![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.9.2008 15:37:38
|
|
|
|
ada2
|
pa še novo stran odprem, ko imam glih priložnost
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2008 16:48:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.9.2008 16:57:31
|
|
|
|
trezika
|
AloAlo! Js sn bla dans spet v mb...pa jutr zjutraj še grem, pol pa mam vikend fraj Upam, da bom to čimprej rešla, ker mi ni več za tam sedet. Zdaj pa ne vem kaj naj...verjetno grem malo počivat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2008 7:18:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.9.2008 8:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! jaz sem dan začela kar slabo. Anej bo zgleda bolan, je siten in celo noč nismo nič spali, vročine še nima ampak samo čakam, da me pokličejo iz vrtca da naj pridem po njega. pa še moj me je že za zajtrk spravil v slabo voljo . samo hb da je petek. bo ju3 boljše
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.9.2008 9:50:16
|
|
|
|
meta21
|
Meta, kaj danes gremo? Ja, za začetek h ginekologu. Drugače pa nič kaj ne kaže. Ponoči me je nekaj zvijalo, zdaj pa je spet vse mirno.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.9.2008 10:24:36
|
|
|
|
Anonimen
|
meta jaz sem mislila, da boš že včeraj rodila . joj sem sitna danes , me j.. diploma, sem v dveh urah napisala -NIČ- , ker samo iščem pa imam milijon knjig pa je še to premalo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.9.2008 13:33:38
|
|
|
|
meta21
|
Deja saj boš padla v ritem. Meni je najbolj pomagalo, da sem si najprej brez knjig zamislila okvir-kako naj bi D zgledala, potem sem si napisala glavne naslove oz. poglavja in podnaslove, potem sem pa vsako knjigo pregledala in sproti napisala tja oz. pod tisti naslov kamor se mi je zdelo da paše. Če je blo treba sem pa še kakšen podnaslov dodala. Pa ne pozabi pri vsaki stvari, ki jo napišeš sproti dopisati vira in ga napisati na seznam literature, ker se potem ne boš več spomnila, kje si kaj našla. Srečno! No jaz še nisem rodila in očitno še en cajt ne bom, ker G pravi, da se še nič ne dogaja. Zdaj se nalivam z malinovim čajem, ki baje mehča maternični vrat pa da vidimo če bo kaj pomagalo. In pol še vsi klici, če sem že rodila! Pa saj bom sporočila za vraga! Kot, da nisem že dovolj tečna...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.9.2008 13:42:18
|
|
|
|
ada2
|
Meta srečno! jaz pa spravljam stvari iz omar, ki jih bomo zavrgli naslednji teden, ko bodo kosovni odpadki kolko e to ene robe.....že cel dan zlagam in prelagam, pa se mi zdi, da še nikamor nisem prišla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.9.2008 17:24:50
|
|
|
|
meta21
|
Meta srečno! Hvala! Kje se pa Petra danes skriva?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.9.2008 7:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! kako kislo vreme! sem včeraj samomolila, da spet toča ne udari. no in hb ni je samo deževalo. no imam eno novičko meta mi je okoli 1ure zjutraj poslala sms, da ji je odtekla voda in sedaj čakam naslednji sms da javi, da se že cartajo pa še nič. evo meta za srečo!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.9.2008 8:55:21
|
|
|
|
petra *k
|
jutro! meta držimo pesti, da lovrota že držiš v naročju!! za vaju
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2008 10:43:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.9.2008 11:09:16
|
|
|
|
petra *k
|
ČESTITKE META IN LOVRO!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa nisi dolgo čakala, tak ko tatly
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.9.2008 11:30:07
|
|
|
|
trezika
|
kako je lepo tako veselo novičko slišat.... ČESTITKE ZA METO IN NOVOROJENČKA... joj, kako bi že js tut našega pikeca v rokah držala....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.9.2008 11:33:09
|
|
|
|
tatly
|
ČESTITAM META
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.9.2008 11:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
morrak si me prehitela sem komaj sedaj prišla iz trgovine in sem vam mislila za meto sporočit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2008 16:11:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.9.2008 19:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer, čveke! danes pa niste kaj zgovorne, a? no saj jaz tudi do sedaj nisem prišla do računalnika, sem pucala, pa moški še nekaj zidajo in je kar pestro. ja anej je pa bolan in sma cel dan notri pa itak se mi zdi danes strašno mrzlo, da me niti ni vun vleklo. nič uživajte še vas pridem pred spanjem kaj pogledat, če bo seveda katera gori
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.9.2008 20:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
nič vidim da vas ni pa grem spat. se pišemo kaj jutri! lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.9.2008 8:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro punce! Kaj je sedaj zaključim dan in začnem- če ste se skregale z mano? mam samogovore
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2008 9:00:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.9.2008 10:35:46
|
|
|
|
tatly
|
ja kje steeeeeeeeeeeeeeeee?????????nic prav vec ne cvekate kaj ce vem jaz majnkam mi smo super spali,,,od 23-4,,,pa od 4-9, zdaj pa se spi v najini vlki pojstli ji tam najbolj pase
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2008 11:14:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.9.2008 12:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja morak jaz vsako nedeljo okoli pol10 grem na kavico in si takrat privoščim tudi do eno urco čveka. tatly mi smo tudi tako krasno spali do enega 7meseca potem pa fertik pa je zaj star že 16mesecev pa se še vedno prebuja ponoči . je pa res da ko so krivi zobki tudi večkrat na noč, drugače pa samo enkrat. ampak vseeno ni to enako kot da spiš v eni rundi do jutra. nič grem probat aneja spat spravit, pa kosilo bo počasi. se pišemo kasneje
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.