|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
15.9.2008 9:52:55   
rija
no, moj mulči je že tudi spal v svoji sobi....niti ni hotel v spalnico....user posted image  samo kaj, ko si je to zmislil ravno v največji vročini, ko ni bilo spati drugje kot v spalnici, kjer je vsaj 5 oken da se malo zrači....v njegovi sobi ni bilo zadihat....pa se je samo zbujal...

imamo pa ta plan zopet zdaj, ko se je malo ohladilouser posted image

posteljice nismo kupili, pač pa smo dali samo tavelik jogi na tla, obložili s pojštri, ker moj mulček spi kot helikopter in me je ful strah, da bi ga vsako noč hodila pobirat s taluser posted image user posted image

pikica: ikea rulauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.9.2008 10:11:24   
alenkica
Pikica: Soba je res lepa,
Komaj čakam, da bom tudi jaz tako lepo opremila Juretovo sobo.

Glede vrtca: po eni strani sem vesela, da je tako. Bom še eno leto malo več z Juretom, itak bom še jokala za temi časi,ko sem bila skupaj z njim. Če pomislim, da bo šel že kmalu v šolo user posted image .

Ajda: super za službo, da jo imaš tako blizu, to pa mora biti kar fajn, a ne?

Neki bi vas prosila: Mi lahko napišete kak lep verz za sms ko ste domače in prijatelje obvestili o rojstvu user posted image .

Pozdrav pa držte pesti, da bi šla že jutri rodit. Ima moja sestra roj.dan pa še oba bi imela na 16.
No, hec, resnica je v tem, da je danes polna luna in komaj čakam da zagledam najinega dojenčka, pa tudi to, da se znebim trebuha.

Joj, kok vam težim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.9.2008 12:58:19   
lonja
Alenkica, držim pestke, da bi polna luna delovala kot želiš. Jaz sem pravkar izvedela, da je zjutraj rodila sestrična v Avstraliji, fantka, imena pa še ne vem user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.9.2008 15:57:11   
lifcsi
Srečanje  morda pa bo tudi nam 3 uspelo uloviti srečanje v soboto. Upam!

Vrtec  mi imamo z našim do sedaj zelo dobre izkušnje (trkam). Med drugim so nas vzgojiceljice spodbudile, da se naj nič ne bojimo sneti pleničke med spanjem. Uspelo nam je celo, da so Taro prestavili v skupino više (od 3 do 6 let). Sedaj uživa z "velikimi" otroci. V vrtcu ji je res fajn, saj po 1-mesečnem dopustu ni hotela biti z babicami doma. Raje je šla v vrtec.

Babici sta pa njej trn v peti. Enostavno nobene od njiju že nekaj časa ne mara. user posted image To pa moramo še pogruntati.

Alenkica   psihično se pripravi in bo šlo. Želim ti, da čim hitrje.

Sicer pa na našo pobalinko moramo imeti ves čas na očeh, ker je tako samozavestna, da bi že kar zdaj šla sama v svet. user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
16.9.2008 7:42:17   
lonja
Spet imam častno nalogo, da nas dvignem na prvo stran....user posted image

Izvolite, za vse user posted image , da se boste zbudile in kaj lepga napisale user posted image .

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
16.9.2008 8:03:40   
pikica*
Dobro jutro!

Kavico bom preskočila, ker me je včeraj nekaj zagrabilo in sem večino dneva bruhala in driskalauser posted image . Danes je že boljše, ampak želodec raje malo čuvam.

Alenkica, upam, da je polna luna delovala in zdaj že počivaš v P.

Zoja je bila včeraj prvič v vrtcu in je bilo malo krize. Se je doma sama pohvalila, da je vsake toliko malo pojokcala, ampak je dodala, da gre danes spet tja. Seveda je bil danes spet jok. Upam, da se bo kmalu navadila.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
16.9.2008 14:08:56   
lonja
Daaaan,

Pikica*, upam, da je z bušijem že vse OK user posted image , pa ne da so se že trebušne viroze začele???

Lifcsi, super, da ste zadovoljni z vrtcem user posted image , fajn so te skupine, k so naši škratki ta najmlajši, lahk pobirajo vse pozitivne (no, mogoče tudi kako negativno) stvari od starejših otročkov. Tole z babicami me je pa presenetilo. Naša Ajda ima samo eno babico (druga je že umrla), pa na tisto je čist nora, čeprav pri nas še vedno bl zažge dedi (ja, kva češ, punca je prav usmerjena user posted image ).

Alenkica, a je imela polna luna kakšen vpliv user posted image ? Jst sem celo noč spala kt ubita, čeprav se drgač skoz nekaj premetavam in iščem najugodnejšo pozicijo.

Kje pa se skrivate vse ostale?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
16.9.2008 15:22:57   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Kje pa se skrivate vse ostale?

evo meuser posted image

no, jaz pa sem malega vpisala na popoldansko telovadbouser posted image
to bo tretji korak na pot samostojnosti brez mamiceuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
17.9.2008 7:44:02   
lonja
Jutrooooooo, zbudite se!!!!!

Rija, jst tudi skoz spremljam termine za telovadbo za naše škrate, pa bodo baje objavljeni šele konec meseca. Tudi pri nas imamo namreč presežke energije, ponavadi zvečer, ko je treba v posteljo user posted image . Včeraj si je dala duška, skakala po kavču, zraven katerega imamo postavljen orbitrek in vsakič, ko je skočila, je men srce skočilo vodoravno gor in dol. Pa ni pomagalo, še smejala se je zraven, user posted image .

Delno pomaga pri nas kaka kopel zvečer, pol se mi zdi, da malo hitreje omaga, ampak počasi dobiva kondicijo in tudi kopel več nima takega učinka. Ja, kaj čmo, rastemo......user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
17.9.2008 8:17:48   
pikica*
Dobro jutro!

Pri nas imamo tudi višek energije, ampak se pogosto dogaja, da ga Zoja porabi na Lovrotu. Potem mora pa ta revež trpet njene izpade. Računam, da bo zdaj, ko je v vrtcu, tega vse manj.
Jo pa moram pohvalit....včeraj je bila namreč drugi dan v vrtcu in je ostala kar cel dan. Nobenega problema ni bilo, tudi zaspala je brez težav. Zmotilo jo je samo to, da so jih vzgojiteljice potem zbudile. Je rekla, da so dvignile rolete in so moral vstatuser posted image .

Mi pa razmišljamo, da bi Zojo vključili na plesne urice. Res rada pleše in poje, zato bo to zanjo sigurno super izbira. Imamo bolj muzičke otrokeuser posted image . Lovro je včeraj začel prav kričat, ker je bil klavir zaprt pa še komaj doseže tipke, če stoji zraven. Potem sem ga pa posedla v stolček in dala zraven....in je bil problem rešen. Ves navdušen je začel igrat, vsake toliko se je obrnil k meni in se samo navihano zasmejal. To je poleg Zojine kuhinje najboljša igračauser posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
18.9.2008 7:51:25   
lonja
Spet ste vse nekam poniknile....user posted image . A se grejete pod kovtri al se vam samo ne da pisat???

Izvolite, eno user posted image  za vse, ki ste neprespane od pridnih otročkov, za vse ostale pa kr tako.

In naredite si lep dan!!!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
18.9.2008 9:08:56   
bobika
Eto mene, neprespano.
Smo imeli burno noč. Anžeja muči zadelan nosek. Je ful bogi. Ima katera kakšno idejo, kaj še lahko naredem pri tako micenem, da bo lažje spal? Razen seveda baby vaca, fiziološke, inhalacij (ki jih ne nočeuser posted image ).
Pri nas smo bili vsi prehlajeni, Anže je do nocoj bil kar dober, očitno je rabil najbolj dolgo, da se je še on nalezel.

Sem pa vesela, ker se je končno rešil bakterije v žrelu. Zadnji bris je bil končno vredu user posted image user posted image user posted image

Manca veselo hodi v vrtec. Ji je všeč, kot že lani. Doma pa ima neprestano napade joka. Kakor ni kaj po njeno se začne jokati. Ne vem, ali je to povezano z vrtcem ali je pač takšno obdobje. Kaj pa vaši, so tudi bolj jokasti postali?

Smo imeli tudi že prvi roditeljiski sestanek in sem bila pozitivno presenečena nad vzgojiteljicama. Sta mi všeč in imata kar zanimiv program, kaj bi naj vse počeli. So pa mešana skupina pol jasličnih (med njimi tudi Manca) in pol ostalih. V skupini jih je 14 od tega pol letnik 2006 in pol letnik 2005.

lonja, hvala za kavo.

Alenkica še nič ni javila, kako je.

Za srečanje se je nas pa kar nekaj zbralo. Upam, da se še katera pridruži.

lepo bodite

< Sporočilo je popravil bobika -- 18.9.2008 9:10:10 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
18.9.2008 9:48:14   
pikica*
Lonja, hvala za kofetekuser posted image . Kako pa kaj tvoje nosečniško počutje? Počasi se bližaš finišuuser posted image .

Bobika.....tudi pri nas imamo bolj cmeravo obdobje. Zoja začne za vsako malenkost (ki ni po njeno) jokat. Pa je lahko to čisto banalna zadeva, kot npr. čevelj, ki ga ne more obut. Upam, da bo kmalu minilouser posted image . Se je pa očitno te cmeravosti zdaj nalezel še Lovro. Čim ni nekaj po njegovo, je že jok. Ampak tist taprav užaljen jok. Itak pa vse stvari pobira od Zoje. Seveda same neumnostiuser posted image . Zdaj mu je npr. blazno zabavno pljuvanjeuser posted image .

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.9.2008 10:14:11   
lonja
Pikica*, hm, počutje, sprašuješ? Prejšnji teden sem bila tri dni na bolniški, ker mi je tko full smotan pritiskalo vse skupaj navzdol. Nasploh se počutim veliko slabše kot pri Ajdi, trebuh je pa za 100% večji kot takrat, večkrat se hecam, da nosim slona, ne pa še eno pupko user posted image . No, ta teden se je naša user posted image  zgleda pomaknila nekam višje, ker se počutim bolje, na srečo. Delam še do 24.10., potem imam še mal dopusta. Rok imam sicer šele 09.12., ampak bo zihr prej, kakor je potrdil tudi 3D UZ. Računam, da bom tokrat novembrka, moj user posted image  pa navija za škorpijončka, kar pomeni, da bi moralo biti vse skupaj zaključeno do 22.11.2008. Bomo videli.

Glede joka pa, pri nas se bo verjetno začelo to obdobje po prihodu user posted image . Ajda na splošno ni jokavo dekle, bolj s trmo pokaže, da želi, da je nekaj po njeno. Ampak takrat zelo pomaga tipka ignore, ki jo po potrebi vključimo user posted image .

Imejte se lepo!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.9.2008 10:29:27   
pikica*
Lonja, kar se počutja pri drugi user posted image  tiče, mi je zgodba zelo poznana. Prvič ni bilo nekih hudih težav (razen tiščanja navzdol proti koncu nosečnosti), v tadrugo sem pa malo po polovici pristala na bolniški. Problemi pa praktično ves čas od nuhalne dalje. Ampak preživiš in pozabišuser posted image . No, upam, se plani glede škorpijončka izidejo (čeprav ti ga ne priporočam najbolj...je naša Zoja dvojni škorpijon v podznaku, zaradi česar je njena vzgoja pravi izziv).

Če še dodam glede cmeravosti......prej sem omenila samo cmeravost, nisem pa dodala, da gre z roko v roki s trmo. Kar izgleda nekako tako, da se punči skoraj po tleh meče in zraven tuli kot da ji kdo luknjo v koleno vrta. Zdaj je začela zraven še vreščat. Obup. Mi jo ponavadi v takih primerih pošljemo v sobo in ji povemo, da lahko pride ven, ko se bo pomirila.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.9.2008 10:44:55   
bobika
Kar izgleda nekako tako, da se punči skoraj po tleh meče in zraven tuli kot da ji kdo luknjo v koleno vrta. Zdaj je začela zraven še vreščat. Obup. Mi jo ponavadi v takih primerih pošljemo v sobo in ji povemo, da lahko pride ven, ko se bo pomirila.

poloplnoma enako je pri Manci. Groza. Dokler ni prišla v vrtec je prevladovala trma. Je zelo malo jokala. Sedaj pa vse skupaj. Pa najhuje je takrat, ko moram Anžeta uspavati. Ko že tak lovimo vsako njegovo minutko, da spi.
Kdaj pa jim bi naj to minilo? user posted image

Ja druga nosečnost je veliko težja. Res je, da pozabiš, ker te potem čaka še težje obdobje. Vsaj pri nas je tako. Upam, da bo tvoja druga pupi pridna in lepo jedla in lepo spala, brez problemov.
Meni se zdi, da se cel dan posvečam samo hranjenju in uspavanju. Pri obojem imamo probleme. Potem pa še prehlad in je kapa polna.

Se pa full velikokrat spomnim na Taši, kako je jamrala in nam ostalim nosečkam govorila kako je hudo user posted image user posted image user posted image user posted image . Nič se ni zmotla, zato me ona verjetno najbolje razume user posted image .
Sedaj je pa že bolje a ne Taši? user posted image

Komaj mi je zaspal in sedaj stražim, kdaj mu duda ven pade in kdaj se kam obrne, da vsaj nekaj prespi (ko ni prehlajen tega ne delam.)

< Sporočilo je popravil bobika -- 18.9.2008 10:47:03 >

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.9.2008 10:44:55   
srečica
Hej hej

Evo spet mene. Lepo, da ste se razpisale. Kar tako naprej.

Mogoče se tudi midva udeleživa srečanja. Ura? Koliko vas pride?

Naš Anže tudi v vrtcu zelo uživa in gre zelo rad, doma pa je cmerav in tečko, da je kar hudo. Sem mislila, da je Anže edini, pa vidim da so drugi tudi. Pri nas je vsak dan po vrtcu doma katastrofalno. MOramo ga nosit, na srehod hoče z vozičkom, se joče, da vsako malenkost, ki mu takoj ne uspe... pa kaj čem več pisat itak vam je to vse znano.

Pa še to: tudi midva ponovno razmišljava o novem družinskem članu, ampak se še vedno ne morem odločit. Vse me je strah. Nosečnosti., poroda, morebitnih problemov, ... z vsem se preveč ukvarjam... Dokler bom tako razmišljala bomo še dolgo samo trije... hehehhe. No bomo videli kaj bo prinese čas.

Lepo se imejte in maksimalno uživajte.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.9.2008 10:59:27   
bobika
zdravo srečica
točno tako je, če boš gledala na probleme, ne boš nikoli prišla do tega, da bi imeli še enga. Jaz sem se tudi ful bala.
Naj vaju čimprej preseneti +

Mi bomo verjetno okoli 16-16.30 prišli na pizzo.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.9.2008 11:13:10   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Ja druga nosečnost je veliko težja. Res je, da pozabiš, ker te potem čaka še težje obdobje.

Se pa full velikokrat spomnim na Taši, kako je jamrala in nam ostalim nosečkam govorila kako je hudo user posted image user posted image user posted image user posted image . Nič se ni zmotla, zato me ona verjetno najbolje razume user posted image .

Vidiš, jaz se  pa s tem ne strinjam. No, vsaj s tem, da je kot po pravilu potem še težje. Pri nas se z Lovrotom ni bistveno spremenilo. No, je več akcije, ampak da bi bilo huje....niti pod razno. Meni je šele zdaj jasno, kako lahko nekatere mamice zelo kmalu po rojstvu prvega otroka mislijo na novo nosečnost (ne, ne razmišljamo o tretjemuser posted image ). Ni problema, če imaš pridno dete. In mi imamo srečo, da smo naleteli na takšno umirjeno dušico. Lovro je res en tak neproblematičen fantič, tako da lahko čisto brez problemov rečem, da imamo bistveno več dela z Zojo kot pa z njim. Verjetno imamo srečo, vendar poznam tudi precej mamic, ki pravijo, da je drugi otrok veliko manj problematičen in zahteven kot prvi.
Da ne bo zdaj lonja čisto prestrašena kaj jo čakauser posted image . Pri nas je zdaj prav lušno in res bi bila škoda, da bi ostali samo pri enem user posted image .
Srečica....če boš čakala na pravi trenutek, ga ne boš dočakala. Ko boš začutila nekaj v smislu "mogoče pa bi imeli še enega....", je to to.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.9.2008 11:14:36   
lonja
Srečica, vi kar pogumno v akcijo za novega družinskega člana user posted image ! Držim pesti, da se hitro pokaže user posted image .

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.9.2008 11:19:07   
lonja
Pikica*, hvala za spodbudne besede. Veš, velik več se zadržujem pri decembrkah, ker je pač naša Ajda ujela december 2005 za rep in tudi tam imajo vse,ki imajo že ta drugega take neproblematične mulčke. Ko se dobimo na kakšnem čveku, ti mali fantiči čist lepo po vozičkih sedijo in se samo smehljajo user posted image . Prav užitek jih je gledat. tega od Ajde res nisem navajena, ker ona je bla skoz za akcijo, šele zadnje čase se občasno pusti celo kaj pocrkljati. Pa še to veliko raje pri user posted image  kot pri meni. Zato si tudi jaz želim eno tako bolj umirjeno detece. No, ampak, karkoli bo, bomo zelo zelo veseli.

Mogoče pa se potem čez nekaj let odločimo še za kakšnega...Če me ne bodo že prej leta in živci zj....user posted image .

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.9.2008 14:49:45   
bobika
ja super, da imate tudi takšne fajne izkušnje z drugimi user posted image user posted image user posted image . jaz sem rekla, da hujši kot je manca ne more biti. bomo videli. ona ni bila problematična kot dojenček je pa potem vse nadoknadila. mogoče bo sedaj obratno user posted image . že sedaj se pozna, da se raje carta anže, kot se je manca. pri nas je bilo veliko napora žal zaradi bolezni. samo saj ko mine na vse supaj pozabiš in si zapomneš lepše trenutkeuser posted image .

zgleda, da so te tri naše frajle (ajda, zoja in manca) kar podobnega karakterjauser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.9.2008 20:56:54   
shooo
ooooooooooooo mater. celo novelo mi je zbrisalouser posted image user posted image user posted image user posted image .
vam drugič napišem o dojenju, drugi nosečnosti, trmi , ihti.....
imam pa vprašanja glede adaptiranega mleka:
a ste se slepo držali navodila : 3obroka po 250 ml (ali pačkoliko že piše) naš bi pil po 100ml pa več krat.al je vmes žejen?koliko vode so vam pa spili?
a lahko adaptiranec počaka uro-dve?

joj joj, to mi je muka. evo to da smo pristali na adaptirancu je tudi posledica pomanjkanja časa in večnega ukvarjanja z nežo.mater

lp
a ja , neža tudi paše k ajdi , zoji in manci.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
18.9.2008 23:50:40   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Uuuuu, zdej je luksuz!user posted image Vse je poplačano!user posted image

Pikica*, ti tega mogoče ne občutiš tako intenzivno kot sem jaz, ker si imela Zojo ves čas v varstvu in delo samo z Lovrotom dopoldne. Meni bi bilo sigurno veliko lažje, če bi imela samo Jureta doma. No, sej sem se sama odločila ne dat Špele v vrtec, iz večih razlogov, ampak je drugače, veš.
Kar se tiče tega, da je drugi otrok manj problematičen od prvega je pa pomoje veliko na tem, da mi pri drugem manj kompliciramo.user posted image

Shooo, jaz nisem nič gledala navodil, koliko adaptiranega mleka naj bi otrok dobil, samo navodila za pripravo. Kmalu sem se naučila, koliko spije na obrok, in ko je bil lačen, je spet dobil.

Za soboto resnično upam, da bom pri močeh vozit. Za v MB me še ni strah, za nazaj pa fejst, da ne bi zaspala za volanom. Zadnjič sem šla v MB sama z otrokoma in mi gor ni bil problem vozit, nazaj sem pa komaj pripeljala in se morala vmes ustavit, da sem zadremala za 15 minut, ker sem kar kinkala za volanom.user posted image In glede na to, da sem sinoči delala do 3h zjutraj, danes sem že od 9h zjutraj v službi in imam spet do 3h ponoči, pa jutri spet od 9h zjutraj do 2h ponoči, se sprašujem, če mi bo zneslo v soboto vozit. Bom videla, kako se bom počutila. Upam, da vas pridemo pogledat.user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.9.2008 8:22:06   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Taši*

Pikica*, ti tega mogoče ne občutiš tako intenzivno kot sem jaz, ker si imela Zojo ves čas v varstvu in delo samo z Lovrotom dopoldne. Meni bi bilo sigurno veliko lažje, če bi imela samo Jureta doma. No, sej sem se sama odločila ne dat Špele v vrtec, iz večih razlogov, ampak je drugače, veš.
Kar se tiče tega, da je drugi otrok manj problematičen od prvega je pa pomoje veliko na tem, da mi pri drugem manj kompliciramo.user posted image

Taši*, absolutno se strinjam, da je lažje, če imaš enega dopoldne v varstvu. In tudi sama sem večkrat rekla kapo dol mamicam, ki imajo oba doma. Sem pa avgusta imela doma oba in sem probala tudi to plat. Je pa sigurno lažje, če veš, da bo to trajalo samo en mesec.

Sem imela napisano že celo klobaso pa sem si premislila. Rekla bom samo to.....ja, pridejo težki dnevi, ampak to je normalno. Pomembno pa je to, da je več tistih lepših. Pri meni osebno pa je mogoče lažje tudi zato, ker Lovrota sprejemam čisto drugače, kot sem sprejemala Zojo. Veliko sem se naučila, kar pa je najpomembneje...ob otroku sem se naučila uživat. In to ogromno odtehta.

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.