|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
18.8.2008 13:39:56   
katjandraž
Bizovik: danes okoli 16.30 sva se zmenili s Tananejko. Pa tinkatonka tudi najbrž pride, bom še sms-e poslala za vsak slučaj. Se vidimouser posted image !

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
18.8.2008 21:04:57   
*žaži*
..in punce kak je blo?? Ste se načvekale? Katere ste bile vkup?

Ps: Slikc se mi ne da limat...sm lenuh...kok je blo na morju in v Bosni drugič, ker se mi ne da pisat (sm lenuh)....kaj se pr ns dogaja pa, se mi ne da razlagat, zato, ker..................sm lenuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
18.8.2008 21:36:56   
tananejka
Čau!

Dans je bilo SUPER v Bizoviku.
Prisotne: Tinkatonka, Katjandraž, Beti1, Anuš in Tananejka pa še miljon drugih otročičev z mamicamiuser posted image . Čvekanja veliko....pravtako letanja za otrociuser posted image user posted image .
Prisebne: vse RAZEN Anuš je lenarla, ker je njena Klejči na dopustuuser posted image user posted image ....Anči, brez zamereuser posted image

Žaži: prideš naslednjič??...bomo se kakšen dan prej spomnile, da boš mela čas splaniratuser posted image

Dijouser posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
20.8.2008 16:34:48   
*žaži*
Jooodl jodl iiiiiihhiii! user posted image

Živjo punčare..kako? Bo? Pr ns kr bo user posted image uživamo še ta tedn dopusta...no midva z dragim...Aljaž je že v službi user posted image ...on zjutraj v službo, jaz in moj dragi pa nazaj v postlo user posted image user posted image user posted image user posted image ...no pol k se naspiva in nadremava in nastiskava greva na potep saj imava vendar kar 6 ur časa user posted image ..tako, da včeraj sva si šla pogledat nov kompleks zdravilišča Laško- nobl ni kaj...res lepo in dosti novih stvari, a je tudi zelo drago. No dans sva šla pa na Tour de Savinjska s kolesom. Luštnoooo mmmmm!
V Bosni je blo zelo lšn...nekaj posebnega....kr naprej sm se nažirala, sej na Rabu ni blo nč bolš...sm tut kr naprej jedla in sedaj na koncu pridelala KAR 2 KG!!! Ne morš verjet koliko kil ha? user posted image user posted image Ampak....js sm srečna user posted image ....zdej mam vsaj kej za prjet user posted image user posted image user posted image user posted image Kampiranje je bilo vrhunsko in na sploh življenje v njem...Aljaž je bil čist adijo....kaj mu je to pomenilo, da je lajhko zvečer zunaj z nami ob svečkah in čvekanju na ležalniku zaspal mmm...pa zunaj pod borovci jedu mmmm...res je blo lušn. No in vreme smo mel tak fajn, da nismo mogl verjet, skor mal prevroče že ob popldnevih.
V vrtec nazaj je bla pa mal kriza nazaj it...vsako jutro od pon dalje se joče user posted image , a kaj čmo...tak mora bit.

Tananejka: A ste šli kampirat? Kak blo? Ja seveda bi se pridružila na čvekcu z vami...sam mi morte to mal prej sporočit ne zadn dan. Ker js morm doma najprej sklicat konferenco, da se vsi priotni odločimo kako in kaj z avtom...šele nato pa lahko odpujsam.

FionaP: Kako je kaj vaša Nuša? Vse ok? Je blo na Krku lušn? Vreme smo mel pa fajn ne?

Katjandraž: Kako kaj Anina usteca? Je bolje? Se vredu celi? Sm pa fuul vesela, da gre s hiško vse tako kot mora bit user posted image Občasno, ko takole hodva na sprehode, se nama tudi pocedijo sline, da bi kdaj tudi midva gradila, ker v naših koncih nenormalno ljudje gradijo...hiške rastejo kot gobice. In so tko lepeeee mmmm user posted image   skor vsaka je lepa.

Beti: Tvoja dva poba sta pa pogumna. Aljažek je bil ponavadi v zelo nizki vodi s svojim coknpokom igrač. Če pa je že bil v globoki..tudi malo globlji od plitve se naju je držal kot klop. Pa je imel rokavčke.

Peli: Dej pokaž kakšno sobco mata tamaledva, pliiiiiiiiiiis!! Drgač ste vredu? Tale tvoj Aljažek je pa res živahn user posted image Kok je tamajceni fantek zdej star?

In kje so ostale punčare?? Anuš?????? Mončka, Neja, Princess, Mateja?????? Kje ste ve? Ne mi rečt, da tut berete ne več? Vsaj napište kako ste in tako....user posted image

Nč grem zdej še mal po netu...fino bodite
čaaw

< Sporočilo je popravil *žaži* -- 20.8.2008 16:35:27 >

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
20.8.2008 23:52:40   
Peli
Sam na hitrco - mi mamo ta tedn ful pestr, včerej smo s kolegico španceral po Bledu, danes smo bli v Kamniku, popoldan še pr frizerju, jutr me čaka pranje, nato peglanje, nabava, pakiranje...sploh ne vem kam bomo vse to kramo dal user posted image

Žaži - Urban je zdej str 4 mesece (mam ticker na nicku), ja slikce - morm poslikat, pa si čas vzet, potem po morju, itak pa še ni opreme.

Lp

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
22.8.2008 14:20:33   
Peli
Punce lepo vas pozdravljam, imejte se lepo, jest upam da bomo užival, se spet pišemo septembra!

LP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
22.8.2008 14:43:56   
katjandraž
Hej, tudi jaz na hitrco. sem že iz službe, grem ob 15h po Ano v vrtec, potem pa z mami k njim, kjer deda čuva Andraža. Ja, nazaj v službi sem in sem čist user posted image . Ah, kaj čmo, bo treba kaj naredit v tej smeriuser posted image .

Žaži, vidim, da vam ful dogaja med počitnicami, super, tako je treba! Sem ti kar fouš, da imaš dragega zase ves teden. Jst bi tuuuud (svojga, da ne bo pomote, da me ne boš po Lj lovila z macolouser posted image )!

Ani so se usta lepo zacelila, je popolnoma okuser posted image .

Drug teden pa zares začnejo polagati kermaiko na naši hiški, pa malar pride, knauf bo lihkar fertik, potem imam pa čez en mesec zmenjeno, da pridejo parket polagat. Prej mora pa še peč pridet (upam, da drug teden), ker je treba protokol naredit, da so tlaki res popolnoma suhi. Se mi zdi, da zdaj pa res počasi bo. Realno računamo, da se med jesenskimi počitnicami selimo. Upam, da se ne bo kaj zakompliciralo. Denar pa noro leti stran.

Nič, sem že pojedla vmes, pa kavo spila, zdaj bo treba počas po Ano. Lep vikend vsem!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
22.8.2008 22:23:22   
*žaži*
Ahooj!

Punce a je še od katere malček tok sitn in trmast ta trenutek al sam naš Aljažek?
Tok je tečn zadne čase, izgleda kot napihnjena žaba k se trmari in jezi....da bo vsak čas počil od tegote...tečka tečkasta user posted image Odkar smo prišli z dopusta se vsako jutro dere in upira, ker noče v vrtec in ga kljub T. pomoči komaj skupaj oblečeva. Popoldan, ko je pa doma pa tudi....kr neke svoje zakone in člene uveljavlja za katere jaz ne vem, da bi bili kdaj omenjeni v dogovorjeni pogodbi user posted image
Lasje mi gredo pokonc....mi ne bo treba k frizerju po trajno...jo dobivam kr po naravni poti user posted image Včas sploh ne vem kako naj mu dopovem, da nekaj žal ne gre..ali ne more doseči....pa mu oba razlagava....ampak.....ni efekta user posted image
No sej to ni skos...ampak sm pa tja na dan se pa zgodi....pa je preveč vseeno...le kje je naš priden fantek? user posted image
Za vrtec me pa prav čudi...le kaj je tako odvratno, da nima apetita it zjutraj tja? Sva ga že oba spraševala...pa ne pove....ponavad vsaj kaj reče...če ga
o čem sprašujeva Nekaj je narobe...
Kako se znajdete v takih situacijah....ma kakšna zanimivo metodo v rokavu?..Naj jo strese

Noooč

Neposredna povezava do sporočila: 3908
23.8.2008 10:59:23   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

Ahooj!

Punce a je še od katere malček tok sitn in trmast ta trenutek al sam naš Aljažek?
Tok je tečn zadne čase, izgleda kot napihnjena žaba k se trmari in jezi....da bo vsak čas počil od tegote...tečka tečkasta user posted image Odkar smo prišli z dopusta se vsako jutro dere in upira, ker noče v vrtec in ga kljub T. pomoči komaj skupaj oblečeva. Popoldan, ko je pa doma pa tudi....kr neke svoje zakone in člene uveljavlja za katere jaz ne vem, da bi bili kdaj omenjeni v dogovorjeni pogodbi user posted image
Lasje mi gredo pokonc....mi ne bo treba k frizerju po trajno...jo dobivam kr po naravni poti user posted image Včas sploh ne vem kako naj mu dopovem, da nekaj žal ne gre..ali ne more doseči....pa mu oba razlagava....ampak.....ni efekta user posted image
No sej to ni skos...ampak sm pa tja na dan se pa zgodi....pa je preveč vseeno...le kje je naš priden fantek? user posted image
Za vrtec me pa prav čudi...le kaj je tako odvratno, da nima apetita it zjutraj tja? Sva ga že oba spraševala...pa ne pove....ponavad vsaj kaj reče...če ga
o čem sprašujeva Nekaj je narobe...
Kako se znajdete v takih situacijah....ma kakšna zanimivo metodo v rokavu?..Naj jo strese

Noooč

user posted image user posted image user posted image  Žaži dobrodo v klubu TRMAČEVuser posted image

Jaz mam že od dvojčic skodrane lase, trenutno pa sem zaradi Alina skoraj kot pudluser posted image user posted image
Sej bo šlo mimo, samo vztrajat mormo in ne popuščat pri pravilih, ki smo jih postavili.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
23.8.2008 18:52:14   
*žaži*
Kuku!

No Tananejka si me potolažla..thank s user posted image

Punce js grem pol zvečer vn...po dolgem času v nočno življenje, s kolegico ......ste mi kaj favš user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image ....ja nč bit....sej se lahk ponovno tut me kaj dogovorimo v tej smeri, tako kot smo se lani za na Bowling...ha..bi šle?

Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.8.2008 9:17:17   
beti 1
Hej, hoj!

Mi smo spet vsi skupaj. Žiga se je vrnil v soboto popoldne. Ena prvih stvari, ki jih je rekel je bilo, da nas sploh ni pogrešal, ker se je imel tako lepo. Pa še dodatno nagrado si je prislužil, ker je bil končno skoraj dva tedna skupaj suh. Mogoče je pa rabil te počitnice, da mu je v glavi preklopilo, da ni lepo se polulati v posteljo.

Peli:  sicer boš lahko prebrala šele ko se vrnete, pa vseeno: UŽIVAJTE!!!

Žaži: welcome to the club: Blaž je bil tudi predvsem zadnji teden zelo jokcast. Je protestiral za v vrtec, pa za na igrišče, ... V glavnem nič ni bilo prav. Nimamo kaj, zdaj so že tako veliki, da testirajo meje svojega vpliva, ponekje jim moramo tudi pustiti, da dosežejo svoje, je dobro za samopodobo. Glede vrtca pa, po tako dolgi odsotnosti je podbno, kot bi ga ponovno uvajala. Naslednje leto, ko boste šli na dopust bo že bolj vedel, kaj lahko potem pričakuje in bo lažje. Ko bo pet let star boš pa že ti user posted image , ko bo rekel po dveh tednih počitnic, da pogreša prijateljčke in bi šel rad spet v vrtec.

Katjandraž: hitro privajanje na delovni ritem želim.

Tananejka: a boste ta teden tudi kaj v Bizoviku? Mi bi mogoče kak dan prišli naokoli.

A ma kera izkušnje z vremenom v Kvarnerju proti koncu septembra? Bi šla takrat z malima 2 in sestro na morje, pa ne vem, če je kakšna razlika med celino in otoki,...

lp

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
26.8.2008 12:36:27   
*žaži*
Hello!

Kako smo? Jst sm spet sama doma..dolgcajt user posted image ....nemaram bit sama doma in bit nekoristno bitje user posted image ....ok...sej delo je doma...pa tut sm pa tja kaj postorim...sam....mal šolo pogrešam...4 mes. doma je pa mal preveč no
Aljažek je občasno bolj poslušen in ubogljiv...tko, da mi ni potrebno se kr naprej jeziti in bit sitna mama user posted image Beti1 hvala za obrazložitev....jst sm pa misla, da imate ve čist pridne otročke in brez večjih izpadov user posted image

Nč grem kuhat....da ne bojo fantje lačni user posted image
čaw

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
26.8.2008 13:26:56   
tananejka
Beti1: lahko bi se dobile. Jutri (v sredo) ali pa petek. Kaj praviš?
Katjandraž: pridete tudi vi?

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.8.2008 17:24:26   
beti 1
Preden pademo na 3. stran.

Lep vikend vsem!!! Uživajte še zadnji poletni (počitniški) vikend.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3914
30.8.2008 9:01:17   
*žaži*
jaoo čveke..pa kaj še...skos smo na 2. strani. Še kakšn mesec pa vas bom iskala na 3.
Fino bodite čaw  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
30.8.2008 13:37:58   
tananejka
Ojla!

Očitno, da se naša tema počasi umika iz ringarajeuser posted image

Se spomnim na naše pogovore v pričakovanjuuser posted image in klepetanje, ko smo bile še v porodniški. Res smo se imele lepo in si pomagale te se vzpodbujaleuser posted image user posted image

Pogrešam: Nejo, PrincessMononoke, Matejo81, Mončko....

Vesela sem, da se vsaj Ljubljančanke vidimo in nadaljujemo forumovsko prijateljstvouser posted image

VSE se lepo imejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3916
30.8.2008 14:08:27   
katjandraž
Ja, počasi vse skupaj zamirauser posted image . Sama sem zelo vesela, ko katera kaj napiše, hkrati pa mi ne znese, da bi jaz redno kaj napisala. Sem prepričana, da nas večina razmišlja tako. Ljubljančanke smo pa pridneuser posted image , se vsaj slišimo ali vidimo, sploh ko smo popoldne same z otrokiuser posted image . Žaži, dej pridi še ti kdaj popoldne v Bizovik, pokliči, pa se zmenimo, kdaj imamo vse čas, dokler je še toplo. Pa Peli, ti tudi nisi tako daleč, bi te bile vesele.

Moj Andraž se veselo pripravlja na ponedeljek, komaj čaka, da gre prvič v šolo. Tudi jaz sem se skulirala, kar se tega tiče, otroci pač odraščajo, ni kaj. Sploh ko ga vidimo, kako res komaj čaka, vrtca pa ni maral, sem vesela z njimuser posted image . Veliko manj se veselim ponedeljka zato, ker sama dobim 13 ne tako malih nadebudnežev, z njimi pa njihove starše, ogorooooooomno dela in neprespanih noči, premalo časa za družino ... Najverjetneje se naslednji mesec vpišem na specializacijo, ker ugotavljam, da to ni delo, ki ga želim delati celo življenjeuser posted image . Dokler bom študirala bom sicer crknila, ker mi brez študija komaj znese delat za šolo, ampak moram, se splača.

Ana je še vedno navihana 100/h, prava afna oz. dama kot si pravi ona. Ta teden je pa imela krizo v vrtcu, je ful jokala že zjutraj doma, ko sem jo oddala in tudi dopoldne, če je koga videla jokcat, je še ona začela. baje samo mene kliče in tudi pove, da joka, ker mamico pogrešauser posted image . Ful mi ni jasnp, zakaj zdaj to, prejšnji teden je bilo vse ok, pa vmes 1 mesec in pol ni bila v vrtcu, še ko se je uvajala, ni skoraj nič jokala.

Naša hiška dobiva obliko, celo 3 stene keramike je uspel keramičar naredit v celem tednuuser posted image , knauf je končan, zdaj bandažirajo, potem pride malar. Še 2 meseca, pa bo. Upamuser posted image .

Nič, se grem mal sinku posvetit, dokler Ana spi, potema pa šibamo na en RD!

Neposredna povezava do sporočila: 3917
2.9.2008 18:22:43   
*žaži*
Heeeej!

Punce kaj mate kaj v planu za prihajajoči vikend? Če ma katera čas bi se lahko dobile, ter kakšno rekle. Jst bi lahko pripujsala do LJ. Sporočte!
Čaw user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3918
2.9.2008 20:53:57   
beti 1
Živ!

Sem vam napisala en mali roman, in ker ga po dolgem času nisem kopirala pred objavo mi ga je seveda zbrisali, zdaj pa nimam živcev za še eno tako dogodivščino.
Izveste vse čez kak dan ali dva.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
2.9.2008 21:50:56   
katjandraž
Žaži, v soboto mali praznuje RD, tako da ne morem. Kaj pa nedelja, kar dopoldne recimo? Se magari slišva jutri, pojutrišnjem, pa se zmenimo. Kako ste pa ostale s časom?

Kaj pa jutri in/ali pojutrišnjem v Bizoviku, ima katera čas?

Sam na brzino vam povem, da sem zdaj ponosna mamica šolarja, ki mu je v šoli zelo všečuser posted image . Prejle je sicer težil, da ga moram jutri pridet iskat prej, ker mora svoje nove legice, ki jih je danes dobil za RD, sestavljat, ampak ko sem danes prišla ob 15.30 ponj je rekel, če lahko malo počakam, da bi se še igraluser posted image .

Ajde, šibam delat za službo.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
4.9.2008 9:24:59   
fionaP
Da ne bomo samo jamrali, vam Nuša vsem pošilja en čokoladno - slinasti poljubček! Tko!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3921
4.9.2008 9:48:52   
tinkatonka
Kaj pa jutri in/ali pojutrišnjem v Bizoviku, ima katera čas?

katja najbrž bom jaz imela danes čas. Ti sporočim, ko pridem domov (sem brez GSM v službi)

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3922
4.9.2008 13:00:16   
katjandraž
Tinkatonka, sem videla, pa še k februarčicam sem napisalauser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
4.9.2008 23:48:04   
Peli
Ku - kuc - mi smo nazaj user posted image .

Blo je super, lepo vreme, toplo morje.
Več zveste drugič.
V podpisu mam link do mojih albumov - je dodan en nov - če kšno zanima...

Lepo krotite svoje trmice, čimmanj uničenih živčkov mamicam šolarčkov...

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3924
7.9.2008 10:41:37   
*žaži*
Živjo frčafeleeeeeee11

kok ste dolgocajtneeeee user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Peeeeeeeeeeeeliiiiiiiiii živjoooooo....ja DOBRODOŠLA NAZAJ user posted image ...dej Peli lepo te prosm vsaj ti kej napiš no...tle smo čist izumrli
Še Tananejka je čist zahinavla madoniš....Tani te bom po rit naslednič k se vidmo.
FionaP...kaka fensi slikcaaaaaaaaa.....uuuuuu...uaaauu..kok smo luštniii user posted image ...ja supr...direkt za v okvir....kr v okvir jo dej.
Beti: Kje s ti? Beti pridem k teb na kofe...boš dans popoldan doma? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sm zanč na vratih zvonila sm ti štrudl hotla prnest pa mi nis hotla odpret nesramnica....pa si bla doma....ker sm slišala eno cviljenje in vzdihovanje iz zgornga štuka? Kje si mela pa otroke, ha? Ti porednica? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč grem....sej ne vem kaj naj naklobasam....vprašte kej...aja...bom js 1.:
Punce a kej varčujete? No to bo tema pogovora....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......