Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:18:49
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zdaj me še v top shop vzamejo, ker jih tok hvalim
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:19:39
|
|
|
|
gigi1
|
Baci nič se sekirat. Bodo pa bolj kvalitetni . Stopko sem si jaz tud v trebuh dala, baje je v rito bolj boleča. Stopka je mal drugačna od ostalih injekcij. Mesto uboda potem še par dni boli...bolj tko ...pekoča bolečina. Navijam za stopko za ponedeljek . Do takrat pa jej jajca, meso, tuno iz konzerve, pa pirček pij in bodo folikli čisto prav zrasli Zvezdica orade+blitva super . Sem predvčerajšnjim isto jedla . Za štorkljo pa velja. Se slišiva 22.09. zjutraj. Se veselim, da bom spoznala tvojga bušija Larica probaj. Meni je boljša kot pasulj. Kot priloga jo pa še sploh nisem probala.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:21:37
|
|
|
|
gigi1
|
Zvezdica hvala za info iz prve roke. Bom šla res kupit. 1x so že imeli v akciji v Sparu, pa sem šla...sam so jih že pograbili
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:22:24
|
|
|
|
baci
|
gigi-hvala za nasvet,bom upoštevala in pila pivo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:23:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
Baci, tko k je gigi rekla, bood v ponedeljek tapravi. Navijamo zate. Ok gigi, se valjda slišiva kak dan prej, da ne pozabim. Lečo kuham enkrat naslednji teden pa sporočim rezultate. Zdaj pa kuhat: RESNO!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:28:00
|
|
|
|
sonček33
|
Gigi veš, dajo imam res. Za danes bo pomoje kar dovolj. Zdaj še mal stanovanje psopravim, pol greva pa na praznovanje.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:32:01
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Zdaj me še v top shop vzamejo, ker jih tok hvalim še preden sem to prebrala, sem si rekla ...zdaj pokličem in jim bom rekla, da nekaj provizije ti pripada ...še tole korenje spijem, pa kuhat!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:54:24
|
|
|
|
zarja1
|
Cela zmozgana sem že, .... Lara jaz imam nekaj podobnega H2O, ni pa original.Mi ga je dragi kupil v Grazu. Je zakon, čeprav morš tud tu zraven delat. Baci, kako pred leti v rit, če sem jaz imela stopko marca 2008? Nič mi ni jasno. Babe ni , vsako uro si še joške mal preprimem, da vidim če kaj preveč občutljivo bolijo. Pa nč. Za znoret mi je. A Abra tebe pa lulat forsira srečka............ Ajsi, grem čistit nazaj, Gigi ti pa le še kakno slikco Matta pripopaj.... Lara imam pa tolk vse krame doma za čistit, pa tiste posode Tapper, pa vsega...da moj kar živce zgublja. Sem si pa sama kriva k mam Ikeo tolk blizu, da sem si vse drobnarije še od tam nabavla...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 13:08:39
|
|
|
|
baci
|
zarja-nevem kako to,tako mi je danes rekla sestra Danjela,da se da stopka v trebuh in da je bilo pred leti v rit no saj vseeno,samo da ni v rit ,tam mene boli najbolj!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 13:40:21
|
|
|
|
bambi75
|
Baci jaz sem si v MB stopko tudi vedno v trebuh dajala. Nazadnje marca 2008 imela pa sem Overil ali nekaj takega. Pri Rešu pa Pregnil in v ta zadnjo. Vidim da ste pri H2O sesalcih. Tiste, ki ga imate a imate vse stanovanja ali hišo. Oziroma najpomembnejše ali se sezuvate. Saj midva se , ampak ko pride njegov oče k nama , pa se kakšen sosed v bata škornjih po možnosti kar iz štale in taca po hiši je pa zelo umazano. Ali bi bilo tudi za takšne primere ali pa je to bolj za prah.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 13:55:41
|
|
|
|
gospodarica
|
lep sončen pozdravček:) vam moram povedat da je včeraj zvečer padla stopka....hehe jutri pa...saj veste punkcija....držte pesti...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:14:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Baci jaz sem si v MB stopko tudi vedno v trebuh dajala. Nazadnje marca 2008 imela pa sem Overil ali nekaj takega. Pri Rešu pa Pregnil in v ta zadnjo. Vidim da ste pri H2O sesalcih. Tiste, ki ga imate a imate vse stanovanja ali hišo. Oziroma najpomembnejše ali se sezuvate. Saj midva se , ampak ko pride njegov oče k nama , pa se kakšen sosed v bata škornjih po možnosti kar iz štale in taca po hiši je pa zelo umazano. Ali bi bilo tudi za takšne primere ali pa je to bolj za prah. no zdaj pa res ne vem glede stopke.....sam vem, da me je rita bolela midva imava veliko hišo, s tem sesalcem čistiva cca. 180 kvadratov. Klet zmeraj samo pometam in operem ploščice. tega očkota pa mal spopedinajta....obut po hiši...jaz bi mu kar krpo dala v roke..na zdaj pa puci
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:16:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica lep sončen pozdravček:) vam moram povedat da je včeraj zvečer padla stopka....hehe jutri pa...saj veste punkcija....držte pesti...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:20:23
|
|
|
|
ledenka
|
hello, punce hvala za navijanje... ampak testa nisem še niti kupla grem popoldan v šoping, pa bom zavila mimogrede še v DM. se pa počitim nosečo M še ni, prsi me skelijo, pa skos mi je nenormalno vroče, že 3 dni me špika - ponavadi pred M me kako uro prej, oz. ko začutim, da se je vlila, in rahlo slabo mi je ves čas. sej se zavedam, da je vse to lahko posledica Suprefacta bom kupila test, potem pa zbirala pogum, da ga naredim. najraje bi itak, da mi kdo kar tako pove, kaj je in kaj ni mojemu nisem še nič rekla, tako da tukaj praznim svoje misli gospodarica za stopko, želim ti nebolečo punkcijo in dober pridelek!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:21:15
|
|
|
|
zarja1
|
Nedelja, 07.09. Arneja - UZ M.L.B.K. - UZ Pija76 - UZ gospodarica - punkcija
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:23:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hello, punce hvala za navijanje... ampak testa nisem še niti kupla grem popoldan v šoping, pa bom zavila mimogrede še v DM. se pa počitim nosečo M še ni, prsi me skelijo, pa skos mi je nenormalno vroče, že 3 dni me špika - ponavadi pred M me kako uro prej, oz. ko začutim, da se je vlila, in rahlo slabo mi je ves čas. sej se zavedam, da je vse to lahko posledica Suprefacta bom kupila test, potem pa zbirala pogum, da ga naredim. najraje bi itak, da mi kdo kar tako pove, kaj je in kaj ni mojemu nisem še nič rekla, tako da tukaj praznim svoje misli joj draga jaz ti tak fejst držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:25:53
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica lep sončen pozdravček:) vam moram povedat da je včeraj zvečer padla stopka....hehe jutri pa...saj veste punkcija....držte pesti... Da bo jutri punkcija neboleča in veliko veliko jajčk
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:26:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ajsi, všeč mi je ko berem da se počutiš nosečo Držim pesti zate, pa sporoči kaj bo s testkom. Objemčka za srečo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:32:58
|
|
|
|
sonček85
|
Nedelja, 07.09. Arneja - UZ M.L.B.K. - UZ Pija76 - UZ gospodarica - punkcija
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:34:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Nedelja, 07.09. Arneja - UZ M.L.B.K. - UZ Pija76 - UZ gospodarica - punkcija se kar podpišeeeem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 14:51:59
|
|
|
|
lara light
|
Se podpišem tudi jaz in navijam za vse jutrišnje akterke! Ledenka, to bi bilo čudovito...komaj čakam na rezultate! Me kurja koža obliva...bog daj, držim pesti, da se mi dlani že cisto potijo! Pridi hitro nazaj s šopinga! Zarji, kje si zdaj? Kateri del obdeluješ? Še jaz sem nekaj stavri naredila, ko si me tako navdušila... lubčka!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 15:12:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Se podpišem tudi jaz in navijam za vse jutrišnje akterke! Ledenka, to bi bilo čudovito...komaj čakam na rezultate! Me kurja koža obliva...bog daj, držim pesti, da se mi dlani že cisto potijo! Pridi hitro nazaj s šopinga! Zarji, kje si zdaj? Kateri del obdeluješ? Še jaz sem nekaj stavri naredila, ko si me tako navdušila... lubčka! pa ne bi ti raje počivala....... zdaj sem pobrala perilo zuni, je tak veter da je blo v pol ure suho, zdaj pa grem počasi likat. pejt poležavat in ja.....velikega lubčka nazaj
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 15:20:29
|
|
|
|
lara light
|
Zarja, ena prošnja na zs...hvala.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:05:50
|
|
|
|
stijan
|
Ojla punce,da še jaz javim kak je blo na UZ,so štirje folikli,ki pa še morajo zrast ker so okoli 10,11 tak da mam UZ spet v ponedeljek potem pa bomo vidli naprej. Se javim kaj v ponedeljek do takrat pa dobro opravite vse,ki imate UZ ali punkcije,čim manj bolečin in čimveč jajčk !
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 16:18:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarja, ena prošnja na zs...hvala. Lara sem ti poslala.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?