|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 16:12:50
|
|
|
|
arneja
|
MLBK, tudi jaz upam, da so samo malo prezgodnji živčki. Pa te ni bilo strah, če si bila šele zadnja na vrsti? JOj, mene to čakanje prav ubija . Jaz bi šla od doma že kar ob 6-h pa moj teži, da naj neham paniko zganjati . Pa veš, da se je meni že zadnjič zdelo, da tisti tip tam ne more plavalčkov oddati? Sem pa mislila, da hoče Reško kakšno inseminacijo tisti ženski opraviti in da ima ravno ovulacijo, tipo pa plavalčkov ne more na dan spraviti. Ker je ženska enkrat čisto objokana šla ven, če si videla. Ampak očitno so imeli kar IVF postopek. V tistem prostorčku, kjer je pa tvoj moral plavalčke oddati, sta se pa pri mojem zadnjem postopku dva Hrvata preobačila, ki sta potem firbec pri punkciji pasla. Pa ne samo pri moji, tudi pri Dejzijini. Kabino je pa verjetno tisti ta manjši moški zasedel, ki je imel zadnjič eno sivo majco? Saj zato sem pa jaz zadnjič mislila, da je uni ta drugi, v rdeči srajci, Reša prišel nabutati, ker noče več čakati, da ta mali plavalčke odda . Ajajaj, ta moja došljija, moj je umiral od smeha, ko sem mu razlagala. No, evo ti, pa je bilo nekaj na tem . Kaj je pa ženska ves ta čas delala, ko je bil on v kabinci? Midva bova pa lonček spet s sabo prinesla. Sem pa tokrat gor napisala priimek, da ne bom kregana . Sem bila že dvakrat . Bogve kaj bo spet jutri našel, da mu ni ok .
|