|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 8:08:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 8:08:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 8:09:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
20.9.2008 8:11:21   
Anonimen
user posted image morrak, se mislila, da ne bomo prili prekuser posted image

nič morem se spravit z rač, da se zrihtamo drugače ne vem kdaj bomo šli v trgovinouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1704
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 8:26:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.9.2008 8:43:41   
trezika
Jutro!
Js sn pa dans po dolgem dolgem času spet malo bolj dolgo spala, je prav pasalo...Zdaj pa razmišljam, kaj bi za zajtrk pojedla pa mi sploh do ničesar ni, lačna pa semuser posted image
Bodoča mami, zdaj pa sem firbčna, kako tvoja sestra ve, katera sem jaz oz. kateri sta vidve??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.9.2008 8:48:44   
Anonimen
mi še zgleda lep čas nebomo nikam šliuser posted image . moj spi in mu še ni za vstat- normalno ko pa pride ob 2h zjutraj domuuser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.9.2008 9:26:37   
TinaV*
Jutrooo oz dan tudi od mene...

Tudi pri meni ze kavica disi....ce mate cas kar user posted image

Trezika a poznas andreja od davida kolega? moja sestra je njegova punca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.9.2008 9:31:03   
TinaV*
Citam za nazaj malo...petra ce te mantra da nemres na wc,probaj  donat ...al pa za zajtrk jogurt ...mogoce bi pomagalo (ce ze nisi probala)...meni to vedno uspe  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.9.2008 9:36:33   
TinaV*
joj babike naj vam se to povem,vceraj sma z mojim film gledala...pa mi je blo tak cudno nekaj v trebuhu..ko da bi me napenjalo...ampak je blo kot pri M bolecine samo malo hujse...hehe sem ugotovla da mam lazni popadek in to prvi  user posted image  user posted image  user posted image  j.... ga ce sem 1 user posted image  

Kak ste pa kaj spale? jaz odlicno,samo zjutraj sem sla enkrat na wc,celo noc sem mela mir,user posted image  je ocitno celo noc ajala

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.9.2008 9:38:29   
TinaV*
Uh pa  ste ze vse pobegnile user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.9.2008 9:53:10   
petra *k
dan, nosečke, in mamice!!

midva sva že skoro vse opravla, trgovina, zajtrk, kava. zaj pa k tašči pa tastu na hiter obisk, te pa aleš leti na trening, jaz pa kosila delat, potem pa po nakupih user posted image user posted image user posted image user posted image

ja bodoča mami, zaj sem mela neke probleme,zaprta... danes pa je le uspelouser posted image  čudno se čuje,samo tak je.
deja, zaradi mene ne rabiš iti gledat, do kolkih je kik odprt, sem zvala včeraj pa so rekli da do 20h, samo tak nema šla v ljutomer, grema na ptuj
se čujemo morem leteti k alešovim

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.9.2008 9:57:25   
TinaV*
kaj se pa kika tice...je ljutomerski dosti bolj zalozen za user posted image  kot ormoski ....

HB petra,vem kak je ko si zaprt....

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.9.2008 11:07:24   
petra *k
ja bodoča mami, vem da je ljutomerski kik bolje založen, pa še bolj pregledno je kak v ormožu, samo se nama zaj ne splača iti v ljutomer, te pa opet čez ormož na ptuj. tak da sma rekla,da grema samo tu v ormožu, če pa česa nebi najšla pa boma drugi teden šla v ljutomer. časovno nama nebo šlo skozi, saj drugače bi še šla, ampak more moj meti opet toti prekleti trening, niti v soboto nemajo mirauser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 11:41:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.9.2008 12:44:14   
Anonimen
evo mene!
no, končno sem uspela mojega zbudit in smo šli- sem se namreč bala, da mi bodo trgovine zaprli, ker sem si neke kavbojke hotela kupit. in sem jih našlauser posted image samo so mi predolge in ne vem kaj naj naredim sem jih mislila meti zvečer oblečene- grem namreč v discouser posted image user posted image po treh letih verjetno in mi bo kar malo nerodno.user posted image
no petra saj niti nisma šla gledat, ker smo bili že tak pozni, tak da ok da si klicala. sma si z sašo tak brzinsko hlače probarale kot verjetno še nikoliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.9.2008 13:11:32   
trezika
Bodoča mami, ja ga poznamuser posted image user posted image  Bova mogli it enkrat na kavo, da še js tebe spoznamuser posted image user posted image
Js grem pa dans na praznovanje, od user posted image  stric ma 4o let in dela neko veliko fešto...ko bi vsaj vreme blo malo lepšeuser posted image
Ja se strinjam, da je kik super, za sebe vedno najdem kaj uporabnega, pa fajn izbiro majo za otroke...

Zdaj pa morn it cote obešat, že drugi stroj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.9.2008 16:31:42   
TinaV*
Ja morrak mislim da se bo pocasi zacela pripravljat,pa ji govorim naj se malo pocaka ker se ni vse perajt....user posted image  user posted image  user posted image

trezika ni problema za kavico,ampak boma mogle hitre biti al pa po porodu user posted image  user posted image

Nic grem dalje delat,mamo maistra neko izolacijo delama da nam bo se bolj toplo....te pa pride na vrsto se strihanje sobice,pocasi bo ze vse perajt...amapk naj se le malo pocaka se ni cajt za ven...ceprav bi jo ze mela v rokah pa cartala ....

se citamo pozneje al pa jutri

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.9.2008 17:53:55   
tatly
bodoca mami ce ti miuslis it po svojo pupo?
deja ti pa hodis na dolge sprehode

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
20.9.2008 18:56:16   
petra *k
hello!

midva sva nazaj z nakupa, nama je končno uspelo. dobla sma skoro vse, kar sma mislila, edino nimajo še v bc nič malih kapic pa zoknčkov nisma našla malih, pa kombinezončka za ven. ostalo pa v glavnem vse- tudi zeleno koco za vozekauser posted image user posted image . zaj pa mi je opet odiša na tekmo v gorišnico z atom, jaz pa grem to razpakiram pa kar dam prat, kar treba. tak da jutri, ko gre on popoldan delat, jaz lepo to vse spravim na svojo mesto in bo vse perajt za našo Tio!!!user posted image user posted image user posted image

deja svaka ti čast, le izkoristi disko!! zaj že resen dugo nesi bla- tak ko jaz, samo jaz še en cajt nemuser posted image no, pa saj ga niti ne pogrešam, včasih pa malo zapaše, da se odklopiš

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.9.2008 19:20:05   
Anonimen
tatly se mi je zdelo, da smo se srečali. vidva mata laguno? smo šli malo jauser posted image zdaj se pa zrihtam pa aneja k babicipelam, te v laifuser posted image user posted image user posted image .
nič faj bodite in pridno čvekajte

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
20.9.2008 19:34:28   
tatly
ja deja mama ja...mater si dobra da se ti da tak dalec ituser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.9.2008 19:52:42   
petra *k
deja, kam pa greš v disko? če ni skrivnost? s sašo? mater sem radovednauser posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
20.9.2008 20:25:59   
meta21
Oj!

Sem vas samo na hitro preletela, ker ne upam dolgo bit za računalnikom, mali je pa 2 nadstropja višje pa še babyfon mi nekaj nagaja.

Petra, šele zdaj sem vidla, da si me dala na forum Rodili smo. Sem šele zdaj čestitke prebrala.

BDW-za zaprtost oz proti njej pomaga tudi to da na wc-ju sediš zravnano ali celo naslonjena nazaj in imaš po možnosti pod nogami pručko. Če nič drugega je lažje, ker je črevo bolj zravnano. Ta položaj še posebej priporočajo med nosečnostjo, da ne stakneš hemeroidov, ker to pa res ni fajn, še posebej med porodom.

Deja privošči si!user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
20.9.2008 20:35:33   
petra *k
o, meta, pa si se zmislila na nas- ne, saj vem da ni časa. ja, sem ti dala tja gor, sem upala, da ni kera že, da nebi dvakrat blo. in kak se ti držiš? lovro ok?
kar se tiče hemoroidov, jih mam celo nosečnost, samo ne delam neke panike s tem, ker sem že ginekologu povedala, pa je rekel, da je to normalno, pa da po porodu lahko izgine. lahko pa tudi ne. jaz pa sem itak že pred nosečnostjo mela probleme s tem. zaj pač bolj redno uporabljam kremo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.