|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
17.9.2008 9:16:43   
TinaV*
Ja je res tezko ko neves kaj kuhati...jaz mam danes v planu raznjice,solato,krompir...moj ma to full rad

Joj petra srecnica,jaz nevem kak to zgleda da ne gres niti enkrat na wc ponoci....

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.9.2008 9:26:34   
TinaV*
U madonca dolgo spite ...al kak to da se tak slabo javljate? meni je pa malo tecno ker si nimam kaj zacet...mate kako idejo?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
17.9.2008 9:26:58   
petra *k
saj se drugače tudi meni že dolgo to ni zgodlo, da nebi šla na wc, ponavadi grem ziher vsaj 4 krat, ampak danes pa do 5h zjutraj nisem šla, ker sem tak močno spala. ko pa sem ob 5h se zbudla, te pa me je direkt bolelo, kak me je na wc tiščalo. tak da to je bla prva noč, da ponoči nisem letala.
jaz bom pa danes delala goveji golaž in pire krompir, sem se zaj odločla.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.9.2008 9:29:46   
petra *k
full se slabo javljajo zadnje čase... to je, bodoča mami, nobena glih dolgo ne spiuser posted image user posted image user posted image

no, jaz pa sem se danes prijavla na materinsko šolo. jo mam danes od 4-7 popoldan, pa jutri od 3- 5. ti dajo potdilo za user posted image  za prisotnost pri porodu, če njega ni na mš? saj bi šel pa dela popoldan. je pa rekla, da kak čem: al ta termin danes pa jutri, al pa naslednji termin, ki je komaj tretjo sredo in četrtek v oktrobru. to pa je že malo pozno ne? tak da grem kar danes. upam da bo zanimivo

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.9.2008 9:31:15   
meta21
Ojla!

Samo na hitro vas pozdravim. Midva sva od včeraj doma in se odlično počutiva. Jaz imam sicer nekaj težav z mlekom, ker malo zamuja tak da malo dodajamo Aptamil ampak naš mali sesalček se nič ne pritožuje in pridno je.

Deja sem vidla, da te je morrak zvito prehitela.user posted image
Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.9.2008 9:35:01   
TinaV*
Baje da je zanimivo v MŠ,kaj pa vem jaz jo mam konec meseca ...hehe upam da nebom prej rodila,mene je ze vpisala februarja ampak do konec septemba ni blo cisto nic prosto....

Zanimivo da nobena dolgo ne spi,jaz se obicajno pred 9.30 sploh ne zbudim,nevem kaj je danes blo user posted image user posted image ...sicer mi pa pase,taki mir je (ker sem v centru Ptuja)....
Kak je pa s potrdilom pa nevem,vprasaj najboljse....ker tudi moj bo zraven pa sem vidla da rabis potrdilo...upam da bova zrihtala da bo lahko vsaj enkrat sel polek,ce ne pa pac ne (zaradi sluzbe tudi)

Petra od kod si ze ti?sem ze pozabla oprosti user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.9.2008 9:36:45   
TinaV*
Meta ,cestitam ob rojstvu malega nadobudneza user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.9.2008 10:05:00   
TinaV*
Petra ves kaj me zanima,kak to da si tak hitro dobla MŠ,mislim ti je rekla kaj? Kerega ginekologa mas? Ker tak ko sem ze prej napisala jaz mam full pozno,kao ni blo nic prej fraj pa se zaj ni...pa mi je smesno glede na to da mam rok oktobra ti pa novembra ....

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.9.2008 10:09:17   
petra *k
jaz sem se v mš vpisala tu v ormožu. pa zvala sem jih tudi že celi prejšnji teden, pa vsak dan ta teden, danes so komaj dvignili tel. in hb, da glih danes majo. ker do sredine oktrobra se bi pa že lahko zgodlo, da mi mala že  pobegneuser posted image  ja saj bom vprašala za potrdilo.

drugače sem pa jaz prav iz sv.tomaža, če veš kje je to, zdaj pa že eno leto živim v ormožu, sma vzela stanovanje v najem..

meta, me veseli, da se dobro počutita, le tako naprej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.9.2008 10:12:58   
TinaV*
Aha to pa je drugo,ker sem mislila da mas na Ptuju MŠ,ker tu je taka guzva da se ti zmesa,saj pravim od februarja ze cakam....

Ja vem kje je sveti tomasz,mam zlahto tam ...ker jaz sem prej zivela v Podgorcih pa poznam te kraje ....

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.9.2008 11:18:34   
TinaV*
Evo tak,se zjutraj sem se bunla kak mi je tecno,te sem pa malo precekirala forume pa nasla eno super idejo za delo ki sem ga predolgo prelagala,skoraj bi me user posted image  prehitela (omare sem pospravila...stvari ki jih ze nekaj casa ne nosim,oz ki jih se nekaj casa nebom nosla)....Full je blo malo dela ampak ni se mi dalo....

Dajjmo no malo cvekat user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.9.2008 11:22:12   
petra *k
kaj prav pri tomažu maš žlahto, al ki okoli? jaz nemrem biti cel čas gor, ker kuham, tak da te pa te priletim pogledat če je kaj napisano. no fajn če si si našla delo, jaz sem to že opravla. zaj perem cotike za malo, 1 pralni stroj še mam, ko pa bo vse oprano, te pa se spravim pospravljat v omare tote cotke. v soboto pa grema po nakupih, da spokupima še kaj manjka

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.9.2008 11:25:53   
TinaV*
Jap prav v centru tomaza mam botro,pa saj ce si v osnovno hodla tja te je se celo ucila.....

Cuj njo ona ze cotike pere,jaz pa se morem kupiti prej...nisem htela do konca ker bi mela probleme,vse se mi namrec dopade pa da bi kupla bi cez par dni spet kaj lepega vidla itd...pa bi te tega ze mela cel tovornjak,tak da jaz grem nakupovat komaj po 5.10 ....

Te pa javi kdaj bo kosilo,pridem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.9.2008 11:43:21   
TinaV*
Kaj pa imena za vase user posted image  a ze mate? dajte kako idejo da cujem ...jaz sicer mam ime ampak ni sanse da ga povem je mi pa vsec (po novem)
*Zara*
*Mai*
*Mia*
*Tia*
*Anže*
....

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.9.2008 11:46:34   
petra *k
jaz perem tote cotike, ki sem jih dobla. te pa jih morem meti vse oprane, da bom potem prebirala, kaj se mi dopade, pa kaj še rabim. jah mi vsi mislimo da se mojo dete nebo včakalo 9.novembra, je že pred 14 dnevi g mislil, da hoče ven pobegnit, zato mam zaj več ali manj mirovanje-saj se tega čist ne držim, ampak stanje se ji izboljšalo.
no, povedati pa nočeš kera je tvoja botra, ki me je učila v oš, sem hodla k tomažu.

midva mama fiksno ime za user posted image . glede na to, da veva kaj bo. no, punčka bo in ime ji bo Tia-vidim da je med tvojimi izbranimi.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.9.2008 11:47:19   
petra *k
lahko vprašam kolko približno si stara? kaj bi te mogla poznati?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.9.2008 11:53:03   
TinaV*
Se cisto malo pa bom 24...Ja nevem tocno ce te je ucila,ce te pa ze je pa je to matematika al pa fizika...Hekić-ova user posted image

Mi pa smo komaj prejsnji teden fiksno zvedli da je puncka,ker je bla celo nosecnost tak obrnjena da nikak ni uspelo G dolociti spola,sicer mi je v 20.tednu rekel puncka je ampak ni 100%...hehe na koncu bo pa fantek...sicer pa meni je vseeno samo da je user posted image  zdrav pa da je vse vredu...

Pa ti koliko si mlada?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 12:32:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.9.2008 13:27:57   
petra *k
morrak, saj delam vse počasi, ko bom zlagala, bom pa tak lepo sedela na postelji, tak da ni panike. peglati pa jaz teh cot ne mislim.

bodoča mami, jaz mam pa polnih 25 let. in je me Hekičeva učila, ja. sicer samo fiziko, pa ni mi glih najbolje šlouser posted image
imena vaše pupe pa nočeš izdati?ne saj ti ni treba, tak vprašam
jaz pa zaj dobim obisk, tak da se že pripavljam, da grem potem v mš,pa še prej nesem na socialno ta papir za paket. upam da se bodo poštelali, pa hitro dnar nakazaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.9.2008 14:02:39   
Anonimen
danes pa ste prave čveke. user posted image no je fajn vsaj nekaj prebrat.
meta uživajte, to je res najlepši čas. in kako se kaj očka počuti?
bodoča mami jaz sem danes že celi dan v cotah, pospravljam poletne vlačim iz "kotov" zimske in še tiste ki jih sploh ne nosimo več vstran mečem,.. je kar dela, pa še peglala sem-spet.
morrak ja anej je še vedno prehlajen zdaj še je začel kašljatuser posted image . diplomska pa, hmm,... me nekako mentorjica ne šmirgla-čakam namreč njen odgovor, da se spravim v pisnje in mi nič ne javi. pa saj bo, ko bom enkrat začela pisati bo hitro napisano.
petra ti pa počivaj, četudi se dobro počutiš ni fajn pretiravat. kdaj pa maš naslednjo kontrolo?

ok uživajte letim po aneja v vrtec, se slišimo kasneje!

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
17.9.2008 15:06:02   
petra *k
deja, ja saj počivam drugače. danes sicer bol malo, če bom zaj 3 ure sedela doli v zd, ker mam mš. pregled pa mam zaj 25.9., saj bo hitro. samo se je res stanje izboljšalo, morem reči da me ta teden še nič kaj ni dol tiščalo, edino wc je moj najboljši prijatelj-aleš me je glih v pon vprašal, kaj te delama midva z wc papirom,da ga že skoro 2krat na teden kupujemauser posted image user posted image . saj to po stanovanju mi ni problem, kolko hodim, če mi ni se vležem, problem je taka situacija kot zdaj, ko morem dol v zd. čeprav od mojega stanovanja ni daleč, samo jaz se premikam tak počasi, da bom vena 15 min hodla dol. pa saj dol še bo šlo, ki je malo graba, nazaj ob 19h bo problem. te pa bom mateja zvala, naj me pride za roko gnat do kerenčičauser posted image user posted image user posted image .

nič pridne bote, bom vidla kak bo večer s cajtom, upam da se vam še javim. letim počasi, še grem na csd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
17.9.2008 15:08:47   
petra *k
aja, dajte kere vete še mi na eno vprašanje tacajt odgovorte: zakaj se uporablja vata cik cak?? sem pri novembrčicah zasledila, pa mi je ena odgovorila, da si jo lahko natrgaš na manjše al večje kose, da je zato vredu, zaj pa jaz ne upam več tam vprašat, zakaj bi si jo trgal? sorry, mogoče se keri zdim budalo ampak res nevem, zakaj se uporablja, razen da jo ene pri umivanju otrokove ritke.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.9.2008 15:21:14   
Anonimen
Petra jaz sem tudi kupila vato, ker je kao na seznamu. je pa nisem rabilauser posted image tak da ti bom bolj težko pomagala.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
17.9.2008 15:24:34   
TinaV*
Petra lepo se mej v MŠ ko pa prides domov pa porocaj kak je blo...full me zanima ....

Ja midva sma pa glih prej sla dvignit dolgo pricakovano posteljnino,da vam povem kak je lepa ...je vredna svojega dnara...

Sem mislila,da sem edina ko toliko wc papirja porabiva...hehe pa vidim nisem,verjetno so proizvajalci veseli da nas je toliko user posted image    ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
17.9.2008 15:34:38   
TinaV*
Nic pupe,grem tudi jaz malo pocivat...nekaj se mi spat hoce,pa user posted image  brca ko nora ...se tipkamo kasneje

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.