|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
30.9.2008 12:04:00   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita kako si pa do izija prišla? A je kaj ugodno ali je samo lepo (in ne ugodno)?

Prideš po cesti Kamnik-Mengešuser posted image , drgač pa: http://www.izi-mobili.si/previjalke-previjalna_mizica.html  v različnih barvah

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
30.9.2008 12:09:04   
sandra123
Dan user posted image , ste me kaj pogrešaleuser posted image ...Mi imamo pestro pri hiši user posted image ...Tina prehlajena 100/uro, pa sta seveda še mali dve pokasirali nahoduser posted image ...Hvala vsem, ki ste dale priporočila za ta elektronski aspirator...ga je šel user posted image iskat že par dni nazaj in moram povedat, da je vreden svoje ceneuser posted image ...kaj vse potegne venuser posted image user posted image user posted image ...no, v glavnem, me ful skrbi, da mali dve ne bi še kaj zraven pokasirali, saj Tina že toži o bolečinah v ušesuuser posted image , jo je user posted image včeraj peljal k dež.zdr., pa HB nima vnetih ušes, ampak grlo in zamašen nos...
Moji mali princeski zdajle spančkata...jaz bi pa ven šla, ampak bo treba počakat, da se zbudita, najesta in da se uredimo...Sayuri...te popolnoma razumem, kaj misliš s temda si 6x vstala in naprej rajši nisi štelauser posted image user posted image user posted image ...moji dve sta tudi čisto iz ritma padli, tako, da imamo po novem spet budnico sredi noči...ob 3-eh zjutraj tako lepo pojeta v duetu...in potem mami zjutraj kot zombi ob 7-ih spet hrani mali dve in Tino rihta za v šolouser posted image user posted image user posted image ...ampak jaz si potem privoščim še malo krepčilnega spanca...ker mali dve potem spita še do 9-10-ihuser posted image ...

Lepo se imejte...pa vedite, da mislim na vas in vas ob pomanjkanju časa zelo pogrešam...

Lp, Sandra

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
30.9.2008 12:13:35   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

erin tudi sama nameravam naresti odtis v glino pa se mi nekak ni ratalo. stopalo bi se slo, samo kak ti jr uspelo roko odtisnit, ko pa jo moj samo odpira in zapirauser posted image

user posted image user posted image poznam to.. sva se midva pol ure matrala z rokico ko sva skoraj že obupala sem pa pomislila kaj če bi rokico odtisnila s hrbtno stranjo..in je uspelo... važno je da jeuser posted image user posted image

sandra- user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravite seuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
30.9.2008 12:15:17   
anita goitan
Erin jutri če bo lep danuser posted image bova z Zojo v Lescah,. mogoče se vidimo, al sem totalno falilauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
30.9.2008 12:21:49   
Erin
Nisi falila.. mislm..sem iz Rad. ampak Lesce so blizuuser posted image
Kam pa greste? Kdaj pa boš tu?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
30.9.2008 12:25:46   
sandra123
Hvala Erin user posted image , pa upam, da je Tilnov prste boljše user posted image ...

Veste kaj je še novegauser posted image moji dve sta se ful začeli igrati s tistimi igračkami nad ležalikom, se že lepo smejimo in kakšen glasek zraven ven spustimouser posted image ...je prav lušno...
Sayuri...jaz še vedno poskušam z dojenjem obeh hkrati...je že res, da sem potem popolnoma izmučena in brez energije, ampak, gre malo hitreje s hranjenjemuser posted image ..
Tejkaz...sem videla, da ima Jaša težave pri kakanju...moja Teja jih ima tudi in mi je moja patronažna svetovala, da naj v prekuhano vodo dan zraven ščepec janeža in naj ji potem dam to vodo s čajem oz. AM piti...zdaj moram priznati, da 1x/dan kakamo in tudi krčev ni več toliko kot jih je bilo prejuser posted image ...
Bambi...malo z zamudo, pa vseeno iskrene čestitke za opravljeno diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam...budnica user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 30.9.2008 12:26:16 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1681
30.9.2008 12:28:11   
Tamy30
Erin vazno da je, mas prav. Sem se odlocila da bom najprej poskusila s stopali, bom porocala kako in kaj bouser posted image

Kak se vam pa radi vasi vozijo v lupinicah v avtih??? Jaz sem vceraj sla prvic sama k moji mami z avtom. Pa se je najprej Martin jokal, ko pa sme vkljucila motor, pa je bila tisina in spanje. Mogoce nakljucje, ali pa ga je uspaval motoruser posted image Ko sva se vracala pa je bilo isto, najprej jok in stok, ko sem ga pripasovala, pol pa vzig in spanjeuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
30.9.2008 12:35:31   
tatly
ej punce kje pa kupite to glino za odtise

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
30.9.2008 12:41:09   
Erin
Aja, da še pokažem naš izdelekuser posted image

user posted image

Upam da se vidi..

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
30.9.2008 12:43:28   
anaya
Za tiste ki ne dojite oz. dodajate, je katera že poskuspa od Novalaca formulo NF (vsaj mislim da je tak) kao za večerno hranjenje pa nočno, ki daje občutek sitosti dlje časa???

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
30.9.2008 12:49:23   
tatly
anaya prvic cujem--pa je res tak

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
30.9.2008 12:53:39   
Tamy30
tatly, lahko narocis na babycentru, posta, ali pa das masa, najbolj poceni varianta. (spar, kaka trgovina,ki ima vse za slikarje umetnike)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
30.9.2008 12:54:52   
Tamy30
Erin ful lepo vam je uspelo, bravouser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
30.9.2008 12:56:30   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Včeraj sem peljala od Polzele do Šentilja (12 km) - ne me zatožit

user posted image za pogum. Si pa lahko natrenirala ovinkanje. user posted image Ampak samo v tvoje dobro: policaji se včasih postavijo na tistem križišču na vrhu klanca, kjer je odcep za Andraž. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
gajka tudi naša dva imata zdaj obdobje tlačenja roke v usta. Jaz mislim, da to ni samo od lakote, ampak da tudi preiskušata nekaj novega. Roka je čudovita za tlačenje, oblizovanje, grizenje...

Mah, Rok bi najraje včasih kar obe roki hkrati v usta vtaknil, pa mu nekako ne rata. user posted image Prst navadno začne vlečt samo, ko je lačen, roke pa tudi sicer liže.

Erin - super izgleda tale odtis! user posted image

sandra123 - upam, da se vajine punce čim prej pozdravijo. user posted image

Midva sva ravno s sprehoda, je slabih 5 km hoje za nama. user posted image Danes smo imeli spet ''normalno'' noč - Rok je spal prvo rundo dobrih 6 ur, drugo pa dobre 4 ure. Sem pa ugotovila, da, če ima čisto navaden ''dolgočasen'' dan doma, potem lepo spi ponoči, če pa je čez dan ful ljudi in šundra okrog njega, potem je pa noč slaba. Pa bi si mislila, da če ga čez dan veliko novega zmatra, da bo ponoči lepo spal... user posted image

Kako se obleče user posted image za pozimi? A je za pozimi primernejša zimska vreča ali kombinezonček? Kaj mu pa daš na noge, če je v kombinezončku?

< Sporočilo je popravil gajka -- 30.9.2008 12:58:04 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
30.9.2008 12:58:12   
tejkaz
Jaz sem Evi dajala, pa ni nič držalo. Še vedno se je zbujala na tri ure.

Mi smo bili zunaj, tamala dva zdaj spančkata, mene pa čaka likalnik user posted image
Danes je pa ati obljubil da pride že ob štirih. user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
30.9.2008 13:09:52   
buhtlčk
da vas spet malo pozdravim....
Erin najina sta mal v sorodu al kaj. Podnevi spi, če imam srečo, samo enkrat 2-4 ure v kosu, če nimam sreče pač samo parkrat po 15 min. zvečer je samo enkrat zaspal ob 22h, drugače ob 23h ali 24h, potem se pa zbuja ob 3h in ob pol7, 7h. In če je res pri volji po hrani spi še slabo urco. redko.
kako naj ga prepričam vsaj to, da bo zaspal najkasneje ob 21h?!

Cebrca jajca ja, groza, jaz tudi. Pa še čokolada. Tako da od sladkarij med in marmelada. zaenkrat je ok.

zdej grem pa pod tuš, mam na desni joški eno bulco

upam, da vas uspem kmal vsaj kaj brat, če že pisat ne....

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
30.9.2008 13:37:03   
matejchi
Anita dobro vem kje je Izi, že deset let me vleče v tiste kraje, samo me zanima če je kakšna huda previjalna, ker vem da cene imajo hude.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
30.9.2008 13:55:51   
anaya
Ja majo ja različne variante, če deluje ne vem zato pa sprašujem, pa kolk vidim odgovor od Tejke ne deluje....bomo že še našli kaj...user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
30.9.2008 14:05:58   
anita goitan

Anita dobro vem kje je Izi, že deset let me vleče v tiste kraje, samo me zanima če je kakšna huda previjalna, ker vem da cene imajo hude.

sem ti v prejšnjem komentraju link pripela, cena 130€, ravnokar sva jo domov pripeljale

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.9.2008 14:46:24   
matejchi
anita linka ne odpre, sem pa poiskala a je ta druga rumeno modra? Zanima me kolk je globina omar ko jih odpreš?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 30.9.2008 14:50:26 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.9.2008 14:50:55   
anita goitan

anita linka ne odpre, sem pa poiskala a je ta druga rumeno modra?

Omara z vratci ja, belo sva vzele.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.9.2008 14:52:05   
anita goitan

anita linka ne odpre, sem pa poiskala a je ta druga rumeno modra? Zanima me kolk je globina omar ko jih odpreš?

Globina 58cm, maš sliko zravn pa mere

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.9.2008 15:03:12   
anita goitan
Zoja spi, šibam neki pojest potem spet vozičaktuser posted image
No da bi morala likat..ne bi o tem

Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.9.2008 15:21:37   
matejchi
Saj to me moti pri teh trgovinskih previjalnih, ker ni omara do konca tako kot je previjalni del. Enako je pri posteljah, jaz sem jo dala kar narediti.Samo so narobe mere napisane ker piše omara 85, je pa 58.
Anita ti greš ven, če pa tako piha... a pri vas je zatišje?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 30.9.2008 15:23:19 >

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.9.2008 15:24:31   
matejchi
Zoja Miša a si ti rekla, da moraš stolček kupit?
http://www.babygeared.com/frescoloft.html

< Sporočilo je popravil matejchi -- 30.9.2008 15:26:01 >

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?