|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
24.9.2008 8:26:58   
l.daisy
jutro taanikaa...

hihi, ja sušilci.... jaz bi ga tudi... ampak ni evrčkov... user posted image moja porodniška je za user posted image ...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
24.9.2008 8:28:05   
Anonimen
kleopatrauser posted image user posted image user posted image ,nimam nasveta zate,sta ti že Tina in AS postregle z super nasveti pa se podpišem...

user posted image jst tud nevem če smo 3x od poroda....cel dan sem sama,zveer pa grem prej spat..nekek ni blo časa niti volje...teško se je spravit zraven,men niti crkljanje več ne pašeuser posted image

brazgotina od cr,občasno srbi,pa nad šivom je en tak pas k trebuha sploh ne čutim na dotik,pa nevem al je to normalno...user posted image ...eh bo že

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 24.9.2008 8:29:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
24.9.2008 8:31:12   
Anonimen
ja daisy...evrčki so kr problem...mi malo računamo na denar od poroke in krsta...drgač bo treba al na trajnik al neki...kr res vse gre za malega...pa porodniška je moja zeloo nizka in se ful pozna zdej ko sem domauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4628
24.9.2008 8:32:14   
*Mojca*
taanikaa je normalno, občutek se bo vrnil nazaj, don't worry

mi smo pa budni od 5huser posted image user posted image pa moj se pizdi ker se luka dere od jutra user posted image ima pač slab dan kaj user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
24.9.2008 8:34:17   
l.daisy
jao, teli desci so za nikamor... moj tudi po 15ih minutah s tamalima že zgublja živce, pa pi... user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
24.9.2008 8:36:58   
Anonimen
no moj se je pa umiril glede pi...še tisto uro ko je sam z njim na dan preden ga je treba kopat in rihtat je izgubil pravico do pi...sam nej poskusiuser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4631
24.9.2008 8:43:38   
*Mojca*
ampak res, revež se mora naspat. bogi bogi. včeraj je spal do 11.30. kaj pa jaz? user posted image user posted image in se pizdi kot da bi bila jaz kriva....ehhhh

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 24.9.2008 8:44:53 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
24.9.2008 8:44:48   
Anonimen
ja sej ko so jih delal se niso bunil a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4633
24.9.2008 8:45:17   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jutro mamice..a vse kupujemo sušilce?user posted image ...mi tudi...pa nevem al bi kr pralno sušilnega al sam sušilca...moj je za prvo varianto jst pa za drugo,k pralni stroj je fajni,sem zelo zadovoljnauser posted image ...evo user posted image  za vas

taanikaa, jaz ti pralno-sušilnega ODSVETUJEM, sem ga jaz tud kupila zaradi praktičnosti, ker smo v stanovanju mel majhno kopalnico, ampak je user posted image . Perilo je ful zmečkano, ker je boben toliko manjši, tud če daš na minimum. Jaz bi se definitivno odločila za samostojni sušilec. 

keopatra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
24.9.2008 8:45:54   
l.daisy
ja, moj pravi, da hodi v službo... da jaz imam pa v življenju trenutno eno samo stvar za počet, namreč skrbet za otroke.... in da naj povem, da bo dal odpoved, pa bo on z otrokoma, jaz naj grem pa v službo.... yeah, right... user posted image
haloooooooooooooooooooooooooo... kaj pa stanovanje, cunje, kuhanje????? gggggggggrrrrr..

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
24.9.2008 8:46:36   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

jutro mamice..a vse kupujemo sušilce?user posted image ...mi tudi...pa nevem al bi kr pralno sušilnega al sam sušilca...moj je za prvo varianto jst pa za drugo,k pralni stroj je fajni,sem zelo zadovoljnauser posted image ...evo user posted image  za vas

taanikaa, jaz ti pralno-sušilnega ODSVETUJEM, sem ga jaz tud kupila zaradi praktičnosti, ker smo v stanovanju mel majhno kopalnico, ampak je user posted image . Perilo je ful zmečkano, ker je boben toliko manjši, tud če daš na minimum. Jaz bi se definitivno odločila za samostojni sušilec. 

keopatra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se popolnoma strinjam. zato jaz sušilca ne uporabljam...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
24.9.2008 8:47:10   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

ampak res, revež se mora naspat. bogi bogi. včeraj je spal do 11.30. kaj pa jaz? user posted image user posted image in se pizdi kot da bi bila jaz kriva....ehhhh

hehe... ja no, moj spi več, kot prej, preden je imel otroke, cca. 8-9 ur ponoči in za vikend potem še čez dan dve, tri ujame... user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
24.9.2008 8:48:13   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

Kolk imamo me fajn otročke. Poskrbijo, da gredo hitr spat, me pa lahko na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, mi user posted image  skoraj vsak danuser posted image . en teden nismo, ker sem imela menzes drgač smo pa v pogonuuser posted image . Zakaj pa mislite, da me po 21 uri ni na RR-juuser posted image user posted image .Ko sem pa p nič od user posted image user posted image . Ne vem no, meni je vse glih kot prej. Pa sem bila šivana in znotraj raztrgana. Moram pa povedat, da prodor v nožnico me še zaboli, ko je pa zadeva not pa sam še pašeuser posted image user posted image

hranjenje- včeraj je šla spat še ob pol osmih in se zbudila ob pol petih. Pol pet je pri nam zakon. ni važno, kdaj gre spat ob pol petih se zbudi. Je pa spet pojedla 150mL, zjutraj pa 70mLuser posted image . Zgleda da ji ponoči paše bolj jest, ali je pa lačna in poje kot se šika. Da bi jo zato budila, da bi ponoči jedla, se mi pa mal zdi mimo. dokler ne bo P rekla, pa res ne bom. A mislite, da bi jo mogla ponoči budit, da bi več pojedla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
24.9.2008 8:49:44   
*Mojca*
l.daisy moj tudi pravi da itak ne delam nič drugega. kaj pa pranje, likanje, kuhanje....user posted image user posted image

moj se tudi hvali kako se njemu lajf ni nič spremenil. kako lepo spi in dela vse kar prej

jah nimaš kaj, taki so...ampak brez njih pa ne gre a ne user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
24.9.2008 8:50:15   
alea01
*lina*- čudoviti princeski imašuser posted image user posted image user posted image

julij- nisem ti še zaželela dobrodošliceuser posted image user posted image user posted image . In dobro, da imaš priporočilo od *Mojce*, ker drgač ne vem, kako in kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
24.9.2008 8:51:31   
Anonimen
daisy ti mu lepo reči da greš ti v službo pa naj bo on pol leta v porodniški...al pa enostaven test-v soboto pejt nekam,h kolegici al bilokam...pa naj bo sam z otrokoma pol dneva,pa boš vidla...jst bi tud to mogla naredit in bi,če nebi imela tolk opravkov,to soboto priprave na poroko,drug vikend v zagreb po prstane,pol šoping za cunje ...
RMRM hvala ti,imam moja mama tud kombiniranga pa nevem al je zadovoljna al ne...bom pa upoštevala tvoj nasvet in bomo kupili samo sušilcauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
24.9.2008 8:52:33   
alea01
sušilni stroj- smo ga maja kupili od gorenja- smo ga skupaj z taščo, ker imamo pralnico v kleti in smo dali nekje 1000eur in je glasen za popiz...., pa je kar zmečkano v primerjavi s tastarim nekondenzacijskim sušilcemuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
24.9.2008 8:54:19   
Anonimen
alea jst punčke nebi budila ponoči,naj pančka...če bi bla lačna bi se itak sama zbudila...no jst tko mislim

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4643
24.9.2008 8:54:40   
alea01
sušilno-pralni stroj je imela kolegica v bloku in seje  ful jezila, ker ko pereš, valda ne moreš sušit in če imaš ful cunj samo čakaš..... Zdaj pa ima pralni stroj in na njem še sušilni stroj in je ful zadovoljna

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
24.9.2008 8:55:09   
Kaja08
kleopatra, dobrodošla spet med nas!!! user posted image user posted image user posted image  Sem ravno zadnjič punce spraševala, če katera ve, kako je kaj s tabo. Mislim, da sta ti AS in Tina dali zelo pametne nasvete, zato se samo podpišem pod to. Upam pa, da se nam boš sedaj večkrat pridružila na čveku - smo u iber ful huda opora in podpora, ko jo katera potrebuje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

aja pa še to--kontracepcijske tablete-jih imam tri pokce doma pa jih kar ne morem začet jest-too much preveč stranskih učinkov-že tko nisem tabletoman,ampak tole pa res ne bi jemala-gremo na umik, upam da ne bomo kaj naredili, če pa bomo bo pa mami še mal domauser posted image user posted image user posted image .sam oči bo počas že živčnga dubu.user posted image

Jaz jem Yasmimelle in so kul - nobenih stranskih učinkov....zaenkrat

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28
Kaja: Če se spomniš, sem enkrat napisala, da si kar v glav predstavljam kako katera zgleda in da se tebe kot tvojo punčko pod nickom....ej, res si kot ta punčkauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

mogoče se je njemu zmanjšal user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
24.9.2008 8:55:38   
Anonimen
kdaj lahko tak mali otročki že gledajo tv??? kr naš Žan bi jo skoz gledal....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4646
24.9.2008 8:55:53   
RMRM
*lina*user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
24.9.2008 8:57:35   
*Mojca*

alea jst punčke nebi budila ponoči,naj pančka...če bi bla lačna bi se itak sama zbudila...no jst tko mislim

jaz tudi ne, pa sploh ne zgleda podhranjena. tak mali cukrček je. se bo že vnesla, ne se batuser posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
24.9.2008 9:00:50   
alea01
taanikaa, saj jaz je ne mislim budit, samo ko pa tako malo poje. no nam vsaj ne bodo rekli, da jo preveč futram in da smo debeliuser posted image

Moj je z Izabelo tudi bolj malo in kadar jaz kam grem jo mu tudi večkrat pustim in mu skoz spi ali se pa reži, jokca sploh neuser posted image . Jo pa ful zna umirit in se z njo veliko ukvarja tisti čas ko je z njo, predvsem ji razlaga o fiziki, pa astronomiji...user posted image . Tamala ga gleda in posluša z odprtimi usti. Aja, pa dokumentarne oddaje skupaj gledata. Ej, tamala takoj najde kje je TV in bulji...
no, moj se nič ne p.i.z.d.i in tudi očita mi nič in sem za njega junakinja oz. super mami, da vse to zmorem postorit zraven otročkauser posted image user posted image user posted image  in je skoz vse poštimano tipi topi

< Sporočilo je popravil alea01 -- 24.9.2008 9:01:41 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
24.9.2008 9:01:11   
Anonimen
AS mi je rekla ginekologinja k sem jo ravnokar klicala kr jst skoz neki krvavim da naj test za nosečnost nardimuser posted image user posted image user posted image ...pa če bo negativen naj kr 3dni po 2 tabletki cerazette vzamemuser posted image ...no še to mi manjka da sem nosečauser posted image

no vidiš AS kak te jst ubogamuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?