|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
11.9.2008 15:37:38   
ada2
pa še novo stran odprem, ko imam glih priložnostuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 16:48:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
11.9.2008 16:57:31   
trezika
AloAlo!
Js sn bla dans spet v mb...pa jutr zjutraj še grem, pol pa mam vikend frajuser posted image user posted image  Upam, da bom to čimprej rešla, ker mi ni več za tam sedet. Zdaj pa ne vem kaj naj...verjetno grem malo počivatuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 7:18:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
12.9.2008 8:25:18   
Anonimen
Dobro jutro!

jaz sem dan začela kar slabo.user posted image Anej bo zgleda bolan, je siten in celo noč nismo nič spali, vročine še nima ampak samo čakam, da me pokličejo iz vrtca da naj pridem po njega.
pa še moj me je že za zajtrk spravil v slabo voljouser posted image .

samo hb da je petek.user posted image bo ju3 boljše

Neposredna povezava do sporočila: 1480
12.9.2008 9:50:16   
meta21
Meta, kaj danes gremo?

user posted image

Ja, za začetek h ginekologu. Drugače pa nič kaj ne kaže. Ponoči me je nekaj zvijalo, zdaj pa je spet vse mirno.

Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.9.2008 10:24:36   
Anonimen
meta jaz sem mislila, da boš že včeraj rodilauser posted image .

joj sem sitna danesuser posted image , me j..user posted image diploma, sem v dveh urah napisala -NIČ- ,  ker samo iščem pa imam milijon knjig pa je še to premalo.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.9.2008 13:33:38   
meta21
Deja saj boš padla v ritem. Meni je najbolj pomagalo, da sem si najprej brez knjig zamislila okvir-kako naj bi D zgledala, potem sem si napisala glavne naslove oz. poglavja in podnaslove, potem sem pa vsako knjigo pregledala in sproti napisala tja oz. pod tisti naslov kamor se mi je zdelo da paše. Če je blo treba sem pa še kakšen podnaslov dodala. Pa ne pozabi pri vsaki stvari, ki jo napišeš sproti dopisati vira in ga napisati na seznam literature, ker se potem ne boš več spomnila, kje si kaj našla. Srečno!

No jaz še nisem rodila in očitno še en cajt ne bom, ker G pravi, da se še nič ne dogaja. Zdaj se nalivam z malinovim čajem, ki baje mehča maternični vrat pa da vidimo če bo kaj pomagalo.

In pol še vsi klici, če sem že rodila!user posted image  Pa saj bom sporočila za vraga! Kot, da nisem že dovolj tečna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.9.2008 13:42:18   
ada2
Meta srečno!

jaz pa spravljam stvari iz omar, ki jih bomo zavrgli naslednji teden, ko bodo kosovni odpadkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kolko e to ene robe.....že cel dan zlagam in prelagam, pa se mi zdi, da še nikamor nisem prišlauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.9.2008 17:24:50   
meta21
Meta srečno!

Hvala!

Kje se pa Petra danes skriva?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.9.2008 7:45:10   
Anonimen
Dobro jutro!

kako kislo vreme! sem včeraj samomolila, da spet toča ne udari. no in hb ni je samo deževalo.
no imam eno novičko meta mi je okoli 1ure zjutraj poslala sms, da ji je odtekla voda in sedaj čakam naslednji sms da javi, da se že cartajo pa še nič.
evo meta user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.9.2008 8:55:21   
petra *k
jutro!

meta držimo pesti, da lovrota že držiš v naročju!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 10:43:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.9.2008 11:09:16   
petra *k
ČESTITKE META IN LOVRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  pa nisi dolgo čakala, tak ko tatly

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.9.2008 11:30:07   
trezika
kako je lepo tako veselo novičko slišat....
ČESTITKE ZA METO IN NOVOROJENČKA...user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kako bi že js tut našega pikeca v rokah držala....user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.9.2008 11:33:09   
tatly
user posted image
ČESTITAM METAuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.9.2008 11:51:48   
Anonimen
morrak si me prehitelauser posted image
sem komaj sedaj prišla iz trgovine in sem vam mislila za meto sporočit.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 16:11:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
13.9.2008 19:15:02   
Anonimen
Dober večer, čveke!
danes pa niste kaj zgovorne, a?
no saj jaz tudi do sedaj nisem prišla do računalnika, sem pucala, pa moški še nekaj zidajo in je kar pestro. ja anej je pa bolan in sma cel dan notri pa itak se mi zdi danes strašno mrzlo, da me niti ni vun vleklo. user posted image

nič uživajte še vas pridem pred spanjem kaj pogledat, če bo seveda katera goriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
13.9.2008 20:20:21   
Anonimen
nič vidim da vas ni pa grem spat. se pišemo kaj jutri!

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.9.2008 8:24:51   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Kaj je sedaj zaključim dan in začnem- če ste se skregale z mano?user posted image user posted image
mam samogovoreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
   [Brisano sporočilo]
14.9.2008 9:00:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.9.2008 10:35:46   
tatly
ja kje steeeeeeeeeeeeeeeee?????????nic prav vec ne cvekate kaj ce vem jaz majnkamuser posted image user posted image mi smo super spali,,,od 23-4,,,pa od 4-9,  zdaj pa se spi v najini vlki pojstli ji tam najbolj pase

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1498
   [Brisano sporočilo]
14.9.2008 11:14:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.9.2008 12:08:48   
Anonimen
ja morak jaz vsako nedeljo okoli pol10  grem na kavico in si takrat privoščim tudi do eno urco čveka. user posted image
tatly mi smo tudi tako krasno spali do enega 7meseca potem pa fertik pa je zaj star že 16mesecev pa se še vedno prebuja ponočiuser posted image . je pa res da ko so krivi zobki tudi večkrat na noč, drugače pa samo enkrat. ampak vseeno ni to enako kot da spiš v eni rundi do jutra. nič grem probat aneja spat spravit, pa kosilo bo počasi. se pišemo kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.