Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 20:44:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci aha ker moj je imel ko je prvič tam dal ,full probleme,pa ga pol ure ni bilo ven iz tiste kabine in ko je revež končno prišel je bil tako moker kot bi prišel iz pod tuša pa še izdelka ni imel,ker ni mogel ja midva sva že hotla prvič pri IUI vprašat, če lahk grem jaz zraven pa mu je pol zadnji cajt uspelo. Smo se pol delali norca, ko je ena izmed sester hotla ponudit asistenco
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 20:47:21
|
|
|
|
zarja1
|
Ženske a boste dans gledale na A kanalu nadaljevanje tiste oddaje o nosečnosti?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 20:48:19
|
|
|
|
lara light
|
Ozone, hvala za fotke, lepa .... super sta! Lučka, kako si pa ti? Me veseli, da te moji izpadi vsaj nasmejejo Poroka? Je bilo kaj posebnega? Sem radovedna, saj veš..
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 20:48:26
|
|
|
|
lučka 25
|
Abra, sem šla sedaj malo bolj podrobno pogledat tvoje linke s likicami in filemčki. Hudo dobr. Hvala. Noram mojemu pokazat, da si bo bolj predstavljal kako to izgleda. Je bil vedno tako žalosten, ko sva šla zjutraj ka atu na UZ, ko ni nič videl, pa tako ga je zanimao.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 20:48:29
|
|
|
|
baci
|
zarja-pa si lahko šla zraven?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 20:48:59
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ženske a boste dans gledale na A kanalu nadaljevanje tiste oddaje o nosečnosti? Jaz bom.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 20:53:11
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka a res pol sva približno že isto dale skoz, male nianse. Ta tvoja bo čist ok, boš vidla. Malo po malo brez bolečin.....počivat morš dost, sploh ker so jajčniki zarad postopka povečani. Kak si se pa odločla za naprej? Za oktober če nama zdaj rata-luksuz. Bojo tak kot mama - junijski dvojčki . Ma saj vem, da bo ta prišla. mal me pa tud neučakanpst daje. Za naprej sva pa še vedno odločena, da greva v novembru v nov postopek in računava da bo ata Reš najdel pravo dozo, da zbudi te moje jajčnike. Da bo avgusta okoli svojega rojstnega dneva lahko nečak dobil tako željenega bratranca ali setrično. Si bolj želi bratranca in tako navija zanj, da je že prav noro. Mi je enkrat rekel, da naj bom kmalu tudi jaz mamica, ker sem že tako dobra teta. sem se kar stopila ob teh besedah. A ti pa imaš sestro ali brata dojčka?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 20:59:38
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Ozone, hvala za fotke, lepa .... super sta! Lučka, kako si pa ti? Me veseli, da te moji izpadi vsaj nasmejejo Poroka? Je bilo kaj posebnega? Sem radovedna, saj veš.. Jaz sem dobro. Je tempo zadnje dni bolj hud, ampak gre. se vsaj dogaja. Kar se pa tiče mojega smeha pa tako veš, da mi je vse smešno - sem bolj otročja ion zgleda tako tudi bolj primerna za v vrtec . Poroka je bila zelo lepa, obred tudi. No saj v Štanjelu ne more biti drugače. Nevesta je bila prečudovita. je pa vse štimalo v detajle, je nevesta dobro zorganizirala in nato tudi koordinirala. Jedli smo dobro, smeha je bilo zadosti,... Vse prav v redu. Mi je bilo všeč, da smo tudi čas med Obredom in ohcetjo prebili vsi svatje skupaj v enem lokalu, smo se že tam malo nasmejali,... Nam ni bilo nič čudno, ko smo bili mi gorenjci pomešani med primorci. se je čutil primorski, italjanski temperament. So naredili žur. Zelo pa mi je bil všeč nevestin šopek, ki je bil iz meni najlepše rože, to je orhideja. Imela pa je šopek iz temno vijoličnih orhidej, zanimivo in lepo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 20:59:57
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ženske a boste dans gledale na A kanalu nadaljevanje tiste oddaje o nosečnosti? Jaz bom. jaz tudi.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:19:50
|
|
|
|
baci
|
kiwi-kje si? upam da te ni PUNCIJA,tako zmantrala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:20:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka a res pol sva približno že isto dale skoz, male nianse. Ta tvoja bo čist ok, boš vidla. Malo po malo brez bolečin.....počivat morš dost, sploh ker so jajčniki zarad postopka povečani. Kak si se pa odločla za naprej? Za oktober če nama zdaj rata-luksuz. Bojo tak kot mama - junijski dvojčki . Ma saj vem, da bo ta prišla. mal me pa tud neučakanpst daje. Za naprej sva pa še vedno odločena, da greva v novembru v nov postopek in računava da bo ata Reš najdel pravo dozo, da zbudi te moje jajčnike. Da bo avgusta okoli svojega rojstnega dneva lahko nečak dobil tako željenega bratranca ali setrično. Si bolj želi bratranca in tako navija zanj, da je že prav noro. Mi je enkrat rekel, da naj bom kmalu tudi jaz mamica, ker sem že tako dobra teta. sem se kar stopila ob teh besedah. A ti pa imaš sestro ali brata dojčka? mam oboje sestro in brata...sem najmlajša razvajenka sam tu sem mislila, da bodo rojeni junija in zato horoskopsko dvojčki, kot jaz
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:20:37
|
|
|
|
baci
|
bi rada vedla kako je bilo?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:22:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci zarja-pa si lahko šla zraven? ne ni blo potrebe, čeprav če bi mu bla sila, bi šla pa v avto na parking, v kak bolj temen kotiček . Je pač treba pomagat....v tem sma skupaj.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:22:55
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka a res pol sva približno že isto dale skoz, male nianse. Ta tvoja bo čist ok, boš vidla. Malo po malo brez bolečin.....počivat morš dost, sploh ker so jajčniki zarad postopka povečani. Kak si se pa odločla za naprej? Za oktober če nama zdaj rata-luksuz. Bojo tak kot mama - junijski dvojčki . Ma saj vem, da bo ta prišla. mal me pa tud neučakanpst daje. Za naprej sva pa še vedno odločena, da greva v novembru v nov postopek in računava da bo ata Reš najdel pravo dozo, da zbudi te moje jajčnike. Da bo avgusta okoli svojega rojstnega dneva lahko nečak dobil tako željenega bratranca ali setrično. Si bolj želi bratranca in tako navija zanj, da je že prav noro. Mi je enkrat rekel, da naj bom kmalu tudi jaz mamica, ker sem že tako dobra teta. sem se kar stopila ob teh besedah. A ti pa imaš sestro ali brata dojčka? mam oboje sestro in brata...sem najmlajša razvajenka sam tu sem mislila, da bodo rojeni junija in zato horoskopsko dvojčki, kot jaz Pa je spet ven usekala moja blond pamet. Najboje, da se spet pobarvam na blond, ker sem bila takrat malo bolj pametna, kot pa sedaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:23:22
|
|
|
|
zarja1
|
Joj Štanjel je men tak zakon, midva greva tja prespat čez vikend ko vandrama po osmicah okol.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:29:40
|
|
|
|
baci
|
[/quote] ne ni blo potrebe, čeprav če bi mu bla sila, bi šla pa v avto na parking, v kak bolj temen kotiček . Je pač treba pomagat....v tem sma skupaj. [/quote]
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:30:05
|
|
|
|
lara light
|
Jaz bi se tudi tam... omožila
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:46:08
|
|
|
|
baci
|
lara light-nikoli neveš mogoče pa te pot zapelje do tja in se tam omožiš razen če si poročena
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:47:32
|
|
|
|
sabsa
|
Punce, zanima me, ali lahko vzameš lekadol pri jemanju Suprefacta?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:48:16
|
|
|
|
lara light
|
Še enkrat, za ju3, pija, arneja,baci, mismis,dakec in abra, naj gre vse kot po maslu! Zdaj pa samo še lahko noč!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:49:21
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci lara light-nikoli neveš mogoče pa te pot zapelje do tja in se tam omožiš razen če si poročena Upam, da me bo... , drugo leto se nameravava, fajn opravi ju3
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:49:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa Punce, zanima me, ali lahko vzameš lekadol pri jemanju Suprefacta? jaz sem sicer jemala Dipherelin in Gonal pa sem mela en dan na začetku tak glavobol, da se mi je rolalo. Sem jih poklicala in so mi svetovali lekadol v prahu, ki ga zmešaš z vročo vodo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:50:42
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa Punce, zanima me, ali lahko vzameš lekadol pri jemanju Suprefacta? Jaz bi ga za bolečino vzela, sama sem med sicer jemanjem diphereline, vzela aspirin in je reš rekel, da je ok Si slaba?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:51:43
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Še enkrat, za ju3, pija, arneja,baci, mismis,dakec in abra, naj gre vse kot po maslu! Zdaj pa samo še lahko noč! Sej ne znam it
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 21:52:53
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Jaz bi se tudi tam... omožila Ja, je res lepo. Lep kraj, lep prostor, romantika,... ni da ni. So pa tam tudi zelo prijazni koordinatorji, za vse poskrbijo. Je prav čarobno. Sva pa bila lani 7.7.2007 na poroki na Blejskem gradu ob 7 zvečer in je bilo tudi čarobno. Jasno nebo,prečudovite modre barve, lep razgled, mirno jezero,...nam je kar sapo jemalo od prečudovitega razgleda, pa tudi sam potek obreda je bil lep. Potem pa smo imeli tudi na Blejskem gradu slavje in smo tako tudi lahko naprej občudovali Bled ponoči. Kar hudo lepi spomini in lepe misli o poroki, mi bo mogoče možna tudi pri nama (samo čas si morava vzet). Sva se pogovarjala, da bi se poročila v Škofji Loki, kjer sva se spoznaal in skupaj hodila na Gimnazijo. O, ta lepa srednješolska leta. Zdaj pa nama po 15 letih skupnih poti kar zmanjkuje časa, oz. dajeva na stranski tir poroko. Sva dala kar raje v plan inn tako uživava n koruzi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?