Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:26:58
|
|
|
|
l.daisy
|
jutro taanikaa... hihi, ja sušilci.... jaz bi ga tudi... ampak ni evrčkov... moja porodniška je za ...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kleopatra ,nimam nasveta zate,sta ti že Tina in AS postregle z super nasveti pa se podpišem... jst tud nevem če smo 3x od poroda....cel dan sem sama,zveer pa grem prej spat..nekek ni blo časa niti volje...teško se je spravit zraven,men niti crkljanje več ne paše brazgotina od cr,občasno srbi,pa nad šivom je en tak pas k trebuha sploh ne čutim na dotik,pa nevem al je to normalno... ...eh bo že
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 24.9.2008 8:29:01 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:31:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ja daisy...evrčki so kr problem...mi malo računamo na denar od poroke in krsta...drgač bo treba al na trajnik al neki...kr res vse gre za malega...pa porodniška je moja zeloo nizka in se ful pozna zdej ko sem doma
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:32:14
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa je normalno, občutek se bo vrnil nazaj, don't worry mi smo pa budni od 5h pa moj se pizdi ker se luka dere od jutra ima pač slab dan kaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:34:17
|
|
|
|
l.daisy
|
jao, teli desci so za nikamor... moj tudi po 15ih minutah s tamalima že zgublja živce, pa pi...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
no moj se je pa umiril glede pi...še tisto uro ko je sam z njim na dan preden ga je treba kopat in rihtat je izgubil pravico do pi...sam nej poskusi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:43:38
|
|
|
|
*Mojca*
|
ampak res, revež se mora naspat. bogi bogi. včeraj je spal do 11.30. kaj pa jaz? in se pizdi kot da bi bila jaz kriva....ehhhh
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 24.9.2008 8:44:53 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej ko so jih delal se niso bunil a ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:45:17
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jutro mamice..a vse kupujemo sušilce? ...mi tudi...pa nevem al bi kr pralno sušilnega al sam sušilca...moj je za prvo varianto jst pa za drugo,k pralni stroj je fajni,sem zelo zadovoljna ...evo za vas taanikaa, jaz ti pralno-sušilnega ODSVETUJEM, sem ga jaz tud kupila zaradi praktičnosti, ker smo v stanovanju mel majhno kopalnico, ampak je . Perilo je ful zmečkano, ker je boben toliko manjši, tud če daš na minimum. Jaz bi se definitivno odločila za samostojni sušilec. keopatra -
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:45:54
|
|
|
|
l.daisy
|
ja, moj pravi, da hodi v službo... da jaz imam pa v življenju trenutno eno samo stvar za počet, namreč skrbet za otroke.... in da naj povem, da bo dal odpoved, pa bo on z otrokoma, jaz naj grem pa v službo.... yeah, right... haloooooooooooooooooooooooooo... kaj pa stanovanje, cunje, kuhanje????? gggggggggrrrrr..
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:46:36
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jutro mamice..a vse kupujemo sušilce? ...mi tudi...pa nevem al bi kr pralno sušilnega al sam sušilca...moj je za prvo varianto jst pa za drugo,k pralni stroj je fajni,sem zelo zadovoljna ...evo za vas taanikaa, jaz ti pralno-sušilnega ODSVETUJEM, sem ga jaz tud kupila zaradi praktičnosti, ker smo v stanovanju mel majhno kopalnico, ampak je . Perilo je ful zmečkano, ker je boben toliko manjši, tud če daš na minimum. Jaz bi se definitivno odločila za samostojni sušilec. keopatra - se popolnoma strinjam. zato jaz sušilca ne uporabljam...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:47:10
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* ampak res, revež se mora naspat. bogi bogi. včeraj je spal do 11.30. kaj pa jaz? in se pizdi kot da bi bila jaz kriva....ehhhh hehe... ja no, moj spi več, kot prej, preden je imel otroke, cca. 8-9 ur ponoči in za vikend potem še čez dan dve, tri ujame...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:48:13
|
|
|
|
alea01
|
jutrček mamičke Kolk imamo me fajn otročke. Poskrbijo, da gredo hitr spat, me pa lahko na RR no, mi skoraj vsak dan . en teden nismo, ker sem imela menzes drgač smo pa v pogonu . Zakaj pa mislite, da me po 21 uri ni na RR-ju .Ko sem pa p nič od . Ne vem no, meni je vse glih kot prej. Pa sem bila šivana in znotraj raztrgana. Moram pa povedat, da prodor v nožnico me še zaboli, ko je pa zadeva not pa sam še paše hranjenje- včeraj je šla spat še ob pol osmih in se zbudila ob pol petih. Pol pet je pri nam zakon. ni važno, kdaj gre spat ob pol petih se zbudi. Je pa spet pojedla 150mL, zjutraj pa 70mL . Zgleda da ji ponoči paše bolj jest, ali je pa lačna in poje kot se šika. Da bi jo zato budila, da bi ponoči jedla, se mi pa mal zdi mimo. dokler ne bo P rekla, pa res ne bom. A mislite, da bi jo mogla ponoči budit, da bi več pojedla?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:49:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
l.daisy moj tudi pravi da itak ne delam nič drugega. kaj pa pranje, likanje, kuhanje.... moj se tudi hvali kako se njemu lajf ni nič spremenil. kako lepo spi in dela vse kar prej jah nimaš kaj, taki so...ampak brez njih pa ne gre a ne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:50:15
|
|
|
|
alea01
|
*lina*- čudoviti princeski imaš julij- nisem ti še zaželela dobrodošlice . In dobro, da imaš priporočilo od *Mojce*, ker drgač ne vem, kako in kaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
daisy ti mu lepo reči da greš ti v službo pa naj bo on pol leta v porodniški...al pa enostaven test-v soboto pejt nekam,h kolegici al bilokam...pa naj bo sam z otrokoma pol dneva,pa boš vidla...jst bi tud to mogla naredit in bi,če nebi imela tolk opravkov,to soboto priprave na poroko,drug vikend v zagreb po prstane,pol šoping za cunje ... RMRM hvala ti,imam moja mama tud kombiniranga pa nevem al je zadovoljna al ne...bom pa upoštevala tvoj nasvet in bomo kupili samo sušilca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:52:33
|
|
|
|
alea01
|
sušilni stroj- smo ga maja kupili od gorenja- smo ga skupaj z taščo, ker imamo pralnico v kleti in smo dali nekje 1000eur in je glasen za popiz...., pa je kar zmečkano v primerjavi s tastarim nekondenzacijskim sušilcem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
alea jst punčke nebi budila ponoči,naj pančka...če bi bla lačna bi se itak sama zbudila...no jst tko mislim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:54:40
|
|
|
|
alea01
|
sušilno-pralni stroj je imela kolegica v bloku in seje ful jezila, ker ko pereš, valda ne moreš sušit in če imaš ful cunj samo čakaš..... Zdaj pa ima pralni stroj in na njem še sušilni stroj in je ful zadovoljna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:55:09
|
|
|
|
Kaja08
|
kleopatra, dobrodošla spet med nas!!! Sem ravno zadnjič punce spraševala, če katera ve, kako je kaj s tabo. Mislim, da sta ti AS in Tina dali zelo pametne nasvete, zato se samo podpišem pod to. Upam pa, da se nam boš sedaj večkrat pridružila na čveku - smo u iber ful huda opora in podpora, ko jo katera potrebuje IZVIRNO SPOROČILO: lonapo aja pa še to--kontracepcijske tablete-jih imam tri pokce doma pa jih kar ne morem začet jest-too much preveč stranskih učinkov-že tko nisem tabletoman,ampak tole pa res ne bi jemala-gremo na umik, upam da ne bomo kaj naredili, če pa bomo bo pa mami še mal doma .sam oči bo počas že živčnga dubu. Jaz jem Yasmimelle in so kul - nobenih stranskih učinkov....zaenkrat IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kaja: Če se spomniš, sem enkrat napisala, da si kar v glav predstavljam kako katera zgleda in da se tebe kot tvojo punčko pod nickom....ej, res si kot ta punčka IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* mogoče se je njemu zmanjšal
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj lahko tak mali otročki že gledajo tv??? kr naš Žan bi jo skoz gledal....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:55:53
|
|
|
|
RMRM
|
*lina*
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 8:57:35
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa alea jst punčke nebi budila ponoči,naj pančka...če bi bla lačna bi se itak sama zbudila...no jst tko mislim jaz tudi ne, pa sploh ne zgleda podhranjena. tak mali cukrček je. se bo že vnesla, ne se bat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:00:50
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa, saj jaz je ne mislim budit, samo ko pa tako malo poje. no nam vsaj ne bodo rekli, da jo preveč futram in da smo debeli Moj je z Izabelo tudi bolj malo in kadar jaz kam grem jo mu tudi večkrat pustim in mu skoz spi ali se pa reži, jokca sploh ne . Jo pa ful zna umirit in se z njo veliko ukvarja tisti čas ko je z njo, predvsem ji razlaga o fiziki, pa astronomiji... . Tamala ga gleda in posluša z odprtimi usti. Aja, pa dokumentarne oddaje skupaj gledata. Ej, tamala takoj najde kje je TV in bulji... no, moj se nič ne p.i.z.d.i in tudi očita mi nič in sem za njega junakinja oz. super mami, da vse to zmorem postorit zraven otročka in je skoz vse poštimano tipi topi
< Sporočilo je popravil alea01 -- 24.9.2008 9:01:41 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
AS mi je rekla ginekologinja k sem jo ravnokar klicala kr jst skoz neki krvavim da naj test za nosečnost nardim ...pa če bo negativen naj kr 3dni po 2 tabletki cerazette vzamem ...no še to mi manjka da sem noseča no vidiš AS kak te jst ubogam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?