena zvezdica mi zdaj pride ful prav. Jo je imela že Tjaša, vendar smo imeli v sobi televizijo in ni imela pravega pomena. Zdaj pa tako lepo uspava Tejo in še prostor razsvetli. 

sayuri, album sem dobila. user posted image

Nič, grem pančat. Lahko noč!

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
1.10.2008 7:21:53   
sandra123
Jutro...najprej vam pošiljam eno sveže kuhano
user posted image ...
Za nami katastrofalna nočuser posted image , zato šibam še malo vodoravno, ker se moj user posted image ravnokar odpravlja v službo, Tina je pa že na poti v šolo...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 1.10.2008 7:28:00 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?