Mijavček
|
No,takole je ta stvar;Pride bel dolgodlaki puhek iz ne vem katerega foruma končno k nam pogledat,pa čvek,čvek...čvekulje.... IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 No,takole je ta stvar;Pride bel dolgodlaki puhek iz ne vem katerega foruma končno k nam pogledat,pa čvek,čvek...čvekulje....Ko pa jaz strašim cele dneve tu in mi od dolgočasja rastejo sivi lasje,pa ni nobene A kalamare boste jedle...mmmmmmmmmm jaz tudi,jaz tudi... Lara,super ti gre,vsaj tako jaz to zastopim,drugače me poučite. Če dva greješ,je to super in če bo vse kot treba bomo dva zibale???? Špelka,kako si mi kaj??? Mijavček,zdaj pa le malo tu ostani.Kdaj je tvoj pdp???? Takole,zdaj pa grem po fantiča v šolo,potem naloga.... O mbd, jaz pa berem tole prvo vrstico pa gruntam, kaj si misila z belim puhkom, potem pa ugotovim,... (Ah, še vedno blond.) Saj ne, da bi te ignorirale, jaz sem prišla mal pogledat kaj se dogaja in vidim, da je Lara v polnem dogajanju in sem jo prišla mal podpret. Drugač pa res na zanositev ne hodim velik... včasih berem tam na iVF kako punce upajo in držijo pesti, pa potem ne rata in potem se mi kar solze ulijejo.... (evo spet, pa sam pomislila sem)... vglavnem hormoni delajo 100 na uro in zgleda so spomini še preveč frišni... Tako, da se potem raje malo ognem tem forumu. Drugač mam pa PDP 3.11., sam dvojčki so najmanj 2 tedna prej, ponavad pa tam nekje 36. teden. Tako, da zdaj čakamo in upamo, da bomo zdržali 3 v 1 vsaj do oktobra. Kdaj maš pa ti PDP? Že kmal ane? In kako si ti?
|