lara light
|
Tinč in punčka dobrodošli! Punčka, hvala za čestitke. Moje E-kolegice so vama že lepo odgovorile. Popolnoma nam je jasno, da smo si različne. Ni pravil kdaj oz.koliko časa po laparo naj bi zanosile. Endometrioza je pri vsaki drugačna, napreduje z različno hitrostjo, zajema različne organe...predvsem pa razen zanositve in kontracepcije ni zdravila zanjo. Torej? Čimmanj mislit na to in poskušat živet! Jaz sem že preden sem izvedela za cisto (odkrili slučajno na pregledu 2006), živela precej zdravo v smislu zdrave prehrane. Potem sem se poslužila raznoraznih diet, kur, bioenergije, kopeli, posta 3 tedne in še in še...Non stop sem se ukvarjala sama s sabo. Od februarja prakticiram jogo 1x tedensko, mi je všeč, globje diham, sem bolj sporščena. A poleti sem malo spregla in si privoščila večkrat kaj mastnega, več sladkega, več smeha...lepo mi je bilo. Pripravljena sem bila na 2 IVF in zaenkrat sem prišla do plusa. Mislim, da je zagotovo hitrost postopka povezana z leti. Ko sem se jaz prvič oglasila pri Dr. Rešu sem imela 33 let...po klomifenu, me je takoj napotil na IVF. Nisem bila pripravljena. Šele čez 4 mesece sem privoljila. Pač sem rabila čas, da sem se o vsem pozanimala, sprijaznila, ne znam opisat...zame je bil to tak šok, od ciste dalje, da sem mislila, da me bo pobralo. Potem sem s tem forumom zadihala, prebrodila, spoznala, se učila, veliko naučila, se še učim in upam, da bom maja 09 zmagala! Vso srečo obema! Punčka, držim pesti za izpit! Pikovitek, morali bi it imaš zs. Mbd, predlogi: Kristjan, Vid, Mark