Alfabeta
|
klepetka, ne vem kak tajming imamo to, ampak da vse pečemo jutri za piknike,...čudno a ne? Vse na isti dan Si pa pridna, pa tako si nekaj govorila, da ti peka ne gre....al nekaj takega, a ne? No, jaz bom pecivo dala v škatle, te plastične iz Mercatorjeve akcije. So mi zakon. Pa jih imam že v hladilniku, potem pa samo odnesem. ursulina za babico triš, hvala. Zlata si , ampak sem šla iskat in sem vzela eno kremico od 3M, stane pa 17€ , ampak baje da je super, boljš kot Sudocrem. In me niti ni rabila kaj preveč prepričevat, ker če je pa boljš pa vzamem, a ne. Samo upam, da je res, ker za ta denar bi morala TAKOJ nucat. Bomo videli. Al ma revica non stop krvavo. Je res boga, pa pikica sploh ne joka dost. Edino če kaka. Je res potrpežljiva. Se vidi da je punca! koala hvala! Tudi ti si zlata , ampak šparaj jo. Nikoli ne veš kdaj prav pride. Jaz sem tudi mislila, da mi ne bo in sem jo nekaj založila. Še tisti tester sem imela iz porodnišnice. no, sedaj pa imam prihod na piknik jaz upam, da nam uspe do 11 ure, ker moj mož pa točnost sta skregana, že celo večnost. majra, jih bom že prej dala na stran. Samo povej koliko, da ne boš potem rekla, da sem jih premalo. vseh ti pa ne dam nana jaz zobek prijavim ko je zunaj. Torej ko minejo tudi težave mml, upam,da bo tole kar sem kupila kaj nucalo. Še tebi za dobroto in prijaznost. Je pa naša ful lepo kakala (če temu lahko tako rečem), dokler nismo uvedle GH, sedaj je pa groza. Je pa še drug problem. Ona bi jedla samo breskev, hruško in banano. Danes sem dala še slivo, jok brate, odpade! Morda jo je sicer motilo to, da sem dala notri piškotek drobljen, ampak to danes ni šlo. Bom jutri vzela seboj preverjeno... Sicer pa pri nas ni panike, ker je Gostilna pri Joškotih še vedno zakon. katee sploh ni zaskrbljujoče. Veš koliko dela imamo....ene pečejo (pečemo), ene si rihtajo frizuro, ene lovijo zadnje momente da bodo nakupile domačico za jutri, ene še kake hlače ali pa čevlje za jutri iščejo, ene uspavajo otroke, ene so še na sprehodu,.... Vidiš, da ni zaskrbljujoče? Sam ne vem, kam jaz pašem pa ti, ko sva tukaj gor? martinca nisi povedala...si videla naše razstavljalce? Sicer dvomim, ker je vsega preveč, pa vseeno no, toliko. Sem spet "kratka"
|