ursulina
|
jooj, pa je res zatišje tukaj večeraj smo pri nas vse izklopili, ker se je fuuuul bliskalo!!! majra, čestitke katji za sedenje!!! mi se še matramo in na ravni podlagi nam sploh ne rata, drugje pa samo še sedi.... ljubljana, dobro, res, za tisti koš za perilo... ja, se meni tudi zdi, da je dejansko vsako previjanje smrtno nevarna reč sani, zmenjeno za menjavo!! časovno uskladitev bomo pa materi naravi prepustili... nekaj bo že ratalo :) punce, kako pa kaj planirate naslednjega, da ali ne, kdaj in zakaj ja/ne? jaz bi po svoje kar takoj naslednjega, pa po drugi strani ne vem, bi še uživala z malim, pa se bojim ekstra dela, ker imam s.p. in je že zdaj zaškripalo, pa finance, čeprav to res ni najbolj važno, sploh ker je osnova že doma. saj, jaz sem takoj za to, da se menja, itak se vsaka stvar ponosi kake trikrat... no, razen bodijev, ki jih pri nas stalno furamo. problem je le, če ne dobiš nazaj ali vse poflekano, to pa pač ne gre - imam prijateljico, ki je posodila večino stvari svoji sestri in je dobila nazaj katastrofo. saj vem, da je za nosit in umazat ampak strgat in zamazat u nulo vse, to pa tudi ne gre... jaz ful težko kaj vržem stran, je pa res, da so to bolj prčkarije in večjih stvari ala orbitrek in podobno, ne kupujem... sva pa z dragim vsa navdušena kupila mikser za sadje z čepom za zlovat direktno v kozared, stal je lepe denarce, zanimiv je bil pa dva tedna mogoče bi to dala na bolho... mater, triš, dobro si nas to podučila!!! triš, hude slikice!! lepe otročke imaš. kruhomata pri nas ne uporabljamo, se tudi od mojih staršev praši kje v kaki omari... pri nas se na koščke navajamo, malo piškotka, banane, pa manj zmlete kašice in zaenkrat ni bilo pripomb. do žana pa je še daleč
< Sporočilo je popravil ursulina -- 8.9.2008 9:26:05 >