![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 19:23:42
|
|
|
|
meta21
|
meta ti si vsaj to prej zrihtala Ja saj sem tudi malo starejša od tebe . Bi bil pa res že čas, da me kdo v rit nabrca, če ne bi! Drugače pa ko se enkrat spraviš in veš kaj hočeš, jo napišeš 1,2,3. Ja, morrak, sliši se sicer precej dobro, ampak ni bilo tako hudo. Sem vpisala dvopredmetni študij pedagogike (FF LJ) in politologije (FDV-smer obramboslovje), tak da nisem imela ravno dvojno dozo izpitov ampak približno eno in pol. Cca 50 izpitov sem imela, potem pa diplomo na obeh študijih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2008 19:37:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 19:39:29
|
|
|
|
meta21
|
Ja to se sliši še bolj zakomplicirano (pa ni): Uni.dipl. pedagog in politolog, delam pa kot učitelj dodatne strokovne pomoči v OŠ.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2008 19:44:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 19:46:35
|
|
|
|
meta21
|
Jaz nič ne vem, niti ne poznam ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2008 19:51:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 20:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa šla danes še laufat. sem prav ponosna na sebe da sem se malo razgibala, ker sem dugače glede tega kar lena . zaj pa spat. lahko noč se pišemo ju3!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2008 21:08:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 21:41:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak -ta mideluje, kot jaz ko sedim pred tv in žrem arašide, zravenpa mižim, dane vidim, kaj delam . Kak mi to znano zveni! Samo, če to delaš pred tv pa bolj malo vidiš, kaj?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 21:42:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 jaz sem pa šla danes še laufat. Svaka ti čast!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 6:23:27
|
|
|
|
trezika
|
Vau, dans sn pa js prva Saj ne morem verjet Ja sn zgodaj pokonci, ampak s pomočko ure Spet se odpravljava v mb neki za diplomo rihtat...no, on ma za diplomo js pa za neki izpit(morn videt, če mam seminarsko nalogo vredu, da se lahk začnem na izpit pripravljat )...tako da uživajte pa se slišimo kaj popoldan.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 9:10:40
|
|
|
|
petra *k
|
jutro!! ena velka za vse!! včeraj popoldan me ni blo nič gor več, ker je prišla tašča mojemu pomagat stanovanja pucat, je vse uredila, okna spucala, ves prah zbrisala, sesala, gor zbrisala, res vsaka ji čast. jaz sem tak bol ležala, moj pa se je lepo izmuznil, je mel trening, pa so ga včeraj podaljšali na 3 ure, ponavadi traja od 1,5-2 uri, samo da se je lahko rešil pospravljanja-toti moški
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 11:44:13
|
|
|
|
meta21
|
včeraj popoldan me ni blo nič gor več, ker je prišla tašča mojemu pomagat stanovanja pucat, Pridna tašča!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 13:10:23
|
|
|
|
petra *k
|
ja meta to pa res, taščo pa mam zlata vredno. pa tasta tudi,no, samo on je bol za šporhat-svetovno kuha. tak da mam res srečo kar se tega tiče.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 13:15:40
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Sn že doma...sva šla zastonj v mb Njegov mentor ni mel časa, moja profesorca pa moje seminarske ni našla tk da sva šla samo km nabirat... Zdaj se pa s sladoledom hladim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 16:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, da se še jaz malo javim. sem komaj zaj uspela do rač. prit. sem komaj ob 14 prišla iz lj, pa šla takoj po malega v vrtec, pa še doma nekaj zidamo,... se javim še kaj zvečer
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 19:58:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Sn že doma...sva šla zastonj v mb Njegov mentor ni mel časa, moja profesorca pa moje seminarske ni našla tk da sva šla samo km nabirat... Zdaj se pa s sladoledom hladim Je treba najt svetlo točko v dnevu, ne? Kaj pa tisti izpit od zadnjič. Že veš, al sem jaz spet kaj spregledala?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 19:58:33
|
|
|
|
meta21
|
sem komaj ob 14 prišla iz lj Si se zmenla?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 20:01:04
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Kje pa ste danes vse? Joj mene dans na trenutke tak boli v spodnjem delu trebuha... kaj je to normalno? Baje da je ne, ker se maternica pač širi, sam vseeno...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 20:02:33
|
|
|
|
trezika
|
Zdaj ko sn js gor ste pa navalile... Za tisti izpit od zadnjič pa bodo jutri rezultati...sam če me občutek ne vara (kar me redko kdaj) pol mislim, da bi mogel bit opravljen...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 21:41:55
|
|
|
|
ada2
|
lahko noč! aja, to vam moram povedat..... danes sem občutila prvi premik ploda
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.9.2008 21:48:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 lahko noč! aja, to vam moram povedat..... danes sem občutila prvi premik ploda Kak fajn!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 6:15:13
|
|
|
|
meta21
|
Da še vas zbudim z eno dišečo kavico .Ne morem in ne morem spat pa sem pač vstala. Komaj čakam pregled danes ob 10.45, ker me že celo noč konkretno boli okoli jajčnikov. Upajmo, da to kaj pomeni-danes je moj D dan! Sporočim, kako in kaj sem zrihtala (no, al vam bo pa deja-UPAM!!!)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 7:04:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! meta fajn zrihtaj danes! ja včeraj sem se vse zmenila in začnem z polno paro pisat diplomo. no v knjižnico še morem . lep dan!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.9.2008 8:38:31
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro! meta držim pesti da bo danes!!! jaz pa sem mela že od 6h mamo na obisku, je bla v nočni pa je mogla nekaj iti rihtat, te pa da se ni brez veze vozla domov, pa čez 1 uro nazaj, ker se tak vse ob 8 odpre. zaj pa zajtrkujem, te pa še grem malo poležavat, pa razmišljat, kaj na hitro danes skuhati-to je najtežji del, ko nimaš idej se pišemo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.