![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 18:45:59
|
|
|
|
petra *k
|
alo! to nemreš verjeti, kak sem jaz zaj spala, skoro 2 uri!! ni pravi dan danes, tak se čudno počutim, vlačim se okoli po stanovanju. zaj pa grem pod tuš, si morem glavo umiti, to mi je taka muka, ker toti najni tuš nekaj zajebavle- če češ vročo vodo, nemreš meti na slušalko, ker je premalo pritiska, kak jo malo bolj odpreš, da ti teče na slušalko, je pa že mlačna, v taki pa jaz zmrznem. te pa sedim v tuš kabini pod curkom vode pa glih ni fajn, ker komaj sedim notri s trebuhom grem zaj, se vam potem kaj javim deja, jaz ti nemrem pomagati kaj se tiče nemščine, se mi pa zdi težko da bi zavod to plačal, ker v glavnem res plačujejo tistim ki nemajo šole - meni tudi nebi nič plačali, pa veš kak sem jaz z šolo. sem se pozanimala. zaj edino kak tečaj, ki bi bil brezplačen. nevem res ne
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 18:46:27
|
|
|
|
petra *k
|
pa kaj zadje cajte jaz zaključim stran, al pa jo začnem??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 19:44:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 19:53:43
|
|
|
|
petra *k
|
ja,morrak, podnajemniško stanovanje mama. upama, da boma drugo leto, ko bomo trije, pa bo razpis, dobla občinsko. samo je tak malo stanovanj fraj, da letos sploh ni blo razpisa, ker sma že letos mislila dati vlogo. drugo leto pa boma silo naredla, da smo 3 pa nemamo placa, ker aleš je tak doma prijavljeni, pa jaz tudi stalno, začasno pa sem pri njih, tak da sma rekla,da bomo naredli silo, da se pri njih v takem malem stanovanju nemremo vsi tiščati. kaj pa češ nareti?? boljše je že občinsko, ker veš da te ven ne vržejo, pač opremti si ga moreš sam, ampak to ti itak ostane, najemnina pa je občutno nižja, kot jo mama zaj v tem stanovanju.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 20:09:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 20:20:16
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Ja dans je nek čuden dan, js sn tut spala ko ubita Sam mislim, da mi ne bo problem it nadaljevat Tatly se strinjam, da bi že bil čas za kakšno kavo... kaj pa ostale pravite? Petra, kakšno je tvoje počutje? Kaj pa če se kr k tebi najavimo? Kam se je pa ada skrila?Dolgo se že ni oglasila.... Deja upam, da boste čimprej rešili problemček glede zobkov, se pa strinjam, da se s silo nič kaj ne doseže...kaj pa če bi mu umivanje zobkov na kakšen zabaven način prikazala, ga s čim vmes zamotila,...no ne vem, pač malo razmišljam... Zdaj se mi pa nekaj sladkega lušta, pa nič nimam doma v skrajni sili bom šla evrokrem lizat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 20:34:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 20:39:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ste pa pridno čvekale midva sma se malo potepala-spet. nas je povabil na vročo čokolado no kar se zobkov tiče sem rekla zobozdravnici, da mu probam na zabaven način pokazat kako to gre in je rekla, da na tak način ne umiješ pravilno in da si ga naj dam na noge in mu primem obraz in skrtačim. da moram fajn zdrgnit zobke, ker tisto je kao premalo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 20:44:12
|
|
|
|
TinaV*
|
Dober vecer damice! Joj kak ste ble pa danes pridne,ste full napisale...Naj vam povem,bla sma v sparu tak neke stvari sma rabla in kaj sem nasla zeleno dekico tocno taksne barve kot sem jo htela met...kaj pa je se najboljse 5€ sem dala za njo pa fajn je debela...ceprav se je dan cudno zacel,ker mi je crkno racunalnik se je vse dobro koncalo pa se dekico mam zmagala sem danes
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 20:47:38
|
|
|
|
TinaV*
|
Oh pa se nekaj,trezika ze vem v katero familijo spadas...mi je sestra povedala...sicer sem ze pozabila kako je tvojemu ime ampak me vsaj ne muci vec kdo si ...hihihi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 20:51:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 21:19:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 21:20:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 21:38:59
|
|
|
|
Anonimen
|
evo končno sem prišla spet do vas. je anej končno zaspal, zdaj se grem pa na brzino stuširat pa pridem takoj nazaj- pa nekaj me spet v hladilnik vleče
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 21:40:52
|
|
|
|
petra *k
|
haha, morrak! bi se dalo zmenti z lastnikom stanovanja za tuš, samo ne delama neke sile, ker pa spet taka kriza ni. alešu odgovarja mlačna voda, jaz pa sem se tudi že navadla da se tak tuširam. pa se mi zdi, da vsak mesec ko pride lastnik po dnar, mama neke želje, te pa sma ga morema malo na miru pustiti, drugače bo najdva predčasno ven vrga, da samo komplicirama. bodoča mami, te pa morem jaz tudi iti v spar gledat, če si ti fino dekco tam najšla.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 21:57:14
|
|
|
|
petra *k
|
nič, vidim, da se nobena več nič prav ne javlja, pa najboljše da tudi jaz vgasnem. deja ti se lepo v miru stuširaj, pa najej, mene gnes tudi bolj lakota matra kak ponavadi. se mi zdi da sem kar dosti gnes pojela. no saj nisem tak ogromno, juho lisičkino, pa 2 knedla, pa potem popodne še 2. ni take sile. počutim se pa full napihnjena- to je verjetno krivo to, da me zaj 3 dni matra, da nemrem na wc, pa se počutim napihnjeno. lačna sem pa zaj opet ko vrag, pa sem si glih zobe umila in ne grem zaj v hladilnik. nič punce, lepo noč vam želim, pa fajn se v odeje zavijte, je pošteno mrzlo. nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 22:04:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 22:07:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 22:08:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 22:11:10
|
|
|
|
Anonimen
|
evo me nazaj. sem se stuširala, jest pa nisem šla se nemščino učim in sem kar sita novih besed morrak faj je italjanščina jaz bi se je tudi naučila. amoak bi jo verjetno bolj malo rabila . zadnje cajte me kar muči da bi se več jezikov naučila, ker do sedaj nisem imela nekega interesa in mi je sedaj pošteno žal
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 22:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
morrak dobra si da sedaj vesiš cote vem da moreš če so oprane amak jaz zdaj nebi šla ven- no way
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 19.9.2008 22:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
nič jaz bom mogla spet ugasnit računalnik, se anej spet obrača in jamra, ne vem mogoče ga moti svetloba od računalnika ali pa moje kljikanje . v glavnem spet morem it. lepo čvekajte še naprej-če še seveda boste. drugače pa vam želim lepo in mirno noč(mi je verjetno spet ne bomo imeli) pa fejst se stiskajte k , da vas ne bo zeblo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 22:33:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.9.2008 8:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! jaz sem se zbudila precej sitna-no anej je siten in sem posledično jaz . se mi zdi da ga tak ti zobki mučijo, da ne spmo prav in smo potem celi dan vsi neki nervozni. ne vem če je mraz zunaj, sončka ni videt bo mogla kar ven stopit pa mi ni. moram preverit kako je stanje da vem aneja oblečt no gremo v trgovino in se čujemo pred kosilom!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.9.2008 8:01:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še vedno nismo na drugi strani
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.