Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:39:46
|
|
|
|
24julij
|
hvala nya pomoje je mojca misnla rotavirus? mojca kaj to pomeni?'
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
No, in dans sm v Mercatorju povohala bombažka - in ugotovila, da naš res ne diši - zgleda, da so mel v Pikapoki staro zalogo - bom pa našmu sončku kupila še enega tamalega, sam se dans nism mogla odločit, tko da naslednji teden , ko ne bo očita zraven - mi je namreč prepovedal kupovat igrače
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:42:17
|
|
|
|
Kaja08
|
Dan! Kofetkanje je uspelo - sej vidte, da je dež Slikce še sledijo, jih morm še s fotoaparata dol snet. IZVIRNO SPOROČILO: 24julij ojla junijke z rpinci in princeskami.....vas pozdravim..k sva se z vaso mojco menle da se vam nej pridruzim...ja skor tepla me je da nej pridem,hehehe ker sva pac med julijkami,ampak naša pikica je prehitela na svet in se je rodila junija,sa se nisva pol nic prestavljale itak pa kolk imam casa pisat-vsak dan manj.. no pa sem se odlocila da se vas mal pocekiram in pozdravom,glede na to da je nasa larica postala tudi carica med junijkami-mogoce naju boste pa hotli sprejet medse a je treba kako pisno prosnjo kam poslat,pa priporocila pa to? pa opis pa stevilke in obsege?...joj mi dogaja dons pomoje od utrujenosti in obiska tete iz krvavca,pa me zgleda prevec boli in mi vn udarja..ahhahh no pozdravcek pa da neham cvekat da nom predolga-k cajt je dnar Ojojoj, se še ne zavedaš, kakšen hud krst te čaka!! Me nismo kr tko - smo zasebni klub IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 auch...spet se igrajo z barvo...človek se komaj oranžne navad, pol pa te spet vržejo s tira, kot, da je nekaj z mojimi očmi narobe. aneda! Pa ful mi hladna deluje tale barva - prav zimska IZVIRNO SPOROČILO: NinKa Aja, pa da se še pohvalim, ta teden mi je uspelo priti do faksa na izpit. Pa še z 9 sem ga naredila. IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy kaja, za seznam.... samo pomojem ni zadnji... ker smo zadnjič s taaniko in aleksandro silvijo nekaj dopolnjevale... no, vsaj pri mojih princih podatki niso ažurni... kaj, če bi ti pošiljale nove podatke kar na ZS, da ti ne bo treba toliko brskat, pa še ne bo se ti treba ukvarjat s tem, ali si koga spustila ali ne... džst esking... seveda pa bomo pisale nove podatke tudi na forum... samo, da tebi olajšamo delo... ja tud lahko....sej pomoje lahko tud nyi pošljete, mi bo mal pomagala, knede IZVIRNO SPOROČILO: slovenka aja, pa novo slikico sem dala pod nick. poglejte, če ni lubana kakšen velik nasmeh
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:43:50
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya No, in dans sm v Mercatorju povohala bombažka - in ugotovila, da naš res ne diši - zgleda, da so mel v Pikapoki staro zalogo - bom pa našmu sončku kupila še enega tamalega, sam se dans nism mogla odločit, tko da naslednji teden , ko ne bo očita zraven - mi je namreč prepovedal kupovat igrače naš tud nč ne diši...pa tud imam prepoved
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tud lahko....sej pomoje lahko tud nyi pošljete, mi bo mal pomagala, knede Seveda Kaja, z veseljem - tko da najbolj da pošljete obema, pol bo pa že ena dala gor, midve se bova pa že obvestili, kajne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:45:42
|
|
|
|
24julij
|
ojoj poporavljam se sem nasla na netu kaj je RSV-prilagam link http://www.mf.uni-lj.si/jama/jama00-1/html/uvodnik.html hahha nya nisem vidla da si me ze prehitela
< Sporočilo je popravil 24julij -- 23.9.2008 14:46:31 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:48:32
|
|
|
|
24julij
|
ja kaja sem ze mal slisala o vasem zasebnem klubu tko da rajs can t tuch this,bova kr sibale z lariko stran
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja - jst bi mu tegale
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij ja kaja sem ze mal slisala o vasem zasebnem klubu tko da rajs can t tuch this,bova kr sibale z lariko stran Po moje je rešitev - udeležitev na srečanju, da vidmo tole princesko - k je ena redkih v juniju
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 14:55:55
|
|
|
|
pikica_30
|
24julij dobrodošla med junijčicami in našimi sončki! nič ne grizemo!!! čvekamo pa zelo radi (čeprav jaz bolj berem)! kaj je zdaj tole s temi bombažki? men nič jasno...a so to take plišaste igračke? kje se pa kupijo? in kateri dišijo? pa še eno vprašanje: jaz sem skoraj 4 mesece po porodu, delno se dojiva (pri skoraj vsakem obroku dodajava flašo), pa še nimam menstre... a jo ve že vse imate? pa še nekaj: nameravamo kupiti sušilni stroj...na kaj na bom pozorna pri nakupu in katere priporočate (znamke)? papa!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30 kaj je zdaj tole s temi bombažki? men nič jasno...a so to take plišaste igračke? kje se pa kupijo? in kateri dišijo? Dišat bi morali vsi ta veliki in tamali kolkr sm seznanjena. pa še eno vprašanje: jaz sem skoraj 4 mesece po porodu, delno se dojiva (pri skoraj vsakem obroku dodajava flašo), pa še nimam menstre... a jo ve že vse imate? Jaz samo dojim, pa je tud še nimam, sm pa 3 mesce po porodu. A te kej panika, da si ? K mene včasih, ampak testa pa nism še nabavila pa še nekaj: nameravamo kupiti sušilni stroj...na kaj na bom pozorna pri nakupu in katere priporočate (znamke)? Znamka ni toliko pomembna, večji faktor pri vsem igra kolk perila lahko daš sušit - dobr je 6 kg, ker če daš sušit manj, ni tko zmečkano, pa da je energijski razred vsaj B, ker če je C kr dost elektrike ponuca. Mi ima Zanussi, bil je ene 300€, pa je čist kul papa!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:05:14
|
|
|
|
*anamor*
|
24 julij dobrodošla. Jaz imam tudi prepoved kupovanja igrač. Pa zdaj sem tako čisto brez denarja saj imamo 11.10 krst in še regisracijo avta pa še zavarovanje stanovanja.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:07:53
|
|
|
|
24julij
|
pikica ne klic hudica glede menstre jaz jo mam zdej ze drugic prve dva dni umiram od bolecin tece mi pa tud tolk k prej pred porodom nikol,skor ne dohajam vlozkou menat...k pred nosecnostjo sem mela sam za uzorc...jaz vem da sem tolk hit dubla ker ne dojiva,tiste ki dojijo ucas tud po osem mescev al pa se dle nimajo..tko da ni panike,nic ne zamujas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:08:50
|
|
|
|
sasa.vracko
|
24julij - welcome! Maš srečo, da te je Mojca priporočila, če ne te ne bi spustile gor! hecam se!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:10:10
|
|
|
|
*Mojca*
|
sem probala it malo spat, pa naš princ itak spi 20 min, tako da ni bilo nič. O rsvju vidim da ste že našle info. respiratorni sincicijski virus je to. eno sranje, ki se hitro prenaša, pri odraslih povzroča prehlad, pri malčkih pa lahko pljučnico sušilno stroj...ne aristona...sej se spomnite mojega sranja s serviserji in garancijo... Kaja a veš da res niso imeli tistega za podočnjake
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca - proti podočnjakom najbolj pomaga 1,5 litra navadne vode na dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:21:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj mamo vse prepoved kupovanja igrač ? Moj pravi, da bo glih tako zrasel, tud če ne dobi čebelice. Pa še to, da itak kupujem igrače zase, ne za njega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
24.julij dobrodošla ...no fajn,zdej pa se še tega virusa mormo bat ...alea kukuc,kje si bejba???a Izabela papca? saša in mojca fajn da gre na bolje prehlad,pa vsem malim k so bubani ..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:27:57
|
|
|
|
*anamor*
|
Pa kaj si nor samo neki virosi, ki se jih moramo bati. Malo še pa bomo morali naše prince zaviti v vato in jih sploh več nebomo v miru smele ven peljati, ker vse razhaja. Samo pri nas še je tako, da se eni sploh ne zavedajo, da imamo dojenčka in pridejo bolani na obisk. Samo jaz kar rečem, da se prosim ne bližaju Taju in nato so užaljeni. Kaj me briga. Če bi imeli zdravo pamet sploh nebi prišli na obisk bolani.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak res, folk kr pride, čeprav na muč šmrka, kiha, kašlja. Jst tud kr rečem - joj, sori, ampak ne bi rada, da Luka kej stakne - pa me prav briga, če je kdo užaljen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:31:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
24. julij dobrodošla Pa tako ste cart: Tina 28 RMRM-tudi tvoja cela družina , pa vsi princi in princeske ! RMRM_a veš da je bil tvoj sonček prav pošteno krasen pri krstu--razmišljam, da bi nekako tako uredila tudi Lovra. Imamo podobno oblekico od Patricie. Samo so gor eni rumeni fleki? Kako jih spravit dol? Pa za vse prehlajene malčke in malčice! Pa nobenih rotavirusov prosim!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, vam moram tole povedat. Dans zjutraj sem daa Lukcu jest mal čez 5, potem je pa on ob pol 7ih budil očija - jaz sem že prej vstala - tko čist zares, sem se mu mogla kr nasmejat. No, in potem ga preoblečem za k zdravniku, ga ful upedenam, mu dam slinček, pa sm rekla, da mu bom dala jest, ko bomo tam, da se ne bi slučajno pobruhal. No in ga dam tko lepo oblečenga v lupinco, ga pripnem, nekaj zastoka, mu dam dudo - on pa "ble" - bruhne jutranji obrok. Nism ga mela časa preoblečt, pa sm ga mal z mokro krpico očistla - še dobr da sm mu dala slinček. No, moj pa tkoj komentar - to je zato, ker si se men prej smejala, ko me je budil - mislm ne morš verjet.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:39:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa še to. Pr zdravnici vprašam kaj je s tem polivanjem, ona pa men, pa poglejte ga, kako je fino rejen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 15:40:49
|
|
|
|
pikica_30
|
Ok, torej pri sušilcu moram gledat, da je B kategorije, vsaj 6 kg in ne Ariston! Za bombažke še zmer ne vem, a so to plišaste igrače in kje jih vse kupim in kako sploh vem, kateri so bombažkoti? ali jih imajo otroci ful radi ali jih imajo predvsem mamice ful rade? Za menstro se še ne bojim, da sem , ker sva mal kasnej začela zarad enih komplikacij. Zdaj je vse , kar se tiče , uporabljava pa nobene posebne zaščite. Kje lahko pogledam sončka od RMRM kakšen je bil pri krstu?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?