|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
7.9.2008 21:34:15   
ursalara
Kaja vse najboljše!

Triš
zelo lepe slikice in saj veš malenkost upam da še kdaj ugodiva tvojim sončkom!

Majra user posted image user posted image user posted image za Katjo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
7.9.2008 21:41:25   
majra
Kaja vse najboljše user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
7.9.2008 21:48:08   
nana35
ursalara,to pa je res nekaj najlepšega,da je tvoj partner tvoj najboljši prijatelj...
Hvala za informacijo glede oblačil in tiste gospe,ki je 2x prosila za voziček...se je pa znašla,ni kaj.glavno,da so jo razkrinkali.Zdaj še bolj mislim,da je bolje stvari prodati,ker nikoli ne veš,če jih tisti,ki jih želi,res potrebuje...Je pa žalostno,ker so zaradi takih ljudi drugi prikrajšani.Res žalostno.

dašabina,vi imate tudi pridno botrco.user posted image
Aha,torej nimam tvojega orbitreka...user posted image

Alfabeta,ne vem od koga sem kupila Orbitrek,ker ga je kupil moj user posted image ,ampak sva z dašobino že ugotovili,da ni njen.kruhomat pa jaz imam in ga tako zelo uporabljam,kakor tiuser posted image .Ene 3x sem pekla kruh,pa 1x je tašča za krofe zmešala testo notri in to je vse.Sem pa tudi ena izmed takih,ki mora skoraj vse imeti,potem pa se omare več ne dajo zapirati...Bom tudi jaz začela prodajat,pa mi je vseeno za vsakim kosom malce žal.

Triš veliko foto materiala si nam pokazala in kakor vedno ujameš le prave trenutke.

majra,Klemen tudi zelo malo je...

Toliko za nocoj,upam,da bomo jutri bolj "glasne" tukaj gori.

Lahko noč vsem.

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
7.9.2008 21:54:41   
klepetka
Dober večeruser posted image

pri nas je pa taka tišina, kot že dolgo ne tak čas.Že vsi spijo, se vidi da je malo več reda zdaj ko je šola.user posted image

Sejem mimo, gužva full, nakupili bolj malo, ekr je bilo res prerivanje.

ursalara, saj sem  pol, ko sem že oddala post razmišljala da vas ne bo, ja , zarad noge.Pa kako je , je kaj bolje?

triš, krasne slikce kot vedno.Pa povej ti , al Žan to pico je kar v koščkih al kako?In vse, salamo, sir , gobe ,.. vse zmelje?Ker pri nas se kaj takega hitro zatakne.

katrin in dašabina, prijetne dni z žlahto vama želimuser posted image

katja, user posted image  za sedenje

vaney,user posted image

intruder oz . Vid,user posted image  za spanje. No vidš, počasi pa bouser posted image

hojica , jo nimam not, ekr če je malo po Domnu bodo šli vsi vogali.Ker je glih dokaj na frišno pobeljenouser posted image
mala pikica, glavno da si danes boljeuser posted image

nana, ja,  zato je toti ker je  štajerc .Ga večinoma kar kličejo toti štajerc,pa je vsem poznan.In ko praviš da se je odselil k staršem,; če je res to, kar se sliši , potem bi mogel že zdavnaj itiuser posted image .Vsaj jaz bi ga naterala .Ampak to se sliši iz njene strani, IZ njegove bi bla zgodba verjetno čist druga.

Ko boste pa prišli k nam, pa verjemi da ni težko, smo skoraj ob glavni cesti ; vas  bom usmerila tako natančno z navodili,  da pičite direkt pred hišouser posted image

alfabeta , ti pa tud take pokaš, da se vedno nasmejem ob tvojih postihuser posted image Prav rada te preberem.

pošljem , ekr s svetlobno hitrostjo drvim proti 5. zvezdiciuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
7.9.2008 22:01:13   
nana35
klepetka,jaz ne vem,kaj je toti počel doma,res nimam pojma,ker je pa to malo daleč,mogoče še kaj zvemuser posted image in ti povem,če je res to kar si slišala,sem pa slišala,da ga je ona nagnala.Tako mi je rekla njegova bodoča svakinja.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
7.9.2008 22:01:50   
klepetka
kruhomat, Jaz ga imam in velikokrat pečem kruh v njem. SAmo ga vsake toliko tud kupim , da se ga ne prenajemo domačega. PEčem pa notri vse vrste; najboljši pa je polnozrnati.
nana, veš da sem čist pozabila na slikco za avatar.user posted image Mi je že user posted image  zadnje čase parkrat rekel , da sem nekam pozabljiva ratala. Ja ne vem kaj je to z mano, tolažim se z emšomuser posted image .BOm malo pobrskala , pa ti pošlejm.... če ne pozabim, ke r če takoj ne , potem  je kriza.Ja , spomin ko od zlate ribceuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
7.9.2008 22:03:42   
nana35
klepetka,pošlji jo zdaj če imaš čas (sliko za avatar).Pa še to-ali gledaš kdaj gmail ali samo siol??

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
7.9.2008 22:04:17   
klepetka
nana, res ga je nagnala in še kako prav je imela.Jaz bi ga tud na njenem mestu.user posted image

zdaj je pa čas da utihnem zato lahko noč vam želimuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
7.9.2008 22:06:29   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klepetka,pošlji jo zdaj če imaš čas (sliko za avatar).Pa še to-ali gledaš kdaj gmail ali samo siol??

bom jo najdla kakšno zdaj.Pa glede mailov ...ma zadnje ase kar pozabim na gmailvčasih še na siol pozabimuser posted image .Šibam zdaj gmail pregledatuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
7.9.2008 22:09:40   
mala pikica
Še jaz na hitro...

alfabeta pecivo je kar uspelo. Smetana je popokala, zdaj pa ne vem, če je bilo predolgo v pečici user posted image

triš kot ponavadi tako zelo luškane slikice user posted image Kaj tebi Žan papca tako velike koščke? Mi že nekaj časa razmišljamo, kako naj Gašperja prepričamo, da so tudi košči užitni user posted image Najmanjši košček leti ven iz ust.

dašabina ja res nas ni bilo user posted image Smo mislili iti danes na Ptuj (nas je koala povabila, da bi jim delali družbo user posted image ), pa je bila bolj slaba napoved za popoldne in smo ostali doma.

Zdaj pa grem pankat. Dragi mislim da je že zaspal med čakanjem user posted image

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
7.9.2008 22:40:11   
nana35
klepetka,slike te čakajo na mailu.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
7.9.2008 22:59:25   
ljubljana
vsem lep pozdrav.

Jakob je danes jedel višnjev mafin in jogurt. mmmm se ni nič pritoževal, je vse zmazal.

A kaj velja kakšna kava v Ljubljani? Jaz sem vsak dan dopoldne v centru tako da če bo katera kaj okrog hodila bi se lahko v Kafetinu  (malo naprej od čajne hiše) na kavi dobile.

Mi že lepo puzamo. Mali je pa tak srček da je za znort. Pa tudi težak je že too much. Se mi zdi da ene 10 kg. Se vrti kot vrtavka in ga sploh ne morem več zadrževat. Zadnjič sem ga, ko je sedel na robu previjalne sedel držala z eno roko pa se je odrinil in pristal do vratu v košu za perilouser posted image user posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
7.9.2008 23:18:28   
sani1
No pa da se še jaz malo oglasim.

Mi smo bolani oz. ima Manja vročino. user posted image   Nimam pojma al se je prehladila al pa ji silijo ven sprednji zobki. Cel dan je bila boga in je samo  ležala zvečer je imela pa 38,3 temperature pa sem rekla user posted image jaz ji bom dala pol svečke že zato, ker jo mogoče pa tudi kaj boli. In ko bi vi videle po pol ure se je naša cvetka raživela in začela user posted image in je bila naša prava Manja...user posted image Tako, da bom videla kaj bo jutri. jutri bo vse ok, ker bodo mogoče že pokukali ven zobki...

Triš- ti pa si res faca. Od tebe se splača učit.  Pa ti bi imela še enega user posted image ? Dobra si. jaz se zdej zadnje dni z mojim pregovarjam če bomo imeli še enega. On bi ga imel jaz pa nisem ravno najbolj navdušena. Bomo videli čez čas...

suzana- kako je svet majhen. Mojca me je že kontaktirala.  Se bomo enkrat dobile na kavi?

nana- prav imaš se navadiš, ko se drugi bašejo zraven tebe. Samo HB, da ga zdej ne bo in mi bo toliko lažje. Ti povem, da bo še Manja mogla z mano na dieto...user posted image user posted image user posted image   Glede svakinje se pa ne sekiram. Samo to me jezi, ko so vsi ful pametni, da jaz ne pokličem brata (najbolj pa ona) pa mi govorijo "pa ne bodi takšna" pol pa poglej kdo je kakšen. ma vse bom poslala k user posted image pa bo... user posted image  

klepetka-  Ti Metka ti.... zdej boš pa dobila novo ime.user posted image   sem tudi jaz pospravila majico in sem rekla Manji evo za drugo leto...

ursulina- evo bova midve menjali stvari, ker boš ti imela drugo punčko jaz pa fanta. Ampak pri meni bo to če bo čez dobra tri leta.  user posted image

alfabeta- jaz pa si ful želim ta kruhomat. Kupujem ga že ful dolgo, ker vem, da ko ga bom imela ga ne bom uporabljala. Zdej pa sploh ne, ko ne smem jest kruha. Za kolk bi ga pa ti prodala? ma dej brez veze. Ne, ne naj kar pri tebi stoji v omari. Ti imaš več prostora kot jaz. naj se kar pri tebi prah nabira...user posted image user posted image user posted image   Sem nesramna. nisem nisem. samo sem ista kot ti. Vse bi kupila pol pa dvakrat probala pa pospravla.  od orbitreka do pilatesa do ne vem še česa vse. Katastrofalna sem..

martinca- je torta uspela?

mala pikica- kdo pa je pri vas takšen sladkosned, da ti skoz nekaj pečeš? Diploma napreduje?

Kava v Ljubljani?  Boste imele kaj časa, klepetka, mml in druge?  Jaz bom videla kako bo s pupo. Ma sej vem, da jutri ne bo več vročine... 

Jaz bom pa dala na bolho stvari, ki jih ne potrebujem več in jih bom kar lepo prodala. Ker sem mogla sama vse kupit. Ne oblačil ampak druge zadeve. Črpalko itd...

U kolko je že ura...  grem spat... 

nočko

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
7.9.2008 23:22:42   
sani1
Ljubljana enkrat sredi tedna se lahko zmenimo. Ko bo sonček pa da vidim kako bo moja pupa z to temperaturo. Ok?  Bi te bilo res lepo spoznati in tvojega Jakoba tudi. je pa res že pravi velikan...user posted image   Si me pa nasmejala zdej.user posted image Še sreča, da je pristal v košu za perilo. 

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
8.9.2008 6:51:50   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Triš veliko foto materiala si nam pokazala in kakor vedno ujameš le prave trenutke.

Ja Klemena sem tudi imela na shrani.si pa sem se ponoči spomnila da ga ni bilo potem gor.Se potrudim in ti ga pokažem,ker je takoooo nasmejan ,da bi ga človek kar posvojiluser posted image

Klepetka
naš Žan ne mara zmiksano.Res je bolj pozno začel jest ampak sedaj pa kar melje vse po vrsti.Zataknilo se mu še ni nič,res pa da so bolj jmajhni koščkiuser posted image

Mala pikica
pri nas Matic v vrtcu ni še jedel koščkov in ko so imeli mleto meso je skoraj bruhal,vse je bil navajen spasirano,Žan pa je čisto drugiuser posted image

Manjauser posted image user posted image user posted image hitro se pozdravi,da ne bo mamica v skrbeh

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
8.9.2008 7:41:41   
nana35
Dobro jutro!

sani,upam,da Manja ne bo resno zbolela.

Triš,ti le daj Klemna gor,sem vedno srečna,ko vidim tale nasmejani obrazekuser posted image .

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
8.9.2008 8:00:10   
Intruder24
Jutro,
naša noč je bila spet super user posted image . Samo 1x sem mu dala dudo okoli 4 in je spal do 6 od 19:30 user posted image . Sem že malo majnši zombi, čeprav sem se po 4 urah spanja zbudila in ziher ene pol ure gledala v zrak, ker sem bla naspana user posted image user posted image .

Super vsem za nove zobke user posted image  mi smo še vedno brez user posted image

Manja upam, da vročine več ni user posted image

Majra super, za podvige tvoje pupe user posted image

nana danes je neko grdo vreme tako da ne bo nič z najinim izletom. Sem se pa odločila, da ne bom gledala stajic, ker se ne bom ven silila in jim nekaj govorila oni pa že itak cel teden niso nič rekli so se očitno bolj pred mojimi ven metali user posted image  Bomo vidli!

Triš zelo lepe slikice. Jaz Vidu že ne upam, dat takšnih koščkov bi bila preveč nervozna zraven. Sej meni se še Nana smeji, ko mu še keksa ne upam dat. Bom že...ko bo čist fiksno sedel user posted image

alfabeta kruhomata jaz ne rabim user posted image . Ker bi mi samo plac jemal, pekla pa itak nebi nič kaj!

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
8.9.2008 9:01:26   
Lusa
...vse zbrisalo...user posted image še vedno ne vem tega označit...

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Najini otroci imajo vse!!!!!!!!!Nimajo 30 barbik in 60 avtomobilčkov ampak kvalitetne igrače katerih ni veliko in zato tudi z lahkoto pospravijo sobicouser posted image ,največ kar pa jim dajeva pa je veliko,veliko ljubezni in pogovorov.Materialne stvari z leti izgubijo svojo vrednost,tisto drugo pa v otroku dozorevauser posted image .Joj sem zafilozofiralauser posted image user posted image user posted image

triš-kako resnično in lepo napisano.Mi smo v istem šmornu glede kredita(ja kdo pa ni) ampak še samo kakpšnih 8let pa bomo mali milijonerjiuser posted image

mml-hvala ,ker si toliko mislila na Dašo.Tud jaz sem vesela ,da je " samo " 6bolezen.Sem pravi mali panik po Ajši.

prijateljica-Imam samo eno najboljšo prijateljico ,res tisto ta pravo ,ki me prenaša ,ko sem tećna in ko mi kdaj popustijo kakšni živčki ,mi stoji ob strani ob hudem in slabem ,joka in smeji z menoj ,in najvažnejše kaj je ,spomni se na mojo Ajšo ,njen RD ,njeno obletnico ,da o svečkah ,ki jih prinese na njen dom ne govorim(je žal edina ,ki ji kdaj prižge svečko) ,veliko se pogovarja z menoj o Ajši in mojih otrecih.In to mi pri njej pomeni največ.Rada te imam in sotani takšna ta pravauser posted image !!!

tečka Daša-ona bi bila tud nonstop na rokah.Kak jo dam dol kriči in kriči ,tako ,da see ti lahko zrola.Je naša mala navihanka in razvajenka.Zakaj leuser posted image

Luši-se maje zobek in je pri nsas bila včeraj prava katastrofa.Eno uro dretja ,ja zakaj bo ven padel zob ,če si pa jih umiva itd...Posledično se še je začela zraven jokat Daša:

user posted image  

Daša z domačo lubenico:
user posted image

osamljena sončnica:
user posted image

..zdaj pa hitro pošljem in sledi drug del..

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
8.9.2008 9:05:40   
lutiropan
Dober dan.

Hvala vsem za čestitke ob Kajinem osmem mesece. Uh, kako dnevi bežijo....
Še vedno malo smrka, pa občasno malo pokašlja.

Imejte se in si naredite si ta puščoben ponedeljek čim bolj zanimiv.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
8.9.2008 9:22:49   
ursulina
jooj, pa je res zatišje tukaj user posted image  večeraj smo pri nas vse izklopili, ker se je fuuuul bliskalo!!!

majra, čestitke katji za sedenje!!! mi se še matramo in na ravni podlagi nam sploh ne rata, drugje pa samo še sedi....

ljubljana, dobro, res, za tisti koš za perilo... ja, se meni tudi zdi, da je dejansko vsako previjanje smrtno nevarna reč user posted image
sani, zmenjeno za menjavo!! user posted image  časovno uskladitev bomo pa materi naravi prepustili... nekaj bo že ratalo :)

punce, kako pa kaj planirate naslednjega, da ali ne, kdaj in zakaj ja/ne? jaz bi po svoje kar takoj naslednjega, pa po drugi strani ne vem, bi še uživala z malim, pa se bojim ekstra dela, ker imam s.p. in je že zdaj zaškripalo, pa finance, čeprav to res ni najbolj važno, sploh ker je osnova že doma.

saj, jaz sem takoj za to, da se menja,  itak se vsaka stvar ponosi kake trikrat... no, razen bodijev, ki jih pri nas stalno furamo. problem je le, če ne dobiš nazaj ali vse poflekano, to pa pač ne gre - imam prijateljico, ki je posodila večino stvari svoji sestri in je dobila nazaj katastrofo. saj vem, da je za nosit in umazat ampak strgat in zamazat u nulo vse, to pa tudi ne gre...

jaz ful težko kaj vržem stran, je pa res, da so to bolj prčkarije in večjih stvari ala orbitrek in podobno, ne kupujem... sva pa z dragim vsa navdušena kupila mikser za sadje z čepom za zlovat direktno v kozared, stal je lepe denarce, zanimiv je bil pa dva tedna user posted image  mogoče bi to dala na bolho... mater, triš, dobro si nas to podučila!!!

triš, hude slikice!! lepe otročke imaš.

kruhomata pri nas ne uporabljamo, se tudi od mojih staršev praši kje v kaki omari...user posted image

pri nas se na koščke navajamo, malo piškotka, banane, pa manj zmlete kašice in zaenkrat ni bilo pripomb. do žana pa je še daleč user posted image

< Sporočilo je popravil ursulina -- 8.9.2008 9:26:05 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
8.9.2008 9:27:51   
nana35
intruder user posted image za Vidovo spanje.Mi smo imeli spet rahle budnice,ni bilo katastrofe,ampak vseeno smo se budili in cmihaliuser posted image .Ja zdaj pa je ravno šel spet v deželo sanj in bo malo manj tečnobe.Četudi ne boš gledala stajic bova šli v BC,če ne druga na sprehod in po kako malenkost.Pa en bon bom kupila če bova šli za krst,drugače sem gledala da imajo tudi na Poštah darilne bone. Ampak lahko lepo greva peš do BC,tam je še Kik in Pikapolonica,pa lahko vse pregledavauser posted image .Od jutri naprej bo spet lepo vreme.
Pa saj je že zdaj sonček.user posted image

Lusa,označi tekst tako da stisneš ctrl in hkrati črko A,tako boš vse počrnila.Nato stisni ctrl in hkrati črko C,okence pomanjšaj,daj miško v okence kjer pišeš in pritisni ctrl in hkrati črko V in bo vse v tvojem okencu za pošiljanje. Tako te tale user posted image  we are sorry...ne bo več jezil.Jaz to delam že avtomatično.
Slike so zelo lepe in zelo izvirne,kakor vse pri tebiuser posted image .

Pri nas nimamo kreditov,vem da smo eni redkih ki nimamo kredita,če bi bilo po moje bi ga imeliuser posted image ,ampak je moj user posted image  zelo varčen človek in vse našpara,pa on enostavno zna.

lutiropan,imaš lep avatar.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
8.9.2008 9:33:22   
nana35
ursulina,jaz bi še enegauser posted image ,moj pa ne bi še zdaj.Jaz tudi ne bi še zdaj,čez kake tri leta,ampak takrat bom pa že 39 in ne vem,če se bom odločala tako pozno,zato mislim,da bomo ostali pri Klemnu.Vse bo prinesel čas,bomo videli.Ni mi več da bi šla skozi celo nosečnost,ker je bila vse prej kot lepa in prijetna, pa zaradi let skozi vse tiste preiskave in čakanje na rezultate.Saj je res,da vse pozabiš,a ni dobesedno tako.Pozabiš na bolečine in vse je lepo,ko vidiš otročka,a se spomniš ,da ni bilo prijetno,da je bolelo kot user posted image ,da je moj trebuh non stop otrdeval,da sem krvavela v 17.tednu,bila v bolnici,imela nizkoležečo posteljico,rodila s CR,vneti šivi,trombociti na 1010 namesto na 150-300, 12 dni v porodnišnici,visoke vročine...ah,kaj bi še rekla.Samo to,da bo vse prinesel čas...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
8.9.2008 9:40:43   
Lusa
..probam zdaj označit nana...

nana-glede mleka sve na istem.Jaz tud dajem zjutraj in zvečer pomursko mleko noter pa al grisolino ,keksolino,...Mi je pa P rekla ,da mora bit pomursko ,ker nekaj vsebuje ,samo se mi zdaj ne ljubi it pogledat..

alfabeta-moram ti povedat no tud ostalim ,da je mož danes zjutraj šel do župan in je rekel glede vrtca ,da to pa on ne bo dopustil ,tako ,da bo Daša najverjetneja kar sprejeta v vrtecuser posted image Sem pa mu v četrtek že sama napisala mail o tem.

hojica-pri Luši smo jo imeli dnevno 15minut ,da sem v miru posesala ,pa sem opazila ,da je začela levo nogo vlačit za sabo ,pol pa je več nisem dala noter;,pri daši pa se nikakor ne morem odločiti.Sicer jo več nimam ,ker jo nisme dobila nazaj ,ampak bomo videli ,prej bo že verjetno shodila ...

suuny-ma v rit ga brcni ,pri nas tud včasih padajo kakšni komentarji (ponavadi v hecu)glede RR ,pa se nasmejim in posviram na njihuser posted image .Ta vikend res nisem imela časa viset na rr ,sva cel vikend nekaj fraetala in smo imeli pravo bombo v hiši.

katee-upam ,da uživate ob tem lepem vremenu!Jaz bi tuduser posted image

triš-vidim ,da me pogrešaš.Delo ,delo...1x je treba delat ne samo klepetat z RR-ovkamiuser posted image Joj kake lepe slikice ,sem se tako nasmejala temu.Daša zakaj jokaš...Glede pizze-jaz sem pa jo v soboto pekla in daša tako mazala koruzouser posted image

intruder-jaz sem tud vedno govorila ,da bom šparala za brat in njeg.punco ,zdaj pa sta se še odločila ,da gresta še oba naprej.Uh st apridna ,da bi vsaj malo imela po njiju.Seveda zdaj ne šparam nič.KO bosta ona imela otroka ,bom jaz imela polno manijev in bom lahko končno kupila nekaj lepega ,ker ne bom rabla gledat na ceno.

oblačilca-jaz Dašine stvari sproti prodajam in za ta denar grem kupit Luši.Daša pa bo itak nosila od Luše.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
8.9.2008 9:41:29   
SuzanaKK
Dobro jutro!

Se pofočkam za danes, pametnega niti nimam kaj za napisati. Vreme je katastrofa, prej je sicer že sonček posijal, zdaj pa spet oblačno in veter. Z zelo zahtevnim (beri: tečnimuser posted image ) otrokom biti cel dan doma je hudo naporno. Na srečo zdajle malo spi, da imam čas za rr.

sani kavica bi bila super. Smo bili ravno včeraj na obisku pri Mojci in se imamo vedno fajn. Upam, da je manja že bolje.

klepetka Pikin festival je v Velenju, ampak mislim, da še ni zdaj, se bom malo pozanimala in ti kasneje napišem. Ti pa povem, da je tradicija, da ko je PF je vedno dež.

Joj orbitrek, a katera kupi, moja mama ga prodaja. Po moje bi ga dala poceni, samo da se ga znebi.

TRIŠ tvoj Žan je fenomenalen, našemu daš malo skorjice kruha in se skoraj zaduši. On bi še kar samo flaško.

Ojoj, že jok, moram iti.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
8.9.2008 9:47:48   
Lusa
nana-sem zdaj trenirala in upam ,da si bom zdaj zapomnila ,drugače te bom spet utrujalauser posted image

ursulina-jaz pa sem si vedno želela 3,4 otročke ,moj pa vedno 1.Sicer imam tri pupe ,čeprav ena ni z menoj ,tako da na cilj sem prispela ,mož pa še neuser posted image .On bi zdaj še imel enega sina ,če bi bila punca ,pa tud ne bi bilo nič narobe.Ampak jaz sem končala ,sem toliko preživela ,smrt enoletnega otročka ,v 16tednu splav našega fantiča ,potem vse te preiskave pri Dašini nosečnosti...itd...finance me pa nič ne skrbijo ,se že najde ta denar...

...sem pozabila vsem slavljenčkom vse naj ,naj...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

način poroda
bellamia

kako ste rodile svoje otroke?

naravno, brez protibolečinskih sredstev (76%)

s carskim rezom (18%)

z ultivo (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!