lonja
|
Evo mene, srečko , trenutno sicer na bolniški, me je fejst matralo 8 urno sedenje, pa sem prosila zdravnico za tri dni počitka. In full paše. Ste se kr malo razpisale, fino. Bobika, super za kratke morske počitnice. Verjamem, da je Manca full uživala v vodi, tudi Ajda je čist obsedena z vodo, sva morala na morju kar kako finto uporabit, da sva jo spravila iz vode, ponavadi je kak sladoled najbolj palil . Za srečanje pa sva tudi midva z Ajdo. Če bo čez vikend, mogoče še bolje, čeprav bova verjetno sami brez , ki izkorišča vsako prosto minuto za delo na naši hišici. Liju, vidim, da so skoraj vsi ta drugi bejbiji velik bl dobrovoljni kt so bili naši ta prvi . Pa sej ne vem, al pa se nam to samo zdi, ker me manj kompliciramo. Takle cajt vem, da sem pri Ajdi že full zlagala cotke, pa pospravljala, letos pa se mi sploh nič ne da. Sicer pa imam še nekaj časa. Alenkica, oglasi se kaj, da te začnemo družno preganjat v porodnišnico . Shooo, tudi mi smo neuspešni, kadar želimo spravit Ajdo spat, čeprav pri varuški vsak dan spi in to uro in pol. Ob vikendih spi samo v avtu, če se kam peljemo . Tinkamiška, dej oglasi se tudi ti kaj, vsaj jaz te zeloooo pogrešam . A ste ta vikend doma? Baje, da bo slabo vreme, bi se lahko kaj videli, a? Pri nas nič posebno novega, včeraj je bila tudi Ajda na bolniški, se ji je nekaj spustilo v ustih in smo imeli eno tako zelo čudno noč brez spanja, z jokom. Ampak je dans že veselo odkorakala v varstvo novim dogodivščinam naproti. Smo pa čez dan zdaj že čist brez pleničk, tudi kakat je začela na školjko, kar je trajalo kar dolgo, da je osvojila, ponoči pa imamo še vedno pleničko. Čeprav je zjutraj večinoma suha . Lepo se imejte in pišite pridno še naprej. No, jst grem
|