|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
6.9.2008 20:23:11   
trezika
Petra upam da je vse OKuser posted image user posted image user posted image Pa nič se ne sekiraj, če te ni toliko na RR...mi bomo že potrpele, ti pa moraš zdaj na svojo princesko gledat...saj bo vse Ok, pa naj ti ne bo hudo G klicat, če misliš, da kaj ni vredu, se pač pozanimaj kako in kaj...saj za to so plačani. Kar se pa gibov tiče, pa ti js ne morem kaj pomagat...še nisem tako dalečuser posted image

Tatly ti je uspelo lušte naredituser posted image user posted image user posted image
Meta tvoj pikec je pa tut OK, verjetno se sam pripravlja na finišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
6.9.2008 20:54:54   
petra *k
alo! sem nazaj danes!
jutri ob 10 morem biti nazaj na ctg. druga pa mi ni povedal. tam sem čutla brce na ctg, doma pa jih ne. no vam jutri javim kak pa kaj.
če pridem jutri domov, bom popodne si vzela malo časa da podebatiramo, če bo kera gor.
za danes pa vam želim sladke sanje!!nočko

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
6.9.2008 21:15:13   
trezika
Petra seveda bomo jutri držali pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa javi kako in kaj boš rešila... js se bom tudi počasi spravila spat...mam že težke oči.user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
   [Brisano sporočilo]
7.9.2008 0:00:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.9.2008 8:00:53   
Anonimen
Dobro jutro!

Včeraj se nisem nič več oglasila, sem si slike na računalniku urejala, potem sem pa šla kar v posteljo- je bil moj včeraj začuda domauser posted image  in sem se tudi jaz malo cartalauser posted image
meta kak bi blo fajn če bi se pri nas kdaj vloge zamenjale. samo moj je mnenja, da sem pač jaz doma on pa v službi, glede na to da imam službo domauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.9.2008 14:30:58   
petra *k
lep pozdrav!

kak ste? jaz sem doma ostala, zaenkrat. naprej pa morem delati tak ko do zdaj- spraviti 10 brc, mirovati... tak da bom več ali manj v posteljiuser posted image . to mi gre bolj slabo, ker ne poležavlem rada. pa še htela sem iti stello pogledat ta teden, ampak še bo mogla malo počakat, pa saj boljše jih zaj ne motiti, itak majo verjetno full house.
nič morem iti, aleš se že dere iz spalnice, ki pa hodim, tak da se kaj oglasim še večer.
lepo se mejte!!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.9.2008 16:18:22   
tatly
ojjjj..nasa pikica aja,,,spimo kar super zbudi se 2 na nocuser posted image user posted image tlko da se nahranima in previjema...je res pravi zakladek.se mi zdi da je ze kar malo razvajenauser posted image user posted image aja hb ze lahko lazje sedim na slaufuuser posted image user posted image petra--upam da bo vse ok z vama ti lepo pocivaj pa cuvaj vajin mali zakladek bomo mi en dan zdaj prisli k tebi da se bota malo privadlauser posted image ce seveda lahko ker vaju nebi rada motla..nic lepo bodite grem malo v lezecega k nasi pupi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.9.2008 18:16:05   
meta21
moj je mnenja, da sem pač jaz doma on pa v službi, glede na to da imam službo doma .

Deja, ja to zna biti problem user posted image , po drugi strani pa tudi fajn, da greš lahko v copatih v službo. Drugače pa imata vidva oba službi, midva pa žal še ne. Je ena plača včasih kar malo premalo.

Tatly, pridna ker si spremenila podpis. Je veliko boljšeuser posted image

Morrak, jaz sem še kar tukaj! Malo me špika, malo kolki bolijo, švicam ko konj, drugače pa nič ne kaže, da bo kmalu. Edino, če me sred noči zagrabi in gas... Sicer so mi pa Prleki rekli, da naj kar lepo med vikendom rodim, ker med tednom nimajo cajta letat naokoli, tak da moram zdaj menda do petka počakatuser posted image . Kdo bo imel pa zadnjo besedo pa itak vemo...user posted image

Petra, me veseli, da je vse OK. Zdaj pa le počivaj-naberi zaloge, ti bo Tia vse vrnila ko pride na svetlo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.9.2008 18:17:14   
meta21
Tatly, čudovito princesko imaš. Dobrafrizurca.

Kje si jo pa vidla? Jaz bi tudi ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.9.2008 18:33:09   
tatly
meta eno stran nazaj poglej

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.9.2008 18:36:54   
meta21
Kako sem jo pa uspela zgrešituser posted image  Ah ta nosečniška smotanost! Jaz sem pa po tvojem albumu brskala!user posted image

Res prima frizurca!user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.9.2008 19:27:37   
petra *k
halo!!
kak ste??
prvo hvala vsem, da ste držale pesti, zaenkrat še je vse kar ok.

tatly, komot prite kdaj vam zapaše, vedno ste dobrodošli- najdva definitivno neš motla, alešu če za kaj ni, tak spi, meni pa bo pasalo malo družbeuser posted image
meta, upam da bo tudi slikica tvojega lovrota hitro tu gor, da bomo meli paruser posted image user posted image
deja, ti pa pridno delaj albume, pa ko bom jaz tak daleč da bom mogla to urejati, pridem po ideje.user posted image
morrak, lepo tebi ki lahko skočiš v vodo ko ti zapašeuser posted image user posted image .jaz pa lahko samo pod  tuš, pa še pipa nama nekaj nagaja, da je voda al mrzla al pa prevročauser posted image
trezika ti pa maš danes miren dan da se nič ne javiš, pa ada?? aja, nedelja je, pa uživata s svojimi user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.9.2008 19:59:08   
trezika
Čer! Kako smo kaj? Ja nisn mela glih najbolj mirnega dneva...sva bla na rojstnem dnevu njegove sestrične...celih 10 let je že napolnilauser posted image user posted image  Pa sn se spet najedla ko pujsauser posted image user posted image  

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
   [Brisano sporočilo]
7.9.2008 20:47:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.9.2008 7:17:31   
Anonimen
Dobro jutro!

Mi smo pa imeli ponoči spet točo. sicer ni bla taka kot prejšnjič je blo pa karuser posted image . niti ne vem kako nama sedaj avto zgledauser posted image  upam da ga spet ni tak natolklo kak prejšnjič.

ja petra z albuni še zdaleč nebom fertik. ne vem če neboš šla ti prej rodituser posted image . mam telko slik in sploh več ne ven kak jih naj urejam. Včeraj sem spet soraj dve ure sedela pa sem samo dokočala enega od predvčerajšnjim in enega dodala.user posted image
nič uživajte, morem malega zbudit za v vrtec!

Neposredna povezava do sporočila: 1415
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 8:19:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1416
8.9.2008 10:15:06   
petra *k
dan!
v ormožu pa ni blo nič nevarnega, kar se toče tiče, sredi noči je začelo full deževati, to pa je tudi vse. pa meni je prav pasal toti dež, jaz zaj par noči spim z brisačo pod glavo,tak mi je vroče, da mam vse lase vjutro mokre.samo se mi zdi da se nekaj glih ni ohladlo. ja deja upam da se res ne pozna na avtu, me je suza zvala pret, pa je rekla,da na maminem tak nemre ocenti, ker je od prejšnjič zluknjani, gregor pa je delat odiša, tak da bo ob 3 vedla, če je kaj škode.
ja nič grem dale počivat, lepo se mejte, če ma kera cejt se lahk zglasi pri meni,drugače pa se pišemo popodne

Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.9.2008 13:28:00   
trezika
Dan!
Ja lepo je ponoči spet deževalo, sam na srečo, vsaj tu pri nas, ni blo kaj hujšega. Je pa še vedno neverjetna sparina...
Petra mogoče te pridem ta teden kaj pogledat...dragi je popoldan na šihtu in mam ponavadi takrat višek časauser posted image user posted image user posted image
Kako pa ste kaj ostale? Vidim, da zaposlene...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 14:15:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.9.2008 15:01:12   
Anonimen
morrakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz se ti pridružim z 1.10. pod nezaposlena, sitna pa sem tak ali pa tak že, ker sem lačnauser posted image user posted image

jaz pa ju3 laufam v LJ. In upam, da čim prej rešim, rihtam si namreč zadeve za diplomo - KONČNO!!! 

Neposredna povezava do sporočila: 1420
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 15:42:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.9.2008 16:29:24   
ada2
Ada pa ima nedeljo s familjo, pridna.

ja pa kaj še!!!!

najprej sem delalauser posted image , no, potem smo pa res s familio bili na obisku pri enih dobrih prijateljih.... tam blizu trezikeuser posted image

tatly cuker ti je Stellauser posted image user posted image user posted image user posted image ....
počasi  začni razmišljat kako se boš zetov otepalauser posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 8.9.2008 16:30:46 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.9.2008 17:26:52   
meta21
jaz pa ju3 laufam v LJ. In upam, da čim prej rešim, rihtam si namreč zadeve za diplomo - KONČNO!!!

Fajn zrihtaj! Super občutek je, ko je za tabo!user posted image user posted image user posted image Za mano je že 2xuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 18:15:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.9.2008 18:50:37   
Anonimen
Ja upam, da to diplomo čimprej skozi spravim. sem zej tak dolgo odlašala, da mi že gre prav na živce. leto dni nisem niti s prstom mignila ne da bi še kaj druga naredla, kar se faxa tiče. Mi je pasalo, da sem Aneja vozičkala in štipendijo dobivalauser posted image , zaj pa me čas preganja. bo treba službo najt.
meta ti si vsaj to prej zrihtalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?