![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 10:05:57
|
|
|
|
TinaV*
|
Uh super kosilo ....se kar povabim... Tudi jaz sem se odlicnoooooo naspala po 2 dneh :S Mozno da je vreme krivo,pri meni sicer ni vreme je ker brca ze 3 dni ko nora ....pa pravijo da ni placa vec proti koncu....hihihi mi ga mamo ocitno se prevec
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 10:27:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 10:30:14
|
|
|
|
TinaV*
|
OOOO ti si pa ze pridna navsezgodaj ocitno ce pravis da ze generalka fertik .... Meni pa ze dva dni nekaj ni za delat,oz spravim se pa niti ne zacnem samo gledam,se obrnem pa grem lezat ....ma kdo kaj delodisa ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 10:38:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 10:40:22
|
|
|
|
TinaV*
|
prav si se odlocla.... sicer pa sem si tak premislila,niti ga nocem met
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 10:42:50
|
|
|
|
TinaV*
|
ooo fajn,sem se spomnila,da je danes ze petek jutri pa barvamo otrosko sobico...tam pa je trenutno skladisce za vse ...kaj si nor vse morem ven spravit pa pokriti vse da nebo prevec umazano...jaooo a mi pride kera pomagat...to mam kake 4 ure dela ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 10:43:13
|
|
|
|
petra *k
|
meni tudi gnes ni nič za delat. pa tudi nebom,kosilo skuham to pa je tudi vse. gnes pa bom res ležala popoldan, malo me je začel križ matrat. saj zaj 2 dni sem mogla peš do zd priti, pa nazaj, to pa je kar za iti. nič sem dobla obisk, se pišemo potli
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 11:41:10
|
|
|
|
TinaV*
|
heeh petra jaz vsak dan prehodim full dosti vsaj uro in pol sprehoda,se mi zdi da je boljse ne boli tak kriz....Evo tudi zdaj grem (sicer sama ker je moj v sluzbi) v knjiznico,pa mam kar lep kos poti za prehodit,ampak je soncek pa ze komaj cakam da grem ven....Ti mas pa vsak dan obiske,no saj to je lepo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 11:56:39
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, jaz mam mirovanje in počivanje, ker sem bla v bolnici na začetku 7.mesca, pa je htela že skoro ven pobegnit. tak da nebi smela hodit, samo kaj sem mela za nareti, če nimam avta doma, ko moj dela? pa sem se počasi sprehodla, ampak danes me malo matra, saj bo mimo. bom res popodne ležala.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 13:03:19
|
|
|
|
TinaV*
|
Joj oprosti,nisem vedla...ce je tako pa le cim manj...pocivaj tak ko pravis da bos
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 13:44:27
|
|
|
|
petra *k
|
nega panike, pa saj ni zaj nič narobe, samo še ta teden nisem kaj dosti ležala. zato pravim, da si gnes morem privoščiti kaki 2 uri ležanja. al pa kar celo popodne, ker bom tak sama, moj je šel delat, brat pa si pride po stvari pa gre čez vikend v naše lepe tomašovske kraje, da si malo oddahne od ormoža
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 13:46:14
|
|
|
|
tatly
|
a tak mene pa nobena nic ne pogresa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 14:09:22
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, seveda te pogrešamo, samo vemo da si trenutno zaposlena,pa da se javiš ko se lahko. lepo,da se javiš .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 14:14:37
|
|
|
|
TinaV*
|
Super petra samo da si OK....saj pravim kar pocivaj....jaz tudi ze eno uro lezim pa knjigo berem...ampak me vsake par min na wc .... hehe tatly tak ko petra pravi ti se javis ko lahko,nekatere mamo pa se cas da se lahko kdaj nam pase ampak se cisto malo pa bom tudi sama tak ko ti ...ko bom lahko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 14:20:26
|
|
|
|
petra *k
|
takoj za tabo pa še vse ostale...mislim da sem naslednja jaz... kerega oktrobra maš ti že rok, bodoča mami, oprosti, ne da se mi iti nazaj zaj gledat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 15:18:57
|
|
|
|
TinaV*
|
hja rekli so 21.10 ...pred par dnevi pa mi je na UZ pokazalo 18 .10 tak da nekje tu ...uradno pa 21.10 vse se mi je z racunalnika zbrisalo (disk se mi je sformatiral) nastavljam pa iscem programe po netu ko nora..... Kot da je petek 13
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 15:35:34
|
|
|
|
tatly
|
prej nisem vedla kaj naj napisem pa sem nekaj na hitro...zdaj mam svojo pikico tu zraven v vozicko pa se mi nekaj jezi ji ne pase tak bi raje bla na rokah
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 15:52:37
|
|
|
|
TinaV*
|
Jooooooooj a i mi nehala luste delat ....komaj ze cakam na svojega da ga cartam ...tak ko ti
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 15:56:50
|
|
|
|
petra *k
|
bomo pa tacajt šli k tatly cartat, da se malo privadimo, pa potešimo lušte
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 15:59:44
|
|
|
|
TinaV*
|
Edino pravilno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 17:18:02
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Kako smo kaj? Midva sva si dans pico za kosilo privoščila kr nobenega ni blo doma, da bi kaj skuhal... V knjižnici sn za teden ali dva zaključila, mi kar paše... Joj, ste meni tut presnete lušte naredle, js sploh ne vem kako bom zdržala do marca, bi že ful mela pikeca v naročju Pa naslednji teden dobim cel kup cot in že vidim, kako bom to pregledovala, pa zlagala,...joj, bo veselo. Je rekel moj, da je še prehitro, pa me je tašča takoj začela zagovarjat, češ naj mi pusti veselje V torek mam pa spet pregled, že tut komaj čakam... Pa še dragi lahk gre zravn, kr na srečo ni v službi... Zdaj pa grem njemu neki za diplomo pomagat tk da se vam kasneje enkrat spet oglasim...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 18:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
kje ste punce? moj pride čez kake pol urce domov in lahko še sedaj izkoriztim rač. ker potem se verjetno on zasidra na njem. ju3 se spravim dol k našim pospravit tisto sobo, v kateri smo bivali preden smo se preselili, je potrebno še neke papirje skurit pa omare nekam spravit. to bo še veselo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 18:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ste včeraj očitno spregledale, ker smo se na hitro poslovile: ej a ve katera za kak tečaj nemškega jezika? in koliko približno stane? mislite, da bi mi zavod plačal?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 18:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
no naj vam še povem kako smo preživeli prvi obisk pri zobozdravniku. kot sem predvidevala- jok dokler nisma stopila iz ambulante. tak da mu ni mogla nič pogledat, samo spraševala me je kaj pije, pa če ima dudo,... in da mu moram umivat zobe vsak večer če noče tudi na silo jaz sem sicer mnenja, da vse kar je na silo potem v prihodnje ne prinese nič dobrega- se bojim, da bo potem sovražil umuivanje zobkov
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 18:36:39
|
|
|
|
tatly
|
deja se strinjam stabo glede siljenja da bi zobke umival. ja bodoca mami in petra in vse ostale komot prite k meni mi vsaj nebo dolg cas aja kaj zaj kavica gdaj bo?????????????????????????????????????????
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.