![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 9:49:00
|
|
|
|
meta21
|
ja včeraj sem se vse zmenila in začnem z polno paro pisat diplomo. no v knjižnico še morem . Da ne boš pol skoz na RR, namesto da bi pisala . No včasih nas pa le pridi pogledat. Petra jaz bom naredila makaronfleish, če ti kaj pomaga. Včeraj sem pa delala bučke in purana v smetanovi omaki pa pire. Evo-2 ideji.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 10:23:33
|
|
|
|
petra *k
|
e hvala meta, ampak te moram razočarati: makaronfleish sem delala včeraj, bučk pa jaz ne jem tak da to ne pride v poštev. saj zaj sem že naštudirala, nem komplicirala gnes, naredla bom zabeljen krompir, tega že dolgo nesem jela, pa se mi je zluštalo. meta ti nimaš gnes pregleda nobenega, če maš danes pdp? ki pa ste ostale? ada se tak malo javi, tatly tak zastopim da nima časa, pondelak je čist pozabla na nas,...nevem, sem še ziher kero ven spustla. ki ste??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 11:37:23
|
|
|
|
meta21
|
Sem imela pregled (si najbrž spregledala zjutraj), ampak sem zaenkrat en prst odprta in čakamo. Ponovni pregled imam čez 2 dni, če ne bo prej akcije. Vse me dol tišči! Grem zdaj kake hlode prelagat al kaj?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 11:45:52
|
|
|
|
tatly
|
meta-na rit padni tak kot sem jaz v nedeljo v ponedeljek pa sem rodila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 11:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Meta zaj pa lahko pričakuješ, boš kar prej šla kot za dva dni . boš ju3 rodila in bosta Lovro in moja mama skupaj praznovala. jaz pa grem še malo delat te pa bo počasi čas, da grem po Aneja v vrtec pa nekaj kuhat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 11:49:49
|
|
|
|
meta21
|
Mate ve ideje...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 14:18:42
|
|
|
|
tatly
|
GREMO NA SLIKANJE KOLKOV JOJ BABI KAJ PA MI TO GOVORIS U KAKA FAJNA VODA PRVA SKUPNA SLIKA PRVI POLJUBCEK MAMICI PRI MOJI NAJMLAJSI TETI SE JE PA LEPO CARTAT TO PA JE V MOJI POSTELCI KI JE NE MARAM PREVEC EVO SE MALO LUST
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 15:40:08
|
|
|
|
petra *k
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tataly, kak ste lepi!!!!! kak sem ti fošna, jaz bi jo tudi že cartala
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 15:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
kak ste lepi tatly . kaj se že kopate? aneju je komaj 10dan, kar sma prišla domu popek odpadel pa sma se takrat komaj prvič kopala. jaz pa položnice seštevam bi jih kar polovico nekomu dala. jih če kera met?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 17:47:56
|
|
|
|
trezika
|
Dan!Kako smo kaj? Js sn šele pred eno uro domov prišla, sn bla v mb...ampak tokrat se nisem potepala, sem za diplomo delala malo se morn pohvalit...si bi rada material vsaj zbrala, morn namreč prebrat za 10 let dvojne cajtnge (ki so vsak dan izhajale ), za obdobje 1880-1890, pa si izpisovat kaj so takrat o afriki pisali...tako da je kr veselo...no, ne bom vas zdaj s tem utrujala. Je pa blo lepo, ko sn prišla domov in me je doma štrudl čakal Tatly ti pa znaš lušte delat ful so lubane slike...bi jo kr mela Ada čestitke js že tut komaj čakam, da se bo pikec začel premikat... Deja hvala na ponudbi, ampak ne hvala sem s svojimi več kot zadovoljna... Meta kaj pravi Lovro? Mu še ni za it na svetlo? Petra kako pa sta kaj vidve? Upam, da je vse tako kot mora bit... Zdaj pa grem malo v vodoravni položaj...si zaslužim malo počitka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 20:05:55
|
|
|
|
meta21
|
Deja, jaz glih star papir na kup nabiram, tak da kar vse prinesi Tatly, nič mi ne pomagaš ko mi take lušte delaš. Lepe slikice!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 20:12:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 20:17:58
|
|
|
|
ada2
|
zakajj se nič dosti več ne javim??? ker sem zmatrana ko pes.... boste že vidle, ko boste v tretjem pričakovanju, pa hodle v službo, pa se pripravljale na zidarijo, pa..... eh, brezveze...... no, danes sem sicer malo zabušavala....sem šla po službi obiskat 1 mesec staro punčko, da se malo spomnim kako je imet tako malo štručko tatly ful ste lepi, pa taka mlada babica....aja, pradedka sem pa tudi že povprašala kako se počuti v novi vlogi, pa pravi, da zaenkrat prav vredu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 20:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja morrak, to pa ne vem kje bi iskala. še nisem tak daleč, da bi službo iskala. bom pa naslednji mesec. ja vrtec plačam najceneje kar je pri tomažu možno(10% cene) mislim, da bo zneslo okrog45eur. ne vem še točno ker še nismo prve položnice dobili. ja stroške si delimo, sicer sedaj nisma nekaj dosti zraven davala, ker je mama dobila še otroške za mene in je to bil kao najin del. naslednji mesec pa boma začela zraven davat za elektriko in vodo, pa za kurilno se bomo neka k zmenili. morem pa nujno v službo, ker imamo take stroške, da glava peče in bo drugi mesec malo kriza ko nebo več štipendije. tak da lahko samo molim da dobim čimprej službo. sem se pa razpisala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 20:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
no morem aneja spat spravit, je siten ko . pa verjetno grem jaz tudi spat. lahko noč!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 20:50:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 21:19:08
|
|
|
|
trezika
|
Trezika čitaj, čitaj. Samo, da ne bo vse drugo bolj zanimivo, kot Afrika. Kaj pa si študirala (saj verjetno si že napisala, pa sem spregledala). [/quote] Sam veš, da je res ponavadi vse drugo bolj zanimivo, se moram včasih prav potrudit, da pozornost preusmerim nazaj na črno celino Študiram pa zgodovino in geografijo. Deja sva že dve kar se štipendije tiče...meni tudi minejo ti dnevi...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.9.2008 7:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Ena ,da se prebudimo! grem danes malo po knjižnicah gledat, če bom našla kaj za diplomo. se mi pa prav ne da nič, treba se je zrihtat pa spet malega v vrtec spravit itd,... s polno paro v novi dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2008 7:49:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.9.2008 9:01:16
|
|
|
|
meta21
|
Dobro jutro še z moje strani! Ja, še vedno sem doma . Zdaj sem pozajtrkovala, zdaj grem pa najbrž še kar malo nazaj ležat. Sem tak čudno, ko da bi bla pijana...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.9.2008 12:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
morrak pisala bom :primerjalno študijo odnosov med podletjema z različno kadrovsko strukturo "študentsko delo in zaposleni pogodbeno" madonca je dolgi naslov meta ; vem da si že naveličana spraševanja kdaj bo pa saj bo. , zato ti želim samo srečo in da bo čimprej
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.9.2008 12:29:31
|
|
|
|
meta21
|
primerjalno študijo odnosov med podletjema z različno kadrovsko strukturo "študentsko delo in zaposleni pogodbeno" Ko boš diplomirala, pa boš komu (ki ima tolk pojma o tem kot jaz) povedala kaj je tvoje diplomsko delo, se bo še boljše slišalo kot zdaj. Pol ljudem zveniš ko en mali genij, se mi zdi. Zdaj pa hitro pisat! Drugače pa zdaj vem zakaj je tatly enkrat pred porodom natipkala celi post . jaz se tudi zdaj tak počutim!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.9.2008 14:11:38
|
|
|
|
tatly
|
meta te razumem kot 100 bogov,,meni so ble take muke ko sem samo cakala cakala pa nic,,,,tak da sem ze med porodom samo govorla daj stella pridi ze prosim!!!!upam da bos hitro mela svojo strucko in da nebos tak dolgo cakala kot jaz ker to pa so res muke(vsaj meni so ble)drzim pesti zate da bos sla cimprej in cimhitreje resla in hitro imela svoj zakladek v roki bluzimmmm
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.9.2008 14:55:07
|
|
|
|
meta21
|
Tatly hvala!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.9.2008 15:36:48
|
|
|
|
ada2
|
jaz pa grem zdaj na roditeljski sestanek v vrtec, pa upam, da ne bom zaspala tam, ker se mi oči kar same zapirajo. še dobro, da sem jutri fraj......samo kaj, ko imam pa doma ogromno dela..... začaran krog
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.