|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
18.9.2008 18:20:47   
petra *k
jaz sem nazaj z mš, zaj sem mela večerjo,  pa se mi je tak dremati začelo...user posted image  no ampak še ni cajt za spanje, te bom opet ob 7 vjutro že gor pa v luft gledala. v mš je blo dobro, tudi to o zobkih je blo fajn poslušati, druga debata pa je bla vzgoja otroka- me ta predavateljica pozna, ker je v istem bloku doma ko alešovi in me je pohvalila, da najdvi večkrat gleda z aleševo nečakinjo, in da naj samo tak naprej delam da mi gre fajn vzgoja od rokuser posted image  lepo ne. htela je povedati, da 4 letni otrok želi doseči vse kar lahko, in vsakega sprobava, ampak da jo na lep način pregovorim, če pa se ne da pa jo ignoriram. to ma ona vse na očeh, je rekla. hb, če bo res tak, ne??user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
18.9.2008 20:17:17   
trezika
Čer! Dans vam pa ni glih do čvekanja...meni sicer je, sam mi pa ni za rač. sedet kr me glava boli...spet...samo toliko da vas pozdravim!
Ja Petra je lepo slišat ko te nekdo tako pohvali ne...sicer pa tak veš, da boš obvladala zadeveuser posted image
Tatly dans ste lahk izkoristili dan za sprehod ko na srečo ni blo neki fejst mrzlo...js že tut komaj čakam, da bom vozičkalauser posted image user posted image user posted image  joj, kje je še to....
Ja nič, uživajte, grem pod tuš pa v posteljo, pa mogoče po obkladke za glavouser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
18.9.2008 20:23:26   
Anonimen
jaz sem se pa spet potepala.user posted image sem bla pri tašči in se je kar zavleklo. no sedaj pa počasi aneja spat spravim pa bom mela malo mira za rač.
petra in kaj so za zobke rekli? jaz sem ta del prešpricalauser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.9.2008 20:45:44   
Anonimen
evo anej že spi in lahko čvekam, vas pa nikjeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 21:18:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
18.9.2008 21:21:28   
Anonimen
No končno enauser posted image
sem že mislila, da moram iti spatuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 21:21:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1632
18.9.2008 21:22:16   
petra *k
čer!
deja, nič kaj posebnega niso za zobe rekli, da je vse odvisno od naše prehrane, pa da si do 9.leta otrok sam neve pravilno zob umivat, da mu moremo pomagat... drugače pa smo tiste slike gledali, kak lahko zobje rastejo, pa kaj je krivo za to... take stvari, trajalo je samo 35 minut. sma na tem predavanju ble samo 2, na koncu je prišla še ena s partnerom, je verjetno malo ure zamešala.
jaz pa nisem tolko na rač ker v tej sobi spi matej, te pa se oba borima za rač. malo je on gor, malo jaz, te pa je ob pol 7 ša spat, pa do pol 9, pa ga nisem htela motiti. zato se nisem nič oglasila. zaj bo pa tak počasi šel opet spat, tak da opet nem kaj dosti gor. mam bolj vjutro čas, dokler ne trebam iti kuhat.user posted image
deja, kaj se jutri s suzo tu zglasita, ob kolkih mata sistematskega? teko okvirno da vem, kak se kredi delam za kosilo, saj veš da ko aleš gre popoldan delat, te morem meti do pol 1 kosilo kredi, te pa sem bolj na uro tempiranauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
18.9.2008 21:27:11   
Anonimen
petra mi2 sma naročena ob 9 kak dugo pa bo to trajalo pa ne vemuser posted image tak da ti nemrem nič točno rečti. grema pa še v kik gledat pa če nebomo predugi se bomo vstavili.
morrak saj glih ju3 mama zobozdravnika. me malo skrbi, ker se vedno joka ko ga kdo nepoznan hoče prijet ali pogledat(dr, kolarič npr,)user posted image me pa skrbijo zobki ki mu sedaj rastejo ker se mi di da grejo kar na napačnem koncu venuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
18.9.2008 21:29:59   
petra *k
te vas pred 10 tak nebo, ne? ker jaz ponavadi grem ob 10 v trgovino. no saj jaz sem v 15 min doma, samo da me nebi čakale, al kaj.bi blo bojše, da malo pret pozoveta, če sem že iz trgovine, pa tudi če ne prideta, da mi javita da vas nebo, da nem čakala brezveze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 21:30:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
18.9.2008 21:31:31   
Anonimen
ja te boma poklicale, ker res ne vem kak dolgo boma mi3 pri zobozdravniku. kaj ve katera za kakšnega dobrega zobozdravnika za mene?

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
18.9.2008 21:34:41   
petra *k
jaz mam dobro zobozdravnico, samo več ne jemle,sem jo zadjič zvala, ki je naša mala dala enemu mojo tel, da bi mu jaz dala od moje zobozdravnice, pa sem jo prej pozvala, pa je rekla da naj ne dajem. ker ma vse puno, pa še na vratih ma zaj v zadjih 2 mesecih napisano, da jemle še edino samoplačniško. tak da sem pravi cajt mateja notri porinila. ma zaj v sredo opet, gremo v sladki vrh. tak da ti žal nemrem pomagati trenutno, če pa se zgodi, da bo mela več cajta, pa jo lahko vprašam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.9.2008 21:37:43   
Anonimen
Morrak anej ima očitno obdobje ko se boji frizerjev, fotografov, zdravnikov, na sploh ljudi, ki mu kaj želijo"naredit"- ne vem kako naj se izrazim. drugače recimo če bi mi2 šle na kavo, glih k tebi nebi silil, nebi pa jokal. ko pa vidi da se mora slikat, ali sfrizirat,... pa je groza. ne vem kdaj ga bo to minilo!
pa res bi rada da mu pogleda ker ne vem kam mu rastejo zobki(ta nova 2)user posted image pa še meni ne pusti da mu po ustah rovam, me kar ugrizne. tak da bo ju3 veselouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.9.2008 21:41:13   
Anonimen
ja saj vsepovsod-samoplačniško. tudi moja zobozdravnica mi je sedaj delala zastonj, ker sem bila še v šoli, sedaj pa je fertik in bi mogla vse plačat. pa že itak sem sedaj plačevala za brušenje kamna, pa bele plombe,... kot vsepovsod. pa našidva mata tudi fajn zobozdravnico in je potrebno tudi vse plačat. pa ki naj vzamem 50eur za vsak obisk, pa če računaš da ko enkrat začneš hodit -hodiš lep čas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 21:42:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
18.9.2008 21:43:50   
petra *k
pri oktobrkah sem vidla da je ena napisala bodoči mami nekaj v zvezi z lupinico, jajčko. no in ker sem jaz friško iz mš, vam bom povedala, kaj je nam včeraj rekla glede jajčke: jajčka je nujno obvezna!!!! je rekla, da če si je že kdo ne more privoščiti, je v enem paketu, ampak je nujno obvezna jajčka. in sicer na to so opozorili in javili v zdravstvene domove policaji. ker so kazni velike, pa ko grejo mamice z dojenčki domov iz bolnice, ga nesejo kar v naročju, kar je logično da ni prav, pa tudi košara v avtu ne pride v poštev, če te stavijo policaji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.9.2008 21:46:50   
petra *k
saj veš deja kake probleme sem jaz zaj mela z zobmi, od junija naprej! pa sem hb vse rešla, tak da zaj naslednjič mam komaj drugo leto junija. sicer je jaz ne plačujem, ona ma to nekak ordinacijo v sklopu zdravstvenega doma, pa zasebno. tak da žal zaj jih res ne jemle več neplačniško, pa še to nisem ziher, ker ko sem te jaz zvala, se mi zdi da je bla na nek način užaljena, al jezna, da nemam kaj davati tel. te pa nevem, saj jo bom zaj v sredo pitala, ko mateja pelam, če ma res tako gužvo.

babe, jaz grem... matej more spat...tak da lepo pište še naprej, pa se čujemo jutri

nočko

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.9.2008 21:59:56   
Anonimen
ej a ve katera za kak tečaj nemškega jezika? in koliko približno stane? mislite, da bi mi zavod plačal?

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 22:00:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
18.9.2008 22:01:21   
Anonimen
anej se spet nekaj prebuja, grem ja tudi počasi spat.
lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 22:09:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
19.9.2008 7:32:00   
Anonimen
Dobro jutro!
enauser posted image !
midva se rihtama in bo počasi čas, da grema proti ormožu. morema se najest in oblečt pa pot pod nogeuser posted image .
no se pišemo kaj popoldan!

Neposredna povezava do sporočila: 1648
19.9.2008 9:00:19   
TinaV*
Dobro jutro tudi od mene !

Uh ste ble pridne pa fajn pisale....meni pa vceraj ni blo nekaj,prehlad se me loteva ..nic grem v trgovino da bomo jedli nekaj ,pa kavico spit...ce ma kera cajt lahko komot pride user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
19.9.2008 10:02:41   
petra *k
dobro jutro!! no, za mene je že dan, sem že iz trgovine. bomo danes jedli lisičkovo juho pa slivove knedle, njami.
tak sem lepo spala celo noč, pa se zaj počutim najhuje zmatrana, kaj je to krivo, toto vreme??

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.