Taši*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Se pa full velikokrat spomnim na Taši, kako je jamrala in nam ostalim nosečkam govorila kako je hudo . Nič se ni zmotla, zato me ona verjetno najbolje razume . Sedaj je pa že bolje a ne Taši? Uuuuu, zdej je luksuz! Vse je poplačano! Pikica*, ti tega mogoče ne občutiš tako intenzivno kot sem jaz, ker si imela Zojo ves čas v varstvu in delo samo z Lovrotom dopoldne. Meni bi bilo sigurno veliko lažje, če bi imela samo Jureta doma. No, sej sem se sama odločila ne dat Špele v vrtec, iz večih razlogov, ampak je drugače, veš. Kar se tiče tega, da je drugi otrok manj problematičen od prvega je pa pomoje veliko na tem, da mi pri drugem manj kompliciramo. Shooo, jaz nisem nič gledala navodil, koliko adaptiranega mleka naj bi otrok dobil, samo navodila za pripravo. Kmalu sem se naučila, koliko spije na obrok, in ko je bil lačen, je spet dobil. Za soboto resnično upam, da bom pri močeh vozit. Za v MB me še ni strah, za nazaj pa fejst, da ne bi zaspala za volanom. Zadnjič sem šla v MB sama z otrokoma in mi gor ni bil problem vozit, nazaj sem pa komaj pripeljala in se morala vmes ustavit, da sem zadremala za 15 minut, ker sem kar kinkala za volanom. In glede na to, da sem sinoči delala do 3h zjutraj, danes sem že od 9h zjutraj v službi in imam spet do 3h ponoči, pa jutri spet od 9h zjutraj do 2h ponoči, se sprašujem, če mi bo zneslo v soboto vozit. Bom videla, kako se bom počutila. Upam, da vas pridemo pogledat.
|