![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.9.2008 20:23:11
|
|
|
|
trezika
|
Petra upam da je vse OK Pa nič se ne sekiraj, če te ni toliko na RR...mi bomo že potrpele, ti pa moraš zdaj na svojo princesko gledat...saj bo vse Ok, pa naj ti ne bo hudo G klicat, če misliš, da kaj ni vredu, se pač pozanimaj kako in kaj...saj za to so plačani. Kar se pa gibov tiče, pa ti js ne morem kaj pomagat...še nisem tako daleč Tatly ti je uspelo lušte naredit Meta tvoj pikec je pa tut OK, verjetno se sam pripravlja na finiš
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.9.2008 20:54:54
|
|
|
|
petra *k
|
alo! sem nazaj danes! jutri ob 10 morem biti nazaj na ctg. druga pa mi ni povedal. tam sem čutla brce na ctg, doma pa jih ne. no vam jutri javim kak pa kaj. če pridem jutri domov, bom popodne si vzela malo časa da podebatiramo, če bo kera gor. za danes pa vam želim sladke sanje!!nočko
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.9.2008 21:15:13
|
|
|
|
trezika
|
Petra seveda bomo jutri držali pesti Pa javi kako in kaj boš rešila... js se bom tudi počasi spravila spat...mam že težke oči.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2008 0:00:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.9.2008 8:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Včeraj se nisem nič več oglasila, sem si slike na računalniku urejala, potem sem pa šla kar v posteljo- je bil moj včeraj začuda doma in sem se tudi jaz malo cartala meta kak bi blo fajn če bi se pri nas kdaj vloge zamenjale. samo moj je mnenja, da sem pač jaz doma on pa v službi, glede na to da imam službo doma .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.9.2008 14:30:58
|
|
|
|
petra *k
|
lep pozdrav! kak ste? jaz sem doma ostala, zaenkrat. naprej pa morem delati tak ko do zdaj- spraviti 10 brc, mirovati... tak da bom več ali manj v postelji . to mi gre bolj slabo, ker ne poležavlem rada. pa še htela sem iti stello pogledat ta teden, ampak še bo mogla malo počakat, pa saj boljše jih zaj ne motiti, itak majo verjetno full house. nič morem iti, aleš se že dere iz spalnice, ki pa hodim, tak da se kaj oglasim še večer. lepo se mejte!!!
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.9.2008 16:18:22
|
|
|
|
tatly
|
ojjjj..nasa pikica aja,,,spimo kar super zbudi se 2 na noc tlko da se nahranima in previjema...je res pravi zakladek.se mi zdi da je ze kar malo razvajena aja hb ze lahko lazje sedim na slaufu petra--upam da bo vse ok z vama ti lepo pocivaj pa cuvaj vajin mali zakladek bomo mi en dan zdaj prisli k tebi da se bota malo privadla ce seveda lahko ker vaju nebi rada motla..nic lepo bodite grem malo v lezecega k nasi pupi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.9.2008 18:16:05
|
|
|
|
meta21
|
moj je mnenja, da sem pač jaz doma on pa v službi, glede na to da imam službo doma . Deja, ja to zna biti problem , po drugi strani pa tudi fajn, da greš lahko v copatih v službo. Drugače pa imata vidva oba službi, midva pa žal še ne. Je ena plača včasih kar malo premalo. Tatly, pridna ker si spremenila podpis. Je veliko boljše Morrak, jaz sem še kar tukaj! Malo me špika, malo kolki bolijo, švicam ko konj, drugače pa nič ne kaže, da bo kmalu. Edino, če me sred noči zagrabi in gas... Sicer so mi pa Prleki rekli, da naj kar lepo med vikendom rodim, ker med tednom nimajo cajta letat naokoli, tak da moram zdaj menda do petka počakat . Kdo bo imel pa zadnjo besedo pa itak vemo... Petra, me veseli, da je vse OK. Zdaj pa le počivaj-naberi zaloge, ti bo Tia vse vrnila ko pride na svetlo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.9.2008 18:17:14
|
|
|
|
meta21
|
Tatly, čudovito princesko imaš. Dobrafrizurca. Kje si jo pa vidla? Jaz bi tudi ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.9.2008 18:33:09
|
|
|
|
tatly
|
meta eno stran nazaj poglej
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.9.2008 18:36:54
|
|
|
|
meta21
|
Kako sem jo pa uspela zgrešit Ah ta nosečniška smotanost! Jaz sem pa po tvojem albumu brskala! Res prima frizurca!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.9.2008 19:27:37
|
|
|
|
petra *k
|
halo!! kak ste?? prvo hvala vsem, da ste držale pesti, zaenkrat še je vse kar ok. tatly, komot prite kdaj vam zapaše, vedno ste dobrodošli- najdva definitivno neš motla, alešu če za kaj ni, tak spi, meni pa bo pasalo malo družbe meta, upam da bo tudi slikica tvojega lovrota hitro tu gor, da bomo meli par deja, ti pa pridno delaj albume, pa ko bom jaz tak daleč da bom mogla to urejati, pridem po ideje. morrak, lepo tebi ki lahko skočiš v vodo ko ti zapaše .jaz pa lahko samo pod tuš, pa še pipa nama nekaj nagaja, da je voda al mrzla al pa prevroča trezika ti pa maš danes miren dan da se nič ne javiš, pa ada?? aja, nedelja je, pa uživata s svojimi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.9.2008 19:59:08
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Kako smo kaj? Ja nisn mela glih najbolj mirnega dneva...sva bla na rojstnem dnevu njegove sestrične...celih 10 let je že napolnila Pa sn se spet najedla ko pujsa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2008 20:47:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 7:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Mi smo pa imeli ponoči spet točo. sicer ni bla taka kot prejšnjič je blo pa kar . niti ne vem kako nama sedaj avto zgleda upam da ga spet ni tak natolklo kak prejšnjič. ja petra z albuni še zdaleč nebom fertik. ne vem če neboš šla ti prej rodit . mam telko slik in sploh več ne ven kak jih naj urejam. Včeraj sem spet soraj dve ure sedela pa sem samo dokočala enega od predvčerajšnjim in enega dodala. nič uživajte, morem malega zbudit za v vrtec!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2008 8:19:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 10:15:06
|
|
|
|
petra *k
|
dan! v ormožu pa ni blo nič nevarnega, kar se toče tiče, sredi noči je začelo full deževati, to pa je tudi vse. pa meni je prav pasal toti dež, jaz zaj par noči spim z brisačo pod glavo,tak mi je vroče, da mam vse lase vjutro mokre.samo se mi zdi da se nekaj glih ni ohladlo. ja deja upam da se res ne pozna na avtu, me je suza zvala pret, pa je rekla,da na maminem tak nemre ocenti, ker je od prejšnjič zluknjani, gregor pa je delat odiša, tak da bo ob 3 vedla, če je kaj škode. ja nič grem dale počivat, lepo se mejte, če ma kera cejt se lahk zglasi pri meni,drugače pa se pišemo popodne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 13:28:00
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Ja lepo je ponoči spet deževalo, sam na srečo, vsaj tu pri nas, ni blo kaj hujšega. Je pa še vedno neverjetna sparina... Petra mogoče te pridem ta teden kaj pogledat...dragi je popoldan na šihtu in mam ponavadi takrat višek časa Kako pa ste kaj ostale? Vidim, da zaposlene...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2008 14:15:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 15:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
morrak , jaz se ti pridružim z 1.10. pod nezaposlena, sitna pa sem tak ali pa tak že, ker sem lačna jaz pa ju3 laufam v LJ. In upam, da čim prej rešim, rihtam si namreč zadeve za diplomo - KONČNO!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2008 15:42:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 16:29:24
|
|
|
|
ada2
|
Ada pa ima nedeljo s familjo, pridna. ja pa kaj še!!!! najprej sem delala , no, potem smo pa res s familio bili na obisku pri enih dobrih prijateljih.... tam blizu trezike tatly cuker ti je Stella .... počasi začni razmišljat kako se boš zetov otepala
< Sporočilo je popravil ada2 -- 8.9.2008 16:30:46 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 17:26:52
|
|
|
|
meta21
|
jaz pa ju3 laufam v LJ. In upam, da čim prej rešim, rihtam si namreč zadeve za diplomo - KONČNO!!! Fajn zrihtaj! Super občutek je, ko je za tabo! Za mano je že 2x .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2008 18:15:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.9.2008 18:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja upam, da to diplomo čimprej skozi spravim. sem zej tak dolgo odlašala, da mi že gre prav na živce. leto dni nisem niti s prstom mignila ne da bi še kaj druga naredla, kar se faxa tiče. Mi je pasalo, da sem Aneja vozičkala in štipendijo dobivala , zaj pa me čas preganja. bo treba službo najt. meta ti si vsaj to prej zrihtala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?