Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ja alea itak si super mami...mi bomo pa grajani jutri k je naš korenjak tapravi...no jst upam da ne... a pol mislita da že lahko pustim malemu tv gledat k če ga dam na tla v igralni center,sam tv še gleda,če je v ležalniku,koj tv...mu igrače niso več zanimive...ko pa tv gleda je pa tak angelček tko priden..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:07:52
|
|
|
|
l.daisy
|
glede tv-ja... moja dva čisto ven padeta, če je slučajno ugasnjen... samo jima itak ne pustim, da bi buljila vanj... tko za kakšno minutko... potem pa nekako natvezim, da gre tv spančkat...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:09:28
|
|
|
|
l.daisy
|
aja, pa nove slikce imam pod nickom... sem celo najdla čas za to...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst kr neke stvari postavljam pred tv,blazine...vse kar mi pride pod roke...prave barikade delam ...kdaj pa bodo lahko gledal..kaj mislite?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
daisy ful lepa sončka imaš..zanimiva kombinacija,en svetlolas,drugi temnolas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:12:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pohvalila se nisem,moj ko jokca reče mama
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:14:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo danes spali od 21-8 zjutraj,potem je pojedla, sedaj mi pa že spet spi vsaj enkrat na teden kleopatra- večkrat se spomnim nate drži se in pride večkrat malo poklepetat k nam-ti ni treba nič biti sram alea- jaz Izabele ne bi budila ponoči za jest, zgleda da ni lačna l.daisy-luštna sta,a se mi samo zdi, a ima eden mal temnejše laske kot pa drugi-ne mi zamerit, ker ne vem po imenih kateri je kateri
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:15:15
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa- super za mama , naša ko je pokakana vpije ati,ati... l.daisy- skoz te mislim vprašat kateri je kateri. Eden ima več las kot ta drugi. sta pa oba cotkana
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
joj daisy jst tud nevem točno katrei je kateri mi je blo nerodno vprašati pa vem sa si že enkrat rekla ja alea-ve katerega mora klicat da jo previje ...a že ati tudi reče?..kak lepo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:17:34
|
|
|
|
alea01
|
joj, jaz bi tudi lahko že slikico zamenjala. Ta je stara že skoraj dva meseca . Kaj, k osem pa tako štor, kar se tega tiče
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:18:07
|
|
|
|
alea01
|
mama še ni rekla, samo ati
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:18:26
|
|
|
|
NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Kaj mamo vse prepoved kupovanja igrač ? Moj pravi, da bo glih tako zrasel, tud če ne dobi čebelice. Pa še to, da itak kupujem igrače zase, ne za njega Ja, moj se podpiše pod to. Tudi jaz imam prepoved do nadaljnega. Sam problem pri vsem je pa tut ta, da ima že prvi celo goro igrač. In jih je predal naprej na . Kar se pa tiče igrač.....valda da jih kupujemo zase. Saj se večinoma v prvih mesecih me igramo z njimi. Ateki pa pol v kasnejših letih z avtocestami, kmetijsko mehanizacijo, bicikli,......takrat ko mame pri nismo več aktualne. No to se men dogaja pri tavečjem. Ko mam v omarah cel kup likovnih materiali, mali pa razen kakšnega luknjača noče slišat niti besede o kakih likovnih udejstvovanjih....no razen za božič, ko iz slanega testa delamo okraske za smreko. Al pa buče za helloween pa mogoče jajca barva za zajca. To je pa tut vse. On bi sam nekaj šraufal, pa vrtal pa s traktorjem oral.....čisti dec vglavnem. Menstra - jaz ko ne dojim sem jo dobila 7 teden po porodu. Pol čez 21 dni sedaj pa že tretjič. PMS je isti kot pred porodom. Močna pa ni tako kot prej. Tok da jaz bi jo kr tok mela, ker je bolj za vzorec kot kaj drugega. Sem pa tut po prvem porodu imela ful hitro menstro nazaj. Aleksandra Silvija - vem kako je s tem plehom. Jaz sem pretočla letošnjo poletje marsikatero solzo na ta račun. Saj pravijo pleh je pleh.Ampak vsaka malenkost na tem plehu stane, pa ne glih malo. Avto pa vseeno rabiš. Kofetkanje - joj kok ste lušne. Rana CR- moje je ful lepo zašita, sem že prehvalila zadnjič nekje dr. Magušo, pa dr. Kristana. No, mažem z ničemer, srbi ne več, je pa rdeča črta. Pred slabim vremenom pa vseno vleče in cuka. ampak ni prehudo. Nisem uspela zadnjih dveh strani prebrat, bom kdaj drugič, se mi lakota prebudila in oglaša. Aja, pa ko greste naslednjič na kofetkanje, če bo v Supernovi, mi lahko katera pošlje ZS, ker sem ful poredko na RR.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 joj, jaz bi tudi lahko že slikico zamenjala. Ta je stara že skoraj dva meseca . Kaj, k osem pa tako štor, kar se tega tiče greš spet na www.glitterfy.com pa tam imaš upload slikce, potem pa kodo prekopiraš v moj profil, še prej pa tam v profilu izbrišeš staro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:22:03
|
|
|
|
l.daisy
|
ta temni je Anžej, prvorojenec... ta svetli pa Ažbe... no, zdaj se moram pa izklopit... pripravljam nekaj za vas, in moram uploadat en velik file... da ga boste lahko dol potegnile... baaaaaaaaaaaaaaaj...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
No, dobro jutro. Mi smo danes ok, spali ponoči tko kot ponavadi, se zbudili ob 8h, zdej pa spet spi. Kar se tiče - je pa tkole - včasih ima ful dan, ko bi se on z njim pogovarjal..., včasih pa ga odloži na kavč, ga prime za nogice, gleda tv (moj - Luka bi pa tud, če bi mu pustili), pa zraven vsake tolko reče kej takega kot npr. si priden, so igračke? V principu je pa tko, da morm rečt, da ne pizdi, ko ga zjutraj dam k njemu na posteljo, pa mu rečem, naj ga malo zamoti. In kar precej časa preživi z njim. Zadnjič ko sm šla na roj.dan se je mali vmes zbudil, pa je bil mal sitka, ampak me ni poklical - ga je sam poštimal. Je pa tko, da lahko se zgodi, da bo moral on zadnje tri mesce na porodniško, mogoč je zato tko ustrežljiv. Na začetku je bil bolj zadržan, zdej pa ko mali že kako novo foro pogrunta, ga pa rad zamoti.
< Sporočilo je popravil nya -- 24.9.2008 9:46:18 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ta temni je Anžej, prvorojenec... ta svetli pa Ažbe... Res sta cukra - se pa , k jst včasih še svojga - enga - težko poštimam, ti pa najdeš še čas za nas.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:46:56
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jst sem tud mal slikice zamenjala sem dala bolj frišno pod nick...sam nevem zakaj so tko male...hm
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:49:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pa nevem zakaj so tko slabe slike
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 9:53:40
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa za slikce. Žan ima enak igralni center kot Luka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 10:00:20
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Žan ima enak igralni center kot Luka Corti tale Žan!! Pa Žan ima tudi enako kapco kot Luka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 10:00:55
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ta temni je Anžej, prvorojenec... ta svetli pa Ažbe... no, zdaj se moram pa izklopit... pripravljam nekaj za vas, in moram uploadat en velik file... da ga boste lahko dol potegnile... baaaaaaaaaaaaaaaj... hi hi, sta fletna- pa da je en blont en pa temen zdej me pa ferbc matra, kaj nam pripravljaš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 10:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca - od Lukca za Lukca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 10:03:10
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice lina, tanika, l.daisy vsi ste ful mitud veselo brez zaščite, mal pazmo menstre jest še nimam, ma včasih mal pošraufa to ja pa tud vse kleopatra smo te pogrešale Jaka je čist nor na očija, oči je pa čist nor na Jaka. Včasih lohk celo uro telovdita po pojstli se sliš sam smeh in vriskanje, pol pa kr na lepem čista tišina grem pogledat in oba spita stisnena drug k drugemu Zdej pa šibam mal posprav je naredu rastur po stanovanju
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 10:10:07
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Žan ima enak igralni center kot Luka Corti tale Žan!! Pa Žan ima tudi enako kapco kot Luka pa res nya in Luka hvala za čestitke aja, mi imamo danes 3 mesece
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 10:12:36
|
|
|
|
*lina**
|
za Lukca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?