|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
8.9.2008 20:36:59   
vaney
čer.

mi smo se po službi še potepali, zdaj pa Anže že eno uro spi, jaz grem pa tudi počasi.

saj v bistvu nimam nič pametnega za povedat, danes sem v BC kupila Anžetu ene skledice, ki se zlagajo po barvah in velikostih, lahko jih zloži v krogle....pa so bile zanimive celih 5 minut, je pa imel ogrooomno dela s škatlo, v katerih so te skledice bileuser posted image  tako da naslednjič bom šla v BC po kakšno pisano škatlo, pa bo glih tako dobro, če ne še boljše, pa še zastonjuser posted image

bundice; a je katera že kaj gledala v Supernovi (HM&M, C&A, Okaidi...)? Imajo kaj? Konec tedna nameravamo it malo v Lj, pa da vem, če se mi sploh splača hodit v Ljubljano?  Jaz bi kakšno oranžno, rjavo, olivno zeleno, modro....bolj take barve

bolančki in "gipsovčki", pozdravite se čimprejuser posted image

grem proti tušu in postelji....nočka vsemuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
8.9.2008 20:37:22   
Alfabeta
ursalara user posted image , hvala! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
8.9.2008 20:51:15   
nana35
Alfabeta,saj ni res!user posted image Nisem samohranilka,samo uradno je tako ja. Nič nisem jezna,saj je bil moj z mano tam. Le da ima pa res on že enega otroka od prej ...

klepetka,moj Klemen nič kaj ne puza, on se bolj odriva,z eno nogo puza,z rokami pa se vleče naprej.Res pa je zelo aktiven in migajočuser posted image .In mislim,da pri nas ne bo puzanja,da bo kar shodil,ko bo čas za to.
Mislim pa,da ni razloga za skrb.

Triš,o hvala za sliko mojega lepotca.Kako se ti je lepo nasmejal,a ne?

majra,jaz bi bila srečnejša,če bi moj malo več zapravljal,kakor jazuser posted image .

Grem še jaz,očitno danes ne bo veliko branjauser posted image .Pa jutri.
Lahko noč.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
8.9.2008 20:52:36   
karmyka
Čerr.

Da se vam na hitro malo javim.

No pri nas je nekaj novega obema dvema restejo vsi štirje zgorni zobki.user posted image
Pa to da že obe prehodita ob sedžni sem in tja..Nekako tako ne znam povedat. user posted image

V sredo imamo 3 cepljenje upam da bosta sedaj zdržalli še do srede da ne bo nobenega prehlada da ne bomo spet prestavljali.user posted image
18.9 pa pregled v Ljubljani na Eint.

Skoraj nemorem verjet kako hitro teče čas meni sedaj še posebej ko sem sama,pa to pa da bodo naše pupike  upihnili že kamlu 1 svečko.user posted image
Vsem slavljenčkom vse naj naj za obmesečnico.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa upam da se ne bodo slike brisale.user posted image

Pa še nekaj slikc od Tee in Lee in seveda na eni sliki tudi moja malenkost.user posted image

papcanje žemljice
user posted image
aha ne boš mi vzela igrače
user posted image
tea
user posted image
lea
user posted image
lea
user posted image
tea
user posted image
user posted image
lea
user posted image
po maminih nogah je najlepše plezati in pozirati
user posted image
user posted image
lea
user posted image
tea
user posted image
lea
user posted image
tea
user posted image
tea
user posted image
lea
user posted image
tukaj se pa kopa lea
user posted image
tu pa že priprava za brisanje
user posted image
tu se pa kkopa tea
user posted image
no pa spet pripravljena za brisanje
user posted image
lea na previjanlni
user posted image
tea na previjalni
user posted image
tea z ropotuljico
user posted image
lea se smeji
user posted image
pa še ena naš trio
user posted image
tea se smeji
user posted image
lea
user posted image
in pa še zadnja tea vam pošilja velikega lubčka :D
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
8.9.2008 21:16:10   
Intruder24
Čer,

Vid že spi od 19:15. Mi2 sva vse porihtala in pogledala OZ. Zdaj pa greva ajat tudi mi2,ker nikol ne veš kaj te čaka ponoči. Smo Vida tak prehvalili vsi, da ne vem kako bo to user posted image . Upam, da bo še naprej za hvalit.

karmyka zelo lepi sta tvoji pupi

klepetka Vid puza samo nazaj in mu še na misel ne pride,da bi se postavil na vse štiri, se pa dviguje iz sedečega, če je ob opori user posted image

nana, ko bom jutri šla od doma te pol ure prej pokličem. Upam,da ga Vid nebo sračkal. Bom vzela sleepy wrap zraven, ker nikoli se ne ve user posted image

lahko noč!

Radi se mejte!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
8.9.2008 21:57:44   
mala pikica
Oh joj, kako sem žalostna, ker mi zmanjkuje časa za RR user posted image Šele sedaj sem uspela priti do računalnika. Popoldanski čas z dragim najraje preživima z Gašperjem, pred tem še je treba kuhat, potem malo pospravit, zvečer je hranjenje in umivanje Gašperja, potem uspavanje,... Zdaj zvečer pa me je čakala še spalnica in kopalnica, popoldan pa sem še vse ploščice okoli hiše sčistila. Sicer pa mislim, da bo kmalu nekaj podobnega doletelo večino tukaj user posted image

Zdaj pa na hitro preletim kaj ste načvekale, imam kar dve strani pol...

sani upam, da je Manja že kaj bolje user posted image Sladkosned? Dušan je tisti najbolj sladek user posted image Ko sva še živela pri mojih, je mami poskrbela, da je bilo čisto vsak dan pecivo v hladilniku. Ga ponavadi Dušan zajtrkuje in se mu na srečo nikjer ne pozna user posted image Jaz nimam te sreče user posted image Diploma pa fajn napreduje. Dobivamo zelo dobre rezultate. Upam, da bo šlo tudi naprej tako, bom hitro končala user posted image Potem pa me čaka še en izpit user posted image Hvala, ker tako lepo misliš name user posted image

intruder vidim, da po novem veliko lepše spite, ti želim, da bi bilo naprej kar vedno tako user posted image POvej Vidu, da sem rekla, da mora biti priden ponoči user posted image

lusa saj je jok minil, ne user posted image Sta pa luškani mali navihanki, tako kot ponavadi. Je pa res, da smo jih vajeni z nasmeškom user posted image In zelo sem vesela, da vam je uspelo pri vrtcu user posted image

ursulina mi načrtujemo drugega otročka nekje v drugi polovici leta 2010. Takrat bo Gašper star dve leti in pol in se mi zdi ravno prava razlika. Kako bo pa v resnici, bomo pa videli user posted image

golobček se vsak dan spomnim nate, te resnično občudujem. Upam, da bo kmalu z Nino bolje user posted image Sem danes govorila z urssyy in je tudi povprašala po vaju z Nino. Je rekla, da si tako fajn mamica. Vas vse prav lepo pozdravlja!

sani mi imamo bundico user posted image Sem bila tako vesela, ko sem jo zagledala v oranžni barvi, da sem jo takoj kupila. Sicer so za fantke vse v temnih, hladnih, mrtvih barvah user posted image Sem pa vzela 74 številko, pa še bo ta kar velika.

mml sem vesela za Matica, ker ni več 'nepremičnina' in da ga je Gašper še kaj naučil pri tem, seveda pa tudi za Manco, da ji tako všeč v vrtcu user posted image Kdaj pa greste na Djerbo? Ti sploh ne morem povedati, kako bi jaz tudi šla, čeprav sem bila že 2x.

klepetka upam, da sta Domen in Maruša že kaj bolje in da ne bruhata več user posted image user posted image user posted image

karmyka vaše slikice so me tako raznežile, sem ostala kar brez besed. Zlate ste user posted image In vedno, ko gledam vaše slikice, se spomnim na tvoja leta in te občudujem še toliko bolj user posted image Mi včasih še z enim otročkom ne zmoremo, kaj šele vi z dvema. Ko se tega spomnim, takoj neham jamrati user posted image

Uh, mi je uspelo priti do konca. Jutri pa upam da mi uspe prilepiti kakšno slikico user posted image Danes sem preveč utrujena, grem še v kopalnico, potem pa pankat.

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
9.9.2008 7:01:34   
nana35
Dobro jutro.

karmyka,čestitke za zobke.Pupiki sta res zlati in veliki.Ne morem verjeti,kako čas hitro beži.Tudi meni se zdi,da bo kmalu leto dni naokrog,pa je moj srček še čisto pred kratkim bil v mojem trebuhu.

intruder,velja,te čakam,kdaj prideš.No,seveda me pokliči prej,da se na brzino pripravima.user posted image

Naša noč je bila znosnejša,čaj in dudo smo dajali "samo" 4x ponoči.Saj je res,da je to samo par sekund,ampak te vseeno prebudi in ni isto,kot da spiš vso noč.Drugače pa nam počasi gre spet na normalno spalno uro.Prej smo hodili spat ob 8h (ne midva z mojim),pol pa ob pol 10h,ko se je po bolezni in AB vse pomešalo.In včeraj smo že premaknili uro na 8.30 zvečer,tako da počasi bo.

mala pikica,ti že zdaj doživljaš to,kar nas že kmalu čaka. Res si tega ne znam zamisliti,kako bo,no,pa saj nekaj časa je tudi še ostalo.Jaz upam,da se vse uteče pri vas in da najdeš zase toliko časa,kot želiš. Res pa je da te bomo me tukaj že počakale,nič hudega,če se javiš samo 1x in bolj pozno. Glavno,da malo pokukaš sem in da nas pozdraviš.In da vidimo,kako ste,kaj počnete...

:))

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
9.9.2008 7:18:01   
majra
Dobro jutro!

Mi smo pa 5x ponoči jokcali. Ti zobki nesrečni.Spodnje trojkice so nakazale, da bi zrasle, ampak zdaj jih pa ni od nikoder.
Budni smo pa že od pol 6, ker so nas gasilci zbudili. Je bila akcija, upam da ne kaj hujšega.

Karmyka, zelo lepi punci. Se jima vidi iz oči, da sta mali navihanki.

Mala pikica in Vaney, jaz si sploh ne predstavljam, kako bo spet ko bo treba v službo. Najraje bi kar nadaljevala bolniško in porodniško user posted image , samo kaj ko ni izvedljivo. No ja, mogoče se pa kaj zalomi user posted image  pa se bo na hitro našla rešitev

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
9.9.2008 7:19:20   
Intruder24
jutro,

nana super za boljšo noč. Naša je bila takšna, da smo spali do 3 od 19, potem se je prebudil in ni mogel nazaj zaspat pa je protestiral dobro uro in potem zaspal z dudo (jaz mu več ne dam čaja) nazaj do 6:15 user posted image . Slabša noč kot prejšnji dve, vendar veliko boljša kot prej 3 mesece. Pa super, da gre Klemen prej spat, ker maš potem zvečer malo časa zase. Ko se Vid zbudi te pokličem, zdaj še nori tukaj na tleh user posted image

mala pikica nič ne bodi žalostna, sej pa se javiš pa je. Pa itak nas to vse čaka in naši sončki bodo kmalu tako zahtevni, da tudi če ne bomo v službi nebomo imele časa tipkat na RR user posted image

Lep dan vsem! Grem se zdaj igrat! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
9.9.2008 7:24:12   
TRIŠ
Koščki hrane naš Matic v vrtcu še ni znal jesti koščkov.So imeli mleto meso ki ni bilo pasirano pa se je skoraj zadavil,Žan pa od prvega hranjenja ne mara pasiranouser posted image ,tako da sedaj kar melje samuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
prijateljica-Imam samo eno najboljšo prijateljico ,res tisto ta pravo ,ki me prenaša ,ko sem tećna in ko mi kdaj popustijo kakšni živčki ,mi stoji ob strani ob hudem in slabem ,joka in smeji z menoj ,in najvažnejše kaj je ,spomni se na mojo Ajšo ,njen RD ,njeno obletnico ,da o svečkah ,ki jih prinese na njen dom ne govorim(je žal edina ,ki ji kdaj prižge svečko) ,veliko se pogovarja z menoj o Ajši in mojih otrecih.In to mi pri njej pomeni največ.Rada te imam in sotani takšna ta prava !!!

Kakooooo lepoooo.Tudi ona je lahko ponosna da ima tebe.Slikice so pa itak IN

Glede otrok pa nikoli ne reci nikoli

Golobčekza Nino
Katarinas tvoja deklica pa je kot morska vila
Sani za Manjo

Klepetka naš se ne postavlja na 4,tako da brez skrbi

Karmyka kako sta srčkani tvoji princeski

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
SREČANJA MLADIH MAMIC: V Antonovem domu na Viču prireja Frančiškanski družinski inštut srečanja za mamice z otročki, vsako sredo od 10-12(od oktobra naprej). Pogovori na teme, ki zanimajo malde mamice. Odlična zadeva. Če katero zanima naj se prijavi na Frančiškanski družinski inštitut.

Škoda da nisem bližje
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Triš super fotke kot vedno . Si pa  ti res podjetno naravnana . Dobro, da ste pisale o tem...jaz moram poskusit prodat svoja nosečniška oblačila...samo jaz sem bolje leva za takšne stvari...tako da nimam kaj dosti upanja, da bom uspešna...
...čisto tako za info...a se vam zdi 50€ preveč za 5 hlač, eno krilo in dve majici?

Joj zakaj nisemjaz bi to takoj kupila.Jaz sem samo ene hlače prodala za 30 eur in oblekico za 20 eur.Res je bilo zelo malo nošeno ampak jaz sem prodala po polovični ceni

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Triš,o hvala za sliko mojega lepotca.Kako se ti je lepo nasmejal,a ne?

Ja,ja se mu dopadem.

Lusa upam da ni več joka za zobka.Ti ji povej, da je teti P......... miška povedala, zvečer čisto potiho na ušeska,da bo Luši ,ki je tako pridno skrbela za zobke nekaj prineslauser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
9.9.2008 7:25:53   
TRIŠ
Mala pikica in Vaney me kar v želodcu zvija ko berem vajine poste v zvezi s službo.Ampak ko se bomo mi matrali,boste pa vi že ulaufaniuser posted image user posted image user posted image

No sedaj pa se je Žanek zbudil in greva pozajtrkovat in k frizerjuuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
9.9.2008 9:57:18   
martinca
pozdravljene!

hitro nekaj napišem dokler še Patrik spi v vozičku zunaj.

sani, torta je še kar uspela. okrasil pa jo je Uroš. sicer ni tak ekspert kot mala pikica, pa vseeno.
tu pa še prilagam sliko
user posted image

intruder, super, da Vid tako lepo spi, zdaj pa si boš ti tudi not prišla s spanjem. user posted image Vid.

karmyka, lepe slike.

triš, lepe slike.

zdaj pa moram it se je Patrik zbudil. vas še pridem kaj pogledat.

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
9.9.2008 10:00:41   
Alfabeta
Jutro!

Nana, al se mi je zdelo da ni bilo govora o tem in zdelo se mi je da sem brala, da nisi sama, ampak mi je bilo tako hudo, ker sem zadnjič napisala, da na piknik pa ne grem sama da ne bom kot kaka samohranilka. In sedaj ko si ti tako napisala, me je bilo kar groza, če si to zadnjič prebrala, kaj si boš mislila. user posted image  No, vidiš jaz tvojega sploh nisem opazila na pikniku.(pa še marsikaterega drugega ne) Kak sem jaz zvesta žena, a ne?user posted image Sploh ne vidim drugih moških user posted image user posted image user posted image

karmyka, zelo sta lušni tvoji pikici. Se pa vidi da sta starejši, po gibanju, vsaj od moje, za 2 meseca

mala pikica, glede dela...mene je to že doletelo. poleti ko sem delala pri mojih, skupaj s tamalo. In sem popoldan izkoristila za igro in vrtičkanje s sinom, tako da popoldan v hiši nisem nič naredila. In me je vse čakalo zvečer ali pa v soboto (predvsem likanje). No, jaz pa sedaj dopoldan kuham poleg zase in za Ajdo, še za moža, svaka in taščo. Pa spet nič ne uspem pospraviti. V četrtek moram pa poleg tega še pečt za ene obiske pri tašči, tak da user posted image . Kot da dopoldan že sedaj hodim v službo. Aja, jaz službo prinesem domov in ob večerih na računalnik delam, ker imam povezavo s firmo.

intruder, super za boljše spanje. Bravo Vid user posted image

majra, user posted image user posted image user posted image  za Katjo in zobike. Da čimprej pridejo ven, da bo mir. Pri nas se tudi nekaj dogaja zgoraj, ampak ne pusti pogledati, tako da prijavim, ko začutim user posted image

Triš, ena službena, če lahko user posted image . Zadnjič sem bila v vaši poslovalnici v Bršljinu. Iščem kartico 1GB za tak foto kot je tvoj, pa je ne dobim. Se tebi morda sanja kje bi to dobila? Ker na to mojo gre samo 32 slik in kar penim. Moram imet s seboj na morju že zaradi tega računalnik, da si slike downloadam, ker drugače jih nimam kam dat user posted image

Triš, Majra, Sunny, Katarinas, potem velja jutri ob 10? Na Loki? Majra in Triš vidve sta že potrdili in nema da umankata sedajuser posted image user posted image  Dašabina in Vaney, če bosta utegnili vseeno, vesta kje smo

Evo, zdej pa moram skuhat do konca, drugače bo user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
9.9.2008 10:56:10   
sani1
Dobro jutro dober dan!

Pa sem končno vse prebrala.

Jaz sem se zvečer ubadala z komarjem pol sem pa imela zopet takšne nore sanje, da so mi ponovno ukradli denarnico. No to pa res zlepa ne bom prebolela...user posted image

Manja se vam zahvaljuje za pikapoke so pomagale. Danes več nima vročine. Sva pa včeraj vseeno šli k zdravniku, ker je popoldan zopet zakuhala in sem rekla zdej pa dovolj gremo, da vidimo kaj je. In ni bilo nič...user posted image   HB.
Smo jo pa zmerili in stehtali in evo ima 7,5 kg in 70cm.  Pa pikico je dobila, smo dali kri in je vse ok. Danes že telovadi in izsiljuje. user posted image  

mml- sem šele zvečer prebrala tvoj post.Takrat pa sva bili že od zdravnika. Je rekla, da je 6. bolezen če bodo izpuščaji. Ampak  je bil samo prehlad, ker izpuščajev nima. No sej bom videla če jih bo še dobila.
Drugače pa si se res potrudila in napisala in pokomentirala vse.  user posted image
Bombažki so pa tudi meni všeč in to ni podkupovanje otrok. Cene definitivno nisi postavila previsoku. Želim ti dobro prodajo. 
In res imaš dva čudovita otroka.

ljubljana- sem za kavo v petek ob 10:00ih. Tudi lokacija mi ustreza.
Povej mi samo koliko pa je za plačat tisti tečaj?

nana- si me pa nasmejala, ker si tako natančno vse opisala. No zdej pa vem kaj je vzrok, da se ne poročita.user posted image  

triš- jaz bom poslala mojo Manjo k tvojemu Žanu, da jo bo naučil jesti.user posted image

vaney- jaz sem bila v soboto v Supernovi. Sicer za svojo pupo nisem našla nič pametnega. Sem pa videla eno ful frajersko bundo oz. bolj jakno v C&A za fantke. Boš že mogla sama it pogledat.

karmyka- tvoji pupi sta pa res lušni.

intruder- veš počasi se daleč pride. Vsaka noč bo boljša. Ti povem, da bo pol ko bo celo noč spal tvoj Vid to že luxsus...user posted image   Bo tebe pol skoz glava bolela...

mala pikica- hvala za objemček. Seveda mislim nate, ker vem, da ti ni lahko. A pol po teh vajah imaš pa še izpit. No sej bomo držale pesti pa bo šlo kot po maslu.  Je pa čisto razumljivo, da nima časa. jaz nič ne delam pa mi ga vedno zmanjka...user posted image

alfabeta- sem sem jasnovidna. Sam ti povem če kupim od tebe akvarij, ki predvidevam, da je zelo velik se bomo potem mi doma kar z ribami vred  kopali v stanovanju...user posted image user posted image user posted image   Enkrat se bom povabila k tebi na obisk, ker tisti konec Slovenije sploh ne poznam.

golobček- sem ti že zadnjič hotela povedati, da tudi Manja gre vedno in povsod z mano, ker nima v bližini nikogar, da bi jo pazil. Včasih me kdo čudno gleda ampak si jaz mislim svoje in grem dalje...

martina- a je bil tvoj kdaj hipi. Se hoče pobotat s tistim za katerega je torta. Sem se res nasmejala, ko sem jo videla. Takšno bi mogla jaz naredit svakinji, da bi bil mir potem v hiši...user posted image   fajn zgleda bi mi zdej zraven moje kave pasal en kos...

klepetka-  vse bo ob svojem času. Ti bom poslala ZS...

Upam, da sem bila danes jaz tudi tako pridna kot mml in da sem bolj kot ne ne vse pokomentirala.  Sicer z nenormalnimi pavzami, ker moj mali kužko skoz nekaj dela kar ne sme. zdej ima pevske vaje v posteljici oz. že kar arije...user posted image
ko se bo pa naspala bova pa šli malo ven, ker je ful lep sonček...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
9.9.2008 11:12:46   
sani1
sem pozabila...

ursulina- Se v petek začne ta bazar?  Mi bomo pa po vsej verjetnosti šli v soboto...  Morem malo pogledat kaj se vse dogaja...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
9.9.2008 12:03:35   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

alfabeta- sem sem jasnovidna. Sam ti povem če kupim od tebe akvarij, ki predvidevam, da je zelo velik se bomo potem mi doma kar z ribami vred  kopali v stanovanju...user posted image user posted image user posted image   Enkrat se bom povabila k tebi na obisk, ker tisti konec Slovenije sploh ne poznam.

Pa dobr ženska, res me zanima po čem ti vse to sklepaš. user posted image  Akvarij je pa 112l. Če pa pridete na obisk bom pa "veri hepi"user posted image , ti bom razkazala naše kraje, bomo naredili izlet. Po krajih, ne po hiši!user posted image  ker tolkšna pa ni. Sicer smo pa mi na vrh, pri njegovih, v svojem stanovanju. Tolk da ne boš imela nevemkakšne predstave.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
9.9.2008 12:04:19   
Alfabeta
pozabila....

A ima Sunny prepoved al je samo tolk zasedena, da se ne oglaša tukaj?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
9.9.2008 12:09:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Triš, ena službena, če lahko user posted image . Zadnjič sem bila v vaši poslovalnici v Bršljinu. Iščem kartico 1GB za tak foto kot je tvoj, pa je ne dobim. Se tebi morda sanja kje bi to dobila? Ker na to mojo gre samo 32 slik in kar penim. Moram imet s seboj na morju že zaradi tega računalnik, da si slike downloadam, ker drugače jih nimam kam dat user posted image

Jih ni več za dobit ker je aparat zastareluser posted image .Ja,ja ne me gledat tudi jaz imam stara jajčka.Daj jim reči če ti lahko naročijo 256 mb kar ti bo polna mera,ker je fotič 4 milj.in gre gor  dost slik.Takrat ko se je prodajal ta aparat ni bilo sploh kartic 1GBuser posted image Vem da je žalostno ,ampak resnično.Sedaj imajo novi canoni kartice SDuser posted image .Drugače pa pojdi vprašat še v Big Bang.Upam da boš našla.Jutri pa drži na Loki ob 10h

Sani Manja bo sigurno dobila apetit pri mojem Žanu,ker on res je z velikim gurmanskim užitkom.Upam da mi ga ne bo treba pošiljat k Manji po nasvet kako ostati vitekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
9.9.2008 12:15:01   
majra
Samo da potrdim kofe za jutri ob 10. na Loki user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
9.9.2008 12:18:15   
Alfabeta
Triš, hvala bom šla. Ampak da je zastarel po 3 letihuser posted image , saj vem...tehnologija gre naprej.

Majra in Triš velja! Še Sunny, sicer bomo pa same 3+sončki, a ne? Saj vedno itak vse ne moremo, vedno pade kaj vmes. Meni je morje nazadnje. A ste se potem takrat sploh dobile, al ne? Na Prepihu, ko je Vaney dala pobudouser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
9.9.2008 12:27:13   
majra

Majra in Triš velja! Še Sunny, sicer bomo pa same 3+sončki, a ne? Saj vedno itak vse ne moremo, vedno pade kaj vmes. Meni je morje nazadnje. A ste se potem takrat sploh dobile, al ne? Na Prepihu, ko je Vaney dala pobudouser posted image

Nismo se dobile takrat. Sicer pa, če bi bile slučajno same tri, bi se komot dobile na prepihu. Je bližje. Čeprav je pa dejansko vseeno, po 25 km še tistih 5 ni taki hudič user posted image

Pa res, kje je Sunny? Upam, da je ni njen preveč razjezil

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
9.9.2008 12:31:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Nismo se dobile takrat. Sicer pa, če bi bile slučajno same tri, bi se komot dobile na prepihu. Je bližje. Čeprav je pa dejansko vseeno, po 25 km še tistih 5 ni taki hudič user posted image

Pa res, kje je Sunny? Upam, da je ni njen preveč razjezil

Meni je vseeno, samo na Loki imajo boljše tortice, pa avto imamo lahko v senciuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
9.9.2008 13:04:35   
piba
Komaj mi uspe vse prebrat. Da bi pa kaj napisala pa bolj malo.
Naša Klara se pridno postavlja na vse štiri. Veliko pleza po meni in se je tako že začela postavljati na kolena in na nogice. Kjer more se že kar opre nanje. Drugače pa je na trebuščku zelo dejavna in radovedna ter se ji uspe pripuzati ( po trebuhu) kamor se ji zahoče. Zadnje čase je vedno bolj pridna, se zelo rada glasno smeji in me boža ter se stiska k meni. Kako je to prijetno.
Smo v pričakovanju tretjega in četrtega zobka. Se mi zdi, da ju pričakujemo že od šestega meseca. Sta pa tako široka...uboga Klara pa samo grize in se slini.

Karmyka ful luštkani pupi sta!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
9.9.2008 13:07:58   
Sunny Morning
Dan.

Nisem imela kaj pametnega za napisat, pa raje nisem. V nedeljo sem bila z mami in Nejo pri teti in stari mami na obisku. Sva imela cel dan frej od user posted image in tudi on od naju. Sem malo razočarana, ker mi je zatajil stvari, ki so se dogajale v nedeljo, tako da ...
Hvala vsem za user posted image . Še dobro, da vas imam poleg mojih vozičkaric, ki se jim tudi "jadam" na vse pretege.

Sva pa danes z Nejo spet sami, bo user posted image prespal v Zg. Si kar spočijem, ko ga ni.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml
suzana in sunny držalo za dudo sem kupila v BC, stane nekaj čez 4€. Če želita, ga lahko kupim in vama ga pošljem, če ga v "vajinih" BC slučajno nimajo...

mml hvala za info. Neja ima tri držala za dudo in so ji vsa ful zanimiva. Na pikniku se ji je Matičevo držalo zdelo ful zanimivo. Jo ga ne bom kupovala, ker potem bo že kar malo razvajena.user posted image

intruder user posted image za spanje.

Jaz sem Neji kupila brezrokavnik, bundica še pride na vrsto.

klepetka sem ti že rekla, da se ne obremenjuj preveč s tem kaj Lana lahko in kaj ne more, ker ne moreš primerjat z ostalimi user posted image . Mi smo bili do meseca nazaj tudi še čisto nepremični. Boš videla, da bo tudi Lana zalaufala, potem boš pa jamrala, da jo je povsod preveč.user posted image

Naslednji user posted image ...kaj pa vem.

karmyka kot vedno lušne fotke. Lea in Tea sta pa že pravi babnici.

Medve z Nejo jutri prideva. Se vidimo.

A ima Sunny prepoved al je samo tolk zasedena, da se ne oglaša tukaj?

To mu pa nikoli ne rata.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
9.9.2008 13:36:42   
TRIŠ
Za jutri pa drži.Kjerkoli bomo bo Okuser posted image
Evo dve slikice še prilepim iz današnjega prvega slikanja v ateljejuuser posted image

ŽAN V PRAVLJIČNEM GOZDU
user posted image

PA ŠE SKUPAJ Z MAMICOuser posted image
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?