Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:19:13
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nedelja, 07.09. Arneja - UZ M.L.B.K. - UZ Pija76 - UZ gospodarica - punkcija Se tudi jaz podpišem
< Sporočilo je popravil bambi75 -- 6.9.2008 16:20:04 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:29:59
|
|
|
|
lara light
|
Zarjica, prelepe...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:30:59
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla čveke čvekaste en lep pozdravček Sam ve niste čist gladke, take oči mam po 1h branja vaših postov in med tem k pišem pole sporočilo 2 strani naklofate Abrica - mal se še zadržujeva, sam se bova nehala k me trga, ko vraga , zdej k se je malce to umirilo se mi zdi, da lohka mal nadoknadiva , da se ne bo sam meni vrtelo ampak čmrlčku tud . Sej kako naj se uprem tem slikcam na pol golih žrebcev Gigi - lubica, vesela sem, da je teden za tabo in da ste uspeli urediti zadevo , vidim tudi, da ste se oborožili z vitaminčki, naj ti dobro denejo pred postopkom. Obi - žal mi je, da se je tvoj postopek prečasno končal , vendar navijam zate naprej, za naslednji postopek Tud jaz navijam za jutri Nedelja, 07.09. Arneja - UZ M.L.B.K. - UZ Pija76 - UZ gospodarica - punkcija
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:31:01
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: stijan Ojla punce,da še jaz javim kak je blo na UZ,so štirje folikli,ki pa še morajo zrast ker so okoli 10,11 tak da mam UZ spet v ponedeljek potem pa bomo vidli naprej. Se javim kaj v ponedeljek do takrat pa dobro opravite vse,ki imate UZ ali punkcije,čim manj bolečin in čimveč jajčk ! naj lepo napredujejo, navijam!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:31:31
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 no zdaj pa res ne vem glede stopke.....sam vem, da me je rita bolela midva imava veliko hišo, s tem sesalcem čistiva cca. 180 kvadratov. Klet zmeraj samo pometam in operem ploščice. tega očkota pa mal spopedinajta....obut po hiši...jaz bi mu kar krpo dala v roke..na zdaj pa puci Zarja ne vem no jaz sem si jo trikrat dala v trebuh. MOgoče pa je bila ona druga takšna kot pri Rešu. Glede očkota pa a bi ti rada, da bi jaz takole zgledala. Ker on bi bil tak če bi mu dala . Saj veš kako pravijo ta mlade niso nikoli prave.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:34:42
|
|
|
|
bambi75
|
Obi . Bo pa jesen bolj plodna.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:38:01
|
|
|
|
lara light
|
Bambi, jaz se z Zarjo strinjam ...saj ni mislila dobesedno, verjamem, da ti tudi ne, a malo se postavit zase se mi zdi še kako prav. Lepa beseda lepo mesto najde. Jaz bi mu na samem, na lep način povedala, kakšne so posledice, če se on ne sezuje...da pač imaš veliko več dela, da sta vidva sezuta, ker vama tako ustreza, da pa mu boš z veseljem pomagala sezut in nataknit copate vsakokrat ko pride...malo sem karikirala, ne poznam situacije, a verjemi, z dobro voljo in predvsem s pogovorm se da rešiti včasih navidez nerešljivo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:39:38
|
|
|
|
Shuka
|
Kje smo ostal Larči - kako si? Tkole kot je slikca v tvojem avatarčku boš zgledala čez 9 mesecev Kajsica - sej ni panike, ena kapljica nič ne pomeni, ti si samo do konca iglo zapiči v bušija, ko sprazniš injekcijo pa potegni ven. Jaz sem si vedno potem vbodno mesto obrisala z vatko namočeno v alkotu, just in case, da se dezinficira, mogoče zato niso ble pikice tolk vidne, ampak zarad kapljice ne skrbi, smo ble vse tko smotane pr prvih špikah. Dons sem spala do 6h seveda in pol k sem se stisnila še k mojmu lubiju sem potegnila do 9h, ja pol pa rečte komu bi se dalo vstati, če je pa tko luštn se stiskat pod rjuhco Pikovitka, zdej si ziher že gospa , za kolk boste šopek prodal , čestitke
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:41:42
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 no zdaj pa res ne vem glede stopke.....sam vem, da me je rita bolela Zarja ne vem no jaz sem si jo trikrat dala v trebuh. MOgoče pa je bila ona druga takšna kot pri Rešu. Jaz sem si jo tud vedno v rit zapičila ne glede na to, da sem imela Diphereline in Menopur v trebuh. Reš ma zmer neke posebne fore
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:46:18
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Kje smo ostal Larči - kako si? Tkole kot je slikca v tvojem avatarčku boš zgledala čez 9 mesecev Shukica, naj se zgodi!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:52:12
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Kje smo ostal Larči - kako si? Tkole kot je slikca v tvojem avatarčku boš zgledala čez 9 mesecev Shukica, naj se zgodi! Bom jest rekla kako lepo besedo pr unmu zgoraj a prov
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:56:58
|
|
|
|
bambi75
|
Lara saj nisem huda na Zarjo , saj vem da bi mu bilo treba kaj reči ampak včasih rajši , ker sem manj jezna, če pobrišem tiste mlakužice, kot pa da se prepiram z njim. BI ga včasih kar najraje . Veš je taka pametna tečnoba, da je manj jeze, če si tiho kot pa, da bi ga potem dva dni poslušal pa še po celi vasi bi bobnal, kaki smo do njega.Ga poznam že 10 let. Dobro da nismo v isti hiši .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:58:30
|
|
|
|
oktavija2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Oktavija, daj javi se malo si se v ilegalko dala, al kaj? Daj eno popoldne pridi v Mb.... Halo deklata moja! Ja jaz sem se malo izklopila in uživam pri mamici.... Hvala Zarja za povabilo...en dan pa se bom oglasila v MB, sam je mal problem ker mi mož uzame avto pa sem malo nemobilna... imava trenutno en avto... Še enkrat hvala za vse besede.. je pa res da se pri nas že nekaj časa trejo hude iskre in jaz čakam da bomba eksplodira....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:06:38
|
|
|
|
zarja1
|
Bambi jaz sem bolj mislila, da mu namigneš. Ko ga vidiš pred vrati mu tak lepo copatke nastaviš.....to naredim jaz na vsakem obisku.....sem jih strenirala. Mislim, da bi se že iz vljudnosti preobul, al ne? Žal sma še sama v tej veliki hiši in že tko al tko se mi zdi da vsak vikend sam puca in pucam..... Od dans zjutraj pucam pa do zdaj.....to je hujš kot kšiht...pa še plačajo mi ne Schuki a si se cartala? Lara thanks za pohvalo...sam sem v album dala takrat le tri fotke kot idejo Pikovitki O moji ne sluha ne duha. Ko pride moj domov greva kar . Mašina kolt se bom še dans nagarala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:08:37
|
|
|
|
zarja1
|
Oktavija zdravo punca. A ga še ni nazaj? Sta se sploh kaj slišala? Te zadeve res morata razpucat pred . Draga drži se. Me smo UVJEK SA TOBOM!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:10:06
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Oktavija zdravo punca. A ga še ni nazaj? Sta se sploh kaj slišala? Te zadeve res morata razpucat pred . Draga drži se. Me smo UVJEK SA TOBOM!!! Se kar podpišem.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:13:49
|
|
|
|
Shuka
|
Mal sem se res, pol sem pa mal , pa pol mal , pol pa mal , no pol je blo pa treba kr ornk
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:14:36
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Oktavija zdravo punca. A ga še ni nazaj? Sta se sploh kaj slišala? Te zadeve res morata razpucat pred . Draga drži se. Me smo UVJEK SA TOBOM!!! Se kar podpišem. tud jest
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:15:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Oktavija zdravo punca. A ga še ni nazaj? Sta se sploh kaj slišala? Te zadeve res morata razpucat pred . Draga drži se. Me smo UVJEK SA TOBOM!!! Se kar podpišem. se podpišem,meni je zako hudo ko sta tako oddaljena
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:24:31
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Bambi jaz sem bolj mislila, da mu namigneš. Ko ga vidiš pred vrati mu tak lepo copatke nastaviš.....to naredim jaz na vsakem obisku.....sem jih strenirala. Mislim, da bi se že iz vljudnosti preobul, al ne? Joj Zarja zdaj sem se pa nasmejala. Sanja svinja kukuruz. Ni šans, da bi se on preobul, Si ga kar predstavljam kako bi to zgledalo. Smo mu že zdavnaj rekli, da se naj izuje , ampak on pravi da ni takega človeka, ki bi ga pripravil, da se bo izul, drugače pa babe tak nimajo kaj drugega delati pa naj pucajo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:26:25
|
|
|
|
zarja1
|
Schuki pečem jabolčni štrudl, a prideš? Kaj pa moje bučke, ste vse pozable? Bo treba res dorečt, da bomo mele še me
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:27:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Bambi jaz sem bolj mislila, da mu namigneš. Ko ga vidiš pred vrati mu tak lepo copatke nastaviš.....to naredim jaz na vsakem obisku.....sem jih strenirala. Mislim, da bi se že iz vljudnosti preobul, al ne? Joj Zarja zdaj sem se pa nasmejala. Sanja svinja kukuruz. Ni šans, da bi se on preobul, Si ga kar predstavljam kako bi to zgledalo. Smo mu že zdavnaj rekli, da se naj izuje , ampak on pravi da ni takega človeka, ki bi ga pripravil, da se bo izul, drugače pa babe tak nimajo kaj drugega delati pa naj pucajo. Sanja svinja kukuruz
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:32:23
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Schuki pečem jabolčni štrudl, a prideš? Kaj pa moje bučke, ste vse pozable? Bo treba res dorečt, da bomo mele še me Joj zarja ti vedno veš kaj morš rečt in ne me dražit, ker jabolčni štrudl sanjam že 3 mesece, pa se me še nihče ni usmilil, da bi mi ga naredil, sama se ga pa ne morem spravit delat Jest bi štruuuuuuuuuuuuuuudl
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:42:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Schuki pečem jabolčni štrudl, a prideš? Kaj pa moje bučke, ste vse pozable? Bo treba res dorečt, da bomo mele še me Joj zarja ti vedno veš kaj morš rečt in ne me dražit, ker jabolčni štrudl sanjam že 3 mesece, pa se me še nihče ni usmilil, da bi mi ga naredil, sama se ga pa ne morem spravit delat Jest bi štruuuuuuuuuuuuuuudl Schuki sem olupla tolk jabolk, zdaj kuham še čežano, da jo lepo v kozarce vložim, da bo za celo zimo štrudla. Pridi pomagat, se bova zravn basale......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 17:50:20
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Schuki pečem jabolčni štrudl, a prideš? Kaj pa moje bučke, ste vse pozable? Bo treba res dorečt, da bomo mele še me Joj zarja ti vedno veš kaj morš rečt in ne me dražit, ker jabolčni štrudl sanjam že 3 mesece, pa se me še nihče ni usmilil, da bi mi ga naredil, sama se ga pa ne morem spravit delat Jest bi štruuuuuuuuuuuuuuudl Schuki sem olupla tolk jabolk, zdaj kuham še čežano, da jo lepo v kozarce vložim, da bo za celo zimo štrudla. Pridi pomagat, se bova zravn basale...... Sam res, taki ponudbi se ne bi odrekla, če bi ble bližje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?