pikica_30
|
Ok, še jaz, za lahko noč preden grem spat: kleopatra, pošiljam ti , pa boš videla, da bo sonček kmalu posijal. sploh je pa tvoja ta mala tvoj sonček, ki skoz sije, ane?! Itak sta ti pa že Tina in AS dali koš dobrih nasvetov, tako da jaz tukaj ne bom pametovala. Smo pa tukaj vedno za poslušat in potolažit, ane punce? Tina in AS, dajta napisat točen naziv sušilca, pa ceno, pa kje sta ga kupili? če potem ne rabim likat cunj, je to zame 1A superca!!!! Če pa še kopalnico ogreje, je pa itak najboljši! A kopalnico ogrejejo vsi sušilci, ker jaz sem drugače enga od Electroluxa gledala... Tina in nya še glede : končno ste odprle še malo bolj "delikatno" temo... pri nas smo s tudi bolj na redko, in poleg tega bi se jaz raje crkljala in objemala, moj pa itak takoj navali. mi je pa čudno, ker me je pred porodom večkrat kaj bolelo in peklo pri , sedaj, ko sem se pa ful bala (pretekle izkušnje, zašita znotraj in zunaj, vse prijateljice bluzile, kako je vse na tesno in vse uporabljale lubrikante), je bilo pa čisto ok, nič bolelo, peklo ali karkoli drugega in vse čutila, čeprav sem imela filing, da je vse širše. in sem potem se mal bed počutila, kao, če moj nič ne čuti okrog, če pa se meni zdi vse ful širok , ampak njemu je bilo baje (tako je rekel) čist isto kot prej in je užival 100 na uro. no evo, zdaj sem pa mal zabluzila... dajte mal pokomentirat še vaš ... nočko!!!
|