|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
2.9.2008 13:40:37   
sabsa
Lara light joj, upam, da ni res tako hudo. Saj veš, da potrebuješ samo enega dobrega, ne? Upam, da bolečine hitro minejo. A te je pri punkciji vedno tako bolelo?

Jaz začnem s špikanjem jutri, imam dolgi postopek.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 851
2.9.2008 21:14:01   
mbd0411
Lara,ubogo dekle.Upam,da je najhuje že mimo in da ne boli več.Sem mislila nate.
Upam,da si na bolniški in boš lahko počivala.Sprosti se.
Če lahko kje dobiš kambučo (kambušo),bo ne bilo slabo.To je goba,ki raste v čaju...Ne poznam ravno celega postopka,je pa za vse take težave,ki so naše.
Drži se.
Zdaj pa grem počivat,ker tudi mene boli križ kotuser posted image ,pa v medenici me trga,pa,pa,pa.....user posted image

Lahko noč

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 852
3.9.2008 10:27:47   
lara light
Špelka, oj, kako si ti? Delaš veliko? Dolg postopek sem imela.
Sabsa, prvič me ni bolelo, samo neprijetno mi je bilo, no malo je, a nič tako hudega.
Mbd, kaj je to zaena goba? Si bolje?
Tale punkcija pa...user posted image  še zdaj me vse boli.
Endometrioza je zajela jajčnike zgleda in namesto, da bi bila tam tekoča snov, je našel gosto zmes, ki je nikakor ni mogel potegnit ven. Številni vbodi, ni bilo konca, najprej je mislil, da aparat ne dela...bom govorila z njim, ko pridem k sebi.
Ju3 et, upam, da bom bolje in da predvsem da, me pikice čakajo..
Sem doma ja, saj še hodim težko, pa krče imam...
Lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 853
3.9.2008 10:53:12   
mbd0411
Lara če te zanima si nekaj preberi,samo verjetno ne boš kuhala sama tega čaja,pa to je treba stat pustit pa potem umivat samo je pa dobro za pit.Se s tem zdravi ženske organe,pa za hujšanje je pa za veliko stvari.Jaz sem jo pila 6 mesecev,vsak dan.samo so mi jo drgi pripravljali.Poglej malo na internet,boš neki stvari lahko prebrala.
http://www.m-dotik.com/Kombusa.htm

http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=1699

Nekaj malega tu preberi.
Škodit ne more

Neposredna povezava do sporočila: 854
3.9.2008 13:21:31   
spelka12
O lara user posted image user posted image user posted image . Mene je tudi zmerej tako bolelo a se spomneš? Upam, da bo kmalu bolje. Drugače pa ne, da imaš SAMO 3. Ti imaš CELO 3user posted image user posted image user posted image . Pa to je dobro. Če se od tega 2 oplodita bo tako veselje na zmagovalkah, boš videla. Pa tudi, če se eden oplodi bo žurka. Držim pesti. Kdaj pa imaš ET?
sabsa a je prva špika že padla? A bo?
savinjka a pa bo kakšna slikca še preden rodiš? Jest bi bušija.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 855
3.9.2008 16:33:33   
lara light
Špelka, ju3 imam et. Hvala, hvalauser posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 856
4.9.2008 7:41:52   
mbd0411
Lara..user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 857
4.9.2008 10:28:12   
spelka12
No lara, kolk piščančkov greješ? Enega, dva? Mogoče celo 3user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 858
4.9.2008 10:40:32   
Mijavček
Oj,

mal sem zamudila dogajanje.
Lara, sam tok, da veš, da sem jaz tudi s tabo user posted image

Ostale punce, tud na vas mislim. Lupčka vsem. Mwa!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 859
4.9.2008 12:22:48   
lara light
user posted image Mijavček, o lepoooo...to pa je spodbudauser posted image . Kako si?user posted image

Spelki, dva grejemuser posted image user posted image . Eden pa med zmrznjenčke...če bo posreči.

Mdb in vsem hvalauser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 860
4.9.2008 12:54:55   
Mijavček
O Lara, sem tok vesela zate, kar solzne učke mam.. ah ti hormončkiuser posted image .

Reci tvojemu, da naj velik kalamarov nardi, primeni je bila razlika med prvima dvema in tretjim, zmagovalnim, IVF-om ravno pri kalamarihuser posted image . Pa fajn se jih najej, ker pol ko boš noseča ti ne bodo več dišaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 861
4.9.2008 12:57:31   
Mijavček
Aja, mi smo uredu, živimo na izi in čakamo dan D.

A si kaj vprašala Reškota za endo, pa k te je tok bolela punkcija?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 862
4.9.2008 13:03:59   
lara light
O, sončece moje...samo da ste fajn. Ne manjka več dosti ...60user posted image

Sem vprašala in je rekel, da so v jajačnikih bile namesto foliklov ciste,  te pa so goste in tekočina ni redka...tako, da se je namatral. Danes pa je bil zelo prijazen z mano, še bolj kot ponavadi in me je vprašal, če je bilo hudo tudi potem...če sem počivala, če sem bolje...skratka zelo je bil nežen.

Zdaj se grem, po navodilih nabasat kalamarovuser posted image  
Bodi lepo in javi se še kaj...user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 863
4.9.2008 13:04:40   
spelka12
Oooooo lara sej sem vedela da bo šlo user posted image user posted image user posted image . To je pa res super rezultat, če so se vsi 3je oplodil.
Zdej pa kot pravi mijavček takoj na kalamare. PA men so med nosečnostjo še bolj pasal kalamari user posted image  kot ponavadi.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.9.2008 13:11:01   
Mijavček
O špelka, kako si pa ti?

Ja sej kar se hrane tiče, je pri vsaki drugač... evo jaz bi na začetku nosečnosti umirala za pašteto, pote je velik mesecev visdet nisem mogla, zdajle pa ravnokar mažem tretji kruh user posted image

Lari, to je pa res fajn da se je Reško potrudil. Mogoče je pa kaj RR bral? user posted image
Dober tek!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.9.2008 13:59:55   
mbd0411
No,takole je ta stvar;Pride bel dolgodlaki puhek iz ne vem katerega foruma končno k nam pogledat,pa čvek,čvek...čvekulje....Ko pa jaz strašim cele dneve tu in mi od dolgočasja rastejo sivi lasje,pa ni nobeneuser posted image
A kalamare boste jedle...mmmmmmmmmm jaz tudi,jaz tudi...user posted image
Lara,super ti gre,vsaj tako jaz to zastopim,drugače me poučite.
Če dva greješ,je to super in če bo vse kot treba bomo dva zibale????
Špelka,kako si mi kaj???
Mijavček,zdaj pa le malo tu ostani.Kdaj je tvoj pdp????

Takole,zdaj pa grem po fantiča v šolo,potem naloga....

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 866
4.9.2008 14:03:27   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

O špelka, kako si pa ti?

Ja sej kar se hrane tiče, je pri vsaki drugač... evo jaz bi na začetku nosečnosti umirala za pašteto, pote je velik mesecev visdet nisem mogla, zdajle pa ravnokar mažem tretji kruh user posted image

Lari, to je pa res fajn da se je Reško potrudil. Mogoče je pa kaj RR bral? user posted image
Dober tek!

user posted image user posted image user posted image  zna bit jauser posted image user posted image user posted image  njami so bili kalmarčki!user posted image

Spelka, hvala!user posted image  Ja v redu je tole  3/3, sej zadnjič sem imela tudi v redu oploditev 4 celice od 4-ih...upam, da se bo tokrat lepše izteklo.user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 867
4.9.2008 14:40:14   
Mijavček
No,takole je ta stvar;Pride bel dolgodlaki puhek iz ne vem katerega foruma končno k nam pogledat,pa čvek,čvek...čvekulje....
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

No,takole je ta stvar;Pride bel dolgodlaki puhek iz ne vem katerega foruma končno k nam pogledat,pa čvek,čvek...čvekulje....Ko pa jaz strašim cele dneve tu in mi od dolgočasja rastejo sivi lasje,pa ni nobeneuser posted image
A kalamare boste jedle...mmmmmmmmmm jaz tudi,jaz tudi...user posted image
Špelka,kako si mi kaj???
Mijavček,zdaj pa le malo tu ostani.Kdaj je tvoj pdp????

Takole,zdaj pa grem po fantiča v šolo,potem naloga....

O mbd, jaz pa berem tole prvo vrstico pa gruntam, kaj si misila z belim puhkom, potem pa ugotovim,...user posted image  (Ah, še vedno blond.)

Saj ne, da bi te ignorirale, jaz sem prišla mal pogledat kaj se dogaja in vidim, da je Lara v polnem dogajanju in sem jo prišla mal podpret. Drugač pa res na zanositev ne hodim velik... včasih berem tam na iVF kako punce upajo in držijo pesti, pa potem ne rata in potem se mi kar solze ulijejo.... (evo spet, pa sam pomislila sem)... vglavnem hormoni delajo 100 na uro in zgleda so spomini še preveč frišni... Tako, da se potem raje malo ognem tem forumu.

Drugač mam pa PDP 3.11., sam dvojčki so najmanj 2 tedna prej, ponavad pa tam nekje 36. teden. Tako, da zdaj čakamo in upamo, da bomo zdržali 3 v 1 vsaj do oktobra.

Kdaj maš pa ti PDP? Že kmal ane? In kako si ti?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.9.2008 15:43:43   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Če bo vse 100% v redu, aha, bosta dva...user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 869
4.9.2008 15:52:10   
mbd0411
Mijavček,poglej moj ticker.
Imam še 1 mesec,1 teden,1dan,torej moj pdp je 13.10. Že odštevamo.Drugače pa sem veliko pri oktoberkah.Oglasi se kaj.
Larauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,upamo na najboljeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 870
4.9.2008 20:23:31   
sabsa
Lara light user posted image ! Mi smo pa veseli, mi smo pa veseli ... po tistem pisanju po boleči punkciji sem bila tako žalostna, danes pa si mi polepšala dan. Sedaj pa držimo pesti, ne? Kdaj moraš dati kri? Naj se oba primeta. Kdaj si pa ti imela zadnjo laparaskopijo?

Mijavček kako lepo je, da si se oglasila. Ti si naše veliko upanje. No vsaj moje. Se pa hitro bliža tale tvoj porod ... veseli oktober ... tudi jaz sem rojena takrat.

Mbd tudi tvoj porod se hitro bliža. In kolikor vidim se dobro počutiš. Naj ti zadnji tedni čim hitreje in lepo minejo. Boš imela tehtnico, ha?

Špelka tudi tebe smo vedno zelo veseli. In upamo, da tudi tebi kmalu uspe, da si bomo potem kot nosečke izmenjevale vse mogoče ...

Na koncu še kratko poročilo ... danes je padla druga injekcija. Ah daleč je še do punkcije. In hkrati blizu možni nosečnosti.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 871
5.9.2008 8:35:05   
mbd0411
Kako ste mi danes punce???
Lara,Špelka,Mijavček,Sabsa....

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 872
5.9.2008 8:48:58   
lara light
Dobro jutro! Mbd, jaz sem v redu, hvala, čakčkam in lenarim...user posted image  Kaj pa ti delaš?

Sabsa, hvala. user posted image  Tudi sama sem bila zelo žalostna...zdaj pa upam na najboljše. Laparo sem imela jan 07. Kri? Najprej počakamo na pozitiven test, 18/9, potem pa kri in uz čez 2 tedna...bo še treba čakat...user posted image
user posted image  čestitam za 2. šikco...hitro bo šlo, naekrat pride veliki dan...mirno roko, nič živčkov in same lepe misliuser posted image

Lep dan punce!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 873
5.9.2008 9:28:54   
Mijavček
Lara ma pa novo slikco! A je to punčka z dvema muckoma?
Sem se lihkar privlekla iz pojstle do rač. pa sem še brez očaluser posted image  
No važno, da mam že dve žemljici v želodčku. To je neverjetno, koliko lahko pojem, pa nisem šla zadnji mesec niti 1 kilco gor. Tamaledva me bosta čist ožela.

Sabsa, tudi jaz sem rojena oktobra, če bosta pamžka zdržala 38 tednov, bomo lahko mel skupaj rojstni dan user posted image . Sam očka bo mogu vsak oktober mal mošnjiček razvezat user posted image
Ti se kar lepo špikej, pa nič še o punkciji ne gruntaj, tako mislim, da o celem postopku čimmanj gruntaš, vzami špiko kot en del zajtrka - običajen jutranji ritual (al pa večerni).

Mbd, kako pa kaj nosečniške tegobe (lulanje na 10 min?, brcanje v trebuščku, kot da maš olimipijsko reprezentanco not?,  zatekanje?, sindrom nasedlega kita?) Pri nas je tako nekako, sploh tole zadnje mi gre najbolj na živce... še spodnjih hlač si ne morem obleč kot človk, da o štumfih ne govorim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 874
5.9.2008 9:47:33   
mbd0411
Mijavček,se kar strinjam s tabo.Na wc ne ravno vsakih 10 min.samo,ko je treba je pa treba stopit,kar iz jasnega,brez pripravuser posted image user posted image user posted image
Bolijo me kolki,medenica,križ....Eh,bo že.Glede brcanja je pa res menda atletsko usmerjenuser posted image user posted image user posted image .Ja,glede oblačenja se kar strinjam.Se čudim tistim,ki imajo celo življenje bolj veliko kg in velike trebuhe,da jim to ne gre na živce.Te mesece se že da potrpet,samo,da pa živiš tako je pa malo krize...
Drugače pa malo lenarim,nekaj imam za zlikat.Danes gre moj sin prvič sam iz šole,z avtobusom in me kar trema daje.Postajo ima na sproti naše hiše,tako da kar skoči iz busa,a iz šole me skrbiuser posted image Bom šla verjetno oprezat za en vogal,potem pa hop v avto in
čakat na postajouser posted image .Točno neki takega bo.Kje je še ura 14:45user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.