nana35
|
klepetka,jaz poznam od Totega brata,je res fajn in je od moje prijateljice fant.Zdaj sta ravnopred 3.meseci dobila punčko.A Toti je zato,ker je iz Maribora? Ravno predvčerajšnjim sem ga spoznala,je pa Tona ali Tone,kaj pa vem.Zdaj se je preselil k staršem (pri svojih letih,zamisli!)in moja peijateljica pravi,da on se verjetno ne bo nikamor odselil,da on že ne,da bo lepo doma ostal,pri mami in atiju.Ja res je svet majhen...sem ravno pomislila to,ko je rekel njegov brat,da je iz Ribnice in še ime vasi je povedal,pa sem vprašala če ve kje je ta tvoja vas in je rekel,da ja.Ga bom zraven vzela,ko pridemo k tebi . majra,Klemen je tudi že zelje poskusil,všeč pa mu ni bilo,mu itak nič ni všeč,kar ni sadje... Klemen obožuje Frutolino...meni pa je tako ogabno,izgleda da nimava enakega okusa. Zdaj ga ni doma,je šel v Lenart nekega kolesarja gledat z atijem in Lukecom,ki bo baje podrl rekord oz.postavil novega,da bo 24 ur na kolesu .Mislim,kaj vse ljudje ne podirajo... Klepetka drugič.Imam prijateljico v Velenju,ki hodi vedno s tamalo na Pikin festival,pa če ti nobena ne bo znala povedat,bom njo vprašala. Triš,zaradi hojice nič ne imej slabe vesti,mi jo tudi imamo,pa sem v posvetovalnici vedno brala "Zakaj odsvetujemo hojico",pa se ne bom nič obremenjevala s tem.Shodil bo itak,na kakršen koli način,ene mame pač naredijo tako,druge drugače.Mene je moj dragi prepričal,da sva jo kupila,tudi jaz nisem nameravala,potem sem pa jo vseeno.Od moje prijateljice mala je imela hojico in je normalno shodila in ni bilo nič narobe,shodila je pri 10 in pol mesecih.Ne vem,če je to prav ali ne,ampak mi smo bili tudi v hojicah...vsak naredi kot se njemu zdi prav. Kaj pa če sem jaz dobila Orbitrek od Dašebine???Je prišel 100€. Kaja vse naj,naj... intruder,greva v BC!!Ti lepo pridi na Tezno k meni ko se Vid zbudi in se naje,pa odmaširava proti BC.Bova lep sprehod naredile,potem pa se doma stehtaj,boš videla,da bova obe dobili 1kg dol.Jaz sem bila zadnjič 1kg lažja.Samo sem se fino najedla potem... Kdaj pa bi šle??Lahko v ponedeljek,torek,sredo,četrtek ali petek . Ta post bi moral biti pred zgornjim,sem spet nekaj druga mislila...