Intruder24
|
Dobro jutro , jaz sem sicer čist neprepspana, ampak zunaj sije in upam, da bo čez cel dan. Vid se je danes zbudil vsako uro...zdaj ga pa moj spravlja spat in jima nekak ne gre. jaz sem lahko spala vsaj do 8, ker Vid se je zbudil že ob 6:15. Bo že... katte tudi zato pa imamo mi 3 naše pesike nana kot sem ti rekla, mobi je bil v avtu, ko smo prišli domov, sem popakala malega, da sva šla jest, ker je bil že grozno utrujen, moj pa je znosil vse v avtu in mojo torbo z mobijem kr obesil na hodniku. Tak, da sem videla klic po spanju, potem pa še te zbudim Klemen pa se pač noče preoblačit, kaj češ... Vid se je pa začel dvigovat v postelji in na previjalni in potem se začne dret in jezit, ker mu ne gre! Ata danes dela tak, da prideš po ptička popoldan. Te pokličem, ko bo doma, vrei? klepetka lepe slikice tvoje Lane. Pa vidve z nano morata imeti konkurenco, da se ne poslabšata . Super, da je zob bolje! sunny Vid je že skozi tak, kakšen dan je fajn, pol pa spet. Še v vozičku mu je dolgčas. On bi vsaki 5 minut nekaj novega. Sam se ne more igrat, ke rmu je tečno al kaj pa itak me more videt vedno, če ne je jok! Mogoče bo pa kmalu pravi oblačenje tudi kapico dobi Vid, pa ne zato, ker bi se bala da bi ga napihalo, ampak zato, ker še mene v uhe zebe in ne vem zakaj nebi njega. ovčko mam, pa je še nisem uporabila! uspavanje Vid ima enako že od prvega dne, le da je od 6 meseca še pravljica. Kopanje, masiranje, mleko, cartanje, petje, pravljica, poslušanje vrtiljaka (to vse traja ene 45 min, pol ure). Pol pa se začne boj, ker on nebi zaspal. vid ne zaspi na flaši, ker ko mi je zaspal se je še več zbujal. Sem ga odvadila zdaj pa je pač tak. V glavnem en teden po terorju tašče pa se več ne joče zvečer. Mere Vida pri 8 mesecih (domače, ker one bodo čez 1 mesec) 75 cm in 9600 g!