mala pikica
|
Oh joj, kako sem žalostna, ker mi zmanjkuje časa za RR Šele sedaj sem uspela priti do računalnika. Popoldanski čas z dragim najraje preživima z Gašperjem, pred tem še je treba kuhat, potem malo pospravit, zvečer je hranjenje in umivanje Gašperja, potem uspavanje,... Zdaj zvečer pa me je čakala še spalnica in kopalnica, popoldan pa sem še vse ploščice okoli hiše sčistila. Sicer pa mislim, da bo kmalu nekaj podobnega doletelo večino tukaj Zdaj pa na hitro preletim kaj ste načvekale, imam kar dve strani pol... sani upam, da je Manja že kaj bolje Sladkosned? Dušan je tisti najbolj sladek Ko sva še živela pri mojih, je mami poskrbela, da je bilo čisto vsak dan pecivo v hladilniku. Ga ponavadi Dušan zajtrkuje in se mu na srečo nikjer ne pozna Jaz nimam te sreče Diploma pa fajn napreduje. Dobivamo zelo dobre rezultate. Upam, da bo šlo tudi naprej tako, bom hitro končala Potem pa me čaka še en izpit Hvala, ker tako lepo misliš name intruder vidim, da po novem veliko lepše spite, ti želim, da bi bilo naprej kar vedno tako POvej Vidu, da sem rekla, da mora biti priden ponoči lusa saj je jok minil, ne Sta pa luškani mali navihanki, tako kot ponavadi. Je pa res, da smo jih vajeni z nasmeškom In zelo sem vesela, da vam je uspelo pri vrtcu ursulina mi načrtujemo drugega otročka nekje v drugi polovici leta 2010. Takrat bo Gašper star dve leti in pol in se mi zdi ravno prava razlika. Kako bo pa v resnici, bomo pa videli golobček se vsak dan spomnim nate, te resnično občudujem. Upam, da bo kmalu z Nino bolje Sem danes govorila z urssyy in je tudi povprašala po vaju z Nino. Je rekla, da si tako fajn mamica. Vas vse prav lepo pozdravlja! sani mi imamo bundico Sem bila tako vesela, ko sem jo zagledala v oranžni barvi, da sem jo takoj kupila. Sicer so za fantke vse v temnih, hladnih, mrtvih barvah Sem pa vzela 74 številko, pa še bo ta kar velika. mml sem vesela za Matica, ker ni več 'nepremičnina' in da ga je Gašper še kaj naučil pri tem, seveda pa tudi za Manco, da ji tako všeč v vrtcu Kdaj pa greste na Djerbo? Ti sploh ne morem povedati, kako bi jaz tudi šla, čeprav sem bila že 2x. klepetka upam, da sta Domen in Maruša že kaj bolje in da ne bruhata več karmyka vaše slikice so me tako raznežile, sem ostala kar brez besed. Zlate ste In vedno, ko gledam vaše slikice, se spomnim na tvoja leta in te občudujem še toliko bolj Mi včasih še z enim otročkom ne zmoremo, kaj šele vi z dvema. Ko se tega spomnim, takoj neham jamrati Uh, mi je uspelo priti do konca. Jutri pa upam da mi uspe prilepiti kakšno slikico Danes sem preveč utrujena, grem še v kopalnico, potem pa pankat. Nočko vsem