|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
23.9.2008 23:07:02   
Tina 28
AS...jutri boš mela vse perilo pospravljenouser posted image user posted image user posted image ...men je tko noro, k sam prestavim v drug stroj in pol koj zložim toplo in še peglat nima smisla, k je tko zravnan!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
23.9.2008 23:08:26   
Tina 28
jah...pol pa lahko noč...sem spet glavni čvek zaključla s svojimi komentarjiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
23.9.2008 23:09:58   
aleksandra silvija
punce, ki ste imele CR - kako kej vaše brazgotine? Mene moja ful srbi, mažem jo pa z dermatix gelom

Srbi.
Pa na levi strani me tudi včasih malo boli.
Pa še vedno se ful vidi. Je bilo grdo zašito.
Po 1. CR je brazgotina skoraj neopazna in takšna postala prav kmalu. Pa brez srebenja.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
23.9.2008 23:11:35   
aleksandra silvija
AS...jutri boš mela vse perilo pospravljeno ...men je tko noro, k sam prestavim v drug stroj in pol koj zložim toplo in še peglat nima smisla, k je tko zravnan!!!

Uuuuuuuuuuuuuuu, potem pa najboljše, da kup perila, ki čaka na likanje vržem v sušilcauser posted image user posted image user posted image .

Smo prej imel 8 let starega sušilca od Gorenja. Pa je bilo perilo kar zmečkano.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
23.9.2008 23:11:58   
Anonimen
Pozdravljene vse.
Pri nas je vse po starem,zato raje ne sprasujte...

Moja baby je pa pravi kerubincek.Zdrava,buckasta,spi od 20-21h do 9h.Pridno je,je zdrava,sicer je zadnjic pediater rekel de je predebela,pa ko ga j..e,vesela,se vsem smejcka...res pravi angelcek.

Sem pa zelo malo na RR,pogledam aktualne teme,pa tam kaj napisem,za kaj vec pa ni casa.

Ko bo res cas,vas malo preberem.
Zelim vam veselo starsevsto,pa uzivajte,saj otroci tako hitro zrastejo...moja tavelka tudi pod razno ne pusti da ji dam lupcka,dobro da imam zdaj Meri...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4605
23.9.2008 23:13:46   
aleksandra silvija
O, Kleopatra WELCOME BACK!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa veš da večkrat mislimo nate!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
23.9.2008 23:14:38   
Tina 28
OOO Kleopratra....tebe pa že dolg ni blo okol....če je mala smejčica...potem je mami bla zlo močna in pozitivna. Upam?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
23.9.2008 23:19:02   
aleksandra silvija
pol pa lahko noč...sem spet glavni čvek zaključla s svojimi komentarji
enakouser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
23.9.2008 23:22:16   
Anonimen
oJ vidve.
Nisem hotela pisat,ker me je sram...
...sem se kar z unim ki me je varal,pa zivljenje je eno sr...e...

sem pa tako vesela da imam mojo tamalo,mojga soncka,mojo najlepso...sej imam tavelko tut rada,samo zadnje case jo daje puberteta,pa sva vec kot ne na bojni nogi.

Kako pa ve,pa baybiji?

Moj zajcek je imel danes protest,pa se je zbudil ob 20.30,sem jo dala cez eno h nazaj spat,pa se ni strinjala...
Je bila tako smesna,se sploh ni jokala,ampak se je drla,oz.kricala,to vse iz protesta.

No zdaj vsi spijo,samo jaz tezim na RR.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4609
23.9.2008 23:27:19   
aleksandra silvija
Kleopatra-nima te kaj bit sram!
Glej, prav vsak se odloča glede na trenutne okoliščine, želje, potrebe, možnosti.
Čisto enostavno je nekomu nekaj svetovati, izvesti vse to je pa druga pesem. Pa kar večkrat poklepetaj na RR.user posted image

Sem vesela za tvojo malčico. Ta velika je sedaj v "ta nerodnih" letih. Tudi čez to mora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
23.9.2008 23:33:43   
Tina 28
Kleopratra....se strinjam z AS....ti boš najbolje vedla, mogoč je pa tko bolj prav in bosta začela  (bo začel) to kar mate bolj spoštovat. Poznam velik parov, ki so bili potem bližje, ko so si oprostili in spravli pamet pod streho!
Tudi zate se obetajo lepši času, sam čas potrebuješ.

Neposredna povezava do sporočila: 4611
23.9.2008 23:37:52   
aleksandra silvija
Tina, midve sva pa tu, kot da čakava novo leto,...user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
23.9.2008 23:39:20   
Anonimen
Ja saj, bo ze...
vazn da so otroci zdravi pa veseli.
Vsak dan posebej,mi je cudez,ko vidim mojo tamalo,sem mislila da bom imela samo eno,glede na to da je genikolog obema rekel da ne moreva imeti otrok...
Mojga pa gledam iz dneva v dan grse,oz.drugace.
Ne razmisljam kaj je bilo.samo kaj je in bo.
Ima moz tamalo zelo rad,hecno sploh zato ker je hotel sina,in ko je izvedela da bo puncek,se je spremenil...na slabse,zdaj jo pa obozuje.ravn vceraj je zapravil cez 100eu,za par cunjic za tamalo,je rekel da zanjo vse.
Tamala je res cuker,lustna,ma kaj,sestra pravi da se ni vidla lepsega otroka,pa ima 2,od nje...
Tavelika pa tudi ni v zaostanku,dobi kar si pozeli...
...samo jaz sem partnersko nesrecna.Vedno me je imel rad,zanj sem bila prva in zadnja,zdaj pa ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 4613
23.9.2008 23:43:07   
aleksandra silvija
samo jaz sem partnersko nesrecna.Vedno me je imel rad,zanj sem bila prva in zadnja,zdaj pa ne vem...

Pa si ga vprašala kaj on misli?
Si mu povedala, kako se počutiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
23.9.2008 23:44:52   
aleksandra silvija
sem mislila da bom imela samo eno,glede na to da je genikolog obema rekel da ne moreva imeti otrok...
user posted image user posted image  za G in user posted image user posted image user posted image  zate!

Vidiš, kako življenje po svoje obrača stvari. Misliš eno,..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4615
23.9.2008 23:44:54   
Tina 28
večkrat se spomni na to, kaj je bilo, pa bo koj bolš. Mah saj vem...ne bom ti govorila...sem pa vesela, da si imela še enkrat pričožnost za angelčka, čeprav si mislila, da te sreče ne boš več imela.

Bom za lahko noč samo dva stavka naših babic:
Nobena juha se ne pioje tko vroča kot se skuha.
Čas zaceli vse rane.

Pa ne držim s tvojmu, sam teb hočem mal optimizma vlit, da boš lažje nadaljevala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
23.9.2008 23:47:30   
aleksandra silvija
Bom za lahko noč samo dva stavka naših babic:
Nobena juha se ne pioje tko vroča kot se skuha.
Čas zaceli vse rane.

Pa ne držim s tvojmu, sam teb hočem mal optimizma vlit, da boš lažje nadaljevala.

Enako.

Veš kaj mi je enkrat rekla dobra prijateljica, ko sem bila v stiski?

"S tabo bom kakorkoli se boš že odločila."

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
23.9.2008 23:50:31   
Anonimen
Ne,itak je vseeno,ker se bo zlagal.Imava en tak bla bla odnos...ce ga prasam,mi odgovori tisto kar meni pase,glede iskrenosti nima pojma,tako da sem raje tiho.

Sem pa res nesrecna,vedno bolj,ceprav sem zelo pozitivna v resnici,samo kar je prevec je prevec...
itak pa vem da tudi zame posije sonce...
samo kdaj?
OK,je pozna ura,pa sem bolj pesimist.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4618
24.9.2008 0:41:57   
pikica_30
Ok, še jaz, za lahko noč preden grem spat:

kleopatra, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image , pa boš videla, da bo sonček kmalu posijal. sploh je pa tvoja ta mala tvoj sonček, ki skoz sije, ane?! Itak sta ti pa že Tina in AS dali koš dobrih nasvetov, tako da jaz tukaj ne bom pametovala. Smo pa tukaj vedno za poslušat in potolažit, ane punce?

Tina in AS, dajta napisat točen naziv sušilca, pa ceno, pa kje sta ga kupili? če potem ne rabim likat cunj, je to zame 1A superca!!!! Če pa še kopalnico ogreje, je pa itak najboljši! A kopalnico ogrejejo vsi sušilci, ker jaz sem drugače enga od Electroluxa gledala...

Tina in nya še glede user posted image : končno ste odprle še malo bolj "delikatno" temo...user posted image  pri nas smo s user posted image  tudi bolj na redko, in poleg tega bi se jaz raje crkljala in objemala, moj pa itak takoj navali. mi je pa čudno, ker me je pred porodom večkrat kaj bolelo in peklo pri user posted image , sedaj, ko sem se pa ful bala (pretekle izkušnje, zašita znotraj in zunaj, vse prijateljice bluzile, kako je vse na tesno in vse uporabljale lubrikante), je bilo pa čisto ok, nič bolelo, peklo ali karkoli drugega in vse čutila, čeprav sem imela filing, da je vse širše. in sem potem se mal bed počutila, kao, če moj nič ne čuti okrog, če pa se meni zdi vse ful širok user posted image , ampak njemu je bilo baje (tako je rekel) čist isto kot prej in je užival 100 na uro. no evo, zdaj sem pa mal zabluzila... user posted image  dajte mal pokomentirat še vaš user posted image ...

nočko!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
24.9.2008 8:08:49   
l.daisy
dobro jutrooo...user posted image user posted image user posted image
uh, ste pa resno vzele misijo 2. del....
moram najprej prebrat, da bi lahko komentirala...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
24.9.2008 8:12:29   
aleksandra silvija
Jutro, L.Daisy in vse ostale!

Sušilc: Np, naš je kondenzacijski. Kupljen v Merkurju, stal pa okoli 700 EUR-točno oznako pa napišem kasneje. Imam sušilc in papirje  v kleti.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
24.9.2008 8:15:51   
aleksandra silvija

Pralni in sušilni stroji
user posted image

user posted image

user posted image

Kondenzacijski sušilni stroj BOSCH, WTS 86513 BY

Cena: 769,00 €

Cena s 3% gotovinskim popustom: 745,93 €

Dobava: v dveh delovnih dneh.

Za sušenje do 8 kg perila, 15 avtomatskih in 2 časovna programa, upravljanje z enim gumbom, zakasnitev vklopa, količinska avtomatika, rahljanje perila, energijski razred B, poraba energije 3,74 kWh, mere (š x v x g): 59,8 x 84,2 x 62,5 cm

Evo, to je točno to.
Preizkušen pa še ni.user posted image

Grejejo pa vsi.

Neposredna povezava do sporočila: 4622
24.9.2008 8:16:52   
aleksandra silvija
Ah, sem narobe slikco prileplauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4623
24.9.2008 8:23:28   
Anonimen
jutro mamice..a vse kupujemo sušilce?user posted image ...mi tudi...pa nevem al bi kr pralno sušilnega al sam sušilca...moj je za prvo varianto jst pa za drugo,k pralni stroj je fajni,sem zelo zadovoljnauser posted image ...evo user posted image  za vas

Neposredna povezava do sporočila: 4624
24.9.2008 8:26:11   
*Mojca*
jutro!

ste bile pa pridne včeraj user posted image user posted image

brazgotina po CR: malo srbi, že lepo bledi, je ful tanka, ne mažem nič

kleopatra: welcome back! se strinjam z AS in Tino. Drži se!

user posted image user posted image : pri nas je tudi suša. moj pravi da je vse raztegnjeno...pa sem imela CRuser posted image . mogoče se je njemu zmanjšal user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?