![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 17:08:41
|
|
|
|
tatly
|
bodoca mami in petra vidim da sta se razpisali
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2008 17:40:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 17:55:24
|
|
|
|
TinaV*
|
Ja tatly prav zanimivo je ....vsaj meni,ker sem pac bolj pozno videla kak je fajn treba zaj noter spravit zamujeno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 18:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
morrak saj kao okvirno kazalo in eno idejo sem ji poslala, sedaj pa čakam na zeleno luč, da je to ok in da kar začnem zares pisat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 19:32:22
|
|
|
|
TinaV*
|
Kaj zaj ze spite? al kak to da tak slabo pisete?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 20:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
alo! pridem hitro nazaj grem aneja skopat, pa spat spravit. pa se potem pišemo!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 20:08:42
|
|
|
|
petra *k
|
alo! na hitro se javim, sem že nazaj z mš, je blo fajn, vam jutri povem, ker zaj letima z bratom na tekmo gor v telovadnico tak da se čujemo, če bom pravi čas nazaj, še danes, drugače pa lepo spite, pa se pišemo jutri
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 20:09:16
|
|
|
|
TinaV*
|
ok ok samo pocasi,saj ne gori ... Trezika kak je blo danes?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 20:17:38
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Vidim, da ste me resno vzele in lepo čvekale Js pa mam šele zdaj čas malo za rač. Zjutraj sn tk bla v mb, se morn pohvalit ker sn bla ful pridna...če se jutri pa v petek še potrudim (kar pomeni, da sn v knjižnici od 8 do 14, seveda s kakšno pavzo), potem lahk mam do konc tedna zbran material za diplomo. Nisn si mislila, da mi bo uspelo tk hitro. Seveda pa morn spet zgodaj vstat, kar mi je malo muka, ampak mi je sigurno lažje zdaj, kot pa potem ko bom že bolj okrogla Potem pa sva šla z dragim na ptuj po en regal, pa enega bova verjetno še jutr kupla kr dans niso meli razstavljenega in nisva videla kako izgleda... Pa pri njegovi babici sn bla na jabolkovi pogači...njami...pol pa še na ptuju na sladoledu...Joj, če bo šlo tako naprej bom šla s 100 kg rodit Zdaj pa morn it pod tuš, ker me dragi že čaka s filmom...pa noče mi povedat kaj bova gledala...upam, da kakšno komedijo Uživajte pa se slišimo jutri. NOčko!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 20:24:56
|
|
|
|
TinaV*
|
Ja se strinjam glede tega da zdaj opravis ko se lazje kot potem...hehe mene tak kriz pa hrbtenica boli da komaj hodim na case...precej smo okrogli ...mala raste nemres nic Jaz sem tudi danes malo pretiravala,zjutraj sem bla v mestu malo,ker je blo tak umirjeno...potem sem mare pospravljala,likala,prala,sesala ,po posteljnino sma hodla...v glavnem zmantrana sem ampak vesela ker lahko jutri lenarim vsaj do poldne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 20:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene nazaj. sma skopana- spala pa še ne boma . Trezika ti si pa res pridna kako za diplomo rihtaš, na pa jaz bi rada vse na hitro in se mi kar ustavi. jaz sem danes bla v omari, pa vse cote pospravila in zlikala. ju3 pa pride na vrsto sesanje in tisto vidno pospravljanje . danes se namreč nič ne vidi, bi lahko kdo rekel, da sem samo ležala celi dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2008 20:38:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 20:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pri nas bi lahko vsak dan pucala ko nora, saj anej naredi tako po stanovanju, da te kap. pa enkrat tedensko spucam v nulo pa je spet naslednji dan enako pa se ne sekiram več. če kdo pride mi nima kaj rečt, če ga pa moti pa naj spuca, a ne? tak da ju3 pucam . pa jaz bom mogla začet tudi malo migat , se moja dieta nekak v + obrača ne več v - fajn bi blo da bi mela kako družbo pri teku ali kaj podobnega. bom začla na aerobiko hodit, pa mi ni za sami it
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 20:53:54
|
|
|
|
TinaV*
|
Uh kaj se bi sekirale ce komu ne pase naj pac stran gleda al pa naj pomaga Meni pa gre nered full na zivce,ze mala smetka na tleh me moti...in dokler se lahko si bom spucala...mam pa obcutek da nebo slo vec dolgo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 21:08:41
|
|
|
|
Anonimen
|
bodoča mami saj meni je tudi šel nered na živce, ampak sem se ga sedaj kar navadila . ker res poleg 16mesečnika nekako ne gre imeti pospravljemo, razen če bi res cele dneve pucala, to se mi pa ne da. mu dam keks in nadrobi po celem stanovanju, pa spet malo čaja polije pa kar on obriše in samo hodim z krpico za njim, pa igrače pospravim on jih pa 10 več ven privleče, v glavnem začaran krog.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 21:10:05
|
|
|
|
TinaV*
|
Pupike cisto ste pozable na imena...za tiste ki se cakamo jaz sicer mam ampak vseeno me zanimajo vasa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 21:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ja bodoča mami verjetno so spregledale. jaz sicer ne pričakujem , vsaj trenutno ne. sem pa mahnjena na dvojna imena sma imela za punčko pripravljeno ime Danaja Tea in verjetno bo tako ostalo če bomo kdaj imeli punčko, če bo pa še kak fant pa bo Liam Neo- verjetno to ime je v obdelavi Liam sigurno zraven pa še bomo razmislili
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 21:16:39
|
|
|
|
TinaV*
|
Ja deja to se mene vse caka....sicer pa si lahko mislim kako je pri tebi,mislim d tudi pri drugih vkljucno z mano nebo nic drugace,pa kaj se bomo pa se na to navdli,saj smo se ze na marsikaj Sicer se pa za to najmanj sekiram...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 21:20:01
|
|
|
|
TinaV*
|
Lepa imena ni kaj ...pohvalno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 21:22:50
|
|
|
|
TinaV*
|
Drage moje,ne morem vec... dosta je za danes,vse me ze boli grem lezat pa knjigo citat ....zelim vam mirno i prespano nocko pa se cujemo jutri
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 21:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tudi jaz grem v posteljo, me že zebe pri računalniku . Lahko noč!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2008 21:24:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2008 21:25:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2008 21:27:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.9.2008 8:35:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.