|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
29.8.2008 19:25:07   
katee
Tole je pa zaskrbljujoče; od 17.09 do 19.23 se nobena ni javilauser posted image   Mi smo ravno iz Tivolija prišli. So imeli en festival za otročke. Je bil Žan Luka tako prisrčen, ker je kričal od navdušenja, ko je videl toliko otrok na kupu. Le kako bo šele jutri!?

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
29.8.2008 19:41:34   
Alfabeta
klepetka, ne vem kak tajming imamo to, ampak da vse pečemo jutri za piknike,...čudno a ne? Vse na isti dan user posted image user posted image  Si pa pridna, pa tako si nekaj govorila, da ti peka ne gre....al nekaj takega, a ne? No, jaz bom pecivo dala v škatle, te plastične iz Mercatorjeve akcije. So mi zakon. Pa jih imam že v hladilniku, potem pa samo odnesem.

ursulina user posted image user posted image user posted image za babico

triš, hvala. Zlata si user posted image , ampak sem šla iskat in sem vzela eno kremico od 3M, stane pa 17€ user posted image user posted image , ampak baje da je super, boljš kot Sudocrem. In me niti ni rabila kaj preveč prepričevat, ker če je pa boljš pa vzamem, a ne. Samo upam, da je res, ker za ta denar bi morala TAKOJ nucat. Bomo videli. Al ma revica non stop krvavo. Je res boga, pa pikica sploh ne joka dost. Edino če kaka. Je res potrpežljiva. Se vidi da je punca!

koala hvala! Tudi ti si zlata user posted image , ampak šparaj jo. Nikoli ne veš kdaj prav pride. Jaz sem tudi mislila, da mi ne bo in sem jo nekaj založila. Še tisti tester sem imela iz porodnišnice. no, sedaj pa imam user posted image

prihod na piknik jaz upam, da nam uspe do 11 ure, ker moj mož pa točnost sta skregana, že celo večnost. user posted image

majra, jih bom že prej dala na stran. Samo povej koliko, da ne boš potem rekla, da sem jih premalo. vseh ti pa ne dam user posted image

nana jaz zobek prijavim ko je zunaj. Torej ko minejo tudi težave

mml, upam,da bo tole kar sem kupila kaj nucalo. Še tebi user posted image za dobroto in prijaznost. Je pa naša ful lepo kakala (če temu lahko tako rečem), dokler nismo uvedle GH, sedaj je pa groza. Je pa še drug problem. Ona bi jedla samo breskev, hruško in banano. Danes sem dala še slivo, jok brate, odpade! Morda jo je sicer motilo to, da sem dala notri piškotek drobljen, ampak to danes ni šlo. Bom jutri vzela seboj preverjeno... Sicer pa pri nas ni panike, ker je Gostilna pri Joškotih še vedno zakon.user posted image

katee sploh ni zaskrbljujoče. Veš koliko dela imamo....ene pečejo (pečemo), ene si rihtajo frizuro, ene lovijo zadnje momente da bodo nakupile domačico za jutri, ene še kake hlače ali pa čevlje za jutri iščejo, ene uspavajo otroke, ene so še na sprehodu,.... Vidiš, da ni zaskrbljujoče? Sam ne vem, kam jaz pašem pa ti, ko sva tukaj gor? user posted image user posted image user posted image

martinca nisi povedala...si videla naše razstavljalce? Sicer dvomim, ker je vsega preveč, pa vseeno

no, toliko. Sem spet "kratka"

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
29.8.2008 19:53:26   
sani1

Čer..

Pecivo je v hladilniku sok tudi in ne boste verjele še pivo. Moj user posted image je čisto živčen. Kar naenkrat je dobil preblisk, da on ne bo šel.

A je še pri kateri isto?

Skratka mi pridemo ob 11ih bomo tam.  Zdej grem pa to našo plazilko dat spat, da bom jutri imela kaj od piknika...

Joj se že veselim...  Samo tudi meni ne zamerit če bom kaj zabluzila, ker pri meni tudi majice ne bodo pomagale...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
29.8.2008 20:08:43   
ursalara
No kdo se javi za blagajničarko-a moramo res prositi!user posted image user posted image

Punce!

Najverjetneje bomo ostali brez ene naše punce na pikniku-bo že sama povedala jaz upam da vseeno pridejo zato ne bom omenjala njenega nicka da ne bo potem cela zmota zdaj odpovedati hrano za 2 osebi ne moremo tako da kakšnen evro bo več prišlo na osebo upam da ne bo prevelik zalogaj!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
29.8.2008 20:10:34   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

A je še pri kateri isto?

moj mi je že zjutraj reku a bom med samimi ženskami pa sem mu rekla ne ne dragi tudi moški pridejo,pa on meni a lahko pridem z 4 kolesnikom pa jaz ja lahko,a sem lahko doma ne ne morešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
29.8.2008 20:12:20   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Najverjetneje bomo ostali brez ene naše punce na pikniku-bo že sama povedala jaz upam da vseeno pridejo

user posted image user posted image user posted image , katerakoli že, upam, da pridete!!!! Zaradi par centov ali € pa ne bo problema, po moje.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
29.8.2008 20:14:02   
Alfabeta
z 4 kolesnikom

a ma 4 kolesnika za dva vozit, tko, eden zraven drugega ali eden za drugim, kot motor? Moj brat ima 2 4 kolesnika, ampak taka eden zraven drugega

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
29.8.2008 20:19:08   
Alfabeta

Pecivo je v hladilniku sok tudi in ne boste verjele še pivo. Moj user posted image je čisto živčen. Kar naenkrat je dobil preblisk, da on ne bo šel.

A je še pri kateri isto?

Joj se že veselim...  Samo tudi meni ne zamerit če bom kaj zabluzila, ker pri meni tudi majice ne bodo pomagale...user posted image

Mi bomo samo na Costelli, je mož reku, da zanj nič piva, ker bo vozil nazaj user posted image . Pa sem rekla, da lahko jaz, pa je rekel, da ni treba. Ne vem kaj mu je. Morda pa bi rad naredil boljši vtis user posted image  in bo zadržan.

Glede premišljanja, da bi šel pa da ne bi šel,...je moj imel enake pomisleke, pa sem ga imela včeraj dovolj in sem rekla:" Pork. m...., zdej pa dost. To boš naredu zame in pika. Kaj vse jaz zate naredim." Mal me je čudno pogledal, ker nimam navade klet in niti povzdigovat glasu nad njim, ampak mi je čist pokrov dvignu na 600. user posted image Pol je hitr začel sprašvat kje je že to, a prejšnjič ko sem rekla, da bom šla pa sama mi je pa on razlagal na katerem izvozu zaviješ doluser posted image user posted image user posted image . Ah ti naši moški....le kaj bi oni brez nas, a ne?user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
29.8.2008 20:28:48   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Najverjetneje bomo ostali brez ene naše punce na pikniku-bo že sama povedala jaz upam da vseeno pridejo

user posted image user posted image user posted image , katerakoli že, upam, da pridete!!!! Zaradi par centov ali € pa ne bo problema, po moje.

se podpišem

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
29.8.2008 20:32:17   
katee

prihod na piknik jaz upam, da nam uspe do 11 ure, ker moj mož pa točnost sta skregana, že celo večnost. user posted image

A tvoj tudi? Moj reče, da pride čez eno uro, pa ga ni 4 ureuser posted image

katee sploh ni zaskrbljujoče. Veš koliko dela imamo....ene pečejo (pečemo), ene si rihtajo frizuro, ene lovijo zadnje momente da bodo nakupile domačico za jutri, ene še kake hlače ali pa čevlje za jutri iščejo, ene uspavajo otroke, ene so še na sprehodu,.... Vidiš, da ni zaskrbljujoče? Sam ne vem, kam jaz pašem pa ti, ko sva tukaj gor?

Midve paševa,...hmmm kaj pa jaz vem kam. Med tiste, ki imajo že vse opravljeno, kupljeno, uspavano, napečeno,.....

No, zdaj grem pa še jaz pod tuš, mal se k mojmu stisnit, potem pa spat. Aja, ne, nič ne bo iz tega. Sem se spomnila, da je film "Hitri in drzni", pa ga bom gledala.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
29.8.2008 20:36:12   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ne zaradi nekaj večjih stroškov, ampak zato ker sem se resnično veselila vas vse spoznat, tako da katerakoli je prosim, prosim pridite.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
29.8.2008 20:36:48   
ursalara

z 4 kolesnikom

a ma 4 kolesnika za dva vozit, tko, eden zraven drugega ali eden za drugim, kot motor? Moj brat ima 2 4 kolesnika, ampak taka eden zraven drugega

Ma navadnega saj bo jutri prišel najverjetneje z njim ker nimava avta ker ga morava čakati 2-3 mesece sva naročila novega tako da sva zdajle trenutno odvisna od drugih!
Pa potem iz službe ko pride se vsede na njega in pride gor!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
29.8.2008 20:38:39   
vaney
čer še od mene

prst se počaaaaasi boljša, ampak bognedaj se dotaknit nohta, ker potem ne odgovarjam za svoj besedni zakladuser posted image , je le na sredini napol prerezan, pa blazinica je napol...in je zelo občutljivouser posted image

piknik; še vedno upam, da bomo vse prišle
moj je tudi imel danes prebliske, da ne bi šel, pa sem mu rekla, prav, grem pa sama, ti pa doma leži, pa glej u luft, kakor češ, pa si je potem takoj nazaj premislil, da greuser posted image

grem počasi pod tuš - to je tudi znanstvena fantastika s tem prstom - pa pred tv in spat

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
29.8.2008 20:39:01   
ursalara

A je še pri kateri isto?

Mi bomo samo na Costelli, je mož reku, da zanj nič piva, ker bo vozil nazaj user posted image . Pa sem rekla, da lahko jaz, pa je rekel, da ni treba. Ne vem kaj mu je. Morda pa bi rad naredil boljši vtis user posted image  in bo zadržan.

Glede premišljanja, da bi šel pa da ne bi šel,...je moj imel enake pomisleke, pa sem ga imela včeraj dovolj in sem rekla:" Pork. m...., zdej pa dost. To boš naredu zame in pika. Kaj vse jaz zate naredim." Mal me je čudno pogledal, ker nimam navade klet in niti povzdigovat glasu nad njim, ampak mi je čist pokrov dvignu na 600. user posted image Pol je hitr začel sprašvat kje je že to, a prejšnjič ko sem rekla, da bom šla pa sama mi je pa on razlagal na katerem izvozu zaviješ doluser posted image user posted image user posted image . Ah ti naši moški....le kaj bi oni brez nas, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo tako se dela!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
29.8.2008 20:40:10   
Alfabeta
katee a sva medve kej u žlahti al kaj? Mava vse nekam podobno...In moža in navade in opravke, pa še kaj, a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
29.8.2008 20:41:42   
ursalara
Tudi meni je zelo žal jaz vseeno upam da pridejo tako da ne bom vrgla puške v koruzo!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
29.8.2008 20:41:50   
Alfabeta
ugotavljam da bi se tile naši moški zadnji trenutek kar radi umaknili nekam.... Pa jim ne bo ratalo. "Če ne milom, pa silom" user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
29.8.2008 20:47:59   
SuzanaKK
Dober večer!

Domačico sem kupila, otrok že spi, jaz še tukaj malo visim, potem pa verjetno kar kmalu v posteljo, ker me daje menstrualni glavoboluser posted image .

Glede denarja mi dol visi, ampak tista, ki ima pomisleke, naj še enkat premisli, ker po moje bo spet trajalo kar nekaj časa, da se bomo spet nabrale na kupu. Pa da ne pozabim na naši organizatorki, ki sta vse skupaj na noge postavili,mi ostali se moramo samo tam prikazat. No toliko, saj ne mislim preveč nakladat. Za Nalin vem, da je odpovedala.

Saj res, nekaj mi povejte. Ali je naš Aljaž še edini v klubu brezzobih? To me sicer ne skrbi, saj sem sama prvega dobila pri 9-ih mesecih, tako malo mi je hecno.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
29.8.2008 20:56:55   
koala
Suzana zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vem kako ti  je, upam da čimprej mine.

vaney pazi na prst.

Moj dragi ni nič rekel da nebi šel, moram pa vas opozorit da se zelo rad šali in da včasih vstreli kakšno, da še mene ki ga 11 let poznam šokira, tako da upam, da mu ne boste zamerile.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
29.8.2008 21:03:35   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Moj dragi ni nič rekel da nebi šel, moram pa vas opozorit da se zelo rad šali in da včasih vstreli kakšno, da še mene ki ga 11 let poznam šokira, tako da upam, da mu ne boste zamerile.

sploh ne hec mora biti

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
29.8.2008 21:04:11   
ursalara
Suzanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
29.8.2008 21:13:22   
mala pikica
Sploh nimam časa kaj veliko odgovarjat... Še pripravljam za jutri, sem šele malo prej prišla od sestrične.

Mi se bomo potrudili priti do 11.ure. Mislim, da nam bo uspelo.

Jaz močno upam, da pride(mo)jo vse prijavljenje družine. Za vsako, ki je ne bi bilo, bi bilo žalostno. Sem pa danes govorila z limmo,  ki pa mi je povedala, da jih zagotovo ne bo user posted image Prav vse lepo pozdravlja. Zgodaj zjutraj odrinejo proti Malemu Lošinju. Limma uživajte in pazita na Nežiko user posted image

Zdaj pa šibam....

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
29.8.2008 21:13:50   
Katrin
No kdo se javi za blagajničarko-a moramo res prositi!user posted image user posted image

A nobena noče???

Če se še nobena ni javila, se lahko jaz žrtvujem user posted image user posted image user posted image

Ne, resno; ni problem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
29.8.2008 21:16:34   
Katrin
Čmrlja spita, jaz izpod tuša (glava umita user posted image ) - jutri bom itak imela čop (kot vedno user posted image ) ...

... malo še počakam, potem pa grem vodoravno user posted image

se torej vidimo jutri user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
29.8.2008 21:16:44   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

A nobena noče???

Če se še nobena ni javila, se lahko jaz žrtvujem user posted image user posted image user posted image

Ne, resno; ni problem user posted image

user posted image user posted image user posted image  kako pravično se vse porazdeli. user posted image To boš delala, ker nisi peklauser posted image user posted image user posted image

Sicer pa pohvaljena, ker si se sama javila. Jaz ne bi tega želela, ker z denarjem delam v službi, v prostem času pa se ne igram z njim. Mi nekam tako zelo rad uhaja, ne vem kaj je touser posted image user posted image . o svojem govorim seveda, da ne bo pomote!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?