|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
17.9.2008 17:08:41   
tatly
bodoca mami in petra vidim da sta se razpisaliuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 17:40:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.9.2008 17:55:24   
TinaV*
Ja tatly prav zanimivo je ....vsaj meni,ker sem pac bolj pozno videla kak je fajn treba zaj noter spravit zamujeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.9.2008 18:03:26   
Anonimen
morrak saj kao okvirno kazalo in eno idejo sem ji poslala, sedaj pa čakam na zeleno luč, da je to ok in da kar začnem zares pisat. 

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.9.2008 19:32:22   
TinaV*
Kaj zaj user posted image  ze spite? al kak to da tak slabo pisete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.9.2008 20:00:15   
Anonimen
alo!
pridem hitro nazaj grem aneja skopat, pa spat spravit. pa se potem pišemo!

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.9.2008 20:08:42   
petra *k
alo!

na hitro se javim, sem že nazaj z mš, je blo fajn, vam jutri povem, ker zaj letima z bratom na tekmo gor v telovadnico
tak da se čujemo, če bom pravi čas nazaj, še danes, drugače pa lepo spite, pa se pišemo jutri

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.9.2008 20:09:16   
TinaV*
ok ok samo pocasi,saj ne gori user posted image ...

Trezika kak je blo danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.9.2008 20:17:38   
trezika
Čer! Vidim, da ste me resno vzele in lepo čvekaleuser posted image user posted image  Js pa mam šele zdaj čas malo za rač. Zjutraj sn tk bla v mb, se morn pohvalit ker sn bla ful pridna...če se jutri pa v petek še potrudim (kar pomeni, da sn v knjižnici od 8 do 14, seveda s kakšno pavzo), potem lahk mam do konc tedna zbran material za diplomo. Nisn si mislila, da mi bo uspelo tk hitro. Seveda pa morn spet zgodaj vstat, kar mi je malo muka, ampak mi je sigurno lažje zdaj, kot pa potem ko bom že bolj okrogla user posted image user posted image user posted image
Potem pa sva šla z dragim na ptuj po en regal, pa enega bova verjetno še jutr kupla kr dans niso meli razstavljenega in nisva videla kako izgleda... Pa pri njegovi babici sn bla na jabolkovi pogači...njami...pol pa še na ptuju na sladoledu...Joj, če bo šlo tako naprej bom šla s 100 kg rodituser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa morn it pod tuš, ker me dragi že čaka s filmom...pa noče mi povedat kaj bova gledala...upam, da kakšno komedijouser posted image user posted image
Uživajte pa se slišimo jutri. NOčko!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.9.2008 20:24:56   
TinaV*
Ja se strinjam glede tega da zdaj opravis ko se lazje kot potem...hehe mene tak kriz pa hrbtenica boli da komaj hodim na case...precej smo okrogli ...mala raste nemres nic user posted image

Jaz sem tudi danes malo pretiravala,zjutraj sem bla v mestu malo,ker je blo tak umirjeno...potem sem mare pospravljala,likala,prala,sesala ,po posteljnino sma hodla...v glavnem zmantrana sem ampak vesela ker lahko jutri lenarim vsaj do poldne user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.9.2008 20:33:37   
Anonimen
evo mene nazaj. sma skopana- spala pa še ne bomauser posted image .
Trezika ti si pa res pridna kako za diplomo rihtaš, na pa jazuser posted image bi rada vse na hitro in se mi kar ustavi.
jaz sem danes bla v omari, pa vse cote pospravila in zlikala. ju3 pa pride na vrsto sesanje in tisto vidno pospravljanjeuser posted image . danes se namreč nič ne vidi, bi lahko kdo rekel, da sem samo ležala celi danuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 20:38:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
17.9.2008 20:45:39   
Anonimen
ja pri nas bi lahko vsak dan pucala ko nora, saj anej naredi tako po stanovanju, da te kap. pa enkrat tedensko spucam v nulo pa je spet naslednji dan enako pa se ne sekiram več. če kdo pride mi nima kaj rečt, če ga pa moti pa naj spuca, a ne? tak da ju3 pucamuser posted image .
pa jaz bom mogla začet tudi malo migatuser posted image , se moja dieta nekak v + obrača ne več v -user posted image fajn bi blo da bi mela kako družbo pri teku ali kaj podobnega. bom začla na aerobiko hodit, pa mi ni za sami ituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1588
17.9.2008 20:53:54   
TinaV*
Uh kaj se bi sekirale ce komu ne pase naj pac stran gleda al pa naj pomaga user posted image user posted image user posted image

Meni pa gre nered full na zivce,ze mala smetka na tleh me moti...in dokler se lahko si bom spucala...mam pa obcutek da nebo slo vec dolgouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
17.9.2008 21:08:41   
Anonimen
bodoča mami saj meni je tudi šel nered na živce, ampak sem se ga sedaj kar navadilauser posted image . ker res poleg 16mesečnika nekako ne gre imeti pospravljemo, razen če bi res cele dneve pucala, to se mi pa ne da.
mu dam keks in nadrobi po celem stanovanju, pa spet malo čaja polije pa kar on obriše in samo hodim z krpico za njim, pa igrače pospravim on jih pa 10 več ven privleče, v glavnem začaran krog.user posted image

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
17.9.2008 21:10:05   
TinaV*
Pupike cisto ste pozable na imena...za tiste ki se cakamo user posted image   jaz sicer mam ampak vseeno me zanimajo vasa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
17.9.2008 21:15:27   
Anonimen
ja bodoča mami verjetno so spregledale. jaz sicer ne pričakujemuser posted image , vsaj trenutno ne.user posted image sem pa mahnjena na dvojna imenauser posted image sma imela za punčko pripravljeno ime Danaja Tea in verjetno bo tako ostalo če bomo kdaj imeli punčko, če bo pa še kak fant pa bo Liam Neo- verjetno to ime je v obdelaviuser posted image Liam sigurno zraven pa še bomo razmislili

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
17.9.2008 21:16:39   
TinaV*
Ja deja to se mene vse caka....sicer pa si lahko mislim kako je pri tebi,mislim d tudi pri drugih vkljucno z mano nebo nic drugace,pa kaj se bomo pa se na to navdli,saj smo se ze na marsikaj user posted image user posted image

Sicer se pa za to najmanj sekiram...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
17.9.2008 21:20:01   
TinaV*
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Lepa imena ni kaj ...pohvalno

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
17.9.2008 21:22:50   
TinaV*
Drage moje,ne morem vec...user posted image  dosta je za danes,vse me ze boli grem lezat pa knjigo citat ....zelim vam mirno i prespano nocko user posted image  pa se cujemo jutri

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
17.9.2008 21:24:05   
Anonimen
Ja tudi jaz grem v posteljo, me že zebe pri računalnikuuser posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 21:24:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 21:25:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1598
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 21:27:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 8:35:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.