|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 8:24:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
   RE: Male majčice in majčki 2006
24.9.2008 9:03:20   
puncica
Tudi od mene Tiasara čestitke, pa da bi veliki brat spoznal da je zelo lepo imeti sestrico.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.9.2008 16:12:14   
lenika
Tiasara čestitke.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
25.9.2008 8:16:49   
mojca75
Ok, a začnemo še kako debato, al zapremo štacuno. Ste pa zgovorne, moram priznat da komaj uspem vse prebrat, res, nas vedno iščem na seznamu pa smo skoz na prvem mestu, k posti vsako minuto gor letijo, dejmo se no mal umirit punce moje!  user posted image

user posted image , kaj sej vem da smo vse ful zasedene ampak vseen.

Vam vržem eno kost: Situacija je sledeča. preden se je rodila Mojca sem 15 let pela v pevskem zboru. Sedaj sem nehala, predvsem zato ker so vaje ob četrtkih in moj dragi takrat dela do 9h se pravi je ob 10 zvečer šele doma. Torej - če želim hodit na pevske mi more vsak četrtek (VSAK!) priti mami in čuvati mojco, s tem da ona zjutraj ob 6 vstane za v službo, al pa si moram najeti varuško za 2 h.

malo razmišljam da je pa to da si najamem varuško za svoj hobi mal čudno (mal imam slabo vest, al nek tak občutek), da pa vsak teden prosim mami se mi zdi pa tudi kar velika obveza zanjo, za moj hobi!

kaj pravite ve!???

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
25.9.2008 9:01:32   
tea
Mojca75 - kaj pa če bi malo pokombinirala, enkrat mami, enkrat pa varuška? Če ti je to v veselje, zakaj bi bila potem varuška vprašljiva? Res je, da se moramo zaradi otročkov kakšni stvari in kakšnemu hobiju odpovedat, vsaj na začetku. Zdaj je pa Mojči že tako velika, da po mojem ne bi smelo bit problem.
Midva z user posted image  imava skupni hobi (hodiva na plesne), torej pride v poštev samo varstvo. Tako vsako nedeljo od 19-21 pazi otroke moja mami, izjemoma pa tudi R. očiuser posted image  Fanta sta vedno zadovoljna, da pride mama ali dedo, ker je potem razpustuser posted image , moja mami ali dedo tudi z veseljem popazita, midva se imava pa ti dve urci super. In tako smo vsi srečni. Skratka, jaz v tem ne vidim nič slabega.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
25.9.2008 9:08:31   
mojca75
Ja načeloma se strinjam Tea, ampak mislim da je to kar velika obveza za mami da jo prosim pa tudi rada bi da bi bil red, se pravi al mami al pa varuška, zato se mal bl nagibam na varuško, mi je pa zelo čudno da spustim nekoga v moje stanovanje in naju ni doma, ampak sej vem da samo ZELO KOMPLICIRAM.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
25.9.2008 9:35:10   
cofek
mojca tudi nase je treba kdaj pogledat in če te hobi veseli ne vem zakaj ne bi šla; ker itak si pol bolj polna energije  in bolj vesela mami tudi Mojci.user posted image Je pa res da je treba včasih pokombinirat varstvo in hobi. Jaz sem mela pri Ažbetu ful slabo vest, če sem šla teč, pa me to zelo veseli in napolni baterije in zdaj sem ugotovila da je bila to velika napaka, ker takrat bi šla brez kakega večjega problema, zdaj sta pa tu že 2 - še zelo majhna otroka, pa sem spet začela komplicirat. Ampak je enkrat vskočil U, 2x mami in če se bo le dalo bom tko kombinirala še naprej. Saj hodiva z Nežo v hribe, pa na trim sam to ni TO.
in verjamem da spustit nekoga v svoje stanovanje je kar malo srhljivo, sploh če pomisliš da mu pustiš tudi svojega otroka, sam sem prepričana, da boš izbrala nekoga, ko ga kdo že pozna in mu 100% zaupa. Tudi kombinacija mami in varuška tko kot je predlagala Tea ni slaba ideja; je pa res da tvojega reda in discipline ne bo ne pri eni ne pri drugi, pa saj otroci rabijo tudi malo direndaja, ne? Kaj pa če bi recimo Mojca kdaj prespala pri mami? Do kdaj so pa vaje? Kaj pa če bi bila Mojca tačas pri vaših doma?
Se pa pozna da imaš v Lj tudi izbiro varuške, ker pri nas ne vem če bi našla koga, da bi prišel zvečer popazit otroka?! Jah ,prednosti (in slabosti) velikega mesta.
Ti pa moram povedat da sem jaz (ZDAJ!!) ugotovila da pri enem otroku lahko narediš 1001 stvar. In me prav zanima če bi imela tri če bi govorila, da lahko pri dveh otrocih narediš 1001 stvaruser posted image .
malce zmedeno sem napisala, sam upam da boš najdla bistvo ?!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
25.9.2008 9:47:47   
mojca75
pevske so ob četrtkih in ne pride v poštev da bi mojči spala pri mojih, ker morata onadva zjutraj v službo, mojči pa v vrtec. Se pravi mora mami k nam čuvat. Sej nismo tko zelo oddaljeni, ampak vseeno. je obveza.
jaz sem pač tak tečen človek in ne maram polovičarstva, se pravi če grem, na vaje bom hodila 100%, ne pa en teden ja, pa dva ne pa spet ja,.. ker potem ni nič. 
To pomeni da bi (če izuzamemo bolezni) bil to vsakotedenski aranžma za mami.

ja no, mal vas provuciram ampak da mi mal olajšate odločitev

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
   [Brisano sporočilo]
25.9.2008 10:14:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
25.9.2008 10:35:43   
mojca75
Ok, še tale podatek, pevske so med 20.30 in 22.00 takat mojči že spi, in ne moreta kaj dosti početi, mami bo klih zakinkala pri nas (je bl zaspanka) pol bo pa morala domov :)
No, vsaj število postov se je povečalo. Me pa veseli da me podpirate pri moji ideji, to rabim

Neposredna povezava do sporočila: 3060
25.9.2008 12:21:49   
puncica
Najprej mojca če si to želiš je fajn da to spelješ, ker si moramo tud čas zase vzet, če ne se nam lahko zmeša. Kaj narest v tvojem primeru, fora je v tem, da bi jaz najprej vprašala mamico kaj ona misli, ker se mi zdi da če bi vzela varuško, bi bila lahko takoj zamera zakaj pa nisem staršev prašala. Jaz bi jo vprašala in rekla da ni nič obvezujoče ampak da pa če se že to greš bi rada da je to skoz, ne tako kot praviš 1 teden ja, pa 2 ne, pa.... Varuška je pa res da se jo mora otrok navadit, ker če kr enga tujega človeka pripelješ ga pustiš z otrokom v lastni bajti, uh tud men tole ne bi bilo najbolj všeč. Kaj pa kakšna soseda, prijateljica, drug sorodnik, bi oni lahko kako vskočil, pa tvoj mož tud ne more prej pridet domov, da bi se nekako zmenil?

Jaz sem pa nehala laufat in sem zarad tega prav slabe volje, zvečer je ob 7 že skoraj tema, pa še mrzlo je user posted image pomoje me sam zarad tega glava že 3 dni boli.

IZVIRNO SPOROČILO: cofek

Ti pa moram povedat da sem jaz (ZDAJ!!) ugotovila da pri enem otroku lahko narediš 1001 stvar. In me prav zanima če bi imela tri če bi govorila, da lahko pri dveh otrocih narediš 1001 stvar .

Cofek tle se pa popolnoma strinjam, sem vam bla kr dolgo časa fouš, ker ste imele cajt zase ko je otrok spal, jaz sem pa takrat pedenala druzga ampak zdaj je že bolje ko se zaigrata user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
25.9.2008 18:17:45   
lenika
Joj, vedno nas najdem na drugi strani.

Mojca75, jaz bi si na tvojem mestu poskušala uredit varstvo in bi nekaj naredila tudi za sebe.

Drugače pa upam, da boste kaj več pisale, ker potem nimam kaj brat. user posted image

Hmmmm, moram razmislit, kakšno kost naj vam vržem, da vam bo malo zanimivo ratalo.
Sem ali nisem?

< Sporočilo je popravil lenika -- 25.9.2008 18:18:15 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
25.9.2008 20:13:23   
F*S*M
no rečmo, da si in da bo še en majček, če pa ne bo bo pa juniček pri hiši tako boš imela ziher dvojčka (ki si ga jaz osebno ne želim, ker mam dva v bajti bata pa sestro)

pa lepo nosečnost

čauči

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
   [Brisano sporočilo]
25.9.2008 22:06:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
26.9.2008 7:27:19   
puncica
Lenika čestitke če si.user posted image

Ja tako je to, jaz sem se mal odmaknila, ker se mi ne da menit sam o tem kako naš otroc nič ne spijo, kako vsi hodijo na kahlico naš pa ne in sploh se na taki temi vse vrti okol otrok. Tudi jaz bi rada kaj prebrala kako se počutite nosečke, kako kaj starejši, mlajši otroci, kaj kej počnete druzga, kaj ste kuhale, kdo vas je razjezil, kako ni nikol dost denarja, kaj ste kej pametnga kupila, skratka to je razlog zakaj ne pišem več tako pogosto, pa še zanimal me je če me boste kej pogrešale user posted image ampak vidim da kakšnega pretiranega pogrešanja ni, hja to je pa le virtualni svet a ne, folk pride in gre, noben se s tem ne obremenjuje in vem da ni tako samo z mano ampak z vsemi.

Drugače pa smo pri nas vmes imeli vnetje ušes pri Janji, pa smo preživeli, čeprav tako uboga kot je bila ni bila v 4 letih še nikoli. Vid pa zadnje cajte vsako noč pride k nama user posted image , pa čeprav ga nazaj nesemo pride spet in se skobaca na postlo uleže med nama in dere POKIT, POKIT (pokrit) in potem ti tišči tiste špičaste prste pod trebuh pa še kam drugam, pa tako cmoka da ti gre prav na živce, jaz se včasih pol kr odstranim v njegovo postlo al pa se pokrijem s pouštrom, da imam mir.

Neposredna povezava do sporočila: 3065
26.9.2008 8:02:22   
tea
Dobro jutro!

Danes ima moj veliki mali četrti rojstni danuser posted image  Se mi zdi, da se je komaj rodil, ne pa da je že tretji pikec na potiuser posted image  Sem kar malo raznežena, ko se spominjam trenutkov pred 4 leti, mi gre kar malo na jok - ampak saj vem, to so moji hormončki. Me res zanima, koliko časa mame podoživljamo porod na otrokov rojstni dan. Mene vedno ta dan malo prevzame tudi s tega vidika, ne samo da je to praznovanje mojega otroka. Tako sem danes že ob 4 zjutraj ležala v postelji in ga stiskala k sebi kot bi šlo za življenje - saj vem, grozna sem, ampak ne morem pomagati. Jaško pa mu je še v postelji zapel vsenajboljše.
Lenika - a bo spet majček?user posted image user posted image
Puncica - v mojo posteljo hodita obauser posted image , najprej eden potem pa še drugi. Gregi prileze tako potiho, da ga včasih niti ne slišim. Potem ju pa včasih neseva nazaj, včasih se tiškamo, včasih se pa kdo od naju umakne. Imamo pa včasih tudi narobe svet - fanta v najini postelji, jaz v Gregijevi, oči pa na sedežni v dnevniuser posted image  Pa saj bosta še prehitro zrasla in se ne bosta hotela več cartkat.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
26.9.2008 8:39:57   
cofek
....Tudi jaz bi rada kaj prebrala kako se počutite nosečke, kako kaj starejši, mlajši otroci, kaj kej počnete druzga, kaj ste kuhale, kdo vas je razjezil, kako ni nikol dost denarja, kaj ste kej pametnga kupila,....

no, jaz pa glih s tem nočem smetit tukaj, pa bi mi bilo veliko ljubše, ker trenutne aprilčice so čist zagnane in naklofajo po 2 strani meni pa ni da bi toliko časa brala. Čeprav vas bi pa z veseljem bolj bralauser posted image . Saj kdaj pa kdaj posmetim tukaj, kaj veliko pa tudi nočem.
Pa tudi mene zanima kako mojsoncek prenasa drugo nosecnost, kako se bo znašla TiaSara, Tea ta tretjega (BRAVO!!) in Lenika še ene ga majčka ?! Čestitke punce! user posted image user posted image user posted image

puncica glede tega kaj bom/ sem skuhala ti pa ne morem poročat, ker sem čisti antitalent in ko se spravim za štedilnik mora bit res velik praznik user posted image . Čez teden se prehranjujemo priložnostno - Ažbe ima kosilo in malice pri babicah, jaz grem včasih z U na kosilo, včasih pa zimproviziram kaj doma.
denarja itak da ni nikoli dovolj - sploh september je ponavadi problematičen, ker se rabi 1001 zadeva (recimo čevlji za Ažbeta, nova kolekcija zanj, ker je že vse prerastel, kaka zadeva tudi za Nežo, jaz pa itak nimam nič za obleč user posted image )

Pa saj bosta še prehitro zrasla in se ne bosta hotela več cartkat.

no, tole je čista resnica in včasih si moram tudi jaz dopovedovat da bo to minilo in da bom še poglrešala skupne trenutke v postelji in zvečer niti ne težim veliko ko Ažbe pravi da gre v ta veliko posteljo spat (itak se ne moremo kregat, ker Neža spi v isti sobi in se lahko zbudi in pol imamo žur). Mi je pa ful čudno/smešno ker Neža spi v svoji postelji, Ažbe pa pri nama.
Je pa res da včasih si tudi ti kaj živčen in slabe volje in takrat tudi tale mantra ne pomaga - zato, mojca, so pa dobri hobiji, da odklopiš in zajameš malo sveže energije.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 13:25:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
26.9.2008 14:09:39   
lenika
Ja tako je. Menstruacija mi zamuja šele en dan, kar je pri meni nenavadno, ker imam menstruacije točno na 28 dni. Lahko sem noseča, lahko pa je psiha naredila svoje, več vam povem jutri, ko bom zjutraj naredila test, če seveda do takrat ne bo menstruacije. Upam pa seveda na najboljše. Je pa kar težko čakat, moram priznat.

Neposredna povezava do sporočila: 3069
26.9.2008 14:40:41   
F*S*M
naredi test že kar dons saj CB takoj pokaže rezultat

grem na šiht nazaj čao

držte se babnice vam kaj lepega zvečer napišem

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 15:30:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 15:31:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3072
26.9.2008 20:33:36   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: tea

Danes ima moj veliki mali četrti rojstni danuser posted image  

A tvoj je tudi 4 lleta star, pol mamo pa isto stare otroke user posted image user posted image , naša je bla pa junija 4 leta stara, to sploh nisem vedela.

Ja kuhamo tud pri nas bol malo, sem tud jaz ful anti za te stvari, če pa že moram kuhat potem pa tako mulo držim zraven štedilnika da me noben še pogledat ne sme, ne da me še kej ogovori, res sem obupna, pa se grem nek zdrav način življenja, kuhanje je pa moja nočna mora :)

Jaz sem pa danes tako vesela, ker se mi je nekaj lepega zgodilo, kar nisem pričakovala.

Ja kupovanje, nakupi, tud pri nas zapravimo za fasngo čist preveč in men je L postavil ultimat da več kot 2× na teden ne grem v trgovino in tako je najbolj prav, ker tud jaz zapravim tam okol 70 EUR na obisk trgovine. Tako da zdaj ko moram v trgovino počakam kak dan dva in kupim samo tisto kar imam napisano na listku, prej pa počekiram omare, špajzo in hladilnik, pa zaenkat mercator pika račun ni nič manjši. Po moje preveč drage stvari kupujem, sploh sadje najraje bio, pravtako kakšne cornflakese, moko, olje to vse bio kupujem, pol pa še razne prčkarije ala kokosovo maslo, kar si sploh L ne upam povedat kolk je blo, ker bi ga kap ruknla. Sadje pa zdej trenutno jemo taščina jabolka, zelenjavo tud imam zaenkrat svojo pa tud zamrzovalnik (JA DOBIL SMO GAuser posted image ) napolnjen z domačim bučkami, brokolijem, korenjem, paradajzom. Meso pa dobim pri stricu, teti in svakinji, tako da to bolj malo kupujemo razen piščančjega mesa in rib.

Ja nič mal sem naklofala. Lep večer vsem ki ste prišle do konca, pa mirno noč, jutri pa mi romamo na trgatev, upam da ne bo preveč mrzlo.

< Sporočilo je popravil puncica -- 26.9.2008 20:35:12 >

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.9.2008 20:49:55   
Lara28
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Jaz sem pa danes tako vesela, ker se mi je nekaj lepega zgodilo, kar nisem pričakovala.

A nam ne boš zaupala kaj....user posted image

Lenika tudi jaz upam, da boš zjutraj dobila potrditev da si user posted image . Torej bi imeli dva majčka. Lepo!user posted image user posted image
No pri nas pa računamo na enge jesenskega drugo leto, tak da še malo pa gremo v akcijo!user posted image

Punce, jaz vas redno preberem, sam res nimam časa kaj napisat, sem ful v gužvi, z Anejem sva me tednom veliko sama in računalnika sploh ne uspem prižgat, zvečer pa delam kaj za službo in ura mine. Če vikend pa tak samo letimo naokrog.
Zdaj grem pa dat Aneja spat, ker je konec risanke.

Lepo bodite, pišite!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.9.2008 21:49:46   
TiaSara
Punce hvala za čestitke. Princeski je ime Zarja (in sicer jutranja :-) ). Tule pa je dokaz, kako lepo je mali veliki sprejel svojo sestrico:
user posted image

Sicer smo zelo dobro - me je porod dosti manj zdelal kot prvič, ati pa je spet super in mi odnaša vse delo, tako da lahko počivam in uživam v crklanju.

Malo sem celo prebrala vašo debato in ja, Mojči - nujno si privošči nekaj tudi zase. Mislim, da tudi varuška ni tako slaba reč, sploh če dobiš kje kakšno priporočeno.

Tea user posted image za tretjega sončka in Lenika držim pesti za user posted image .

Glede izdatkov sem pa nekje tam kot Punčica - tudi sama rada kupim kakšne bio in podobne zadeve, ki so vedno dražje od običajnih, tako da se kar nabere.

Lepo bodite in pridno pišite.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.