|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
30.9.2008 8:32:12   
Neža7
Dobro jutroooooooo user posted image

Samo, da vse lepo pozdravim in želim lep sončni dan. Mi2 greva sedaj po babico in gremo vsi na sprehod okoli jezera.

Mi smo danes spali 19:00 do 5:00 user posted image user posted image  Očka jo je lepo včeraj uspaval user posted image

ciao, ciao 

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
30.9.2008 8:35:10   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutroo,
ja joško sm porihtala, uf kolk enga mlekca gre vn če si pumpaš, jaz sem si 1.to počela, 5min in se napolno 80mluser posted image
sam zvečer oz ponoči sm jo kar na obe futrala, se mi ni ljubilo pumpat.
se beremo mi se zbujaaa

JOJ! imaš pa srečo. Jaz sem na začetku malo čez 1 uro dobila slabih 30ml user posted image  da smo pač na umetni hrani.

Sedaj pa grem. Mala mi že spi v roki.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
30.9.2008 8:46:34   
matejchi
Prej se je neki zatreslo pa sem najprej pomislila, da se je tejkaz v naš blok zaletela. Sam pol sem se spomnila, da ona itak po KR vozi in da je to moj sosed, ki zvesto nabija s cokli po bajti.
Mi smo tudi danes vstajali prvič šele ob 4.15, pol sem jo pa previla in ko je bila že skoraj oblečena pa še enkrat "puk" in spet dol in pol še malo ... ampak hvalabogu, da sem bila tako spočita, ker sem toliko spala in sem potem še kar cunje dala prat, no zdaj se pa zbuja naša...
user posted image takole sem pa našega malega danes v vrtec spravljala, no skoraj tako... "utrujen"..... pa te fore..
Ah Naty raje kak vic napišem, vsaj kdo z veseljem prebere, koga pa zanima če smo srali pa jedli pa spali ...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
30.9.2008 8:58:27   
matejchi
Gremo počasi na sončka... aja pojedli smo 1/2 joške, potegnila je 113x pa 2 in pol krat je rignila.
Juhu jutri je prvi.. gremo po karto za smučat.. da ne bomo samo doma sankali po postelji. Pa upam, da me katera preveč resno ne jemlje oz. osebno, malo se hecam! (oz. malo več)

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
30.9.2008 8:58:48   
anita goitan
matejchi kdaj greve vozičkat?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
30.9.2008 9:02:48   
sayuri
Jutro. NAša noč je bla spet katastrofa. user posted image  Ko sem šestič vstala, sem nehala štet user posted image . PA še neki me je napadlo - me je ponoči grlo ful bolelo. user posted image  Zdajle pa čist nič user posted image   Tole vreme je za odstrel user posted image user posted image

matejchi za en odmerek cepiva za dvojčka bomo dali 144€. Torej - za dva odmerka 288€ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
30.9.2008 9:04:20   
sayuri
A greste res že zdaj ven na sprehod user posted image  Pri nas je 8 stopinj user posted image user posted image user posted image  JAz bom počakala vsaj do poldne, da se malo ogreje.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
30.9.2008 9:06:27   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A greste res že zdaj ven na sprehod user posted image  Pri nas je 8 stopinj user posted image user posted image user posted image  JAz bom počakala vsaj do poldne, da se malo ogreje.

me2 bova jo mahnile čez urco najprej mal po Kamniku, potem se prideva podojit pa jo pičve v Mengeš v Izija po previjalnouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
30.9.2008 9:07:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. NAša noč je bla spet katastrofa. user posted image  Ko sem šestič vstala, sem nehala štet user posted image .

tudi jaz sem jo na 3 ure futrala, sam mal da se je premaknila že sm ji joško tlačila v usteka samo zato da sem si to joškovje porihtala, HB da Zoja tako rada jeuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
30.9.2008 9:10:06   
tejkaz
Matejchi, nisem bila jaz user posted image

Naty, mi gremo na tisto igrišče. Če imate čas in avto, se oglasite. Bomo pa do pol dvanajstih tam. Pa če slučajno pridete, mi prej sporoči.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
30.9.2008 9:18:04   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, mi gremo na tisto igrišče. Če imate čas in avto, se oglasite. Bomo pa do pol dvanajstih tam. Pa če slučajno pridete, mi prej sporoči.

Na žalost danes ne grem nikamor. Jošt je siten kot user posted image , se mi dere že od zutrej, če mu ne tiščim dude v usta ali ga v naročju nosim, če mirujem, je že hudo. Zaspat pa ne. user posted image user posted image user posted image  Nejc se mi je pa prehladil, že par dni je kihal kot user posted image , danes mu pa še iz nosa teče. user posted image  Upam, da ne prenese še na Jošta kaj. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
30.9.2008 9:18:42   
naty13
Danes smo stari 2 meseca user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
30.9.2008 9:20:13   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA 2 MESECA

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
30.9.2008 9:42:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo šli tudi včeraj po nakupih za zimo... majo fajne stvari  v H&M in C&A. PA je spet šlo 100€...še aspirator sm kupili  da bo mali lažje dihal. HB so ga vsaj v Kranju imel, v našem koncu so me gledal ko tele v nova vrata.

Danes (še) nisem bila stuširana (z drekom seveda)user posted image ... očitno se me je mali usmilil. No pa sedaj spi svoj jutranji polurni spanec tako da bo kmalu akcija. Moram perilo še obesit, če ne bo spet prej alarm.

Aja, pa še hotela sem napisat - zadnjič sva z mojim kupila pesek za odtis in sva od malega rokico in nogico odtisnila za spomin - ko se posuši je trdo pa tako lepo zgleda kot odtis v mivkiuser posted image Sva hotela obesit na steno pa je ati  nekaj zašuštral pa ga imamo na polički..FUL LEPOuser posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
30.9.2008 9:48:02   
matejchi
anita kako si pa do izija prišla? A je kaj ugodno ali je samo lepo (in ne ugodno)?

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
30.9.2008 10:00:33   
Zoja Miša
Evo midve sva že iz enega sprehoda! Je bila sitna od utrujenosti, spati pa ne, a je voziček zakon. Tam zaspi po 5 m.Bi še kar zunaj ostala, ampak si moram spumpati. K sreči še spi, da je to možno.

Sayuri, tu ni tako mraz, je lepo sončno in kar prijetno. Kako je Lovro? Bo operiran?

Erin, kje si kupila ta pesek al pač kar koli je, jaz bi tudi to imala. Ali pa kakšna barva, se dobi???

Anita, super da se ti je poštimalo!

Tejkaz, se vidi, da uživaš v vožnji! Bogi Gregor, mu boš kmalu avto zaplenilauser posted image .

Matejchi, imaš prav, kak vic paše, da se ne ukvarjamo samo z plenicami in spanjemuser posted image .

Včeraj je bil mlaj, je že Naty napisala in to je to. Sitni otrociuser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
30.9.2008 10:03:56   
Zoja Miša
Naty, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 2 meseca!!!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
30.9.2008 10:20:34   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuri, tu ni tako mraz, je lepo sončno in kar prijetno. Kako je Lovro? Bo operiran?

Ob 17h imava pediatra, pa bomo potem vidli. Imata pa oba danes že boljše noske. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1668
30.9.2008 10:44:50   
betty
zoja misa - tud jst imam problem s palcem na nogi.v zadnjem mesecu nosecnosti se nisem mogla vec tako prepogniti :) in sem si ga tko ustimala, da ze 2 meseca boli, obcasno se gnoji. vrascen noht!  najbolj me pa boli, ko se sprehajam z vozickom po klancu navzdol,kajti takrat je pritisk... in auuu boli!

sije soncek! gremo ven!

Neposredna povezava do sporočila: 1669
30.9.2008 10:45:11   
bambi14
dan,

a planeti nas j...aha.user posted image Hvala za kofetko,..njami je pasala.
No jaz si upam trdit, da je moja mala dobla ritem in spi ponoči 24- cca.7(že 10 dni je tak tempo in brez operet) in končno se lahko vsak dan naspim,...mah sem srečna.user posted image In mogoče bi lahko probala začet jest bolj raznoliko prehrano,....sadje in zelenjavo- kaj mislite.

Naty-user posted image za dva meseca, mi veselo caplamo za vami.

Jaz sem tudi tamali vzela odtis rok in nog, ko smo prišli iz porodnišnice in je bla stara 5 dni in se že vidi razlika v velikosti.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
30.9.2008 10:59:47   
cebrca
Živijo, po urniku! user posted image user posted image user posted image

Smo imeli včeraj pestro popoldne in večer. Je mama pekla domač kruh, malo boljši z mlekom in jajcem. In očitno se moram jajc izogibat na daleč in jih ne smem niti povohat! Ivana je popoldne in zvečer tako zvijalo, da ko sem ga imela v naročju, se je tako dvigoval z glavico naprej, da mi je skoraj naprej padel! user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ga raje dala iz rok, ker ga je bilo nemogoče lovit. Potem pa se je HB umiril po kopanju in ves utrujen zaspal in je spal do 7h zjutraj.
Je pa bilo luštno po kosilu, ko sva bila zunaj skoraj tri ure, je bilo tako lepo in toplo po dolgem času! user posted image user posted image user posted image

Erin
Ivan kaka podobno kot je Zoja Miša napisala za svojo princesko. Mogoče je imel Tilen samo kako svoje čudno dopoldne in bo sedaj bolje.

Zoja Miša meni bi tudi prav prišla malica, da bi lahko bila zunaj dlje, žal pa moram kuhat še za user posted image , drugače bi bil lačen.user posted image Pa če se ne motim, doma imaš Tea tree kremo.user posted image Daj na gazico in kar zalimaj čez prst čez noč in kake dvakrat čez dan. Ti bo hitreje gnoj ven spucalo, pa še bolelo bo manj!

Evo smo bili sitni in smo se spet najedli, zdaj bi pa kar lavfali in bili pokonci. Nič, je tako lep sonček gremo v vozička in ven do kosila.

matejchi tudi vici morajo bit!!! Kako smo si različni - HB če ne bi bil dolgčas!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.9.2008 11:44:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, kje si kupila ta pesek al pač kar koli je, jaz bi tudi to imala. Ali pa kakšna barva, se dobi???

Meni ga je moj iz Sončka prineseluser posted image (iemli so ga pa nekaj tednov nazaj tudi v tušu v akciji ampak v našem koncu nisem zasledila nobenega - ali pa so pred menoj že vse pobraliuser posted image )..čaki bom poiskala link... Je pa peščena barva, mogoče lahko spremeniš barvo sama če vmešaš kako barvo, dobra idejauser posted image ...čeprav meni je peščena zelo lepa..user posted image

Evo:

http://www.soncek.si/si/za-mamice/spominki-g2090.shtml

sayuri - user posted image user posted image user posted image za tvoja otročička..da se pozdravita in bo uspešna operacijauser posted image

miškolinček - čestitke za obletnico poroke in že sedaj user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOOOOOOOOOOLJŠEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image (preden pozabim)user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.9.2008 11:51:03   
Julija08
Hojla mamice, user posted image

no, da se končno spet malo javim. Berem vas redno za pisanje mi pa kar zmanjka časa.
Tristan je drugače zelo priden fantek, spi in je. Zadnje čase ima nekaj krčkov, no v bistvu ga bolj napenja po dojenju, čeprav zelo pazim kaj jem.

Sem videla, da ste se pogovarjale tudi o user posted image . No midva nisva nič čakala in sva kar probala, pa je bilo uredu. Na začetku je malo zaskelelo, drugače pa je malo drugač filing, ker še ni vse na svojem mestu. user posted image user posted image
user posted image  pravi, da je malo bolj raztegnjeno, ampak s keglovimi vajami bomo verjetno tudi to zrihtali. Koliko časa pa traja da se vrne v normalo???

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
30.9.2008 11:54:05   
Tamy30
ojlauser posted image , se mi Martin na rokah uspavauser posted image pol pa se izpod dude smeji, joj je cartekuser posted image
naty13 cestitke za dva mesecauser posted image moj Martin je pa vceraj praznoval 2 mesecauser posted image user posted image

Malce prej mi je nakal 2 plenici po 3 dneh, boscek. Zdaj sva mislila na sprehod, pa ga je spet zacelo zvijat, pa se pri meni carta.
Zacele so se mu pojavljati temence. Te pa sem ga vceraj konkretno namazala z oljem, pol hotzla scesat, pa sem pozabila mu potem lase oprati, madonca sem pozabljiva. Tak da zgleda zdaj, kot da bimel ful mastne lase, ali pa kot da je z gelom namazanuser posted image

vceraj je zacel tiscati pesti v usta, te pa tak zgleda kot da bi igral  igro "en kovac", ko se udarja svoje brade s pestko.user posted image  isce svoje prstke, samo vprasanje casa se je kdaj bo zacel palec sesat.te pa mu namesto pesti dam dudo v usta. se je lazje odvadit dude kot palca. mi pa kar gre enorocno tipkanjeuser posted image

erin tudi sama nameravam naresti odtis v glino pa se mi nekak ni ratalo. stopalo bi se slo, samo kak ti jr uspelo roko odtisnit, ko pa jo moj samo odpira in zapirauser posted image

zoja misa jaz sem dobila glino na posti po telegramu. drugace pa se kupi das masa je najugodneje.

zuni pa soncekuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
30.9.2008 12:02:02   
tatly
ojla babike kak ste kaj*
natyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?