|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
17.9.2008 13:56:29   
lenika

Sedaj sem pa full jezna, ker sem spisala že cel post, ki se mi je iz neznanega razloga izbrisal. user posted image  Bom poskuisla še enkrat bolj na kratko.

Aurrora luškan je tale vaš Matic, sem pa tudi jaz opazila, da je zelo podoben Zarji.

Žmož dobra si, da si še vedno v kratkih rokavih. Jaz imam oblečeno spodnjo majico, dolge rokave in še prehodno jakno za ven, Matica pa oblečem zelo podobno. Drugače smo pa danes prvič zakurili, ker včeraj je bila res kriza, smo imeli notri 18 stopinj.

Marijo pa tudi jaz pogrešam, ker nam je vedno popestrila dan s svojim razmišljanjem.

Tea, kaj potem, si noseča ali ne?

Cofek, ti kar malo zavidam, ker si na porodniški. Tudi sama imam že močno željo po drugem otročku in upam, da mi čim prej uspe zanosit.

Naš ravnatelj je bolj športni tip človeka. Teče, kolesari in 3x na teden igra tenis. Pozimi se sicer malo zapusti in mu zraste trebušček, spomladi pa zopet začne z vadbo. Drugače je pa star 47 let in ga pošteno daje kriza srednjih let. Nosi ga kot najstnika in je velikokrat osladen, da ne uporabim kakšne druge besede, zato se ga po večini najraje izognemo, če se le da.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
18.9.2008 10:27:38   
tea
Ha, ha sem vam vrgla kost a, ne?user posted image
No, da vam odgovorim - lahko bi bila, nisem pa še sigurna. Imam precej neredne menstruacije, tako da zamuda nekaj dni še ne pomeni nič. Test pa nočem prehitro delat. Ko izvem kaj več, vam povemuser posted image
Ja, Marijo pa tudi jaz pogrešam in mi je zelo žaluser posted image  da se ne oglasi več. Upam, da bo kmalu spet kaj napisala, ker se vedno nasmejim ob njenem pisanju.
Hladno je pa res že kar pošteno, čeprav imam tudi jaz srajčko s kratkimi rokavi in samo suknjič čez. Zjutraj grem bolj hitro do službe, ko se pa vračam domov, je pa kar za kratke rokave. Otroka nosita pa kratko majčko, čez  dolgo majčko, potem termoflis in čez brezrokavnik. Hlače nosimo pa še tanjše, nepodložene.
Včeraj sva bili s kolegico v Avstriji in sem seveda zopet preveč zapravilauser posted image . Sva se hecali, da neglede ali greva 2 ali nas gre več, ali gremo z velikim ali povsem majhnim avtom - avto je vedno do vrha poln. user posted image
Čez vikend grem pa na sindikalni izlet na Dunaj in v Bratislavo. In vam povem na to temo eno prigodo. Meni so imena Bratislava, Budimpešta, ...zelo podobna in moram prav pomislit, v katero državo mesto paše. In ker sem "vozni red" izleta prebrala bolj na hitro, nisem bila ravno sigurna kam gremo. In kolegica razlaga, da gremo na Češko in jaz veselo razlagam doma in povsod, da gremo na Dunaj in na Češko - ker se mi seveda ni dalo razmišljati katero mesto je že kje. In potem se 2 dni nazaj menimo v službi (delam v banki), da bi si bilo pa dobro naročit nekaj čeških kronuser posted image  za sabo. In potem le preveč govorimo o tej Češki, ko nam naekrat vklopi - gremo ja na Slovaškouser posted image  A si predstavljate - sindikalni izlet bančnikov in pol avtobusa pride na Slovaško z napačnim denarjemuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
18.9.2008 11:04:04   
mojca75
Dobr dan,

madoniš, kaj tam gor bi kak kalorifer prižgali mal, da nas mal pogreje, danes še sončka ni, pa je sploh tak ...bedn vreme.

Prigoda včeraj:
Šli smo v Muler vsi trije, načeloma po praške (za pralni stroj, pa pomivalni strok, pa eko vrečke - tiste za ekološke =bio odpadke,...)
Pa Mojci sme obljubila da ji bom novo škatlo kred kupila. Potem ko naložimo vse praške, prašam tam eno prodajalko kje imajo krede - pa pove da v prvem nadstropju. Potem pa Mojči pribije "bomo našli" se obrne in gre v drugo smer.
Mi vsi trije (jure, jaz in prodajalka) pa v smeh.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.9.2008 9:41:38   
mojca75
dobro jutro,

včasih razmišljam da bi vas izvala z nagrado, katera ima največ objav - dobi nagrado. ker včeraj sem zgdaj dopoldal zadnja pisala, pa danes ne prav zgodaj zjutraj sem spet prva, zdrsnile smo pa skoraj na tretjo stran.  user posted image

Nič posebej novega, razen daje mojca včeraj polila cedevito po postelji preden je šla spat, in sva meli malo vpitja, najprej sem bila jaz huda, potem pa je ona jokala in sem bila spet huda, ampak pol k je zaspala mi je bilo blazno žal, da sem jo tko kregala, ampak je bilo že strojeno, po drugi strani je pa zaleglo, ker sedaj ve da se lončka pač ne more meti v postelji. Upam da sva sedaj končali s pogajanji kje bo lonček z vodo ponoči - jasno na omarici.
ker je bila mpostelja mokra je seveda javkala "lulala sem" ampak je blo takoj jasno da ni lulala (poleg tega je imela gor plenico) ampak je polila.

No, danes me že od zjutraj boli glava in sem glih vzela lekadol.

A pri vas - tiste ki ste v blokih že kurijo???

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.9.2008 10:03:48   
cofek
mojca pri nas ponoči še vedno uporabljamo magični lonček - ker ko se včasih ponoči zbudi, zvečer pa obvezno predenj zaspi hoče še pit. Tko imamo pri postelji zataknjen lonček z vodo.

a dobim kako nagrado?user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.9.2008 10:10:20   
mojca75
pri nas smo ga tudi do "malozadnič"

Zdej pa po tanovem pijemo iz unih majhnih flašk od Jane, ki imamo "bidon cucelj" in tisto pa če ne zapreš se pa tudi polije, in to je bilo včeraj.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.9.2008 10:13:39   
mojsoncek
oj...

najprej tole... tea, vidim, da imas/imata kar mocno zeljo po tretjem user posted image . Super, bravo!!! Zato ti zelim, da se ti zelja cimprej uresnici! p.s. tale z bancniki in napacno valuto je pa res huda. Sem se prav fajn nasmejala...

Mah jaz zadnje dni nimam nic kaj pametnega za pisat, zato se tudi nic kaj dosti ne javljam. Bolj ko ne, se ukvarjam z nosecniskimi tezavami, o tem pa vam nocem ravno na dolgo in siroko nakladat.

Glede temperatur, meni kar pase, da se je ohladilo, imam pa seveda podobne probleme z oblacenjem Anzeta. Mu pa za v vrtec raje dam kaksno stvar vec, kot pa premalo, ke nikoli ne vem kako dolgo bodo zunaj in kaksno je vreme tam v LJ. Je pa malo vec krame, ampak bolje tako, kot pa da zboli.

Ja nic, grem se kaj naredit, dokler je pocutje OK.

Izkoristite danasnji soncek! pa pa

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
20.9.2008 9:12:55   
Kalina
Oj bejbe!

Evo mejckn casa mam za javljanje!

Kalinca se je ulaufala v vrtec, torek, sreda, cetrtek ni sla, ker je mela uho vneto in je zjutraj jokala da hoce iti k teti tatjaniuser posted image (vzgojiteljica), no vceraj je sla, in je bla vsa presrecna. Jst pa se bolj!user posted image

Jaz sem zacela z tabletami za sprozitev M, in me boli vse k hudic, uf kaj sele bo, tako da pricakujem, da bi se zacela spikat cez dober teden, Bomo videli kako bo slo, drzite pesti.
Sam jst sploh nemorem verjet, da je mogoce, da seksas in si kr nosec?!?? Kva?  To mora bit ful fajn a ne?user posted image

Joj v torek ko smo bili pr pediatru, smo ful cakal dolg, in se je tamala odlocla da se gre zmerit kolk je visoka, grem z njo in me je skor kap, tocno 100cm!! haalo, cel meter? Se prav da je v enem mescu zrastla dobre 3cm. Men nc ni jasn vec. Je pa mal shujsala, z 18,7 na 18kg. Pridnauser posted image

No bodte pridne tudi ve!

Aja gretje, vceraj so pri nas kao zakurili, in mi grejejo radiatroji samo v kuhinji in dnevni, v spalnici in kopalnici pa neuser posted image Nevem, a mormo kej scistit al kaj?

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 15:18:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
22.9.2008 7:56:10   
mojca75
Dobro jutro!
Auroraa - o tej preiskavi ne vem nič pametnega, oz nič ne vem, tako da ti ne morem pomagati, le ržim pestri da ne bo hudega!
kalina - me veseli da ste se lepo uvedli v vrtec.

No naša je pa danes doma z atijem, je imela grdo vnete učke, včeraj je bilo sicer že skoraj dobro, tobreks takoj pomagal, pa bo vseeno danes še malo doma, jutri pa če bo šlo vse tako naprej pa gre v vrtec.

mamo pa ful težave z odkrivanjem ponoči, če jo dam zvečer z glavo npr proti zahodu spat jo sredi noči najdem na kovtru - zgoraj, obrnjeno proti vzhodu. Potem sem ji danes premaknila povšter in je spala na uni strani in sem jo čez 2h ko sem jaz vstala spet našla na kovtru. Ampak kovter nima fuuuul topel, tako da bi rekla da ji je vroče. Ne vem.
Očitno jo bom spet morala dajat v spalno vrečo spat, sma tako bolj veliko moram kupit, al pa jo bom dala kar sešit iz enega tanjšega kovtra. Ma drek, ne morem se na 2h zbujat in gledat če spet spi na kovtru, smrkla mala...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
22.9.2008 8:14:40   
tea
Dobro jutro!

Mojca - tudi moja fanta sta ves čas odkrita. In potem ju je potrebno ves čas pokrivat, ampak je res zoprno ves čas preverjat. Sta pa ponavadi potem vsa mrzlauser posted image  in ju moram malo k sebi tiščat, da ju pogrejem.
Kalina - sem vesela, da se je mala tako lepo navadila na vrtec, pri nas pa še kar zjutraj malce pojokca. Ampak potem je pa ok in tudi doma ne jamra več, da mu v vrtcu ni všeč.
Moj izlet je za menoj, sem prišla ob 00.30, tako da sem kar lepo user posted image . Je blo luštno in super, ampak sem kar malo pogrešala moje fante. Je je bilo tako luštno pomuckat, ko sem prišla domov. Gregi se je celo malo prebudil, ko sem zlezla v posteljo (seveda je bilo ful gužveuser posted image , ampak mi je prav pasal) in mi povedal da me je pogrešal, Jaša je pa danes tudi kar zažarel, ko me je videl. Mi je kar toplo priuser posted image user posted image
Drugače so pa kar preživeli, ko me ni bilo. Tako da vidim, da zmorejo tudi brez mamike.

lp, tea

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
22.9.2008 8:45:21   
mojca75
tea - mene pa ta vikend čaka strokovna ekskurzija - sicer na primorsko (malo bližje) ampak bosta mojadva tudi sama, in se prav dobro zrihtata, se mi zdi da se imata še bolje kot če jaz skoz nekaj težim in komandiram, je vse bolj na fri

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
22.9.2008 10:56:57   
mojsoncek
Oj punce! Jaz bi pa malo pojokcala (ce smem), ker sem tako zalostna...

Vceraj sem namrec izvedela, da je, dva tedna nazaj, mojo sestricno zapustil njen partner. No, pustil jo je samo z dvema otrokoma, ki sta stara 7,5 in 5 let. Pa se bolna je in ji zdravniki nikakor ne znajo pomagat (se nobena "preverjena" terapija ni pomagala). Ja, sel je pa kar tako... spakiral kufre in rekel, da si on svojega zivljenja ni predstavljal na taksen nacin... Tako mi je hudo, da tega sploh ne morem opisat. Rada bi ji pomagala, ampak ne vem ce sploh lahko kako pomagam, ker tudi zivimo ne prav blizu.

mojca, nas Anze se tudi neprestano odkriva in je potem cisto mrzel zjutraj. Pa tudi tuhtam kako in kaj naj naredimo. Glede na to, da gre tudi ponoci lulat, se mi zdi zakeljcek cisto prevec "zakomplicirana" opcija, ker bi se med slacenjem in oblacenjem tamali verjetno cisto predramil. In tega nocemo! Ma pojma nimam kaj bomo naredili... mogoce mu pa kar zabe oblecem pod pizamo, pa se nogavice cez potegnem user posted image user posted image ... evo ti, znanstvena fantastika...

no, grem se malo delat... odstevam zadnji delovni teden...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
22.9.2008 11:49:09   
mojca75
Mojsonček,... tole je pa res žalostna zgodba. Ne vem kaj naj ti svetujem, nič, pomagaj ji če bo kaj prosila, včasih zelo mpomaga če samo znač poslušati. Meni se je to že večkrat izkazalo. Nič posebej ne rabiš narestk, samo prisluhni ji.
Žalostno res. še bolj pa se nas dotakne če nekoga poznamo!

Neposredna povezava do sporočila: 3039
22.9.2008 14:03:35   
lenika
Spanje naš še vedno spi v spalni vreči, tako, da s tem nimamo problemov.

Mojsonček Ja to je pa resnično žalostna zgodba. Jaz si kar ne predstavljam, da bi ostala sama z majhnimi otroki, če si pa še bolan, potem pa še toliko bolj.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
22.9.2008 22:04:52   
žmož
Dober večer!
Danes sem se namenila zgodaj spat, a moram vseeno par besedic napisat za lahko noč. Da mal pojamram - muco nam je povozilo, sicer ne do smrti, a bomo videli, če bo dočakala jutro. Mi je kar hudo.
Otročki spijo, ta mala nekaj kašlja, upam samo, da ne bo zbolela. Danes imam prav nek depresiven dan. Sem imela grozne sanje in mi kar ne gredo iz glave. Zato sem se tudi namenila zgodaj spat, da odklopim. Saj res nisem od volje za pisanje, hotla sem vas samo pozdravit. Aja, puncico pogrešam. Kje pa se skriva?
Lahko noč, upam, da bo kar se da mirna.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.9.2008 8:32:41   
F*S*M
Dobro jutro,

mi smo zobet bolani imamo prehlajene učke in pa angino ga boli grlček, smo bili snoč pri dežurnem, ko sem prišla iz službe, da smo dobili antibiotik in pa kapljice za oči. Šlo mi je bolj za kapljice, ker sem vseeno upala, da malo pretirava z grlčkom, pa ni.

Drugače pa jaz še delam do zadnjega potem mi pa poteče pogodba in bom zopet pela ZAvod za zaposlovanje, no pa mi ni ravno neki hudo, da je tega konc čeprav bi evrčki kar prav prišli, no pa sej upam, da bo kmalu nova služba. Ah bo že.

No samo tolk da se vam malo javim.

Lep dan vsem skupaj

Suzana

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
23.9.2008 8:39:00   
mojca75
dobro jutro punce,...
ma same neke žalostne zgodbe pišete zadnje čas, Žmož, upam da se je za muco srečno končalo (pa tudi če je nimate več, samo da ne trpi), FSM, vi se pa hitro pocajtajte, učki bodo hitro dobri, grlo pa tudi, antibiotiki bodo prijeli,...

pri nas nič posebej novega. Danes je šla Mojči v vrtec in v novo igralnico - so končno prenovili naš vrtec (no en del samo) in sedaj imajo novo igralnico, baje je bilo brez težav.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
23.9.2008 9:35:19   
cofek
jutro punce!

tea sem videla v nedeljo tvoje moške in so bili prav lušni, pa Grega in Jaša imata tak brezrokavnik kot Ažbe in še na isti strani so imeli obrnjenega - so zgledali kot trojčki user posted image . No, lepo da je bilo na izletu super - s komerkoli govorim od kakega sindikalnega se vsi nekaj zmrdujejo, pa kako čveko povejo - tako ki ni glih za v javnost, je pa zato javna tajna user posted image .

auroraa upam da test ni nič pokazal in da se stanje Maticu izboljša. Neža je imela dvakrat na mesec do 3. meseca vneto levo oko, pa so mi že rekli da bomo mogle it čistit solzevode, sam so se (upam da ne samo zaenkrat user posted image ) zadeve poštimale - pa kadar zgleda da se bo začelo gnojit ji vedno mleko špricnem v oko pa je.Saj vem da ni isto - sam malo sem mogla tudi jaz pojamrat user posted image

odkrivanje ponoči - predno zaspi mora biti obzno pokrit skoraj do vratu in pol švica da je čist moker, da bi se odkril pa ne. Ponoči pa ga sploh ne smem pokrit, ker začne takoj vpit in brcat dol - no, če ga zebe se že stisne h kateremu od naju, drugače pa ni šans da bi bil pokrit. In je tudi večinoma bolj mrzel kot topel. Mu pa zato oblečemo bolj toplo pidžamo in tale namig od mojsoncek tudi ni slab. Sam ne verjamem da bi nam pustil gor vleč nogavice, ker imamo včasih že s pleničko težave.

mojsoncek tale zgodba od tvoje sestrične je pa res grozna. Pa ne moreš kar tako vreč puške v koruzo, no?! tudi mojo sestro je pustil mož ko je bil nečak star 2 leti in se velikokrat spomnim kako ji je moglo bit s tako majhnim otrokom sami - no, itak je bila že prej veliko sama, ker je imel 1001 izgovor kaj mora naredit v službi ali pa kje drugje, pa vseeno je šok ko prideš domov z dopusta in je stanovanje napol prazno, čeprav že prej veš kaj te čaka. pol pa še nečak, ki je bil tak kot Ažbe - zvedav in zgovoren in mu ni bilo jasno kje je zdaj oči...uf ,ne smem pomislit. Res je faca...

žmož upam da se vaša muca zliže, saj so ful trdožive...drugače pa tudi jaz zadnje dni ful nekaj v živo sanjam - se niti ne spomnim kaj so pa vse sanje nekaj čudne in smešne...

f*s*m
a se je tudi pri vas že začelo - mislim bolezni ?! tega je tudi mene ful strah, ker nisem navajena da bi bil Ažbe bolan - 1x je imel vneta ušesa - ravno toliko da je dobil vročino in antibiotik, pa sem bila čist fertik; pa zadnjič tudi ko je imela Neža reakcijo na cepljenje sem bila v nizkem štartu da letimo v bolnico. Res mamo srečo da imamo zdrave otroke.

jaz grem pa danes k frizerju user posted image (sicer s tremo, ker ne grem k svoji frizerki, pa vseeno vesela da malo spremenim imidž)

lp,t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.9.2008 12:24:14   
mojca75
aja, pa res pogrešam Punčičine prigode kako so spali user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
23.9.2008 18:47:09   
TiaSara
Živjo punce,

nisem nič brala za nazaj, samo na hitro sporočim, da je naš mali veliki dobil sestrico. Je prav lušten, ko jo hodi gledat in božat. No, je pa ratal tudi prava mala cmera - s tem išče pozornost seveda.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
23.9.2008 19:56:32   
mojca75
TiaSara - ČESTITAAAAM user posted image user posted image user posted image
Nam zaupaš še ime male princese user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
23.9.2008 20:35:01   
mojsoncek
TiaSara, iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.9.2008 7:46:37   
tea
TiaSara - iskrene čestitke!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.9.2008 8:20:37   
cofek
TiaSara čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image tile prvi dnevi so res naporni (no, vsaj meni so bili), sam pol je pa vsak dan boljše in lepše user posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.