lunca14
|
Mojca in naya....obema čestitke za 3 mesec ,vem naya,da je mel tvoj dva dni nazaj,a,sem pozabila,saj vseeno velja Kleopatra...........mislim,da so ti predhodnice že vse povedale,ti samo hodi z dvignjeno glavo pokonci,pa bo In sedaj tekoče poročilo: menzus....ga še ni smo danes po dolgem času,pa naju je moj fotr zalotu,tud ,drugače pa me še malo bolijo šivi,no z bistvu samo eden,ampak,to zaradi tega,ker me je ful grdo zašil,bi ga najraje na ,je kr nekej naredu,na hitro,upam,da bo pri naslednjem porodu šlo stran .........luknjica misim,da je ostala iste širine,vsaj moj pravi,da ni spremembe spanje....no mi se hranimo še vedno na tri ure ali pa pe manj,tako,da moje spanje zgleda zelo in sem že malo ampak saj bo deci.........no coment,mislim,da so vsi isti,z istega planeta,razen parih izjem,no moj se je kr mal poboljšal,čeprav ima tudi on dneve,ko bi ga najraje na sušilec.....jaz mam kombiniranega z pralnim strojem,sem se navadla,na tako kombinacijo,da najprej operem,potem pa dam pol sušit in še enkrat,mi ne zmečka,razen če dam preveč sušit in na predolg čas,imam pa od elektoluxa-zadovoljna,je pa tih ...........a sem še kaj pozabila ,aja,jaz imam prepoved kupovanja igrač,že par let,a igrače kar čudežno prihajajo,saj vem imajo jih več kot pol preveč,a jaz bi jim kupila vse,po drugi strani pa ne znata cenit nobene stvari več,ker jih imata preveč,to pa je davek tega,se pa tud jaz že veselim miklavža,pa božička .................kile....trenutno 0,5 kg manj,kot pred porodom,samo,da je razlika v tem,da je sedaj več špeha,prej pa so ble mišice,hlače gredo vse gor,le en šlaufek potem ven gleda