puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea Danes ima moj veliki mali četrti rojstni dan A tvoj je tudi 4 lleta star, pol mamo pa isto stare otroke , naša je bla pa junija 4 leta stara, to sploh nisem vedela. Ja kuhamo tud pri nas bol malo, sem tud jaz ful anti za te stvari, če pa že moram kuhat potem pa tako mulo držim zraven štedilnika da me noben še pogledat ne sme, ne da me še kej ogovori, res sem obupna, pa se grem nek zdrav način življenja, kuhanje je pa moja nočna mora :) Jaz sem pa danes tako vesela, ker se mi je nekaj lepega zgodilo, kar nisem pričakovala. Ja kupovanje, nakupi, tud pri nas zapravimo za fasngo čist preveč in men je L postavil ultimat da več kot 2× na teden ne grem v trgovino in tako je najbolj prav, ker tud jaz zapravim tam okol 70 EUR na obisk trgovine. Tako da zdaj ko moram v trgovino počakam kak dan dva in kupim samo tisto kar imam napisano na listku, prej pa počekiram omare, špajzo in hladilnik, pa zaenkat mercator pika račun ni nič manjši. Po moje preveč drage stvari kupujem, sploh sadje najraje bio, pravtako kakšne cornflakese, moko, olje to vse bio kupujem, pol pa še razne prčkarije ala kokosovo maslo, kar si sploh L ne upam povedat kolk je blo, ker bi ga kap ruknla. Sadje pa zdej trenutno jemo taščina jabolka, zelenjavo tud imam zaenkrat svojo pa tud zamrzovalnik (JA DOBIL SMO GA ) napolnjen z domačim bučkami, brokolijem, korenjem, paradajzom. Meso pa dobim pri stricu, teti in svakinji, tako da to bolj malo kupujemo razen piščančjega mesa in rib. Ja nič mal sem naklofala. Lep večer vsem ki ste prišle do konca, pa mirno noč, jutri pa mi romamo na trgatev, upam da ne bo preveč mrzlo.
< Sporočilo je popravil puncica -- 26.9.2008 20:35:12 >