|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
8.9.2008 19:23:42   
meta21
meta ti si vsaj to prej zrihtala

Ja saj sem tudi malo starejša od tebeuser posted image . Bi bil pa res že čas, da me kdo v rit nabrca, če ne bi! Drugače pa ko se enkrat spraviš in veš kaj hočeš, jo napišeš 1,2,3.

Ja, morrak, sliši se sicer precej dobro, ampak ni bilo tako hudo. Sem vpisala dvopredmetni študij pedagogike (FF LJ) in politologije (FDV-smer obramboslovje), tak da nisem imela ravno dvojno dozo izpitov ampak približno eno in pol. Cca 50 izpitov sem imela, potem pa diplomo na obeh študijih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 19:37:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
8.9.2008 19:39:29   
meta21
user posted image user posted image user posted image Ja to se sliši še bolj zakomplicirano (pa ni): Uni.dipl. pedagog in politolog, delam pa kot učitelj dodatne strokovne pomoči v OŠ.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 19:44:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.9.2008 19:46:35   
meta21
Jaz nič ne vem, niti ne poznam ...

Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 19:51:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
8.9.2008 20:45:35   
Anonimen
jaz sem pa šla danes še laufat.user posted image  sem prav ponosna na sebe da sem se malo razgibala, ker sem dugače glede tega kar lenauser posted image . zaj pa spat.
lahko noč se pišemo ju3!

Neposredna povezava do sporočila: 1432
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 21:08:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
8.9.2008 21:41:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

user posted image -ta mideluje, kot jaz ko sedim pred tv in žrem arašide, zravenpa mižim, dane vidim, kaj delamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak mi to znano zveni! Samo, če to delaš pred tv pa bolj malo vidiš, kaj?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
8.9.2008 21:42:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

jaz sem pa šla danes še laufat.  

Svaka ti čast!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
9.9.2008 6:23:27   
trezika
Vau, dans sn pa js prvauser posted image user posted image  Saj ne morem verjetuser posted image user posted image  Ja sn zgodaj pokonci, ampak s pomočko ureuser posted image  Spet se odpravljava v mb neki za diplomo rihtat...no, on ma za diplomo js pa za neki izpit(morn videt, če mam seminarsko nalogo vredu, da se lahk začnem na izpit pripravljatuser posted image user posted image )...tako da uživajte pa se slišimo kaj popoldan.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.9.2008 9:10:40   
petra *k
jutro!!
ena velka user posted image  za vse!! včeraj popoldan me ni blo nič gor več, ker je prišla tašča mojemu pomagat stanovanja pucat, je vse uredila, okna spucala, ves prah zbrisala, sesala, gor zbrisala, res vsaka ji čast. jaz sem tak bol ležala, moj pa se je lepo izmuznil, je mel trening, pa so ga včeraj podaljšali na 3 ure, ponavadi traja od 1,5-2 uri, samo da se je lahko rešil pospravljanja-toti moškiuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.9.2008 11:44:13   
meta21
včeraj popoldan me ni blo nič gor več, ker je prišla tašča mojemu pomagat stanovanja pucat,

Pridna tašča!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
9.9.2008 13:10:23   
petra *k
ja meta to pa res, taščo pa mam zlata vredno. pa tasta tudi,no, samo on je bol za šporhat-svetovno kuha. tak da mam res srečo kar se tega tiče.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
9.9.2008 13:15:40   
trezika
Dan!
Sn že doma...sva šla zastonj v mbuser posted image  Njegov mentor ni mel časa, moja profesorca pa moje seminarske ni našlauser posted image user posted image  tk da sva šla samo km nabirat...
Zdaj se pa s sladoledom hladimuser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
9.9.2008 16:47:55   
Anonimen
evo, da se še jaz malo javim. sem komaj zaj uspela do rač. prit. sem komaj ob 14 prišla iz lj, pa šla takoj po malega v vrtec, pa še doma nekaj zidamo,...

se javim še kaj zvečer

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
9.9.2008 19:58:04   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Sn že doma...sva šla zastonj v mbuser posted image  Njegov mentor ni mel časa, moja profesorca pa moje seminarske ni našlauser posted image user posted image  tk da sva šla samo km nabirat...
Zdaj se pa s sladoledom hladimuser posted image user posted image

Je treba najt svetlo točko v dnevu, ne?user posted image user posted image user posted image  
Kaj pa tisti izpit od zadnjič. Že veš, al sem jaz spet kaj spregledala?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
9.9.2008 19:58:33   
meta21
sem komaj ob 14 prišla iz lj

Si se zmenla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
9.9.2008 20:01:04   
trezika
Čer!
Kje pa ste danes vse?
Joj mene dans na trenutke tak boli v spodnjem delu trebuha... kaj je to normalno? Baje da je ne, ker se maternica pač širi, sam vseeno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
9.9.2008 20:02:33   
trezika
Zdaj ko sn js gor ste pa navalile...user posted image user posted image user posted image
Za tisti izpit od zadnjič pa bodo jutri rezultati...sam če me občutek ne vara (kar me redko kdaj) pol mislim, da bi mogel bit opravljen...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
9.9.2008 21:41:55   
ada2
lahko noč!

aja, to vam moram povedat..... danes sem občutila prvi premik plodauser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
9.9.2008 21:48:44   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

lahko noč!

aja, to vam moram povedat..... danes sem občutila prvi premik plodauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kak fajn!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
10.9.2008 6:15:13   
meta21
Da še vas zbudim z eno dišečo kavico
user posted image .Ne morem in ne morem spat pa sem pač vstala. Komaj čakam pregled danes ob 10.45, ker me že celo noč konkretno boli okoli jajčnikov. Upajmo, da to kaj pomeni-danes je moj D dan! Sporočim, kako in kaj sem zrihtala (no, al vam bo pa deja-UPAM!!!)user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
10.9.2008 7:04:06   
Anonimen
Dobro jutro!

meta fajn zrihtaj danes!
ja včeraj sem se vse zmenila in začnem z polno paro pisat diplomo. no v knjižnico še moremuser posted image .

lep dan!

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
10.9.2008 8:38:31   
petra *k
dobro jutro!

meta držim pesti da bo danes!!!user posted image user posted image user posted image
jaz pa sem mela že od 6h mamo na obisku, je bla v nočni pa je mogla nekaj iti rihtat, te pa da se ni brez veze vozla domov, pa čez 1 uro nazaj, ker se tak vse ob 8 odpre. zaj pa zajtrkujem, te pa še grem malo poležavat, pa razmišljat, kaj na hitro danes skuhati-to je najtežji del, ko nimaš idej

se pišemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.