petra *k
|
dan! ja bodoča mami, plača se če je partner zraven, 10 eur, tak ko ti je tatly napisala, sicer ti pa to piše na vratih, kjer pozvoniš, ko greš rodit. kar pa se tiče eno posteljne sobe, pa ti je res najboljše da vprašaš tam, itak moraš take želje vnaprej sporočiti. pa po moje se plača kaj zraven, ker piše v njihovi brošuri, da se želje, kao luksuzne- nevem če to predstavlja luksuz- plačajo. meta lepe slike, tak je vlki. sem včeraj vidla od tatly stello, pa je že 18 dni stara, pa se mi zdi da je manjša. jah nič, grem posodo od kosila pomijem, te pa tak opet letim v mš.- aja, morem vam povedati, da je včeraj blo full fajn, smo obdelale nosečnost, porode, dojenje, umivanje... take stvari, danes pa mamo zobe pa nevem kaj še je ena debata, mi je malo z glave ušla, bom potem vedla povedati . danes mamo 2 uri. od 15- 17h. pa tudi dr. kolarič nam je včeraj 1 uro predaval, pa glede na to, da je edini otroški doktor v ormoškem zd, se mi kar dopade- če se bo le tako obnašal, ko bom pripelala k njemu. no, mogoče še se javim, preden letim v zd. tacajt pa uživajte
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|