lonja
|
Jutro, Renan, kak se te en bomo spomnile, ne lomi ga no...Sam res ste ratale vse nekam lene za pisanje, mogoče je temu krivo poletje, kaj pa vem . Skratka uživajte na morju ful, mi tudi gremo jutri in se že vsi trije močno veselimo. Če bo vreme zdržalo, bomo nazaj v službi 21.08. Potem pa še dva meseca službe in začnem s porodniško, se že veselim. Kam pa greste na morje, a kam daleč? Aja, glede kakanja, pri nas je tudi cel hudič, ko je treba kakat. Tak jok, da mi para ušesa, imam občutek, kot da jo je strah. Rata pa kr nervozna takrat in ponavadi vem, da je to zaradi tega, ker hoče kakat. No, takrat jo dam na školjko in ko ji rata, ji seveda navdušeno ploskam, pa kak bonbonček dobi za nagrado. Da pa bi prosila takrat za planico, to pa še nismo poskusili. Shooo, lepo da se imate fajn v četvero in pridna Neža, da je kar tako lepo opustila pleničko . Fiona Apple, naj se vam črtica čimprej prikaže, bom držala pestke za vas . Alenkica, naj ti vroči dnevi čim lepše minejo. Malček me spomin daje, kdaj točno imaš ti PDP? Taši, mal se odpočij in pridi kaj počvekat z nami. Če pa boste slučajno kak dan ali dva v Baški, pa pošlji SMS, da se dobimo na kavici, OK ? Tako, deklice, lepo se imejte čisto vse, pa se slišimo po dopustu, upam, da boste kaj čvekale vmes.
|