|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
18.9.2008 8:37:27   
Anonimen
jaz sem tudi že aneja v vrtec pelala, pa kavico spila, pa sem na delovnem mestu. delala bom samo kake 4h potem pa kuhat pa pospravljat.

No, pa lep dan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
18.9.2008 9:25:30   
TinaV*
dan,jutro user posted image

No jaz pa sem danes malo pozna,ker sem slabo spala ....mala brcala ko fuzbaler celo noc user posted image ...tak da ce ma kera cajt lahko na kavo pride,sveze kuhana....pa zajtrk je tudi ze perajt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 9:30:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1603
18.9.2008 9:33:30   
TinaV*
Kaj pa vem kaj bo,divja je po atiju user posted image user posted image user posted image

Kje te je to da je malo predalec?

Neposredna povezava do sporočila: 1604
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 9:39:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
18.9.2008 9:48:38   
TinaV*
Joj to je pa res daleč.... Eh ne da mi ni vsec,ati je tudi taki zato sem to napisala ....se ko spi brcauser posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1606
18.9.2008 9:57:08   
TinaV*
Hm...citam en forum o MŠ i porodnišnicah,pa me zanima kako je na Ptuju ce katera ve...se treba kaj placat ce je ocka pri porodu,ker so pisale da je nekih 10€ ampak ni mi jasno zakaj....mogoce se smesno slisi ampak res nevem zakaj bi placevali,saj smo zavarovani pa se placujem vsak mesec ....

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
18.9.2008 9:59:15   
TinaV*
Uh pa se nekaj....a majo na Ptuju (ker se nisem se pozanimala) kako sobo kjer si sama? cula sem nekaj o tem,ampak nevem kako pravilne so govorice,cula sem tudi da se placa( normalno)

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 10:24:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
18.9.2008 11:36:44   
tatly
bodoca mami-ce si bla iz podgorcev si verjetno hodla v solo k veliki nedelji?a je bla tvoja sosolka teja novak?ja ce je očka pri porodu se placa 10^€ baje za tista oblacila ki jih dobi,ce pa skupaj pade pa sem slisala da je vecuser posted image sam si v sobi ko rodis pa ne rabis nič plačat vsaj jaz nisem

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1610
18.9.2008 11:52:15   
meta21
Oj!

Evo me spet. Nekaj slikic sem dala v album, da se malo pohvalimuser posted image .

Deja, očka je še malo zmeden, vsaj ko Lovro sproži alarm, zato nama zaenkrat, bolj kot ne, streže in pomaga.

Šibam...user posted image  

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
18.9.2008 11:58:12   
TinaV*
Ja tatly sososolka je bla....

haha jaka fora ce skupaj pade da vec placa....Ne ne mislim porodne sobe,mislim sobo ki se placa v kateri si sama ....enoposteljna soba amapk nevem ce je na Ptuju,ce katera ve to me zanima,sicer pa sem mela ze namen se pozanimat pa skos pozabim

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 12:12:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
18.9.2008 13:28:15   
Anonimen
meta si mi lušte naredlauser posted image , je zelo lep dojenček!
bodoča mami ne vem če si lahko izbiraš sobo vsaj meni ni nišče nič rekel, oz. niti slišala nisem nič za to. pa tudi če je res, takrat ko sem jaz rodila je bila gužva in so jih kar več v sobo dali, če je bila sila. večer preden sem rodila so imeli7 porodov.
kaj bi te motilo če bi bila katera s tabo v sobi. meni osebno je pasalo, ko ni bilo obiskov in so user posted image spali, sma lahko čvekaleuser posted image vsaj dolgčas mi ni bilo!
nič grem na kavico pa po aneja v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 1614
18.9.2008 13:28:40   
Anonimen
ki pa kaj petra danes hodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
18.9.2008 13:31:14   
petra *k
dan!
ja bodoča mami, plača se če je partner zraven, 10 eur, tak ko ti je tatly napisala, sicer ti pa to piše na vratih, kjer pozvoniš, ko greš rodit.

kar pa se tiče eno posteljne sobe, pa ti je res najboljše da vprašaš tam, itak moraš take želje vnaprej sporočiti. pa po moje se plača kaj zraven, ker piše v njihovi brošuri, da se želje, kao luksuzne- nevem če to predstavlja luksuz- plačajo.

meta lepe slike, tak je vlki. sem včeraj vidla od tatly stello, pa je že 18 dni stara, pa se mi zdi da je manjša. user posted image  
jah nič, grem posodo od kosila pomijem, te pa tak opet letim v mš.- aja, morem vam povedati, da je včeraj blo full fajn, smo obdelale nosečnost, porode, dojenje, umivanje... take stvari, danes pa mamo zobe pa nevem kaj še je ena debata, mi je malo z glave ušla, bom potem vedla povedatiuser posted image . danes mamo 2 uri. od 15- 17h. pa tudi dr. kolarič nam je včeraj 1 uro predaval, pa glede na to, da je edini otroški doktor v ormoškem zd, se mi kar dopade- če se bo le tako obnašal, ko bom user posted image  pripelala k njemu.user posted image

no, mogoče še se javim, preden letim v zd. tacajt pa uživajte

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1616
18.9.2008 13:31:43   
petra *k
deja, zgleda da sma na isto pisale user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
18.9.2008 13:36:43   
petra *k
aja, še to sem vam pozabla povedat. včeraj pred mš sem šla še na csd, da bi oddala samo ta papir za denar ob rojstvu. in je bla ženska fenomenalno prijazna, je takoj vprašala, kdo pri naši hiši je 86.letnik, če sem jaz 83, sem rekla, da sestra, te pa se je še ime zmislila od sestre, da sta kao z mamo ble skup v bolnici, da ma ona sina tolko starega, pa da je deja, s tvojo mamo delala-sedlakova.
no in te sma se menle še kar se porodniške tiče, vsi so mi rekli da morem poslati v spar, da mi vpišejo plače. te pa je ona rekla, da ji naj samo skočim tja na zdravstvo, da mi izdajo potrdilo o strarševsem varstvu, pa da mi bo na podlagi tega izračunala, kolko porodniške dobim - ker če nesem v spar za plače, bi dobla porodniške okrog 300 eur, zaj bom pa dobla čez 500. ni to lepo. sma že vlogo notri dale. s 15.10 mi začne tečti porodniška, ja če bote računale, ne drži, bi mogla z 12.10, ampak mi v materinski niso datuma spremenli in se zaj moj pdp upošteva 12.11. v glavnem 200 eur več je pa že lepo,ne?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 14:08:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
18.9.2008 14:12:39   
tatly
bodoca mami-mislim da na ptuju eno postelne sobe ni ,,vprasaj pa bos najbolj vedlauser posted image ja res to da more partner plačat je visek ce placujemo zavarovanje..aja sem dobla zraven racun pri odpustnici in ce nebi bla zavarovana bi placala za 3 dni bolnice 1300€user posted image user posted image
meta kak je lovro lubani--se vidi da je res vecji

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
18.9.2008 14:26:31   
TinaV*
Ja s cenami res pretiravajo,saj tota halja pa copati al kaj ze pac dobi tudi ne stanejo toliko ampak kaj pa lahko naredis? placas pa pika.... Ja bolnice so drage...HB da sem zavarovana user posted image

Petra ni mi jasno ...ti delas v sparu al kak? ker mi je cudno da nisi rabla nesti (ce prav razumem) delodajalcu da place vpise....jaz sem mogla....grem z ponedeljkom na porodnisko ...ta gospa tam na CSD je pa res fuuullll prijazna,pa vse sma uredle v par minutkah...Vsaj nekaj je slo kakor treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
18.9.2008 14:29:45   
petra *k
delala sem v sparu, pa me mi je maja potekla pogodba in mi je niso podaljšali, ker sem noseča. tak da sem jaz od 21.maja na zavodu. te pa je ta na csd rekla, da bojše da mi ona zračuna iz tistega papirja, kaj sem gori napisala, bom dobla več, kot da prinesem za pol leta plače iz spara- se pravi od oktobra pa do maja. tak da je ona to tak naredla, polek pa še rekla,da je glih tudi ena user posted image  vložla papire, ki ji tudi niso podaljšali pogodbe z aprilom, pa ji je isto naredla kak zaj meni in ona dobi 529 eur ven- je prečitala odločbo. tak da tudi jaz bom dobla nekje tu.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
18.9.2008 14:33:42   
TinaV*
Ja krasno...Jaz pa sem mislila kak je to mogoce,da nisi rabla tega delodajalcu dat....

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
18.9.2008 15:41:54   
trezika
En lep pozdrav še od mene! dans nisn dolgo zdržala v knjižnici kr me je glava neverjetno začela bolet user posted image user posted image  Ampak je jutr nov dan, pa itak mam doma že dost robe za 3/4 diplome, sam zravn se je treba datuser posted image user posted image  

Meta dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

Pa vidim, da že vse pridno omare pospravljate...js bi se tut morala lotit, mislim, da se bom naslednji teden, ko ne bom hodla v mb.
Zdaj pa grem malo v vodoravni položaj, mi kr oči skup vleče...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
18.9.2008 16:35:32   
tatly
aja mi smo pa danes bli na prvem dolgem sprehoduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.