Rahelca
|
Takole, pa mi je uspelo. Sem vas malo preletela, vaše pisanje mislim. nekaj časa je bilo pravo mrtvilo, pa sem se bolj zadrževala na forumih za dvojčke. Sem vredu, edinokronično neprespana sem, kot Taši. Danes dan ob enih dvojčka v varstvo, do štirih imam čas za spanje, preden grem po Saro. Naša renovacija hiše v Trzinu se bliža koncu, Božič bomo praznovali že tam. Komaj čakam. V enosobnem stanovanju je kriza, Sara se ponoči zbuja, dvojčka napenja. Zdaj sta že vredu, prejšnji mesec je bila malo kriza. Sara je zlata punčka, res je postala pridna. Dvojčka ima rada, pomaga mi. Tudi ona je šla v skupino z letniki 2005, zelo uživa in je prava klepetulja. kar je že od nekdaj. Edino pri miru ne more dlje časa sedeti. Ne vem kako bo v šoli. Ampak do tam je še daleč. V vrtcu redko spi, ker se ji toliko dogaja. Kriza je potem popoldne, ker postane tečna. Zato gre kar zgodaj spat. Sem vzpostavila red in ob osmih vsi spijo. Pogosto tudi jaz. Sem videla, da ste se menile za srečanje. če bi bila sama, bi zagotovo prišla. Moj je bil ta vikend po dolgem času z nami, drugače cele dneve dela. Jaz sem se navadila, da sem sama. Mi kar znese. Včasih je kriza, ampak....Malo imam težav s spanjem dvojčkov. Eden spi, drugi je buden. Zdaj slučajno oba spita. Rija, kako je Tinkamiška? Nič se ne javlja? Bobika sem prebrala na drugem forumu o tvojih težavah s spanjem malčka. A je kaj bolje? Pikica, oglasite se kaj. Za ostale ne vem, vem pa , da ste me nekatere pogrešale. Se še oglasim, sem vesela, da je naša stran zopet zaživela.
< Sporočilo je popravil Rahelca -- 22.9.2008 10:56:30 >
|