|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
6.9.2008 15:25:11   
lara light
Čisto sem vas zanemarila danesuser posted image ...se opravičujem!user posted image user posted image user posted image

Oh, o kako lepih teževah razpravljata naši nosečki...upam, da vama dnevi čimprej minejo in da bosta crtkali vajine otročičeuser posted image

Špelka, kje ga žuraš?
Sabsa, kako grejo injekcije? Kdaj bo user posted image ?

Prelepo soboto vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.9.2008 16:54:57   
mbd0411
Lara,tudi o tvojih se bomo kmalu.Tako pozitivno razmišlajm,da mora bit zdaj vsaj 1oo% uspešno.Res,mora ,mora....Držim pesti in upam s tabo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.9.2008 14:51:44   
spelka12
ooooj.
Midva se počasi pobirava s tal user posted image . Poroka je uspela, sem se končno naplesala enkrat v življenju ( me je moj z veseljem posodil ostalimuser posted image ). Vse je bilo super, nevesta je bila pa ulala lepa.
Zdej grem pa še mal spat, da bom jutri zgledala normalno v službi. Lepo nedeljo vsem.
lara joj kolk držim pesti
sabsa za tebe tudi
savinjka in mijavček, komaj čakam vajine štručke, da privekajo na plan.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 878
8.9.2008 11:22:15   
lara light
Špelka, kako sem vesela, da sta se imela lepo...se čuti, da si boljše volje, res sem vesela, da sta obrnila stran. user posted image
Hvala punce, da ste z mano. Res sem vesela, da vas imam. Koliko težav bi morala sama 'prebavit', tako pa ste vedno tu, me učite, me mirite, me spodbujate, me veselite. user posted image
Kako sem? Znaki? Ne vem, malo napihnjena še od postopka verjetno, še boleče prsi, majhni krči vsake tolko...nič takega, upam, upam,upam....Prelep dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.9.2008 11:20:35   
mbd0411
Živjo!

Kje pa ste kaj???user posted image

Špelka,jaz sem tudi bila na eni zabavi,kjer bi lahko ful plesala,pa si nisem upala,ker sem kot raca.Super,da sta se razvedrila.Čimbolj se sprosti,pa pozitivno v prihodnost.

Lara,kako si???

Neposredna povezava do sporočila: 880
9.9.2008 15:09:43   
spelka12
savinjka pol bi pa mogla na račke plesat user posted image user posted image .
Midva greva pa naslednji četrtek v Grčijooooo!user posted image user posted image user posted image  Tolk sem vesela, da grem končno nekam na morje. Včeraj sva rezervirala, danes pa dokončno plačat pa bo.

lara če ne boš prej izvedela kako je s tvojim pluskom bom tudi tam držala pesti za tebe in sabso tudi.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.9.2008 21:58:34   
lara light
Spelka, super odlocitev! Vesela sem, krasno! Uzivajata se za naju, ki je letos kot nactovano nisva videla ;(...hvala za lepe zelje in dobre misli...enako tebi srce moje, lepo se imejta, pozdravcek!user posted image

Mbd, racke bi pa res lahko plesalauser posted image , kaj te briga, samo da si okuser posted image ...jaz mal pohajam...saj kmalu pridem, lp tebi in tvojimuser posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 882
10.9.2008 12:40:59   
mbd0411
Špelka eno kartico iz Grčijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 883
10.9.2008 22:57:17   
spelka12
savinjka bom slike dala v album
lara a bo test kej prej a čakaš do 18? So že kakšni znaki?
Punce končno..................menstra je prišla. Tako sem vesela, da sem se kar zjokala.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 884
11.9.2008 7:42:35   
mbd0411
Špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Koooončno! Še dobro,da je zdaj prišla,da bo do četrtka že mimo.Grčija kličeuser posted image user posted image user posted image
Ja,seveda daj slikce v album,da tudi me imamo kaj od Grčijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Saj to sem mislila.Pač rečem kartico,čeprav moje sestrične vedno nekam hodijo,pa tudi rečem eno kartico pa le  in dobim potem kak lep spominek,kartice pa neuser posted image Da vidim slikco je pa tudi dovolj.user posted image

Lara,a 18.bo test?
Kar počakaj ne ga prej delat.Jaz bi še kak dan dlje čakala.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 885
11.9.2008 8:14:27   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Koooončno! Še dobro,da je zdaj prišla,da bo do četrtka že mimo.Grčija kličeuser posted image user posted image user posted image
Ja,seveda daj slikce v album,da tudi me imamo kaj od Grčijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Saj to sem mislila.Pač rečem kartico,čeprav moje sestrične vedno nekam hodijo,pa tudi rečem eno kartico pa le  in dobim potem kak lep spominek,kartice pa neuser posted image Da vidim slikco je pa tudi dovolj.user posted image

Juhuhu! user posted image user posted image  superuser posted image    Čakamo na slikiceuser posted image

Lara,a 18.bo test?

Test bo 18., draga savinjka in spelki, ker sem 16. in 17. na sluzbeni poti in lahko grem iz faze, če vidim plus in totalno zanmarim stranke in joj, bo cel kažin user posted image

Kar počakaj ne ga prej delat.Jaz bi še kak dan dlje čakala.
O, to pa ne, kdo zdrži user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 886
11.9.2008 14:02:22   
spelka12
Jest tudi nisem nikoli zdržala do uradnega datuma. Sem že ene 5 dni prej na palčko lulala.

Neposredna povezava do sporočila: 887
11.9.2008 19:36:18   
lara light
user posted image  ti, ti, ti...še malo pa bosta uživala v Grčiji!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.9.2008 10:19:11   
Mijavček
Oj punce,

sem sam na hitro preletela kaj ste načvekale. Špelka gre v Grčijo user posted image user posted image user posted image , al je že šla, no vsekakor leeeeep dopust želim in da prideta nazaj kot novauser posted image .

Larči, kako pa kaj tvoje počutje? Še malo pa bo.

Mbd, kako pa pri vas? Se že kaj pripravljate na dan-D?

Meni je včeraj prim, Cerar napovedal, da bomo otročka "ven zbezali" (njegove besede), verjetno že čez 14 dni. Mal počasi rasteta in je rekel, da jima bo zunaj bolje kot notri.user posted image  tole mi je bilo kar naenkrat udarec po glavi. Še prihajam k sebi. Pa straaaah me je; kako bom rodila, še bolj pa kaj bo z otročkoma, ko sta še tko mejhnauser posted image  1400 in 1600 g. Primarij meje sicer miril, da tud če se danes rodita, ne bi bilo nič hudega ampak mene tako skrbiiiii.

Neposredna povezava do sporočila: 889
12.9.2008 11:52:55   
lara light
Mijavček!!!!user posted image  Nikar paničarit. Kot je rekel zdravnik, otročka sta dovolj velika že danes. Bosta pa še zrasla. Verjemi meni... iz skoraj prve roke. Imam nečaka, danes 8 letna, ki sta imal cca 1 kg, ona še malo manj, pa polbratca in sestrico, tudi dvojčka, še precej manjša, kot sta danes tvoja, rojena. Danes imata 4 leta. Vsi štirje so prelepi otroci, nič manjši od sovrstnikov, v ponos meni, tetici in sestriciuser posted image .
Vse bo ok. Samo sprosti se. Ko bo napočil čas, bo. Saj smo vedeli, da bodo prej. En mesec prej je normalno pri dvojčkih. Mislim nate, bodi močna, saj si vedno dokazala, da si steber-hrast!user posted image

Jaz sem ok. Malo me špika, res malo, pa napihnjena sem že ves čas in boleči joški vse od postopka...iščem znake, čakam na testuser posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.9.2008 21:18:41   
mbd0411
Mijavček!
Če G tako pravi,potem bo že držalo.Razvita sta že dovolj in z njimaa bo vse ok.
Kaj pa naj jaz rečem,ko je moj bil prejšnji teden na pregledu že skoraj 3 kg težak,pa me še čaka 1 mesec?Spet bo veeeeeeelik.Kot prvi ali še več.Prvi je imel 4080g.

Lara
komaj čakam tvoj test.Držim pesti,da bo rezultat kot je treba.Pa ne prehitevaj s testom,kar lepo počakajuser posted image
Špelka,ti pa boš verjetno že kmalu spakirala.Še v mojem imenu se naužij Grčije

Neposredna povezava do sporočila: 891
13.9.2008 8:24:25   
lara light
user posted image  kavica punce!
Savinjka, a vprašava špelko, če naju vtake v kak kuferuser posted image ...jaz bi tudi grčijo...špelki, uživajtauser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz čakam test...bog daj da ga dočakam in da se ne ulije prejuser posted image
lep dan vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 892
13.9.2008 21:52:42   
mbd0411
Špeeeeeeeeeelka,a maš tak velik kufer za naju z Larouser posted image user posted image user posted image ????
Lara,ne prehitevaj s testomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poočakaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joj,kako si želim uspešnega testa.Koooomaj čakam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
14.9.2008 7:36:48   
lara light
Savinjka moja in ostale, nedelja je, dobro jutro vsem in kavica čajček...po želji, prihajam!user posted image user posted image
Hvala za pikapoke!user posted image  Čakam, strpna sem, čakam!user posted image  Čakam že 10 let! Pa kaj mi bo par dni!user posted image
Spet en dan za muckanje in slastno razvajanje, uživajte!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 894
14.9.2008 11:10:32   
Mijavček
Ooooj punce!

Hvala za tolažbo. Sem že mal k seb prišla, tud po vaši zaslugi.user posted image user posted image user posted image

Lara, si bla pa zgodnja danes. Jaz sem bila pa zaspanka in si šele zdajle kavo kuhamuser posted image . Pri nas je tak zaspan dan. Lepo, da si strpna. Pomojem si bolj kot me, ki navojamo zate user posted image ; ne boš verjela, ampak jaz vsak dan pogledam katerega smo, ko prižgem rač., če je že dan za tvoj test....pa se mi zdi, da gre tako počasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
14.9.2008 19:20:10   
lara light
Oh, Mijavček moja, verjemi, da gre tud meni počasi. Bolj kot počasi pa narašča tisti presneti, neizbežni strah, da se bo prikazala...upam, da kmalu zagledam plusek! Hvala muca macastauser posted image user posted image , čuvaj sebe in tvoji dve štručki!

Jupi, pravkar sem dobila sms, moj prijateljici se je kot tretji otrok rodila EVA!!!user posted image user posted image user posted image  55 cm, to bo prava dolgonoga lepotica!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 896
14.9.2008 21:13:25   
sabsa
Pozdravček punce!

Sem imela pester vikend in se nisem veliko oglašala, danes pa imam že cel dan glavobol. Sedaj je končno bolje.
Lara light ... še malo, še malo in veselile se bomo s tabo. Sedaj te pa res deli le še nekaj dni od rezultata. Saj čas kar hitro mineva, ne? Čakamo ... mislimo nate ... in držimo pesti.

Mijavček prepričana sem, da zdravniki vedo, kaj počnejo in da ne bodo z ničimer ogrozili tebe niti tvoja otročička. Kar pogumno. Verjamem, da se bo vse dobro končalo in da nas boš kmalu razveselila s slikcami tvojih dveh sončkov. Z mislimi sem s tabo prav vsak dan.

A je naša Špelka že odpotovala v Grčijo? Upam, da ima boljše vreme kot je tukaj. Naj uživa maksimalno.

Mbd0411 tvoj rok se tudi hitro bliža, ha? Si že kaj nestrpna? A si ti že doma na porodniški ali še delaš?

Bliža se tudi moj prvi uz. V sredo, če bo vse ok, dobim še dodatno municijo.

Neposredna povezava do sporočila: 897
14.9.2008 21:52:55   
mbd0411
Sabsa,živjo.
Ja meni se bliža dan D.Še mesec dni,če ne že malo prej.Sicer še kar v redu prenašam,le spati ne morem.Naslednji teden ko je volilna nedelja še ne sme biti,ker delam,potem pa imam časuser posted image user posted image user posted image .A mislim,da ne bo toliko prejuser posted image user posted image user posted image .Že zdaj na pregledu je imel skoraj 3 kg.Delam pa ne več in sem že kar nekaj časa doma.Upam,da si ti v redu.Uz,pa naj bo kot je treba.user posted image

Lara
,odštevam dneve do testa in koooomaj čakam.In upam.....In....ti želim,da zagledaš tako težko pričakovan +....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Špelka??????Le kje je???A je že v Grčiji ali šele gre v tem tednu? Nisem čisto sigurna ali sem prav razumela.Špeeeeeeeeeelkaaaaaaaaaaaaaa.....!!!!!!!!!user posted image
Mijavček,lepo da prideš malo pokrempat k nam.Kako si????Kako ste??user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 898
15.9.2008 7:50:21   
lara light
Lepotičke moje, dobro jutro še tu! Sem naredila test, za poskususer posted image ...in je rahla črtica. Poglejte v album, upam, da je to to!

Sabsa poročaj, in vso srečo na UZ!
Lep dan vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 899
15.9.2008 12:29:40   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lara,kupi še kak drugi test in počakaj no še kak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Te črtice ni,če nič ni,če je malo pa tudi ne veš za sigurno.Je pa že možnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa kar danes naredi še enega,ker sem neučakana,da je kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.