![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 14:30:31
|
|
|
|
trezika
|
tatly vidim, da ti je lepo zravn vaše pikice...naj le bo skoz tako pridna...če bo najin otrok po naju pol tut ne bova mela problemov, sva bla oba pridna ko angelčka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:21:41
|
|
|
|
tatly
|
no trezika midva nisma nevem kaj pridna tak da nevem po kom je aja bodoca mami-dobrodosla...ja res ze gres proti koncu kaj te lahko vprasam je to tvoja prva nosecnost?klko pa si stara?jah sem radovedna gdaj gremo na kavo??????????????????????????
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:22:02
|
|
|
|
tatly
|
aja sok...nesmem kave pit
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:22:37
|
|
|
|
TinaV*
|
Hej pupike ! Eno vprasanje mam ce slucajno kera ve :) kje naj kupim zeleno dekico ...bemtis ce je nikjer ne najdem,pa rabila bi jo ...prosim vas ce veste za odgovor.... Ja trezika vem kje mislis,ampak niti priblizno mi ni jasno kam spadas oz.katerega podgorcana si omrezila
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:23:31
|
|
|
|
petra *k
|
vidiš tatly, dobro da mamo tebe. nobena se ne spomni, da bi že bil čas za kavo oz za malo druženja. nebi blo slabo,ja.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:26:30
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, kaj v baby centru al pa pikapolonci je ni??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:31:33
|
|
|
|
tatly
|
bodoca mami-jaz mam zeleno dekico ampak ni bemtis---hmmm kaka pa je to?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:33:17
|
|
|
|
TinaV*
|
hehe bemtis je namesto kake gdre besede .....a mi prooooooooossiim poves kje si jo nabavila oz kje naj do nje pridem...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:38:04
|
|
|
|
TinaV*
|
hm...koliko vem ni ne v baby centru niti v pikapolonici,tam mi je celo ena starejsa gospa prodajalka rekla da take dekice (zelene) ne obstajajo ,tak sem se smejat zacela da ji je kar nerodno postalo...gledala sem celo varianto da dam po narocilu naret ampak ce niso lepe(vsaj meni ne)...ker pa mam vozek v zeleni bi rada mela tudi dekico tako...ce pa nebo mogoce pa bom pac mogla nevem belo al kako kupit....grem pa danes v pikapolonico vprasat ce se jo da slucajno narociti kako....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:41:02
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, tudi jaz mam zelen vozek, samo nisem še razmišlala tak daleč da bi mela tudi zeleno dekico. jah zaj pa jo bom tudi jaz te iskala. tak da kera jo prej najde, naj javi,ok?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:45:02
|
|
|
|
TinaV*
|
Ce jo najdem javim takoj,se prej pa jo sebi kupim ker jo iscem ze 2 meseca sigurno...mislim da je ze cajt da jo najdem ker za mesec dni jo bom pa ze rabla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:50:54
|
|
|
|
petra *k
|
pa kak je te nigi nebi meli?? to mi ni jasno. sicer še midva nisva šla v nabavo takih stvari, grema naslednji teden. pa tudi v posteljci mam zeleno rumeno prevleko, tak da če bi slučajno dekico rabla, bi tudi bla najboljša zelena, al pa rumena. nevem, kaj pa kik?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 15:54:29
|
|
|
|
TinaV*
|
Hja v kiku majo zeleno tanko kak papir ...eh posteljnino mam od aljaza je full dobra pa kvalitetna ampak draga malo prevec...Tudi meni ni jasno,da je tak tezko to dobiti kot da bi kaj zlatega iskala pa se to bi prej nasla...saj pravim na ptuju je se nisem vidla,bomo vidli kaj mi bo v pikapolonici rekla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 16:21:03
|
|
|
|
tatly
|
zeleno mi je prinesel tast ki dela v sparu jo je tam kupo ali dobil...nevem...glede postelnine midva sma dala 80e nasa mala pa noce noter ajat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 16:24:12
|
|
|
|
tatly
|
taka je
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 18:29:05
|
|
|
|
TinaV*
|
Full je lepa,ampak zame pretemna,ker je vozek svetlejsi...da vam povem ,v pikapolonici majo zelene ampak cudne barve,pa take res odstekane meni nikakve,ker bi rada mela navadno brez medekov pa tega gor...tak da na ptuju za mene koce ni,sem pa vzela od baby fehna malo prej tako lepo belo..oz tak vanili barve je...15€ pa full velka in mehka...ce pa kera najde nepotiskano svetlo zeleno pa mi naj se vseeno prosim javi...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 18:37:06
|
|
|
|
TinaV*
|
Nevem,ce samo jaz nisem vidla al pa se res se niste pogovarjale o tem...kje boste rodile? oz tiste ki ze ste kako je bilo....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 19:27:31
|
|
|
|
ada2
|
pozdrav! glede koce: takšno kot jo ima tatly imamo tudi mi, so jih dajali v šparu, če si kupil pampers plenice in robčke . pred kakimi 3 leti so imeli v mercatorju zelo luštne vseh barv, take ki so jih objemale plišaste živalice in si potem imel koco in igračko, in zelene so bile še posebej lepe, so bile take kivi zelene, pa žabica zraven, ful mehke, ampak bolj tanke, no take iz flisa. pred še več leti ( ja, sem že več kot 10 let na sceni otroških potrebščin) pa sem v velenju v trgovini zibka našla take prave koce ampak otroške velikosti in so bile tudi raznih barv, se spomnim, da so bile roza, modre, bele, rumene in zelene.... ampak jaz sem takrat vzela rumeno. kam bom šla rodit? najrajši v slovenj gradec, ampak očitno bom zdaj v tretje res morala razmislit o bližnji varianti, torej ptuj ali rakičan.... aja, baje, da se dr. jolič novembra vrača , torej resno razmišljam o rakičanu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 19:48:19
|
|
|
|
petra *k
|
čuj, ada če si zvedla da se jolič vrača, mogoče tudi veš, keri od ginekologov v ptujski bolnišnici je umrl?? ja bodoča mami, tudi jaz še zaenkrat grem na ptuj rodit, pa mislim da bo kar tak ostalo. pa ti?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 19:50:47
|
|
|
|
tatly
|
v porodnisnici ptuj je res super!!!vse pohvale za njih
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 20:29:14
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Sn glih prišla z večerje...mi je dragi palačinke spekel...njami zdaj pa grem počasi v posteljo kr jutri spet zgodaj vstajam...grem v mb...tako da se pišemo jutri enkrat proti večeru. Ve pa kr pridno čvekajte, da bom mela pol kaj za brati. Nočko...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.9.2008 21:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! končno sem prišla do rač. smo imeli akcijo, smo pucali shrambo in pripravljali stvari za odvoz kosovnih odpadkov. no znebila sem se nekaj čevlev . petra verjetno ve kaka muka je to za mene . pa še peglala sem do pol 9 pa aneja spat spravila in končno prišla na vrsto, da vas malo preberem. anej še je vedno bolan-no iz nosa mu teče, drugače vročine nima in je bil že danes v vrtcu. tatly jaz mam tudi tako dekico sicer jih imava mi2 kar lep kup. sem hotela met ta pravo, ki jo je kar težko dobit(vsaj lepo) in sta jo moja starša prinesla iz avstrije. pa tašča mu je kupila eno krasno iz flisa, pa to sva dobila v sparu, pa še eno sem mu kupila v sparu za 3eur. tak da ima kar celo zbirko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 8:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdaj punce, kje ste kaj? kavico smo že spili, zdaj pa veselo na delo. Lep dan,( danes ne bo tako hladno )
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 8:24:34
|
|
|
|
TinaV*
|
Jutroo punce ! Kako smo kaj? Smo se naspale? Jaz ne nekaj prevec ker sem mela nocoj neko sprehajanje skos sem bla na wc .... Ja glede kavice,pa lahko bi kera skuhala,ce ne bom pa jaz....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 17.9.2008 8:31:02
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro! jaz pa sem po dolgem času spala celo noč, niti enkrat nisem šla na wc. zaj si pa zajtrk pripravim, te pa v trgovino po stvari za kosilo, samo nevem še, kaj kuhati opet.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.