|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
14.9.2008 12:24:21   
ada2
samo na hitro, da se javim, ker imam celo norišnico doma, ko spravljam omare iz hiše.....ja, se je začelo pripravljat na "novo stanovanje"user posted image

Meta čestitke za Lovrotauser posted image user posted image user posted image user posted image

nič, dovolj počitka, šibam dalje škatle nalagatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
14.9.2008 16:57:44   
trezika
Dan!
JOj kako me to vreme utruja...sem že cel dan kot cotauser posted image  pa v glavi mi spet veselo razbija...tk da od današnjega dneva nimam nič...pa še sama sem, dragi delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
15.9.2008 7:37:12   
Anonimen
Dobro jutro!

eno user posted image , da vas segreje!
Imamo pa prev lepo "zimsko" vreme, kajne? Mislim, da je pri nas enih 8stopinjuser posted image
No Anej je bolan in danes ne gre v vrtec. tudi jaz sem nekaj prehlajena pa še spali nismo nič in bom kar fine volje danes.user posted image No nekaj bom probala vsaj nekaj nerest v službi, vsaj 2h potem pa malo diplome pisat, koliko se bo seveda poleg aneja dalo.
če pa nebo boljše pa gremo še k zdravniku. sedaj spi, je komaj pol 7 zaspal in upam, da bo še vsaj malo, ker drugače bo še siten.

no sem vam malo potožila!user posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.9.2008 9:57:01   
petra *k
dobro jutro!

da se vam malo javim po dolgem času. ja vreme je katastrofa, pa glih razmišljam, da samo en pulover dobim prek trebuha, bo treba po novo garderobo.user posted image  aleš pa moj brat sta včeraj sestavljala previjalno, jima je po dobrih 2 urah uspelo, tak da danes začnem prati cotike za Tio, in jih počasi zlagati v omaro.

lep dan vam želim, naredite si toplega, ker vreme ga nebo!!user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.9.2008 10:52:58   
tatly
ojjjjjjj....brrrrrrrrrrrrr kak je mrzlouser posted image user posted image user posted image glih zdaj ko sma z stello sami pa nemorema se it vozickatuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
15.9.2008 13:40:13   
petra *k
o, tatly.
zaj pa res ni za vozičkanje, kak je mrzlo. mislim da bomo mogli bunde počasi ven potegniti. hb midva mam v stanovanji fajn toplo, samo ko vun pokukam, pa je groza. jaz tudi zaj samevam, še eno uro,te pa pride brat iz službe, te pa mam celo popodne družbo. user posted image če že nobena od vas neče priti na obiskuser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
15.9.2008 15:43:26   
tatly
petra-ce je matej pri vama?pridi ti k meni na kavo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
15.9.2008 15:52:31   
trezika
DanDan!
brrrrrrrrrr kk je mrzlouser posted image user posted image  Sam čakam kdaj bom začela kihat pa kašljat...si bom mogla omaro preuredit, pa puloverje in pulije na plano vzet...kk brezzvezeuser posted image  pa glava me spet boli...pa tečna seeeeeeeeeeeeeeemuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.9.2008 16:01:02   
petra *k
ja tatly, matej je pri nama do nadaljnjega. nemrem na kavo priti, sem brez avta, peš pa veš da ne pridem dale, kak tu do time, pa še to komaj. pa niti nebi smela. tak da drugič ko bom mela avto, pa se z veseljem povabim na kavo. če pa vi lahko v tem mrzlem grete ven, pa komot pridete k nama. da si matej nagleda, kaj ga čaka novembra, strica.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
15.9.2008 16:55:00   
Anonimen
 kak smo vsi zmrznjeni!user posted image mene že celi dan zebe pa malega oblačim, da ga slučajno nebo zeblouser posted image
trezika zgleda, da je tak dan ko smo vsi tečni. no jaz imam tak že celi tedenuser posted image . anej je ful siten pa ata pa mama,... in še bi lahko naštevala. so pa otroci kar bolani v vrtcu, pa še jaz sem nekaj fasalauser posted image .
petra ne vem kak upaš do trgovine, jaz sem takrat samo do wc-ja pa nazaj upala. še hrano so mi v postelo prinesli, ne da bi še jim kuhalauser posted image
nič grem nazaj v worduser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1510
15.9.2008 20:39:49   
TinaV*
Lep pozdrav vsem !

Tudi sama sem se razveselila ko sem videla Ptujčanke/Ormožanke :) zivim namrec na Ptuju ...predviden rok pa imam 21.10.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.9.2008 21:06:35   
trezika
Pozdravljena bodoča mami in dobrodošla!user posted image user posted image user posted image  Vidim, da že greš proti finišu svoje nosečnosti...in kako se počutiš?
Joj, spet dežuje, pa saj ni res...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.9.2008 21:10:56   
ada2
pozdravljene punce!

dobrodošla bodoča mami, čestitke za user posted image

jaz grem pa na kavč uživat, ker se je naše detece očitno prebudilo in dela salte po trebuhuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.9.2008 21:18:16   
TinaV*
Hvala hvala punce :)

Moje pocutje je super odkar je nehalo vroce bit :D...drugace pa slabost v 3 mesecu je bla oooooooobupna ...drugo pa kaj naj recem UZIVAM v nosecnosti ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.9.2008 21:21:09   
TinaV*
Ej trezika mam eno vprasanje zate...tudi sama sem skoraj 21 let zivela v Podgorcih pa me zanima s katerega konca si....

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.9.2008 21:57:37   
TinaV*
ehh pa sem ostala sama user posted image ....nic grem pa se jaz pocivat saj sem itak gotova user posted image ....lepo panckajte

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.9.2008 8:31:45   
Anonimen
Dobro jutro!

Bodoča mami dobrodošla!
Spet je fino hladno zunaj, ne? Ja bo res treba zimsko garderobo na plan potegnit.
Včeraj se vam nisem nič javila ker sem kar hitro ugasnila rač. ker nekaj zafrkava in mi je vedno ko sem hotela kaj naret zablokiral.user posted image pa še zmantrana sem bla in sem kar hitro zaspala.
nič, je treba delatuser posted image
se pišemo!

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.9.2008 9:14:05   
ada2
dobro jutro!

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

jaz imam spet toooolko peglanja, pa se mi ne daaaaa........ vsak dan sem bolj lena, tak da se že sama sebi gnusimuser posted image

pa še en regal imam za spraznit do četrtka ko so kosovni odpadki.... eh, dela čez glavo, samo volje niuser posted image

rabim en pospešekuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.9.2008 9:54:54   
petra *k
jutro!

bodoča mami, dobrodošla. upam da boš pridna čveka kot meuser posted image

ada, saj sem jaz tudi mela toto obdobje, da se mi nič ni dalo. vso delo te bo počakalo, nihče drugi nebo namesto tebe, tak da le počasi...

jaz pa danes opet ne rabim kuhati, naju je tašča povabla na domačo kuro, fajn tašča, ne?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.9.2008 11:09:29   
trezika
Dan!
Sem prišla s potepanja po ormožuuser posted image user posted image  S taščo sva bli v šopingu, pa naslov sn si šla spremenit tk da sn zdaj uradno v podgorcih domauser posted image user posted image  Bodoča mami gor z brega sn, od pokopališča dalje, če ti to kaj pomaga.

In kaj boste danes počele...js bom verjetno spet lenarla...user posted image  dans si lahk privoščim, jutr pa tk grem zjutraj spet v mb za diplomo delat...

Uživajte pa se potem še kaj pišemo...

Aja, pa zobozdravnika mam spet danes, skoraj bi pozablauser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.9.2008 11:27:35   
tatly
ojjjjj...kak kaj?da se vam malo pohvalim da je moja pikica tak pridna da svolgam vse nardit---ja kak dolgo bouser posted image user posted image user posted image in kak ste kaj ve????????
deja kak je kaj anej je ze kaj bolse?
petra---jah danes bos doma????
aja kak pa je kaj meta??joj mi je take luste naredla da bi se sla enkrat rodit pa je nasa fraca stara komaj 14dniuser posted image user posted image samo noseca bi bla pa se enkrat............
ve katera kaj pomaga proti vetrom...moja pikica se tak mantra ko kaka...se mi kar smili kak pritiska

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.9.2008 13:27:05   
tatly
haloooo...kje ste babike???kaj ve mislite da bom jaz mela danes ko mam cas samogovore???????da nebom do vsake prisla pa jo dala prek koleneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.9.2008 13:28:17   
petra *k
o tatly, sem vesela, da sfolgaš vse polek stelle, tote sreče jaz verjetno nem mela, če bo po nama z alešemuser posted image user posted image user posted image

ja seveda bom doma celi dan, tak da prisrčno vabljeni...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.9.2008 14:02:22   
tatly
ja petra nasa princeskica zdaj spancka jaz pa veselo po rac strckam,,,,se kuhati ne rabim je od vceraj skoro vse ostalouser posted image user posted image te poklicem ce priletima

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.9.2008 14:10:30   
petra *k
no vidiš, kak ti je lepouser posted image  ja vi se kar oglaste če vam bo. jaz sem tak nonstop in cele dneve doma.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.