puncica
|
Dobro jutro punce. Mariskaj se je dogajal od petka in prav je tako, da ne zamremo, da smo še žive, da še migamo a ne. No mi smo uspeli potrgat nekaj grozdja, celo Janja in Vid sta uživala ob rezanju grozdkov in metanju v posodo (mami je odrezala, Vid ali Janja sta držala in vrgla v posodo), bilo je svinsko mrzlo a smo uživali na frišnem luftu in ob sladkem grozdju. Potem pa valda sta še obletala cel hlev s kravami in biki (imajo jih tam okol 20-25), ob preganjanju kur na dvorišču, božanju mačk in psa, in za konec prava predstava saj so še butasti sosedi podrl ene 30 m veliko drevo na njihov svinjak in to v temi, nismo mogl verjet kako so lahko eni butasti, da gredo kot prvo v temi podirat tako veliko drevo in se ne pripravijo tako kot je treba. Moj L še danes ne more verjet kako so lahko to naredil, vso srečo so imel da drevo ni padlo 10 m v levo, ker potem bi bili ob hišo. Zdaj pa komentarji: lenika in tea JEEEEE, kako lepo da vam tako hitro rata, jaz pa samo odštevam, zdaj pride na vrsto Kalina, potem verjetno medve z mojco , no za mojco ne vem, mi pa še vedno čakamo na zazidljivost, tako da ne FSM nisem noseča, čeprav ne bi bilo nič narobe če se slučajno zgodi, vendar planiramo še ne. TiaSara ful lepo ime sta izbrala in na slikci sta res luštna, pa fajn da nimate problemov. Zdaj pa počivaj dokler lahko. FSM uh sem se kr mal zamislila da tle negativno energijo sevam, ker to mi pa res ni, verjetno je bolje da potem nič ne napišem, ker vsem hočem samo dobro, potem pa takole in ja moje razpoloženje je ful spremenjivo in ker tega v sebi ne morem držat potem okolica tudi to sprejema. Pa še to sem hotla komentirat rojstvo otroka, tud jaz se nisem nikoli obremenjevala glede horoskopa in glede letnega časa v katerem bo rojen otrok. Se mi je pa potem ko sem začela razmišljat zdelo ful fajn da bo Janja rojena junija, vroče takrat še ni, se mi zdi da je veliko huje če rodiš avgusta al pa septembra, čeprav ob zdajšnjih vremenskih pogojih je lahko tud avgusta mrzlo, junij se mi je pa zdel tako fajn mesec, pomlad je v razcvetu, bliža se poletje, lahko hodiš na sprehode in ni treba otroka zavijat kot mumijo, ko pa pride zima je pa že pol leta star. Moja je dvojčica in se mi to sploh ne zdi neki groznega itak pa na horoskop ne dam preveč, tako da lenika brez skrbi super da boste imel junijčka, moja Janja se je rodila 2. junija. Maj je pa tud en tak lep romantičen mesec a ne in fajn za rodit. Midva z bratom sva bila rojena novembra in decembra, to je pa res šit, ker mamo ful probleme pripravit slavje, ker treba je bit noter, mrzlo je že ampak tako je pač naneslo. Moj L ima pa r.d. avgusta in je tud super ker je poletje in smo lahko takrat zunaj. Zdej sem pa že preveč naklamfala Držte se. pa LP P.S. Kalina DRŽIM PESTI da bo tudi tebi ratalo čim prej
< Sporočilo je popravil puncica -- 29.9.2008 7:36:59 >