lonja
|
Dobro jutro, no, končno ste se malo razpisale , fino... Rija, vidim, da ste ful uživali, joj, Ajda bi bila tudi čist iz sebe, če bi lahko takole futrala žirafe. Sloni in žirafe, to sta dve stvari, ki jo čist vržejo iz tira, tako da sva s T. že prava mačka v risanju žiraf in slonov . A obstaja kaka možnost, da se še kaj vidimo do konca leta? Je moj včeraj dobil odločbo po novem plačnem sistemu, sva jo oba prebrala, pa je nobeden ni prav razumel, pol je pa izjavil, da klinc, če bo pa plača zdej nižja, se bo pa on z Rijo zmenil za kak biznis. Alenkica, tudi Ajdo počasi pripravljamo na prihod še enega člana, včeraj sem jo tako zlo previdno vprašala, če gre z mano izbrat par bodijev za dojenčka in je bila čist navdušena. Da o tem, da dobivam take lepe lupčke na trebuh, niti en zgubljam besed. Moja pupa ! Renan, tudi Vladimir se je ful potegnil, pa kake fletne kravžlčke ima. Naj te pa potolažim, tudi Ajda ima še vedno pleničke čez noč. Se moram pa pohvaliti, zgleda da smo se znebili strahu pred kakanjem, zdej vsak dan pridno kaka na stranišče in ponosno pove, da je naredila veliko ''baso''. In seveda jo zdej za ta podvig že par dni nagrajujem s kakim bonbončkom . Rahelca, ku, ku, kje pa ste. Lupčka za vse tri, Saro, Ano in Jana! Lep dan čisto vsem, še posebej našim dvojnim mamicam, Shooo, Bobiki, Liju, AjdiN in seveda Taši.
|