|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
24.9.2008 9:04:28   
Anonimen
ja alea itak si super mami...mi bomo pa grajani jutri k je naš korenjak tapravi...no jst upam da ne...

a pol mislita da že lahko pustim malemu tv gledat k če ga dam na tla v igralni center,sam tv še gleda,če je v ležalniku,koj tv...mu igrače niso več zanimive...ko pa tv gleda je pa tak angelček tko priden..

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
24.9.2008 9:07:52   
l.daisy
glede tv-ja... moja dva čisto ven padeta, če je slučajno ugasnjen... user posted image user posted image user posted image
samo jima itak ne pustim, da bi buljila vanj... tko za kakšno minutko... potem pa nekako natvezim, da gre tv spančkat... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
24.9.2008 9:09:28   
l.daisy
aja, pa nove slikce imam pod nickom... user posted image
sem celo najdla čas za to... user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
24.9.2008 9:10:06   
Anonimen
ja jst kr neke stvari postavljam pred tv,blazine...vse kar mi pride pod roke...prave barikade delamuser posted image ...kdaj pa bodo lahko gledal..kaj mislite?

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
24.9.2008 9:10:56   
Anonimen
daisy ful lepa sončka imaš..zanimiva kombinacija,en svetlolas,drugi temnolasuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
24.9.2008 9:12:12   
Anonimen
ja pohvalila se nisem,moj ko jokca reče mamauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
24.9.2008 9:14:52   
Anonimen
Mi smo danes spali od 21-8 zjutraj,potem je pojedla, sedaj mi pa že spet spiuser posted image user posted image

user posted image vsaj enkrat na teden

kleopatra- večkrat se spomnim nateuser posted image drži se in pride večkrat malo poklepetat k nam-ti ni treba nič biti sramuser posted image

alea- jaz Izabele ne bi budila ponoči za jest, zgleda da ni lačna

l.daisy-luštna sta,a se mi samo zdi, a ima eden mal temnejše laske kot pa drugi-ne mi zamerit, ker ne vem po imenih kateri je kateriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
24.9.2008 9:15:15   
alea01
taanikaa- super za mamauser posted image user posted image user posted image , naša ko je pokakana vpije ati,ati...user posted image

l.daisy- skoz te mislim vprašat kateri je kateri. Eden ima več las kot ta drugi. sta pa oba cotkanauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
24.9.2008 9:17:26   
Anonimen
joj daisy jst tud nevem točno katrei je kateri mi je blo nerodno vprašati pa vem sa si že enkrat reklauser posted image user posted image user posted image

ja alea-ve katerega mora klicat da jo previjeuser posted image user posted image ...a že ati tudi reče?..kak lepo

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
24.9.2008 9:17:34   
alea01
joj, jaz bi tudi lahko že slikico zamenjala. Ta je stara že skoraj dva mesecauser posted image . Kaj, k osem pa tako štor, kar se tega tičeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
24.9.2008 9:18:07   
alea01
mama še ni rekla, samo atiuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
24.9.2008 9:18:26   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Kaj mamo vse prepoved kupovanja igračuser posted image ? Moj pravi, da bo glih tako zrasel, tud če ne dobi čebelice. Pa še to, da itak kupujem igrače zase, ne za njegauser posted image

Ja, moj se podpiše pod to. Tudi jaz imam prepoved do nadaljnega. Sam problem pri vsem je pa tut ta, da ima že prvi celo goro igrač. In jih je predal naprej na user posted image .

Kar se pa tiče igrač.....valda da jih kupujemo zase. Saj se večinoma v prvih mesecih me igramo z njimi. Ateki pa pol v kasnejših letih z avtocestami, kmetijsko mehanizacijo, bicikli,......takrat ko mame pri user posted image  nismo več aktualne. No to se men dogaja pri tavečjem. Ko mam v omarah cel kup likovnih materiali, mali pa razen kakšnega luknjača noče slišat niti besede o kakih likovnih udejstvovanjih....no razen za božič, ko iz slanega testa delamo okraske za smreko. Al pa buče za helloween pa mogoče jajca barva za zajca. To je pa tut vse. On bi sam nekaj šraufal, pa vrtal pa s traktorjem oral.....čisti dec vglavnem.

Menstra - jaz ko ne dojim sem jo dobila 7 teden po porodu. Pol čez 21 dni sedaj pa že tretjič. PMS je isti kot pred porodom. Močna pa ni tako kot prej. Tok da jaz bi jo kr tok mela, ker je bolj za vzorec kot kaj drugega.  Sem pa tut po prvem porodu imela ful hitro menstro nazaj.

Aleksandra Silvija - vem kako je s tem plehom. Jaz sem pretočla letošnjo poletje marsikatero solzo na ta račun. Saj pravijo pleh je pleh.Ampak vsaka malenkost na tem plehu stane, pa ne glih malo. Avto pa vseeno rabiš.

Kofetkanje - joj kok ste lušne.

Rana CR- moje je ful lepo zašita, sem že prehvalila zadnjič nekje dr. Magušo, pa dr. Kristana. No, mažem z ničemer, srbi ne več, je pa rdeča črta. Pred slabim vremenom pa vseno vleče in cuka. ampak ni prehudo.

Nisem uspela zadnjih dveh strani prebrat, bom kdaj drugič, se mi lakota prebudila in oglaša. Aja, pa ko greste naslednjič na kofetkanje, če bo v Supernovi, mi lahko katera pošlje ZS, ker sem ful poredko na RR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
24.9.2008 9:19:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

joj, jaz bi tudi lahko že slikico zamenjala. Ta je stara že skoraj dva mesecauser posted image . Kaj, k osem pa tako štor, kar se tega tičeuser posted image

greš spet na www.glitterfy.com pa tam imaš upload slikce, potem pa kodo prekopiraš v moj profil, še prej pa tam v profilu izbrišeš staro

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
24.9.2008 9:22:03   
l.daisy
ta temni je Anžej, prvorojenec... ta svetli pa Ažbe... user posted image

no, zdaj se moram pa izklopit... pripravljam nekaj za vas, in moram uploadat en velik file... da ga boste lahko dol potegnile... user posted image

baaaaaaaaaaaaaaaj...

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
24.9.2008 9:41:32   
Anonimen
No, dobro jutro. Mi smo danes ok, spali ponoči tko kot ponavadi, se zbudili ob 8h, zdej pa spet spi.

Kar se tiče user posted image  - je pa tkole - včasih ima ful dan, ko bi se on z njim pogovarjal..., včasih pa ga odloži na kavč, ga prime za nogice, gleda tv (moj - Luka bi pa tud, če bi mu pustili), pa zraven vsake tolko reče kej takega kot npr. si priden, so igračke? V principu je pa tko, da morm rečt, da ne pizdi, ko ga zjutraj dam k njemu na posteljo, pa mu rečem, naj ga malo zamoti. In kar precej časa preživi z njim. Zadnjič ko sm šla na roj.dan se je mali vmes zbudil, pa je bil mal sitka, ampak me ni poklical - ga je sam poštimal. Je pa tko, da lahko se zgodi, da bo moral on zadnje tri mesce na porodniško, mogoč je zato tko ustrežljiv. Na začetku je bil bolj zadržan, zdej pa ko mali že kako novo foro pogrunta, ga pa rad zamoti.

< Sporočilo je popravil nya -- 24.9.2008 9:46:18 >

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
24.9.2008 9:44:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

Res sta cukra user posted image user posted image  - se pa user posted image , k jst včasih še svojga - enga - težko poštimam, ti pa najdeš še čas za nas.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4666
24.9.2008 9:46:56   
Anonimen
evo jst sem tud mal slikice zamenjala sem dala bolj frišno pod nick...sam nevem zakaj so tko male...hm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4667
24.9.2008 9:49:49   
Anonimen
pa nevem zakaj so tko slabe slikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4668
24.9.2008 9:53:40   
*Mojca*
taanikaa user posted image user posted image user posted image za slikce.

Žan ima enak igralni center kot Luka user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
24.9.2008 10:00:20   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Corti tale Žan!! Pa Žan ima tudi enako kapco kot Luka user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
24.9.2008 10:00:55   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

no, zdaj se moram pa izklopit... pripravljam nekaj za vas, in moram uploadat en velik file... da ga boste lahko dol potegnile... user posted image

baaaaaaaaaaaaaaaj...

hi hi, sta fletna- pa da je en blont en pa temen user posted image

zdej me pa ferbc matra, kaj nam pripravljaš user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
24.9.2008 10:01:40   
Anonimen
Mojca - od Lukca za Lukca

user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
24.9.2008 10:03:10   
anaj22
ojla mamice

lina, tanika, l.daisy vsi ste ful user posted image user posted image user posted image
mitud veselo user posted image brez zaščite, mal pazmouser posted image
menstre jest še nimam, ma včasih mal pošraufa to ja pa tud vse
kleopatra user posted image user posted image user posted image  smo te pogrešale
Jaka je čist nor na očija, oči je pa čist nor na Jaka. Včasih lohk celo uro telovdita po pojstli se sliš sam smeh in vriskanje, pol pa kr na lepem čista tišina grem pogledat in oba spita stisnena drug k drugemu

Zdej pa šibam mal posprav je user posted image naredu rastur po stanovanju

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
24.9.2008 10:10:07   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Corti tale Žan!! Pa Žan ima tudi enako kapco kot Luka user posted image

pa res user posted image user posted image user posted image

nya in Luka hvala za čestitke user posted image user posted image aja, mi imamo danes 3 mesece user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
24.9.2008 10:12:36   
*lina**
user posted image user posted image user posted image  za Lukca

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?