Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 17:12:33
|
|
|
|
taraji
|
AKTUALNO V TEM TEDNU Četrtek, 11.09. mismis - UZ Arneja - punkcija Pija76 - ET
< Sporočilo je popravil M.L.B.K. -- 10.9.2008 17:13:04 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 17:13:04
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis - jutri naj bo na UZ godno stanje za tvoje pingvinčke!!!!! Tisti hormon naj bo ravno pravšnji, sluznica zadebeljena,.... Arneja in Baci čim manj bolečo punkcijo (oz. bolečine po narkozi Baci), veliko polnih celic!!!! Pija76 želim ti, da se pikeci trdno primejo in ostanejo na toplem naslednjih 38 tednov!!! in našima nosečkama srečkama Abra in Dakec - čim lepši pogled na vajine palčke
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 17:18:09
|
|
|
|
taraji
|
Zarja, a ti pa še vedno na istem - brez tečke. Moraš biti pa res boga. Meni je enkrat zamujala tri dni (vedno jo imam na uro), pa sem mislila, da bom poletela, saj sem bila kot balon. Kako moraš šele ti trpeti.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 17:32:46
|
|
|
|
lara light
|
Bom nadaljevala v zarjinem stilu: Mismis - za ju3 vse najboljše, držim pesti! Arneja in Baci veliko lepih celic brez bolečin! Pija, komaj čakam, da boš grela in po plusu ti želim krasno nosečnost! Dakec, Abrica, nimam kaj dosti povedat, preprosto uživajta! Še seksi navijačica za vse akterke! Jaz pa spet doma. Žal nič pošte. Pomeni nič zmrznjenčka . Kako ste ostale, Blanči? Kej novega?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 17:36:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. Zarja, a ti pa še vedno na istem - brez tečke. Moraš biti pa res boga. Meni je enkrat zamujala tri dni (vedno jo imam na uro), pa sem mislila, da bom poletela, saj sem bila kot balon. Kako moraš šele ti trpeti. že dva dni sem čist taka , brez volje, z lampom, nič več na sebe ne spravim, vse mi gre na jetra.......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 17:38:16
|
|
|
|
zarja1
|
Lara ta sexy navijačka je posebaj za napo Mismis, ker mi je dans polepšala mučen dan...pripopala mi je mojga Matta darlinga
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 17:53:43
|
|
|
|
blanč
|
Jaz pa spet doma. Žal nič pošte. Pomeni nič zmrznjenčka. Kako ste ostale, Blanči? Kej novega? ni, ni pošte. Le zakaj ne smemo za tako stvar poklicat in moramo čakat na pošto
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:06:49
|
|
|
|
blanč
|
Vidim, da ste se menle o oddaji semena. Zadnjič, ko sem imela jaz punkcijo, je tudi eden zasedel kabino in potem so morali naši moški hodit v WC in moj je pršel v ordinacijo brez plavalčkov, me je skor kap ruknla in je rekel, če pa ne moremmmmmm, ko nonstop neki po vratih klukajo. Je reku ata, bo treba ane, kaj pa je danes vam moškim. Moj zavije z očmi in vpraša, če lahko čez pol ure pa reče ata ja seveda drugač bodo pa jajčka šla v nič. Sva šla na bencinsko vsak enga jegra ruknla (moj dva) si je šel kupit eno revijo sem vidla naslov" muca pohotnica" , šla nazaj in so ravn tistmu revežu, ki mu prej ni ratal neki v ordinaciji delal, punca uzun pa čist paf. Moj hitro v kabinico, jaz pa za njim, nč no, sej bo ata z inekcijo vn potegnu , sem dobila od njega en dolg pomenljiv pogled in je že zginu. Ni blo 2 min. pride ven ves nasmejan in že trka atu na vrata....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:25:05
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Jaz pa spet doma. Žal nič pošte. Pomeni nič zmrznjenčka. Kako ste ostale, Blanči? Kej novega? ni, ni pošte. Le zakaj ne smemo za tako stvar poklicat in moramo čakat na pošto Ne vem, Blanč. Kaj pa če se pošta npr. zgubi? Saj ne da se velikokrat, a letos poleti se je meni 2x zlo pomembna izgubila (Iz slo, kar pomeni 1-2 dni)...pa je potem prišlka s cca 14 dnevno zamudo. Glede punkcije in oddaje semena, še dobro sta spelala ...saj so bogi ti naši korenjaki
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:26:28
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lara ta sexy navijačka je posebaj za napo Mismis, ker mi je dans polepšala mučen dan...pripopala mi je mojga Matta darlinga Zarjica, še dobro, da te mismis tko razvaja...potem še jaz kaj ujamem Kako si, si bila doma danes?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:29:16
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 JUHUUUUU, GLORIA, ČESTITKE!!!! Madona, me ni dva dni, pa zamudim taglavno žurko!! Pozdravček , vidm, da mamo par novih, bravo Bozza za , glej da jih boš pridno grela, Blanč in Lara, in ostale, ki grejete, upam da si date mir !! LP, D Netkica, ma si damo mir, itak! Še preveč...samo jej in mislim na hrano! me širi kot za stavo Kako ti?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:36:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis - jutri naj bo na UZ godno stanje za tvoje pingvinčke!!!!! Tisti hormon naj bo ravno pravšnji, sluznica zadebeljena,.... Arneja in Baci čim manj bolečo punkcijo (oz. bolečine po narkozi Baci), veliko polnih celic!!!! Pija76 želim ti, da se pikeci trdno primejo in ostanejo na toplem naslednjih 38 tednov!!! in našima nosečkama srečkama Abra in Dakec - čim lepši pogled na vajine palčke lohka še jast tole podpišem :)
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:37:11
|
|
|
|
blanč
|
Ne vem, Blanč. Kaj pa če se pošta npr. zgubi? Saj ne da se velikokrat, a letos poleti se je meni 2x zlo pomembna izgubila (Iz slo, kar pomeni 1-2 dni)...pa je potem prišlka s cca 14 dnevno zamudo. Kaj pa vem, tudi prejšnjič nisem dobila pošte in sicer zato, ker moji pikici nista zdržali do zamrznitve
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:38:49
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ne vem, Blanč. Kaj pa če se pošta npr. zgubi? Saj ne da se velikokrat, a letos poleti se je meni 2x zlo pomembna izgubila (Iz slo, kar pomeni 1-2 dni)...pa je potem prišlka s cca 14 dnevno zamudo. Kaj pa vem, tudi prejšnjič nisem dobila pošte in sicer zato, ker moji pikici nista zdržali do zamrznitve Same story for me
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:39:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lara ta sexy navijačka je posebaj za napo Mismis, ker mi je dans polepšala mučen dan...pripopala mi je mojga Matta darlinga Zarjica, še dobro, da te mismis tko razvaja...potem še jaz kaj ujamem Kako si, si bila doma danes? Lara ne, kr hodim v službo, ni zdaj take gužve več pa kar gre no. Zredila pa sem se tud jaz sicer samo nekje za 3 kg, vendar se mi full pozna - sploh zdaj s to zakasnitvijo. Ponavad ko dobim shujšam kakšna 2 kg, zdaj pa sem kot balooooon. Naslednji vikend grem obvezno v Graz mal po trgovinah pogledat za cotike. Moj je že nekaj skomigal z rameni, verjetno si je mislil,...spet bo zapravljala....pa sem kar prijateljicama rekla, da gremo me same. No pa ma. Bo pa mal sam doma. Še boljš, če ne sam teži , joj daj grema že domov, saj maš že vsega tolk,...bla bla bla.. Bi človk rekel, da so včasih naši dragi na hormonih in ne me.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:40:16
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis - jutri naj bo na UZ godno stanje za tvoje pingvinčke!!!!! Tisti hormon naj bo ravno pravšnji, sluznica zadebeljena,.... Arneja in Baci čim manj bolečo punkcijo (oz. bolečine po narkozi Baci), veliko polnih celic!!!! Pija76 želim ti, da se pikeci trdno primejo in ostanejo na toplem naslednjih 38 tednov!!! in našima nosečkama srečkama Abra in Dakec - čim lepši pogled na vajine palčke lohka še jast tole podpišem :) še jazzzzz
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:42:42
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria vsem pošilja pozdravčke in se zahvaljuje, ker smo ji pomagale dihati :) Soncek, hvala! Pozdravke in lubcke nazaj!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:49:09
|
|
|
|
zarja1
|
Blanč in Lara pa kaj če ni pisma. Še bo. Sicer pa bi jaz na vajinem mestu že bolj gledala prehrano za bodoče mamice, koledar dojenčka, pregledov in tak dalje. Mislim, da vaju ne bom po riti!!!!!
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 10.9.2008 18:51:45 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:49:28
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lara ta sexy navijačka je posebaj za napo Mismis, ker mi je dans polepšala mučen dan...pripopala mi je mojga Matta darlinga Zarjica, še dobro, da te mismis tko razvaja...potem še jaz kaj ujamem Kako si, si bila doma danes? Lara ne, kr hodim v službo, ni zdaj take gužve več pa kar gre no. Zredila pa sem se tud jaz sicer samo nekje za 3 kg, vendar se mi full pozna - sploh zdaj s to zakasnitvijo. Ponavad ko dobim shujšam kakšna 2 kg, zdaj pa sem kot balooooon. Naslednji vikend grem obvezno v Graz mal po trgovinah pogledat za cotike. Moj je že nekaj skomigal z rameni, verjetno si je mislil,...spet bo zapravljala....pa sem kar prijateljicama rekla, da gremo me same. No pa ma. Bo pa mal sam doma. Še boljš, če ne sam teži , joj daj grema že domov, saj maš že vsega tolk,...bla bla bla.. Bi človk rekel, da so včasih naši dragi na hormonih in ne me. Veš, kako te razumem...jaz sem ista +2 gor, tud 3, potem pa dol...sej bo, boš vidla, čim pride bo napihnejnost šla. Naredi si kako rmanovo kopel, mogoče ti napihnjenost zmanjša. S prijateljicami po trgovinah je pa daleč najboljša varianta. Tako te bo malo pogrešal, pa še kartico naj ti posodi, te bo še bolj pogrešal ...malo heca...včasih taki mali odklopi delajo čudežev odnosih!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 18:52:29
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Blanč in Lara pa kaj če ni pisma. Še bo. Sicer pa bi jaz na vajinem mestu že bolj gledala prehrano za bodoče mamice, koledar dojenčka, pregledov in tak dalje. Mislim, da vaju ne bom po riti!!!!! Zarji, saj potihem gledava... Veš zamrznejčke oddajo 5 dan, to je bila za naju nedelja, kar pomeni, da bi do danes skoraj morali dobiti pošo. Še ta teden je upanje, potem pa ne več. Imaš prav, evo ti jo nastavim, pa vžgi fejt, da bo kej pomagalo!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 19:00:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lara ta sexy navijačka je posebaj za napo Mismis, ker mi je dans polepšala mučen dan...pripopala mi je mojga Matta darlinga Zarjica, še dobro, da te mismis tko razvaja...potem še jaz kaj ujamem Kako si, si bila doma danes? Lara ne, kr hodim v službo, ni zdaj take gužve več pa kar gre no. Zredila pa sem se tud jaz sicer samo nekje za 3 kg, vendar se mi full pozna - sploh zdaj s to zakasnitvijo. Ponavad ko dobim shujšam kakšna 2 kg, zdaj pa sem kot balooooon. Naslednji vikend grem obvezno v Graz mal po trgovinah pogledat za cotike. Moj je že nekaj skomigal z rameni, verjetno si je mislil,...spet bo zapravljala....pa sem kar prijateljicama rekla, da gremo me same. No pa ma. Bo pa mal sam doma. Še boljš, če ne sam teži , joj daj grema že domov, saj maš že vsega tolk,...bla bla bla.. Bi človk rekel, da so včasih naši dragi na hormonih in ne me. Veš, kako te razumem...jaz sem ista +2 gor, tud 3, potem pa dol...sej bo, boš vidla, čim pride bo napihnejnost šla. Naredi si kako rmanovo kopel, mogoče ti napihnjenost zmanjša. S prijateljicami po trgovinah je pa daleč najboljša varianta. Tako te bo malo pogrešal, pa še kartico naj ti posodi, te bo še bolj pogrešal ...malo heca...včasih taki mali odklopi delajo čudežev odnosih! če pa so take lepe cotke v jeseni in , pa to ženske mormo met, a ne da?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 19:04:20
|
|
|
|
kajsica
|
Zarja, me sprejmeš v svojo skupino balonov . Ma jaz sem popolnoma ista. Bi danes morala prit, sem napihnjena, samo ni nobenih znakov spodaj. No ja saj mi je na Gk sestra povedla da naj kar pozabim na svoj ciklus, kar pomeni, da bo kasneje. Sam ko mene joškice ne bi tako bolele.....to je pa hudič, še ulečt se ne morem normalno. Babike za jutri; Arneja in Baci, čimmanj bolečin in lep pridelek Pija76, lep se danes pripravi in naj pikici ostaneta pri tebi naslednjih 38-39 tednov. Miška, da ne boš dr.D jutri frapirala s prelepo frizurco pa še kakšnimi bleščicami. Abra in Dakec, uživajta jutri ob pogledih na vajine bebice!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 19:05:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Blanč in Lara pa kaj če ni pisma. Še bo. Sicer pa bi jaz na vajinem mestu že bolj gledala prehrano za bodoče mamice, koledar dojenčka, pregledov in tak dalje. Mislim, da vaju ne bom po riti!!!!! Zarji, saj potihem gledava... Veš zamrznejčke oddajo 5 dan, to je bila za naju nedelja, kar pomeni, da bi do danes skoraj morali dobiti pošo. Še ta teden je upanje, potem pa ne več. Imaš prav, evo ti jo nastavim, pa vžgi fejt, da bo kej pomagalo! ne najdem nobene šibe, naj te mal tvoj. .....tak bolj nežno mislim
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 10.9.2008 19:17:17 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 19:12:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Zarja, me sprejmeš v svojo skupino balonov . Ma jaz sem popolnoma ista. Bi danes morala prit, sem napihnjena, samo ni nobenih znakov spodaj. No ja saj mi je na Gk sestra povedla da naj kar pozabim na svoj ciklus, kar pomeni, da bo kasneje. Sam ko mene joškice ne bi tako bolele.....to je pa hudič, še ulečt se ne morem normalno. Kajsica veš, da te vzamem draga ......sam če joške bolijo pol bo hitro......men so sam za številko zrasle , bolijo pa nič. Po moje bom jaz morala kar še mal na počakat.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 19:15:54
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis a pri vas je še vedno tista nevihta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?